Zna li neko kako mogu smanjiti ili ukloniti znojenje po licu,ledjima i dupetu?
Znojim se samo ljeti kada je oko 19stepeni tad mi se oznoji dupe,znaci gace pozadi budu mokre,ne smem sjesti nigde jer ce odma se oslikati na pantole,nekad je to manje ali opet smeta a nekad stvarno dodjem mokre gace pozadi ko da sam ih prao vodom.
Preko 20 stepeni,ako hodam malo brze,a i ako normalno odam oznojim se po celu i onda ima znoja pa moram rukom sklanjati.Po ledjima isto tako oko 23-24 stepena kad je,budu mokra ledja ako prislonim majicu ili ako imam torbu na ledjima odma je majica mokra.Ispod pazuha se ne znojim puno,skoro nikako.Po dlanovima isto mogu reci skoro nikako,ni po rukama.I vidim kad su svi normalni,i kad je napolju prijatno nije vruce toliko ja se oznojim a oko mene svi suvi.
Ne pusim,ne pijem,bavim se sportom(inace na treninzima ja sam prvi znojav,majica bude mokra skroz skoro,zavisi koliko je toplo),nisam debeo,cak sam premsav za svoju visinu i to me najvise nervira,mozda i nebi toliko da sam debeo,vidim debele ljude pa suvi a ja mrsav znojav.
Vozim auto,20 stepeni,bez klime,otvoren prozo-zatvoren posle 15min meni su ledja mokra.
Da napomenem da mi je dupe dlakavo bas,a i na donjem delu ledja iznad dupeta imaju dlake,ali ja se oznojim i izad gore gde nema dlaka..
Bas kad se osisam skroz na 0.5 i gore malo vise ostane,onda je to manje znojenje po licu ali za nijansu manje i dalje je prisutno.