Gdje u Hrvatskoj kupiti high end komponente za pc

poruka: 42
|
čitano: 5.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Gdje u Hrvatskoj kupiti high end komponente za
zeroname kaže...

Svi preporučuju taj alza shop a cijene su 30-40 eura veće nego u Computeruniverse. Na kraju ispadne 200-300 eura skuplje u alza shop-u.

Preporucuju na 1 artikal iznad 200€ jer je dostava besplatna. Na vise je CU kralj.

16 godina
neaktivan

Jedno teorijsko pitanje npr. kupim samsung ssd u computer universe i sad on rikne da li mogu tražit garanciju kod samsung ovlaštenog zastupnika u hrvatskoj.

0 0 hvala 0
14 godina

Da, jer samsungova garancija vrijedi za podrucije cijele EU. Proizvod mora biti namjenjen za podrucije EU. Znaci ako je za npr SAD garancija ne vrijedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Svi preporučuju taj alza shop a cijene su 30-40 eura veće nego u Computeruniverse. Na kraju ispadne 200-300 eura skuplje u alza shop-u.

zato ako kupujes jednu,dvije komponente narucis od tamo a ako kupujec komponente za cijeli komp onda odi u CU

9 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Proizvođaci salju birane panele TFTu.

Pogledaj par slika s foruma kojeg sam ti da. Svi se na nesto bune.

Osobno gledam X34. TFTu je dosao prvi s bandingom, zatim su dobili firmwire da sami promjene i onda je radia dobro. Na forumu ljudi se zale na banding ( prva serija samo i to od alternate.de koji je ima exkluzivu) , ogromni blb, coil whine, sad se pojavljuju linije po ekranu nakon nekog vremena, iz sleepa se pola svijetla u ekranu ne pali. Linus oba monitora proglasio najboljima jer je dobio i najbolje birane modele.

Uglavnom lutrija.

Za evo 850 nista ne fali, ali 950 pro ima puno bolje performanse 2 - 3 puta bolje. S obzirom na lovu koju tuces na komp rade bi isa na 950 pro.

http://www.computeruniverse.net/products/90622915/samsung-ssd-950-pro-series-nvme-m-2-2280.asp

A znam brate da je lutrija. A drugog izbora nema.Da ga bar ima kod nas za uzeti,kupio bi ga odmah iako bi bio malo skuplji ali u slucaju da ga moram rma,tilo bi lakse i jeftinije.

9 godina
neaktivan

O moj boze pa tamo je tona prituzbi.Pa sta da sada radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nemoj kupit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hehe  moram na necemu raditi i igrati. i to naravno mora biti dostojno masine koju slazem.

koji ti monitor imas i kako si zadovoljan sa njim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 23:27 (Aislini).
14 godina

Vec je najavljen 6800k proc za x99 platformu, skoro je i paskal tu, vjerojatno ce s vremenom i qc od asus i acera bit bolji. ja bi se osobno suzdrza malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je najgore moguće vrijeme za kupnju pc-a pogotovo grafičke kartice. Sad ces dat 4k kuna za karticu a za par mjeseci ce doc HBM2 kartice i onda ce ispast da ce neka jeftina od 1k kuna bit dva puta jača od te.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

uvijek ce nesto novo i bolje biti odmah iza ugla. tako da bas ne vjerujem u cekanje.

osim toga komp koji imam sada sam kupio 2008 monitor je jos puno stariji 19" crt i na izdisaju je. iskreno mi se ne ceka vise. a ovo sta sam si slozio je jako dobro i nista sta izadje u narednih 5-6 god nece biti problem za ovaj pc. a nakon toga cu tako ionako kupiti novo i bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Danas sam narucio i uplatio Mislim da ce za tjedan dana biti tu.

Update 1

Evo danas su im prosle pare. Sve je spremno osim GPU-a koji bi trebao biti spreman 7.12 a mozda i prije.

Update 2

Veci dio posiljke je poslan u pon. bi trebala biti kod mene. GPU i monitor su stigli i rezervirani su za mene.Rekli su mi da je maticna danas trebala biti kod njih ali izgleda da jos nije.Zesce su spori.

Ove tri komponente su on demand i rok nabave je 1-2 tjedna tako da cu pricekati jos 2 dana.Ako ne posalju u ta 2 dana otkazujem narudzbu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 22:24 (Aislini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice