Kako riješiti problem sa tim da svaka pc stolica propada, popušta i spušta se, promjenio 2 u godini dana, po 250 eura plaćene u Jysk, njihovi best buy modeli, a ja ispod 90kg - kako je to moguće?
Kako riješiti problem sa tim da svaka pc stolica propada, popušta i spušta se, promjenio 2 u godini dana, po 250 eura plaćene u Jysk, njihovi best buy modeli, a ja ispod 90kg - kako je to moguće?
Kupis stolac koji nije smece :)
zato i daju toliku garanciju
Pozdrav, Razer Iskur XL, kupljena prije nepuna dva mjeseca u Mall.hr.
Sa stolicom se u zadnja 3-4 dana počelo dešavat da kad sjednem, ona propadne.
To se ne dešava često, možda jednom ili eventualno dva puta u danu.
Vidim na Razer sajtu link, da to znači da bi trebalo mijenjat onaj ciindar.
Dal postoji kakvo riješenje koje mogu sam bezbolno i ne pretjerano skupo odradit ili mi ne gine ganjanje s Mall.hr vezano za jamstvo ?
Unaprijed zahvale
probaj negdje cilindar kupit, znam da je ekipa tu davno znala gdje se takvo nesto moze kupit
Ja sam u ovih uzeo prije godinu dana i još drži. https://www.sked.com.hr/product/proizvod-1/
a kupio sam ju jer nije bilo odgovora, jucer je stigla danas montirao, super je, ali mi je sjediste kratko. pise 51cm al savijanje prema nogama krece na 37cm i ostatak je u zraku nekako, doma imam "gamersku" i skoro cijela noga lezi na stolici. ovdje je dosta u zraku. mislim da ide nazad.
da to je to, visina je losa. al bi ih ja jos dodatko kaznio sve koji koriste lazna imena stolice da ih ne mozes naci na netu...
ma riješi je se pa trazi novu, evo ja sad recimo gledam refurbane herman millerice i steelcaseove sa offeco.nl
Recenzije su im jako dobre a i ekipa na redditu ih pretezito hvali
https://www.emmezeta.hr/axel-uredska-stolica-69x67x97-5-107-5-cm-638099.html
Jel netko možda koristio ovo čudo? Iskustva?
isprobavao izložene argon i argon xl ( sa naslonom za glavu) u emezeti prije par godina koji su mi jako slični tom axelu
argon
Bilo sve jako rasklimano i zadnji dio sjedišta previše zavijao prema dolje pa sam imao osječaj kao da sjedim nekome na ramenima.
U ikei:
huvudspelara - 50eur - koma, ima nekakvu šipku iza mrežastog naslona, dobro te opali kad se sjedneš.
Marcus - isto šipka samo je niže dolje pa se moraš zavaliti skroz u naslon da ju osjetiš.
Utespelare - neudobna za leđa.
Matchspel - brutalni nasloni za ruke.
Stryspel - lumbalna potpora je tvrda plastika i ide gore/dolje, za 200 eura su mogli neku podstavu dodati.
Ikea ima mjesečnu ponudu u kojoj su Markus za 120€ i Jarvfjallet za 150€, ako netko treba.
Ja ju imam, meni odlična. Markus mi je sranje, ubija me na donjem dijelu leđa.
pitanjce
noble chair hero bolja od secretlab titana ?
Ima li koga s long-term iskustvom s onim Ergovision stolcima i Ikeinim stolcima?
Trenutno sjedim na škripavom sranju iz lesnine i trebam nešto što neće počet škripat nakon 6 mjeseci uporabe.
Thnx
A da umjesto bolje stolice kupiš bolju vagu?
Ima netko kakvu preporuku za stolicu sa sto udobnijim sjedistem? Imam Jarvfjallet iz Ikee cca godinu dana i ne mogu sjedit duze jer je sjediste tvrdo... Sve si razmisljam nazad na gaming stolice, koliko god su "loše" bar hemoroidi ne umiru
Zadnjih par mjeseci sam koristio ovu bratovu stolicu (stara, podrapana, škripi), ali bila mi je dosta ugodna:
https://jysk.hr/radna-soba/gaming-stolice/gaming-stolica-aggestrup-siva-umjetna-koza/crna-mreza
Gledam si sad uzet nešto kvalitetnije, ali i dalje ugodno/mekano. Probao sam nekoliko ikea stolica i Secretlab Evo Titan, al to mi je sve pretvrdo, nedovoljno ugodno. Buđet idealno do ~400€, ali ako ima nešto baš dobro za više, ok. Gledao sam refurbished Herman Miller, ali ne djeluju mi ugodno nego samo ergonomski..
Zadnjih par mjeseci sam koristio ovu bratovu stolicu (stara, podrapana, škripi), ali bila mi je dosta ugodna:
https://jysk.hr/radna-soba/gaming-stolice/gaming-stolica-aggestrup-siva-umjetna-koza/crna-mreza
Gledam si sad uzet nešto kvalitetnije, ali i dalje ugodno/mekano. Probao sam nekoliko ikea stolica i Secretlab Evo Titan, al to mi je sve pretvrdo, nedovoljno ugodno. Buđet idealno do ~400€, ali ako ima nešto baš dobro za više, ok. Gledao sam refurbished Herman Miller, ali ne djeluju mi ugodno nego samo ergonomski..
definiraj ugodno.. stolica bi trebala biti ergonomska, a ne ugodna (fotelja je recimo ugodna).. to što ti je na prvu ugodno i udobno dugoročno nije dobro, a ako misliš da ti neka ergonomska neće odgovarati, najbolje je da odeš probati uživo.. npr., Herman Miller Embody je ergonomski jedna od najboljih, a ujedno i jedna od najudobnijih
Nakon brojinih skupljih i jeftinijih stolica koje su se uredno poraspadale odlučio sam se uposliti mozak.
Istina da ovo nije trgovina i da nećete pronaći crveno crne kožnate fancy ali će vam trajatiiiiiii.
Prvi veći otpad automobila/prema svojim sklonostima i pojmu udobno, ugodno, meko ili tvrdo birate njemačke (tvrde), francuske (mekše) ili koje automobie/gledate onaj koji ima suvozačko sjedalo koje je malo ili nimalo korišteno/uzmete ključ i skinete ga/ako naiđete na neki visokokvalitetan slupani automobil dobit ćete super fotelju koja će, uz sve što nude klasične, imati i rukohvate te masirati guzi i cojones ako se potrudite staviti akumulator i napajanje s nešto elektronike/na nekom od bezbrojnih divljih otpada nađete neki donji masivni i kvalitetni dio direktorske fotelje kojoj se gornji dio raspao/ sve to odnesete kod majstora bravara koji stavi par traka lima od 6 mm i spoji ih vijcim M 10/nakon toga odvezete sve to kući, u prvoj trgovini kupite navlake da se ne prlja i imate nagib od najstrože ergonomskog do ligen sica po volji i imate stolicu/fotelju koja može izdržati uništitenje.
Mana stolice je što traži nešto angažmana i ne odgovara onima razmaženog ukusa.
Dosta dobra ponuda za stolac, bas po recenzijama
Ako je razmazeni ukus da nam stolice ne izgledaju kao u Jna 80tih onda smo razmazeni da
Nakon brojinih skupljih i jeftinijih stolica koje su se uredno poraspadale odlučio sam se uposliti mozak.
Istina da ovo nije trgovina i da nećete pronaći crveno crne kožnate fancy ali će vam trajatiiiiiii.
Prvi veći otpad automobila/prema svojim sklonostima i pojmu udobno, ugodno, meko ili tvrdo birate njemačke (tvrde), francuske (mekše) ili koje automobie/gledate onaj koji ima suvozačko sjedalo koje je malo ili nimalo korišteno/uzmete ključ i skinete ga/ako naiđete na neki visokokvalitetan slupani automobil dobit ćete super fotelju koja će, uz sve što nude klasične, imati i rukohvate te masirati guzi i cojones ako se potrudite staviti akumulator i napajanje s nešto elektronike/na nekom od bezbrojnih divljih otpada nađete neki donji masivni i kvalitetni dio direktorske fotelje kojoj se gornji dio raspao/ sve to odnesete kod majstora bravara koji stavi par traka lima od 6 mm i spoji ih vijcim M 10/nakon toga odvezete sve to kući, u prvoj trgovini kupite navlake da se ne prlja i imate nagib od najstrože ergonomskog do ligen sica po volji i imate stolicu/fotelju koja može izdržati uništitenje.
Koja je ovo sprdačina?
Svaka čast na angažmanu i trudu, al brate mili wtf