Kako doista ne znam u koji pdf smjestit ovu temu, mislim da je najblize stolnim racunalima.
Uglavnom, u jedom labu s 17 racunala trebalo bi nabavit navlake za zastitu od prasine za kucista i monitore, eventualno nesto za prekrit tipkovnice i mis.
Kucista su fractal design core 3000, monitor samsung 2232bw. Kad su prekrivena, kucista trebaju imati slobodnu straznju stranu zbog kabela, dok navlake za monitor trebaju bit komodne tako da kabeli koji su okomiti na straznju stranu mogu ostat spojeni.
Problem nastaje jer koliko sam gleda, prakticki nitko ne drzi te navlake za prasinu, a pozeljno bi bilo i kupovat iz prve ruke, npr. ako postoji neki proizvodjac u hrvatskoj koji se time bavi. Postoji mogucnost opremanja i ostalih labova slicnim navlakama pa bi bilo pozeljno da prodavac uzima u obzir i narucenu kolicinu.
Kako mi ebay i narudzbe izvani otpadaju jer je potreban r1 i placanje po racunu, tako se nadam vasim prijedlozima i saznanjima o tome gdje se takve navlake mogu nabaviti u hrvatskoj, eventualno po kojoj okvirnoj cijeni.