Koja mi je najbolja grafička za sedamstotinjak kuna?...
EDIT: ako moze recite i koje napajanje je potrebno zato jer moje sigurno nije dovoljno :D....
EDIT: ako moze recite i koje napajanje je potrebno zato jer moje sigurno nije dovoljno :D....
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?part=lds5t&_command=showItem&item=sap-hd6770-512-lr
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?part=lds5t&_command=showItem&item=sap-hd6770-512-lr
napajanje: http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+500W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX+v2.2%2C+120mm+vent.%2C+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.029
Hvala!
napajanje: http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+500W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX+v2.2%2C+120mm+vent.%2C+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.029
Ima verzija sa 1 gb?
Ima verzija sa 1 gb?
Ima, no ona je skuplja, a neznatna se razlika ionako osjeti samo na većim rezolucijama, od 1680 x 1050 piksela pa naviše. Na nižim rezolucijama nikakve razlike niti nema.
Ima verzija sa 1 gb?
Ima, no ona je skuplja, a neznatna se razlika ionako osjeti samo na većim rezolucijama, od 1680 x 1050 piksela pa naviše. Na nižim rezolucijama nikakve razlike niti nema.
Mogu battlefield 2 na high (tesko?)...
Možeš.
ovisi o drugim komponentama ;) a što se tiče nje možeš
Možeš.
kompjuter je kupljen prije 5-6 godina...sada je nvida geforce 8500 gt osla.....procesor mi je (sada citam sa racuna) Intel Core (TM) 2 Duo E6420 2.13 GHz, 4 MB LGA775,BUS 1066MHz,Allendale,BOX...i imam 2 gige rama
Teško će to gurat Bad Company 2, mislim na CPU. Idi što prije na quada.
OC na 3 ghz+ i ic ce to na manjoj rezi ko po loju.
Koliko kosta quad core?....i ne mislim ja to vrtiti na high postavkama nije meni grafika najvaznija
Koliko kosta quad core?....i ne mislim ja to vrtiti na high postavkama nije meni grafika najvaznija
Zavisi koji. Za LGA 775 mislim da možeš stavit q6600 kojeg nađeš rabljenog za nekih 500kn.
Zavisi koji. Za LGA 775 mislim da možeš stavit q6600 kojeg nađeš rabljenog za nekih 500kn.
a novi ?
Neaktivan.
Ima neki drugi procesor?
Neaktivan.
Ima neki drugi procesor?
ako ces ic na nove, ali to povlaci i novu maticnu i RAM
neisplativo... preskupo za ono sta nudi
sorry za dp
neisplativo... preskupo za ono sta nudi
sorry za dp
Maticna mi je IL-9 PRO... 2 gige RAM-a...kad bih morao mijenjati maticnu koliko bi me sve to doslo?
Neaktivan.
Maticna mi je IL-9 PRO... 2 gige RAM-a...kad bih morao mijenjati maticnu koliko bi me sve to doslo?
Preskupo i neisplativo. Točka.
A mijenjam i grafičku i napajanje..LOL mogu tako i novi komp kupit....na tu konfu koju bi mi grafičku preporučio i naravno napajanje....grafička do 700-800 kuna
Neaktivan.
Zar nije 6770?
Zar nije 6770?
Za 800kn se bez ikakvih problema ubode HD6770 1GB...
Zar nije 6770?
Je za 800 kn uzmeš HD 6770 iGB ili rabljene GTX 460 što je još jače. CPU ti je velik botlneck, ali ako nemoš uzet novo onda ga maximalno clockaj i igraj kako možeš.
Zar nije 6770?
Je za 800 kn uzmeš HD 6770 iGB ili rabljene GTX 460 što je još jače. CPU ti je velik botlneck, ali ako nemoš uzet novo onda ga maximalno clockaj i igraj kako možeš.
Botlneck (kuzim sta je na engleskom ali ne vidim povezanost :D)....mogao bih igrati sve na high ?....i amd-ovu platformu da to kupujem odvojeno u protisu ili gdje vec ili ima negdje popust na procesor,ram,maticnu...
Usko grlo. To ti znači u praksi ovako : HD 6770 sa Phenomom X4 na 3.2 ghz ( dakle Phenom X4 955 BE ) u Bad Company 2 daje recimo 40 FPS prosječno ( to je brojka radi ilustracije, neznam točno koliko daje HD 6770 ) na nekakvim high postavkama na rezi 1080p ili 1680 x 1050 rezi . Sa tvojim dualcem na 2.4 Ghz ili koliko već je, ta ISTA grafa sa ISTIM postavkama daje prosječnih 26 FPS recimo, a još nisam spomenuo da bi ti bio manji i minimum framerate što je i bitnije. Sa tim Phenomom ti minimum recmo nebi padao ispod 25 FPS i nema "trezanja", znači igra bi išla glatko, dok bi sa dualcem to bilo regularna pojava. znači X4 CPU ti daje gladak dojam igranja odnsonso normalna, dok dual core sa istom tom grafom povremeno trzav i sa padom frameova u igrama koje traže više jezgara , a to su danas većina igara. To znači usko grlo, da CPU nemože "pratiti" grafu, te ti iz toga sljedi da ti neizvučeš sve iz grafe ako nemaš dobar CPU. Ako možeš prodat to svoje RAM, matičnu, i CPU to bi ti bilo najbolje jel za oko 1600 kn kupiš tu AMD platformu koja gura baš sve igre bez frke ako imaš dobru grafu.
Usko grlo. To ti znači u praksi ovako : HD 6770 sa Phenomom X4 na 3.2 ghz ( dakle Phenom X4 955 BE ) u Bad Company 2 daje recimo 40 FPS prosječno ( to je brojka radi ilustracije, neznam točno koliko daje HD 6770 ) na nekakvim high postavkama na rezi 1080p ili 1680 x 1050 rezi . Sa tvojim dualcem na 2.4 Ghz ili koliko već je, ta ISTA grafa sa ISTIM postavkama daje prosječnih 26 FPS recimo, a još nisam spomenuo da bi ti bio manji i minimum framerate što je i bitnije. Sa tim Phenomom ti minimum recmo nebi padao ispod 25 FPS i nema "trezanja", znači igra bi išla glatko, dok bi sa dualcem to bilo regularna pojava. znači X4 CPU ti daje gladak dojam igranja odnsonso normalna, dok dual core sa istom tom grafom povremeno trzav i sa padom frameova u igrama koje traže više jezgara , a to su danas većina igara. To znači usko grlo, da CPU nemože "pratiti" grafu, te ti iz toga sljedi da ti neizvučeš sve iz grafe ako nemaš dobar CP Ako možeš prodat to svoje RAM, matičnu, i CPU to bi ti bilo najbolje jel za oko 1600 kn kupiš tu AMD platformu koja gura baš sve igre bez frke ako imaš dobru grafu.
procesor mi je (sada citam sa racuna) Intel Core (TM) 2 Duo E6420 2.13 GHz, 4 MB LGA775,BUS 1066MHz,Allendale,BOX...i imam 2 gige rama...I IL-9 PRO maticnu...koliko bih mogao dobiti za sve to?