Imam jednog frenda kupovat ce sad neki komp pa izabrao je lose, pa znam da je ovo 2500 kn malo ali njemu netreba bas za igranje, vise ovako programi(školski programi,srednja).
U hgspota more samo uzimat(nema bas izbora trgovina), a cjena, reka je da ce 2500 kn sad nadam se da moze do 3000kn, pa vi ako mozete nac(evo link) ako je moguce s ekranom (malo cudno) i po mogućnosti da ako more zaigra bar koju noviju igru na medium(znan da ce moc ali..)
Evo ovaj mi neizgleda los(link) AMD Athlon X2 5000+, RAM 2 GB DDR2 800 MHz, HDD 250 GB SATA-II, ATI Radeon 3650 512 MB
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja cekam da neko kaze neso o ovoj knfi vec tjedan dana, ali niko nist.
planiram i ja uzet to iz hg spota mislim dobra je konfiguracija i meni je dovoljna za igranje mojih igara.
sve je odlicno a kad bi uzimo svaki dio posebno izaslo bi me puno vise nego 2100 kn !
Ja to uzimam ima neko neke kritike za taj komp ?
Za prosječnog korisnika sasvim dovoljna konfa.
ja cekam da neko kaze neso o ovoj knfi vec tjedan dana, ali niko nist.
planiram i ja uzet to iz hg spota mislim dobra je konfiguracija i meni je dovoljna za igranje mojih igara.
sve je odlicno a kad bi uzimo svaki dio posebno izaslo bi me puno vise nego 2100 kn !
Ja to uzimam ima neko neke kritike za taj komp ?
ja mislim da se s tom konfom mogu igrati cak i ove novije igre.... a kasnije kada grafa bude OUT onda samo kupit neku jacu grafu, mozda napajanje i to je to !
dobra je HD3650 ali svi kazu x1950 pro da je bolja.
Meni treba računalo na kojemu mogu igrati gta 4 i one novije,ali do 3 000 kn
Teško da ćeš moći igrati gtaIV na kompi do 3000kn, možda na low detaljima... ali ako u tih 3k krznenih ne ulazi i monitor onda bi još možda i mogao...
edit: sigurno ima sličnih tema, pa malo pogledaj po drugim temama koje su sve konfiguracije složene za sličnu lovu i sigurno ćeš naći nešto i za sebe.
pa pogledaj druge konfiguracije na forumu a 3k kn za gta 4 to je premalo
pa pogledaj druge konfiguracije na forumu a 3k kn za gta 4 to je premalo
edit:
poduplalo mi je poruku
aj muči purgeru
sve je dobro.... jedino da je ATI Radeon 3870..
ja na konfi staroj 2 godine plačenoj 3000 kn igram gta 4 na medum oko 15-20 fps i reza 1280x1024
nek sad neko nešto kaže
GTA IV na MEDIMU sa 1280 na kompu starom 2 godine plaćenim 3000 kuna!!!! Aj baci bench da vidimo to
GTA IV na MEDIMU sa 1280 na kompu starom 2 godine plaćenim 3000 kuna!!!! Aj baci bench da vidimo to
Jeli tko može naći