Osim sta si nazvo talijane pederima, mene si nazvo limitiranim.. ide ti to dobro.. nema sta..necu ti na to odgovrit jer ipak nisam tolko nisko pao da nekog nazovem limitaranim i da vrijedam bilo to klub, ljudi ili vec neko treci pogotovo ne na javnom forumu gdje stvatko to vidi, ti samo nastavi vidim da ti je to urodeno..
Atletico kao klub nije bas u dobrim financijskim uvjetima to dokazuje konstantno prodavanje odlicnih igraca evo sada ode i aguero, ja se jednsotavno ne slazem da je atletico veci klub od fulhama ja bi se usudio reci prije obrnuto.. iako samo ime mi govori da je atletico nadomciniji jer osobno atletico jedan od klubova koje volim uz valenciu i sevillu u spanjolskoj, ali da je veci klub od fulhama nikako..
Nebi mi smetalno niti da atletico osvoji niti da fulham osvoji tako da..
A sad jedno osobno pitanje shimano, koliko godina imas i koliko dugo pratis Barcelonu?? i da li si od pocetka navijao za Barcelonu??
Ovako ja imam 23 godine navijam za Inter od kada znam za sebe tocinije od 95' godine, i kada mi neko kaze da su talijani pederi ne podnosim.
A Engelezi poznati kao huligani su super, prgavije igrace u zivotu nisam vidio tipacan primjer bahatosti i oholosti je jedan VELIKI rooney..
Se sjecate kada su svi optuzivali naseg Dudua kada je kao similuro penal?? jel se sjecate kako su ga svi optuzili itd. jedan od njih je bio rooney koji je govorio da on to nikada nebi napravio pa niti pomislio da mu je to nesto najgore itd. bla bla bla.... A na kraju on pokusa to na svakoj 2 utakmici i to ocigledno glumi..
Prvenstveno Huliganziam je potjeko iz Engelske.. e sad mi pricaj o pederima talijanima i ciganima kako ih vecina takvih koja ih mrzi voli nazivati..
Lp.
opet lažeš i izmišljaš,ali ajmo redom.
nisam rekao da si ti limitiran,nego tvoje shvačanje,što i sad potvrđuješ jer nisi shvatio opet,dakle ne shvačaš šta ti pričam,možda disleksija i kod tebe?
što se tiče atletica,nije u idealnom financijskom stanju,ali je njegov kapital ogroman,jer to ti je kao da imaš nekoliko luksuznih stanova a u đepu nemaš ni kune,ali kad prodaš stanove đepovi će se napuniti,u svakom slučaju imaju više kapitala i igračke kvalitete od fulhama trenutno,pa sam o tome govorio i zato i navijam danas za fulham.
koliko ti imaš godina,toliko ja navijam za barcelonu,pa onda tu nemamo šta pričati,a i to nije bio topic ove priče.
opet ti brkaš pojmove,govorio sam o načinu na koji talijani igraju nogomet,i to svi znaju,pa čak i oni koji navijaju,samo što to prešučuju.dok ti pričaš o huliganima i navijačima,pa kakve to ima veze?neigraju navijači pa da njih zovem pederima (to je metafora,jer ja ne mislim da se oni guze ili slično),ja opet govorim o prljavoj i pokvarenoj talijanskoj igri,svi to znamo.ali ako ćemo već govoriti i o navijačima,i onda si fulao gradivo,jer nije bitno što je bilo nekad već sad,a sad bi bilo sramotno staviti engleske i talijanske navijače u isti kontekst,pa ovi u italiji su proulupali maksimalno,jel ti uopće pratiš šta se tamo događa s navijačima?
ne znam zašto bi tebe diralo to što je talijanski nogomet pederski po mom ali i večinskom mišljenju,pa nisi ti zbog toga takav,bez obzira što si sam izabrao da navijaš za njih,ali ipak to je druga stvar,zar ne?
Prvo kada pises post par razdvoji nesto da se lakse cita..
Itekako je zalosno sta tako starija osoba se nade napadnuta i povrijedana iako nigjde nije i vrijeda 20 godina mlade od sebe opet pa opet sigurno imas nekih teskih problema sa samim sobom..
A ako netko nije shvatio onda si to ti..
Englezi kao englezi navijaci huligani bili prije margaret thatcher ona je to sve sredila sada nemogu niti prdnut, a ti se dotices sadasnjeg stanja, da istina u italiji se dogadaju sranja vec duze vrijeme i kod nas na balkanu ali to je sve poteklo odakle ajde ti meni reci?
A sad kako to talijani igraju nogomet??
Kako to Englezi igraju nogomet??
Ko igra prgaviji nogomet?? da li si ti 100% siguran u to sta govoris?? ovdje ne pricamo o lijepoti nego o prgavosti igraca na samom terenu prije nego sta pocnes pisat razmisli 2 puta..
Ja se iskreno ne sjecam kad je nekom u talijanskoj lizi zadnji puta na takav brutalan nacin polomljena noga kao nasem eduardu, nasri je takoder najebo posteno itd mogu ti nabrojat koliko god hoces slucajeva ali daj ti meni nabroji kada se to zadnji puta dogodilo u italiji?' no to mozda nema veze po tvome ali po mojem ima..
Drugo Englezi su puno bahatiji u nogometu i kao igraci to bi svi trebali znati ili jbte ja gledam kosarku??
Toliko su opcenito nas Hrvate popljuvali u kojoj god hoces prilici kada su to zadnji puta talijani napravili iskreno neznam..
Materazzi je za neke samo sitna riba.