Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.304
|
čitano: 937.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
stipica_zd kaže...

Ovaj maradona stvarno nije normalan...

a ja bi pozvao Ronaldinja obavezno...Ronalda i Adriana ne, ne zaslužuju...pogotovo Adriano.

Izbornik Brazila je Carlos Dunga, a Argentine Maradona

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ovaj maradona stvarno nije normalan...

a ja bi pozvao Ronaldinja obavezno...Ronalda i Adriana ne, ne zaslužuju...pogotovo Adriano.

Dunga je izbornik

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Izbornik Brazila je Carlos Dunga, a Argentine Maradona

Arnold Šrafncinger kaže...

Dunga je izbornik

Znam, ali sam u jednom postu želio obojicu kritizirati.

Ovo na maradonu sam spomenu jer sam pročitao onaj link gore...

pogledajte koga sve neće zvati...

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

a je mi žao fulhama,toliko izdržali i na korak do penala padnu.

eto forlan je jedan od primjera kako i veliki treneri poput fergusona mogu fulati,berbatov i neki drugi koje je kupio,nisu ni sjena forlanu kojeg se riješio.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma nema se tu sta zaliti i ovo im je uspjeh sto su dosli do kraja.

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Odlična tekma,fer,korektna i što je najvažnije ugodna za gledati.Kapa dolje Forlanu,igrao je 110% cijelu tekmu.

alrighty then
15 godina
neaktivan
shimano kaže...

eto forlan je jedan od primjera kako i veliki treneri poput fergusona mogu fulati,berbatov i neki drugi koje je kupio,nisu ni sjena forlanu kojeg se riješio.

nije samo forlan, ima još primjera :-)

CTRL X + CTRL V
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
shimano kaže...

nije samo forlan, ima još primjera :-)

tevez isto,a ima toga još.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

I Juventusov bivsi gazda je rekao da Olic nema sta trazit u Juventusu,pa tko se sad lupa po glavi XD

16 godina
neaktivan
A tek Hajduk? Koliko se sjećam oni su Modrića odbili, a što je još gore - i Ibrahimovića!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
A tek Hajduk? Koliko se sjećam oni su Modrića odbili, a što je još gore - i Ibrahimovića!

od kud sad to za ibrahimovića,to nisam nikad čuo,gdje si to pročitao ili čuo?

16 godina
neaktivan
Ma znam da sam negdje čuo/pročitao, ali gdje - 'pitaj Boga'
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Inače, na HRT2 je Dinamo - Karlovac, 9 minuta prošlo, Karlovac vodi 0:1
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

nisam siguran da je to istina,ipak je on u švedskoj bio,a hajduk ni kod kuće ne vidi a kamoli nekog iz švedske.

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu
If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
Neeee! Ne Mourinho, samo ne tamo... :'(
shimano, ti sad imaš još više razloga da mrziš Mourinha i Real, jel' tako? :)

Nego, završilo 30. kolo 1. HNL, kraj prvenstva, Dinamo 1. - 62 boda, Hajduk 2. - 58 bodova.
U 1. HNL ulazi Split, ispada Croatia Sesvete, ali još se ne zna koliko će klubova igrati u 1. HNL sljedeće sezone, još to ovisi o licencama, odnosno nedostatku istih. Drago mi je vidjet još jedan dalmatinski klub u 1. HNL.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ovo je brijem prvi put u zadnjih 5 godina da je bodovna razlika izmedu Dinama i Hajduka bila tako mala a i prvi put ako se ne varam da je Dinamo uknjizio tako malo bodova

Edit:U odnosu na 2006/2007 kad je liga bila manja osvojili su 30 bodova vise prosle sezone 12 bodova vise

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 20:09 (Arnold Šrafncinger).
17 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Ovo je brijem prvi put u zadnjih 5 godina da je bodovna razlika izmedu Dinama i Hajduka bila tako mala a i prvi put ako se ne varam da je Dinamo uknjizio tako malo bodova

Edit:U odnosu na 2006/2007 kad je liga bila manja osvojili su 30 bodova vise prosle sezone 12 bodova vise

Dinamo je u zadnja 4 kola prosuo 10 od 12 bodova a Hajduk samo 2.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ovaj dinamo je jad jada...Plač

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////na poljudu na poljudu sa one strane marjana navijamo navijamo NAVIJAMO ZA HAJDUKA!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Neeee! Ne Mourinho, samo ne tamo... :'(
shimano, ti sad imaš još više razloga da mrziš Mourinha i Real, jel' tako? :)

Nego, završilo 30. kolo 1. HNL, kraj prvenstva, Dinamo 1. - 62 boda, Hajduk 2. - 58 bodova.
U 1. HNL ulazi Split, ispada Croatia Sesvete, ali još se ne zna koliko će klubova igrati u 1. HNL sljedeće sezone, još to ovisi o licencama, odnosno nedostatku istih. Drago mi je vidjet još jedan dalmatinski klub u 1. HNL.

ma tamo mu je i mjesto,zajedno sa svim tim papcima,pa da mogu od jednom sve zajedno mrzit .:-)

a ovo što dinamo igra je za bez komentara,ali kako taj jurčić ima obraza reći uvijek sve je ok,a on ne može nikoga ni kod kuće dobiti,mislim karlovac jedan je mogao i pobijediti još da su onu zabili,a oni govore o europi,lol.

16 godina
neaktivan
Eh, sad kad preko ljeta i najesen počnu o Dinamovom 'prezimljavanju u Europi'...
:)
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ma meni je to teško gledati,sve se nadaš nešto ali si u isto vrijeme svijestan da tu nema kruha.ali šta će nama europa uopće,imamo mi svoju ligu gdje nitko ni licence ne zaslužuje,

pa šta onda imamo s europom,kakav je to užitak kad samo možeš dobiti neke nogometno egzotične zemlje a malo ozbiljniji protivnik nas na ovaj ili onaj način uvijek dobije.

ali ako će ovako izgledati dinamo u pretkolima,onda bi nam i te egzotične mogle praviti probleme.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Eh, sad kad preko ljeta i najesen počnu o Dinamovom 'prezimljavanju u Europi'...
:)

Mislim da oni već namjerno igraju tako.

Odigraju jednu utakmicu, Blažičko vrišti da ga možeš čuti i bez tv-a (makar sad sere ali će promjeniti ploču), a na kraju će zaj*bati utakmice za prolaz ili će navijači kumovati.

Ali to je taman dosta da zabljesnu dva igrača koje Mamić proda za popularnu cijenu.

Mediji profitiraju (piskarajući o super Sammiru ili Mandži, a Židak može još jednu godinu istovariti gomilu piz*arija), Mamić profitira, a i pokoji igrač profitira.

16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Mislim da oni već namjerno igraju tako.

Odigraju jednu utakmicu, Blažičko vrišti da ga možeš čuti i bez tv-a (makar sad sere ali će promjeniti ploču), a na kraju će zaj*bati utakmice za prolaz ili će navijači kumovati.

Ali to je taman dosta da zabljesnu dva igrača koje Mamić proda za popularnu cijenu.

Mediji profitiraju (piskarajući o super Sammiru ili Mandži, a Židak može još jednu godinu istovariti gomilu piz*arija), Mamić profitira, a i pokoji igrač profitira.

pa nogomet se igra da usreči braću mamić,ili sam ja to krivo shvatio.Smijeh

samo bojim se da je to ipak nekako tako,oni će svake godine završiti u plusu,a to što dinamo nema ni glavu ni rep u igri,to je manje važno,pa nije to valjda sve zbog nogometa?Belji se

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Evo još malo trenerski zavrzlama.

Ćiro u Liverpoolu?

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Samo da obavjestim one koje zanima,a nisu culi, sutra navecer mozete na HRT 2 pogledati finale Njemackog kupa,utakmicu Bayern-Werder

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Strasno ako u Real ode Mourhino,imam takav dojam da ce se u takvu skupinu zvjezda pridruziti sigurno jos 3 top klase igraca a to pod vodstvom Mourhina mi izgleda kao stroj koi ce mljeti sve protivnike pred sobomSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Salary Cap - Pod HITNO!

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Salary Cap - Pod HITNO!

problem je što to največi i najbogatiji ne žele,ne bi bili toliko dominanti.

u italiji inter nije imao nikakvu konkurenciju bez obzira što je roma u igri ali oni nemaju ekipu ni lovu kao ovi,možda ove sezone milan napravi remont pa malo pritisne ali u pravilu to je to.u njemačkoj jedino bayern ima lovu dok ovi drugi nisu ni blizu,i opet je bilo gusto ali ipak kvalitetna širina ekipe presuđuje,dakle lova.

o španjolskoj se nema šta reći,dva kluba strše kao dva nebodera spram kučica.engleska ima hrpu novca pa zato i puno klubova koji se tuku za prva četiri,ali to je sve jer i u francuskoj jedino lyon ima love a siguran sam da će poslije ove godine opet malo potrošiti da vrate prvenstvo dok ovi drugi već sad prodaju najbolje igrače.

tako da ostaje jedino engleska kao malo ujednačenija ali to je puno premalo i zato bi jedan salary cap bio odličan za konkurentnije i zanimljivije natjecanje,bilo to normalna liga ili LP.

jedino što možda nije dobro kod toga je da onda ne bi mogli gledati sve te odlične igrače u jednoj ekipi,pa bi možda malo kvaliteta pala,ali ne mora biti jer bi i drugi bili podjednaki pa bi se to možda neutraliziralo.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Bi li mi mogao netko reći ime pjesme (ili glazbe) iz uvodne špice emisije 'Povijest svjetskih prvenstava u nogometu' ako je netko gledao? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice