Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 171.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sve o rukometu

Odavna sam rekao da Goluža nije za izbornika....

15 godina
Re: Sve o rukometu
mar123 kaže...

e nece duvnjak bit nikad ko balic u najboljim godinama, s razlogom se govori da je on najbolji igrac ikad bio, to ti je nesto ko jordan u kosarci.

Naravno da neće, ali mu je vrlo blizu, i govoriti na to da nemamo dobrog razigravača je glupo.

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...
mar123 kaže...

e nece duvnjak bit nikad ko balic u najboljim godinama, s razlogom se govori da je on najbolji igrac ikad bio, to ti je nesto ko jordan u kosarci.

Naravno da neće, ali mu je vrlo blizu, i govoriti na to da nemamo dobrog razigravača je glupo.

slazem se, duvnjak super obavlja ono za sto je tamo, ali nemoze on igrat 60 minuta, treba zamjenu.

15 godina
Sve o rukometu
Upravo to je problem, zašto ne može Balić igrati za reprezentaciju, bar da malo odmori Duvnjaka? Gdje su Dominiković, Sulić?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sve o rukometu

Ček, nije ovo jedan loš dan. Oni su konstantno loši kad su u pitanju važne tekme. KONSTANTNO.

I to je ono što sam pričao. Oni se u*eru kad je najpotrebnije, nemaju mentalitet. Hitno im dat psihologa, normalnog trenera(možda kad bi Zovko došao natrag).

JEBOT, EGIPAT je pobijedio na mediteranskim. koji k*rac? EGIPAT. 

U svijetu gdje 5-6 reprezentacija igra ozbiljno ovaj sport, biti 4 i nije neki uspjeh. 

16 godina
Sve o rukometu

ma nemamo sto pricat o balicu vise kad on nece nikad vise zaigrat za repku, ne zele ga odredeni ljudi i to je to.

15 godina
mar123 kaže...

ma nemamo sto pricat o balicu vise kad on nece nikad vise zaigrat za repku, ne zele ga odredeni ljudi i to je to.

e to je to {#}

zato nikad i nećemo biti što smo bili. Pa pratite, tako je kod nas u svim sportovima, u nogometu imaš Mamića, u košarci imaš Radića, u rukometu Gobca. Sve "fina gospoda".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Sve o rukometu

Odgovor na sve to je GOBAC, Zdravko Mamić Hrvatskog rukometa. Samo je problem sto se o rukometu ne zna nista tijekom godine osim ova dva tjedna pa je  plodno tlo za kriminal. 

15 godina
neaktivan
Ma svaka cast Duvnjaku, samo nisam jos vidio nikakvu "wow" asistenciju od njega. Sjecam se prije, lopte bi dolazile krilima na sut, nisi ih ni vidio, kroz noge, cepelini, ruganje tesko, sad je to sve presporo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
Sve o rukometu

ali zalosno jako zalosno jer samo uz male izmjene mi bi bili ozbiljno u utrci za zlato, jer igrace odlicne i u formi imamo, trebamo ubacit jos 2-3 nova(tj ove stare koje su kreteni izbacili) i novi trener i to je to. a gobac nek krade hebe se meni, samo nek onda bar da da posteno igramo.

16 godina
N3N0 kaže...
Ma svaka cast Duvnjaku, samo nisam jos vidio nikakvu "wow" asistenciju od njega. Sjecam se prije, lopte bi dolazile krilima na sut, nisi ih ni vidio, kroz noge, cepelini, ruganje tesko, sad je to sve presporo.

mi smo zadnji put savrseno igrali na prvenstvu kod nas, odtad sve pada, tad su bile hebacke asistencije, golovi za pamcenje, dream team od ekipe i bolji trener.

14 godina
protjeran
Sve o rukometu

U finalu sude španjolci, baš me zanima kak bude suđenje. Želim da ih francuzi razvale, pa nek si onda doma mami fućkaju, ti neki fini danci, puj, puj.

Evo, dobro je počelo.

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
Sve o rukometu

Sto kazete na finale? Hoce li Danska imati 100% ucinak i osvojiti zlato pred svojom publikom ili ce Francuska ponovno usutkati cijelu naciju kako su nas 2009.

13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Pa duvnjak stalno puni krila, koji ti je, gleda na desno krilo i baci štrleku loptu ovaj ima kut od 2 i pol metra, ali fula iz neznam kojeg razloga. Nemamo dobra krila, nemamo dobrog pivota, nemamo dobro golmana, a vanjska linija se cijela oslanja na duvnjaku, tesko cemo mi s takvom ekipom išta postić.

Battlelog: gjurki
17 godina
Sve o rukometu

4 gola prednosti i igrač više za francuze {#}

EDIT: Lažem, 5 golova prednosti...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 17:40 (Hyperion).
16 godina
Sve o rukometu

evo ovo je kraj za dance, vidi se da francuzi briljiraju, takve asistencije, takvi sutevi, golman im brani sve zivo. eto na pocetku ce ih vec rasturit.

14 godina
Sve o rukometu

Sto radi iskustvo i strucnjak na klupi.

14 godina
Keops kaže...

Sto kazete na finale? Hoce li Danska imati 100% ucinak i osvojiti zlato pred svojom publikom ili ce Francuska ponovno usutkati cijelu naciju kako su nas 2009.

Kako je krenulo ovo Francuzi dobijaju, iskusni su, nemaju toliki pritisak a i imaju pravog trenera. Vidjet ćemo kako će se i suci ponašati i hoće li na kraju biti kako je Goluža rekao da je sve domaćinima podređeno, imam osjećaj da će pojesti jedno veeeliko govno.

12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Francuzi su specijalisti za ovakva finala pred punom arenom protivničkih navijača, ajmooo gazite Dansku!

16 godina
Sve o rukometu

i sad vi meni recite da je ova danska zasluzila tu doc? ma jesu ku*ac, namjestali su sve sa sucima, pa mi bi se bolje drzali u finalu protiv francuza. ovo je sramota za sport, ovo je gazenje, franucuzi igraju ko protiv neke trecerazredne momcadi.

17 godina
Sve o rukometu

Ovo je silovanje Danske!

Fortune favours the brave
15 godina
Sve o rukometu
Francuzi su izmislili rukomet za ove Dance.
15 godina
neaktivan
Ne postoje takvi kriteriji u finalu. Cilj je domacina pogurati do finala radi gledatelja, dalje nek se snalaze. Vidimo lijepo su se snasli. A Goluza se lose izrazio, trebao je reci da se domacina uvijek gura do finala. Njegova tvrdnja ima i logike kad vidis trenutni rezultat.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Sve o rukometu

A sad zamislite kaj bi ti isti Francuzi radili nama. Daj opet ste počeli sa sucima. Suci nisu krivi što mi nismo bili u stanju održati i povećati prednost sa igračem više.

12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Danci opet bivaju anulirani u finalu velikih prvenstava, prošle godine protiv Španjolske 16 razlike, inače rekordna pobjeda u finalima, sada ih Francuska neutralizira. Baš mi je drago! :)

16 godina
Sve o rukometu

ma to je sramota za sport samo to cu rec, da ovako izgledaju finale, uzas, pa ovo je pokolj danske.

14 godina
Sve o rukometu

AKo se tako nastavi završiti će Danci gore nego u finalu prošlog SP, ali neka.

15 godina
protjeran
Francuska i Spanjolska dvije najjace reprezentacije. Stim da je Francuska za klasu bolja od svih. Omeyer neda nista da prodje.
B-A-R-C-A
13 godina
Keops kaže...

Sto radi iskustvo i strucnjak na klupi.

Koji mrtvi strucnjak... nema tu kad su francuzi klapa vec 100 godina i poslozeni u glavi... nema tog trenera koji to napravi... vama nitko ziv ne pase. Sta je goluza kriv jer mi ne mozemo +2 igraca iskoristit jer nasima pada lopta iz ruke. Vidi se da se nisi bavio profi sportom... Sljedece godine kad se ovi mladi afirmiraju, vrati Lac... opet cemo bit u polufinalu bez problema...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Kad bi mi imali golmana kao što je Omeyer bilo bi i nama puno lakše

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice