Jeftino stolno racunalo do c. 2,500 kn zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 6.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Jeftino stolno racunalo do c. 2500 kn

Moze li mi netko preporuciti jeftino stolno racunalo do otprilike 2500 kn? Pri tome mislim na gotovo, sastavljeno racunalo koje mogu naruciti i kupiti u ducanu, ne popis komponenti koje bih trebao sastavljati. Racunalo ce koristiti moji roditelji (c. 60 g.) za internet i word+excel. Ne treba imati Windowse, tj. to mogu sam instalirati. Po mogucnosti da nije preglasno. Najvaznije je da je stabilno, tj. da se ne mora nositi za godinu dana na popravak.

Ako je dopusteno pravilima foruma, molio bih link na konkretno racunalo (bilo koja prodavaonica u Zagrebu). Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Jeftino stolno racunalo do c. 2500 kn

Inace su ti tu pripadajuce teme za tvoj upit ovisno o budjetu.

Sto se tice konfiguracije - KLIK.

Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 13:14 (zober).
10 godina
neaktivan
Jeftino stolno racunalo do c. 2,500 kn

Hvala za prijedlog konfiguracije, ali sto bih ja trebao s time napraviti. Ja ne znam sklapati racunala.

Vidim sada napomenu moderatora:

Svi drugi linkovi, izravni na web shopove ili dućane, smatrat će se nedozvoljenim linkovima i za takve postove moderatori će dijeliti opomene, a u slučaju više puta ponovoljenog kršenja pravila i suspenzije!

Je li dopusteno da mi netko posalje link na gotovo racunalo na privatnu poruku? Ako jest, bio bih zahvalan. Pretpostavljam da onda smijem staviti konfiguraciju (bez spominjanja ducana) javno da mi eventualno kazete ako je to smece koje zeli prodavac utrapiti.

Jasno mi je da se samostalnim izborom komponenti moze dobiti bolje/jeftinije racunalo, ali nemam za to ni znanja ni vremena uciti.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Jeftino stolno racunalo do c. 2,500 kn
JohnD kaže...

Hvala za prijedlog konfiguracije, ali sto bih ja trebao s time napraviti. Ja ne znam sklapati racunala.

Puno trgovina nudi besplatno sklapanje konfiguracija, dakle uzmeš popis komponenti koje ti forumaši predlože u temi za sklapanje konfiguracija, odneseš njima (ili im pošalješ na mail ili putem web narudžbe) i zamoliš ih da ti to slože.

Bolje trgovine to rješavaju već u roku 24 sata i besplatno je, a u svakom slučaju dobiješ bolje od gotove konfiguracije.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice