Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 171.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Valjda imaju još snage i pameti za osvajanje bronce. Biti će jako teško.

Ajmo Kauboji!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
protjeran
Re: Sve o rukometu

Dobri su, ajmo Španci...

B-A-R-C-A
15 godina
Sve o rukometu

Drvo će bit, i ovo je previše koliko pokazuju u ključnim trenucima.

17 godina
Sve o rukometu

Njihov golman djeluje poput omeyera kad naši pucaju, a francuzima nije ništa mogao obranit.

Kako onaj horvat nikad nemože zafrkat loptu poput francuza kad puca s boka?

Fortune favours the brave
14 godina
Sve o rukometu

Španjolci imaju veću želju i to se vidi, naši su već toliko bronca skupili da su ih se zasitili. Možda se varam, još ima jedno poluvrijeme.

12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Šest puta prilika za izjednačenje i ništa, eh dečki, još se mora u našim glavama dosta stvari posložit

15 godina
Sve o rukometu

Luzeri bili, luzeri ostali.

A ništa, bar imaju izliku da su ih opet pokrali.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 16:28 (mystik).
17 godina
Sve o rukometu

Jel itko brojao koliko smo lopti izgubili pri dodavanju?

Zaslužena pobjeda Španjolaca, mi smo jednostavno imali previše grešaka.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 16:30 (Hyperion).
14 godina
odjavljen
Sve o rukometu

Ma ja sam igrao na Španjolce kladionicu, taman mi je drago da smo izgubili :)

17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

s igračem manje ne zabijamo, nego primamo golove, s takvom igrom ne zaslužujemo nikako biti treći

15 godina
protjeran

Čista pobjeda. Hrvati su pokazali da su jedni od jačih na svijetu al nedovoljno za medalju.

Bravo Espana.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

sad se nadam da ce se opametit i smanjit ove glupe greske koje imaju

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
Sve o rukometu

Čestitke Španjolcima, vrlo jaka ekipa i nemojte smatrati ovo sramotom što nismo osvojili nešto više od 4. mjesta. Nije sramota, ali može bolje, i po meni će moći bolje jedino uz novog trenera.

16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Čestitke Španjolcima, vrlo jaka ekipa i nemojte smatrati ovo sramotom što nismo osvojili nešto više od 4. mjesta. Nije sramota, ali može bolje, i po meni će moći bolje jedino uz nove igrače*

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan

I Duvnjak najbolji igrač svijeta!

14 godina
Keops kaže...

Čestitke Španjolcima, vrlo jaka ekipa i nemojte smatrati ovo sramotom što nismo osvojili nešto više od 4. mjesta. Nije sramota, ali može bolje, i po meni će moći bolje jedino uz novog trenera.

Da, samo s novim i boljim trenerom možemo do zlata, Goluža je totalno ograničen. Da nemamo takve igrače koji mogu toliko solirati i rješavati 1 na 1 ne bi mi ni primirisali polufinalu ali tako se rukomet ne igra a tu je isključivi krivac trener. To pali na slabim ekipama ali kad dođu do polufinala vidi se ta ograničenost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 16:44 (vrinho).
15 godina
Sve o rukometu

Život je takav, rukomet je takav, uvijek mi teško pada, ne znam zašto, možda zbog toga što u ovom sportu vidim najveću želju naših, najveću borbu, ali jednostavno blokada negdje postoji i nikako da je se riješimo. Čini se da je danas ipak bilo previše i nismo se mogli osloboditi pritiska. Za ove Dance imam samo jednu stvar: "mislio sam da ste gospoda, ali očito niste" (zadnje minute kako su se ponašali navijači). Opet na kraju 4.mjesto je zasluženo i točka.

Goluža je velik emotivac i veliki borac, ali mu fali i to da pogleda situaciju na drugačiji način, objektivno, možda bi tada imali rješenja za ove padove koje imamo. Možda je vrijeme da ode, neznam, napravio je puno toga i skidam mu kapu, ali stvarno ne znam tko bi ih mogao trenirati osim legendarnog Line. I stalno žurimo umjesto da smirimo loptu kao što nam i fale 2,3 igrača na klupi kao joker jer gotovo svaka ekipa ima igrača koji može preokrenuti situaciju na bolje.

Što se tiče finala mislim da će Francuzi dobit, u ovakvim utakmicama su najjači.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 17:02 (fighterZu).
14 godina
odjavljen
Sve o rukometu

Buntića vadi vani non stop a on je rasturao, čim udje asistira i zabija

16 godina
Sve o rukometu

zasluzeno smo izgubili ovo, previse gresaka, nikako da izjednacimo, jako lose od samog pocetka. ko da su si rekli ako ne igramo za zlato necemo igrat uopce, ko da im bronca ne znaci nista i nebitna je, tako sam bar ja to shvatio. jer su igrali totalno nezainteresirano. a sad smo i vidli da je losert trebo puno prije uc u igru, nadam se smjeni goluze sto prije.

15 godina
Sve o rukometu

Znate kako možemo do zlata? Da se maknu uhljebi poput Gobca koji određuje koga se smije, a koga se ne smije zvati na prvenstvo. Pa jedan Sulić koji je najbolji pivot u LP ne igra za reprezentaciju jer nije u "dobrim odnosima", pa onda Vori mora igrati na oba pravca čitavo prvenstvo, a jasno da on to ne može izdržati. Pa se ne zove jednog Balića koji bi mogao bar 10-.ak minuta zamijeniti Duvnjaka koji je mrtav umoran svaku utakmicu i zadnjih 10 minuta ne može stajati na nogama.

Goluža po meni nije loš trener, ali nema muda zvati sve koji zaslužuju igrati u reprezentaciji, nego radi po direktivi. Sve dok bude tako mi nemamo što tražiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 16:53 (antimadridista).
15 godina
Sve o rukometu

A smijeha majke ti. Natpisi u novinama duvnjak najbolji a karabatić mvp. Jebo logike u ovom smijehu sporta.

Nego, šta je, danas nema komentara na suce?

14 godina
Sve o rukometu

Kad je neki lik rekao da je Vorio drvo od igrača, napali smo ga, ali sad kad razmislim, pa što je taj Vori napravio ovo prvenstvo? Čovjek je zabio 13 golova u 8 utakmica od čega 5 Rusiji koju smo dobili u prvom poluvremenu. Mislim da ekipa koja ide na medalju, a kamoli na zlato ne može igrati s takvim pivotom i golmanima.

15 godina
mystik kaže...

A smijeha majke ti. Natpisi u novinama duvnjak najbolji a karabatić mvp. Jebo logike u ovom smijehu sporta.

Nego, šta je, danas nema komentara na suce?

Duvnjak je najbolji igrač svijeta u 2013. godini ukupno, to nema veze sa ovim prvenstvom. Karabatić je MVP ovog prvenstva.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Sve o rukometu

morate ljudi znat da se igraci ne ocjenjnuju samo po svjetskom ili europskom prvenstvu koje traje 2 tjedna nego i po igri u klubovima koju nas 90% ne prati jer rukomet nije rasiren ko nogomet pa onda misle pa kako je on dobio ovo a kako ovaj ono. cupic je ono jednom prilikom proglasen najboljim svjetskim krilom i onda tu neki pocnu srat pa kako je cupic najbolje krilo gle ga kako igra tu, da, nejde mu sad na prvenstvu ali to ne znaci da ne igra dobro cijelu godinu.

14 godina
Sve o rukometu

Na koju foru da Vori i ima ne znam kakav gol score kad se naša igra svodi na pucanje se 9m, a krila i pivot se koriste svaki deseti napad. Danas je dobio jednu ili dvije lopte na crtu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
mar123 kaže...

morate ljudi znat da se igraci ne ocjenjnuju samo po svjetskom ili europskom prvenstvu koje traje 2 tjedna nego i po igri u klubovima koju nas 90% ne prati jer rukomet nije rasiren ko nogomet pa onda misle pa kako je on dobio ovo a kako ovaj ono. cupic je ono jednom prilikom proglasen najboljim svjetskim krilom i onda tu neki pocnu srat pa kako je cupic najbolje krilo gle ga kako igra tu, da, nejde mu sad na prvenstvu ali to ne znaci da ne igra dobro cijelu godinu.

I mene nerviraju takvi "navijači". Samo se sjetimo koliko su puta nas spašavali i zabijali važne pogotke i evo ti ga na, jedan loš dan koji su imali Čupko i Štrlek i odmah treba ići van iz reprezentacije. Netko je spomenuo Sulića, tu se slažem, čovjek rastura u Vespremu i u napadu, i obrani je uvije bio dobar. Čini mi se da se i Domininković vratio u rukomet. Ima tih starih lisaca koji bi nam dobro došli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 17:10 (fighterZu).
15 godina
fighterZu kaže...
mar123 kaže...

I mene nerviraju takvi "navijači". Samo se sjetimo koliko su puta nas spašavali i zabijali važne pogotke i evo ti ga na, jedan loš dan koji su imali Čupko i Štrlek i odmah treba ići van iz reprezentacije. Netko je spomenuo Sulića, tu se slažem, čovjek rastura u Vespremu. Čini mi se da se i Domininković vratio u rukomet. Ima tih starih lisaca koji bi nam dobro došli.

upravo tako, samo je problem što oni ne smiju igrati za reprezentaciju jer Gobac je gazda. A zamilsi kako bi dobro bilo da imamo jednog Sulića da mijenja Vorija koji onda nebi morao igrati 50 minuta po utakmici na oba pravca. Duvnjak ne može disati zadnjih 10 minuta. Pratite kako u svakoj utakmici imamo bezbroj izgubljenih lopti u zadnjih 10 minuta, ispada im lopta iz ruku. Nije to bezveze. Naši ključni igrači nemaju odmora nimalo, ne možeš tako do zlata.

15 godina
neaktivan
Mi od Balica nemamo pravog razigravaca, igra je spora i sve se svodi na suteve izvana, tu i tamo Strlek i Horvat zabiju. Vori s razlogom dobija malo lopti jer se to ili vrati na 9m ili je promasaj. Suci nam nista nisu krivi, protiv Spanjolaca nisam ni gledao jer sam njih gledao protiv Danske i Francuske i procjenio da gubimo i danas jer su oni vise od nas zasluzili finale sveukupno. A nasi samo jadikuju uz potporu retardiranog Cosica koji ni pravila nezna, sve sudacke odluke su prevara...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Mi od Balica nemamo pravog razigravaca, igra je spora i sve se svodi na suteve izvana, tu i tamo Strlek i Horvat zabiju. Vori s razlogom dobija malo lopti jer se to ili vrati na 9m ili je promasaj. Suci nam nista nisu krivi, protiv Spanjolaca nisam ni gledao jer sam njih gledao protiv Danske i Francuske i procjenio da gubimo i danas jer su oni vise od nas zasluzili finale sveukupno. A nasi samo jadikuju uz potporu retardiranog Cosica koji ni pravila nezna, sve sudacke odluke su prevara...

A ne nemamo, duvnjak ima bolestan pregled igre, koda ima još 4 oka dodatna po glavi. Šta se tiče pregleda igre, ima bolji pregled igre od balića, samo još nema toliko iskustva, doć će to sve na svoje.

Battlelog: gjurki
16 godina
Sve o rukometu

e nece duvnjak bit nikad ko balic u najboljim godinama, s razlogom se govori da je on najbolji igrac ikad bio, to ti je nesto ko jordan u kosarci.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice