Poziv na poslovnu suradnju

poruka: 9
|
čitano: 2.953
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Poštovani,

Imam ideju za softversko rješenje u branši ugostiteljstva. Za to mi treba jedna osoba odnosno programer.

Nema nikakvih ulaganja nego samo izrada softvera.

Naravno, ugovorom bi se dobit dijelila u odnosu 60:40 u korist samog programera, ili prema dogovoru. (Nemam sredstava da platim za softver pa mi iz tog razloga treba partner)

Nakon što sam napisao kako bi se dobit dijelila još par natuknica o samom projektu.

Prije svega bilo bi neozbiljno da sve detalje ideje iznesem ovdje, stoga ću dati samo par informacija

- istraživanje je pokazalo uspješnost ovog projekta

- ciljnih skupina ima jako puno (pogotovo u Hrvatskoj)

- biznis plan je pri kraju

- softver bi pružio poboljšanje učinkovitosti u ugostiteljskim obrtima (razlog zašto bi ga koristili)

- mogućnost internacionalnog poslovanja

- naravno, nakon izrade samog softverskog rješenja pokušali bi to i zaštiti

razgovarao sam sa studentom FER-a, te mi je bilo objašnjeno da za izradit taj softver treba mjesec dva (nažaost nije u mogućnosti sudjelovati jer je koncentriran isključivo na fakultet)

Za sastanak i razgovor o samom projektu molim na PM, a za sva ostala pitanja može i ovdje :)

Srdačan pozdrav

1 4 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Poziv na poslovnu suradnju
CroProject kaže...

Dečec, ukoliko si toliko siguran u svoj projekt ovdje možeš u doslovce par minuta pronaći investitora koji će financirati tvoj projekt, a ako bi se samo brzo obogatio uz minimalan ulog, možda da uzmeš u najam neki kafić. Sretno {#}

11 godina
neaktivan
alankish kaže...
CroProject kaže...

Dečec, ukoliko si toliko siguran u svoj projekt ovdje možeš u doslovce par minuta pronaći investitora koji će financirati tvoj projekt, a ako bi se samo brzo obogatio uz minimalan ulog, možda da uzmeš u najam neki kafić. Sretno {#}

Ocito nisi shvatio o cemu se radi. Hvala na postu koji je totalno nepotreban i beskoristan.
15 godina
neaktivan

Nije nitko shvatio, čini se. Ozbiljni poslovni planovi se ne ostvaruju preko foruma, a ovo što ti tražiš ne treba nikakvu suradnju nego u biti tražiš programera da obavi neki posao.

Dakle komunikacija treba ići u smjeru: tražim XXXXX da mi obavi XXXXX do najkasnije XXX, plaćam XXXXX

Bar nije problem danas u Hrvatskoj pronaći nekoga tko će ti za lovu nešto odraditi. Naravno, treba imati tu lovu.

Od ovakvih "suradnji" preko foruma u 99.9% slučajeva ne bude ništa.

What Andy giveth, Bill taketh away.
11 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Nije nitko shvatio, čini se. Ozbiljni poslovni planovi se ne ostvaruju preko foruma, a ovo što ti tražiš ne treba nikakvu suradnju nego u biti tražiš programera da obavi neki posao.

Dakle komunikacija treba ići u smjeru: tražim XXXXX da mi obavi XXXXX do najkasnije XXX, plaćam XXXXX

Bar nije problem danas u Hrvatskoj pronaći nekoga tko će ti za lovu nešto odraditi. Naravno, treba imati tu lovu.

Od ovakvih "suradnji" preko foruma u 99.9% slučajeva ne bude ništa.

Zahvaljujem na odgovoru. Naravno, da se ozbiljne suradnje ne mogu ostvariti na forumu, ali mozda postoji neki programer koji ce se zainteresirati. Kako sam i gore napisao nisam pri nekakvim novcima( a vjerujem da to ne bi malo kostalo), iz tog razloga sam se obratio ovdje na forumu. Sto je najvaznije ne treba nista novca uloziti osim znanja programera i vremena. Preostalo je na meni da to prodam, u cemu imam iskustva :) Naravno ukoliko znate/ poznajete nekoga tko je zainteresiran za ovakvu vrstu suradnje, svakako ce pomoci. Pozdrav
11 godina
neaktivan

Ako je projekt komercijalno zanimljiv zainteresiran sam popričati o financiranju istoga.

Više detalja poslati na: nedeljko.culina@gmail.com

12 godina

Znanje i vrijeme programera košta, tako da nije baš da nemoraš ništa uložiti.

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

radio sam 15 godina u ugostiteljstvu.  kao vlasnik, poslovodja i radnik ....

mogu ti rec samo 2 stvari 

1. softwerom nikako ne mozes povecati ucinkovitost takve branše 

kaj ces  tjerat radnike  da  upisuju podatak o svakoj kolicini kave 

ili kolicini preostalog pelinkovca u boci po svakom izdavanju case??

u takvom slucaju mozes samo ocekivati  da ce se slucajno proliti  neko pice 

po kompu u kojem je taj software.

dal ce ti software blinkati kad budes na rezervi  sa zalihama pica i hrane?

pa to je zadatak onog ko vodi posao da zna koliko ima zaliha  i kakav je promet.

ne treba mu nikakvo blinkanje 

2  mozes povecati profitabilnost tako da skrivas prihod od drzave  ali

buduci da moras biti spojen na JIR fiskalizaciju  bez obzira na software

krajnji racun ce biti izdan ili nece biti izdan .....

eureka aukcije
11 godina
neaktivan
Partnera web dizajnera i programera s firmom

znači tražim suradnika(može i početnik ili student) ili partnera koji ima firmu ili koji želi da zajedno otvorimo firmu a bavi se web dizajnom i programiranjem.

Partnerstvo bi se sastojalo da bi ja tražio kupce,
za uzvrat tražim postotak od ugovorenog posla

Posjedujem marketinške vještine, jedan uhodani projekt na području zabave, jedan projekt u području poslovnog savjetovanja.
Takođe posjedujem(nije moje vlasništvo), jedan krasan prostor za coworking i organizaciju raznih evenata.

Ukoliko je neko zainteresiran neka me kontaktira.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice