totalno promašen komentar..
zadnjih nekoliko godina sve tako peru.. eko program 3+ sati
totalno promašen komentar..
zadnjih nekoliko godina sve tako peru.. eko program 3+ sati
Zapela mi je za oko ova Haier kombo susilica i perilica pa evo nakon skoro godinu dana koristenja kakvi su dojmovi, da li je do sada bilo nekih problema, nedostataka ili ono radi sve kako bi i trebalo ??
Zapela mi je za oko ova Haier kombo susilica i perilica pa evo nakon skoro godinu dana koristenja kakvi su dojmovi, da li je do sada bilo nekih problema, nedostataka ili ono radi sve kako bi i trebalo ??
Ukratko - prezadovoljan kupljenim.
Sušilicu ne koristim toliko na kraju koliko sam mislio, ali ponekad dobro posluži svrsi. S time da nije do toga da nešto dobro ne radi, dapače, sušilica posusi veš bolje i prije nego kod par ljudi koje poznajem i koji imaju stand alone sušilice.
Jednostavno odjeća koju imam nije namjenjena za suslicu (piše na etiketi) pa bi se nakon 1 sušenja skupila (daljnja sušenja više ne).
Što se tiče pranja, 10 kg bubanj u slim formi perilice je nevjerojatan. Ne znam kako su to nagurali u 50etak cm, ali dobro dođe. Uglavnom, uz 7 godina jamstva no brainer.
Nakon garancije, 6 god. i jednog popravka , krepala Samsung sušilica. Sad uzeli Bosch Seriju 6 Exclusive i vraćamo je zbog velike buke koju stvara kompresor. To brujanje nadglasa zvuk bubnja sušilice.
Čitam, da se to voli dogoditi , pogotovo na seriji 6 i 8. I sad čekamo povratno od dućana, vjerojatno budu ponudili neki drugi Bosch model s obzirom da je ovaj bio End Of Life model, i to doslovno.
Nova Bosch sušilica, žena želi samočišćenje i Iron assist... koji model ?
Pozdrav.
Imali preko 5 godina sušilicu bosch serije 6 sa samočišćenjem.
Nakon 5 godina krepao kompresor,a i to samočišćenje ne valja,kasnije se mora rastavljati sušilica da se počisti jer se sve pozaštopa.
Sada imamo miele sušilicu koju smo kupili u 09/24 i do sada je sušila 290 puta(da puno peremo,a i sušimo) i mogu ti reći da je prema boschovoj svemirski brod.Puno tiša,puno brže osuši(cca 1h naspram cca 3h kod boscha) ima wi-fi pa ju pokreneš preko moba,a i vidiš kolko je sušila.Je skupa(cca 900 eura),i za sad se pokazala puno bolja od boschove.
Pozdrav.
Imali preko 5 godina sušilicu bosch serije 6 sa samočišćenjem.
Nakon 5 godina krepao kompresor,a i to samočišćenje ne valja,kasnije se mora rastavljati sušilica da se počisti jer se sve pozaštopa.
Sada imamo miele sušilicu koju smo kupili u 09/24 i do sada je sušila 290 puta(da puno peremo,a i sušimo) i mogu ti reći da je prema boschovoj svemirski brod.Puno tiša,puno brže osuši(cca 1h naspram cca 3h kod boscha) ima wi-fi pa ju pokreneš preko moba,a i vidiš kolko je sušila.Je skupa(cca 900 eura),i za sad se pokazala puno bolja od boschove.
Koji model je to od Miele ?
Dal i ostali imate takva iskustva sa samočišćenjem ? Makar ispada da sve krepa čim istekne garancija....
Model je miele TWC660WP.
Hvala na odgovoru. Da, dosta je skuplja.
S obzirom da bi dal do 700e, budem pogledal modele od Boscha bez samočišćenja. Valjda je to gimmick marketinga .
Miele daje samo 2 god garancije. Bosch 5.
Neki daju 7 godina pa se baš ne prodaju (Haier) tako da ne stoji to o jamstvu