Links ili Adm za kupnju računalne konfiguracije?

poruka: 46
|
čitano: 13.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

@autor teme... 

Citajuci danas po forumu vidio sam da je netko nabavio 500GB WD u emmezete za 380kn prije dan dva, pa se zaleti do tamo i pogledaj..... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Links ili Adm za kupnju računalne konfiguracij

Šteta šta Portio nema veće mogućnosti web shopa, ono poredaj po cijenama i slično tome...

16 godina
neaktivan
makopos kaže...

Šteta šta Portio nema veće mogućnosti web shopa, ono poredaj po cijenama i slično tome...

ima...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Da li postoji koji razlog da kupujem u protia a ne u adma? Samo pitanje {#}

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...

Da li postoji koji razlog da kupujem u protia a ne u adma? Samo pitanje  {#}

Portio je mnogo pogodniji ako se kupuje na kartice/rate.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina

Do sada sam 2 konfiguracije sastavljao u ADM-u i jednu u Linksu i mogu reči sve najbolje o te dvije trvrtke ,brza dostava stručno sastavljena računala dosta stvari sam uzimao i u portia i mogu isto potvrditi da su u redu.

Sada imam pitanje ,ako netko zna ili ima iskustva ,naime dali u portia sastavljaju konfiguraciju na moj zahtijev nakon što naručim komponente za kompletno računalo ili samo šalju naručene komponente na adresu? 

B&W
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Do sada sam 2 konfiguracije sastavljao u ADM-u i jednu u Linksu i mogu reči sve najbolje o te dvije trvrtke ,brza dostava stručno sastavljena računala dosta stvari sam uzimao i u portia i mogu isto potvrditi da su u redu.

Sada imam pitanje ,ako netko zna ili ima iskustva ,naime dali u portia sastavljaju konfiguraciju na moj zahtijev nakon što naručim komponente za kompletno računalo ili samo šalju naručene komponente na adresu? 

šalju komponente, ne slažu...

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
13 godina
neaktivan

Evo danas sam kupio komp u ADM-u,jako su ljubazni i jeftini su...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zelim se samo nadovezat na temu:

Links - svaku preporuku ti dajem, kupio sam tamo nekoliko konfiguracija, sto za sebe, tako i moji frendovi.

Komponente pretezito kupujem kod njih, preko WebShopa i nisam imao do sada nikakvih problema, ukoliko je bio kakav problem u roku tjedan dana dobivao sam zamjene komponenata za nove naravno.

Protis - koliko sam citao po forumima dosta ih ljudi kritiziraju, i da imaju dosta losu podrsku.

Adm - neznam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ADM-dosta ljubazno osoblje,jeftini su,besplatna dostava iznad 2000,i besplatno sklapanje

Protis-Također sve pohvale,iako su mi par puta pravili probleme

Links-također odličan,samo malo pre skup

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kakve ste imali probleme sa protisom?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Kakve ste imali probleme sa protisom?

Frendu sam naručio komp,pisalo je da je sve dostupno,kad sam naručio nije bio dostupan proc,HDD i kućište

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen

Pozdrav!

uskoro uzimam novi pc u ADM-u.koliko ste otprilike cekali da vam ga dostave ?

I ima li ko kakvih iskustava s portiom?uzeo bi tamo windowse i cpu cooler i platio amerikenom na 6 rata

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Pozdrav!

uskoro uzimam novi pc u ADM-u.koliko ste otprilike cekali da vam ga dostave ?

I ima li ko kakvih iskustava s portiom?uzeo bi tamo windowse i cpu cooler i platio amerikenom na 6 rata.

ADM- vjerojatno jedna od najuglednijih manjih firmi. Ako imaju sve na lageru na kucu ti dolazi za 2 dana. Vrlo su brzi, odlican support imaju i sve

A Portio, oni ti nemaju skladiste pa narucuju komponente od dobavljaca te tada salju. Malo su sporiji, ali korektni su, te sve odlicno zapakiraju.

Ofc.
14 godina
protjeran

Nebih se složio sa tobom za Portio, Portio je Linksov web shop te uzima robu ili od linksa ili od dobavljača ... Meni inače stigne ili sutra dan ili prekosutra

A ADM jedanput naručio i jedanput čekao tjedan dana, naručim ljepo i preko telefona potvrdim nema sutra dan paketa nema prekosutra ... Zovem je a oni niste potvrdili naruđbu a bio zvao i ja ajde ok dofurajte to sutra nema ni sutra nego prekosutra ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 17:15 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Nebih se složio sa tobom za Portio, Portio je Linksov web shop te uzima robu ili od linksa ili od dobavljača ... Meni inače stigne ili sutra dan ili prekosutra

A ADM jedanput naručio i jedanput čekao tjedan dana, naručim ljepo i preko telefona potvrdim nema sutra dan paketa nema prekosutra ... Zovem je a oni niste potvrdili naruđbu a bio zvao i ja ajde ok dofurajte to sutra nema ni sutra nego prekosutra ..

A ovisi, iz Portia sam narucivao dva puta, iz ADM-a jednom.

Ofc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice