Svi preporučuju taj alza shop a cijene su 30-40 eura veće nego u Computeruniverse. Na kraju ispadne 200-300 eura skuplje u alza shop-u.
Preporucuju na 1 artikal iznad 200€ jer je dostava besplatna. Na vise je CU kralj.
Svi preporučuju taj alza shop a cijene su 30-40 eura veće nego u Computeruniverse. Na kraju ispadne 200-300 eura skuplje u alza shop-u.
Preporucuju na 1 artikal iznad 200€ jer je dostava besplatna. Na vise je CU kralj.
Jedno teorijsko pitanje npr. kupim samsung ssd u computer universe i sad on rikne da li mogu tražit garanciju kod samsung ovlaštenog zastupnika u hrvatskoj.
Da, jer samsungova garancija vrijedi za podrucije cijele EU. Proizvod mora biti namjenjen za podrucije EU. Znaci ako je za npr SAD garancija ne vrijedi.
zato ako kupujes jednu,dvije komponente narucis od tamo a ako kupujec komponente za cijeli komp onda odi u CU
Proizvođaci salju birane panele TFTu.
Pogledaj par slika s foruma kojeg sam ti da. Svi se na nesto bune.
Osobno gledam X34. TFTu je dosao prvi s bandingom, zatim su dobili firmwire da sami promjene i onda je radia dobro. Na forumu ljudi se zale na banding ( prva serija samo i to od alternate.de koji je ima exkluzivu) , ogromni blb, coil whine, sad se pojavljuju linije po ekranu nakon nekog vremena, iz sleepa se pola svijetla u ekranu ne pali. Linus oba monitora proglasio najboljima jer je dobio i najbolje birane modele.
Uglavnom lutrija.
Za evo 850 nista ne fali, ali 950 pro ima puno bolje performanse 2 - 3 puta bolje. S obzirom na lovu koju tuces na komp rade bi isa na 950 pro.
http://www.computeruniverse.net/products/90622915/samsung-ssd-950-pro-series-nvme-m-2-2280.asp
A znam brate da je lutrija. A drugog izbora nema.Da ga bar ima kod nas za uzeti,kupio bi ga odmah iako bi bio malo skuplji ali u slucaju da ga moram rma,tilo bi lakse i jeftinije.
O moj boze pa tamo je tona prituzbi.Pa sta da sada radim?
Nemoj kupit :D
Hehe moram na necemu raditi i igrati. i to naravno mora biti dostojno masine koju slazem.
koji ti monitor imas i kako si zadovoljan sa njim?
Vec je najavljen 6800k proc za x99 platformu, skoro je i paskal tu, vjerojatno ce s vremenom i qc od asus i acera bit bolji. ja bi se osobno suzdrza malo.
Ovo je najgore moguće vrijeme za kupnju pc-a pogotovo grafičke kartice. Sad ces dat 4k kuna za karticu a za par mjeseci ce doc HBM2 kartice i onda ce ispast da ce neka jeftina od 1k kuna bit dva puta jača od te.
uvijek ce nesto novo i bolje biti odmah iza ugla. tako da bas ne vjerujem u cekanje.
osim toga komp koji imam sada sam kupio 2008 monitor je jos puno stariji 19" crt i na izdisaju je. iskreno mi se ne ceka vise. a ovo sta sam si slozio je jako dobro i nista sta izadje u narednih 5-6 god nece biti problem za ovaj pc. a nakon toga cu tako ionako kupiti novo i bolje.
Danas sam narucio i uplatio Mislim da ce za tjedan dana biti tu.
Update 1
Evo danas su im prosle pare. Sve je spremno osim GPU-a koji bi trebao biti spreman 7.12 a mozda i prije.
Update 2
Veci dio posiljke je poslan u pon. bi trebala biti kod mene. GPU i monitor su stigli i rezervirani su za mene.Rekli su mi da je maticna danas trebala biti kod njih ali izgleda da jos nije.Zesce su spori.
Ove tri komponente su on demand i rok nabave je 1-2 tjedna tako da cu pricekati jos 2 dana.Ako ne posalju u ta 2 dana otkazujem narudzbu.