Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.304
|
čitano: 942.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
toxic kaže...

Suca nemate pravo krivit jer sve koje znam i svi koji prate nogomet i razumiju se kazu da ono nije bio niti zuti karton a kamo li direktni crveni.

idiotizam od tih koji su ti to rekli,ako su o rekli onda su sigurno veliki znalci.žuti karton za ruku u lice uvijek i na svakoj utakmici,i tu uopće nema rasprave,a neki suci daju i crvene za to.ali žuti sigurno,pa ako znamo da je motta već imao žuti,onda na isto dođe i tu nema plakanja.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Suca nemate pravo krivit jer sve koje znam i svi koji prate nogomet i razumiju se kazu da ono nije bio niti zuti karton a kamo li direktni crveni.

Sve koje znam...udarac rukom u lice je za karton u vecini slucajeva za zuti, ali Motta je vec ima zutog tako da mu je sudac direktno da crveni, namjerno ga je zviznia i nema se sta bunit, "svi koji se razumiju u nogomet" osim ako ti je Tomislav Ivic otac ili dida onda da....inace no way hose...karton je na mjestu.

17 godina
shimano kaže...
toxic kaže...

idiotizam od tih koji su ti to rekli,ako su o rekli onda su sigurno veliki znalci.žuti karton za ruku u lice uvijek i na svakoj utakmici,i tu uopće nema rasprave,a neki suci daju i crvene za to.ali žuti sigurno,pa ako znamo da je motta već imao žuti,onda na isto dođe i tu nema plakanja.

Pa i Bilic je sam to reko tak da, a ako kazes da on nema pojma svaka cast tebi koji sve znas..

Vidjet cemo analizu kasnije hebe se meni placite kolko hocete..

Ja se vise ovdje ne javljam jer vidim da ljubomora leti na sve strane.. zz

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ja baš volim što su dvije šljakerske ekipe u finalu.

bit će to fight to the bones, to the bollocks.

Worry gives a small thing a big shadow.
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
shimano kaže...
toxic kaže...

Pa i Bilic je sam to reko tak da, a ako kazes da on nema pojma svaka cast tebi koji sve znas..

Vidjet cemo analizu kasnije hebe se meni placite kolko hocete..

Ja se vise ovdje ne javljam jer vidim da ljubomora leti na sve strane.. zz

ti si malo jači freak,čestitke koje su bile za pobjedu tebi je ljubomora,veliki je gubitak za čovječanstvo što ideš,s takvim pristupom je to još bolnije!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 23:28 (shimano).
17 godina
Sve o nogometu

Odigrano "taktički savršeno" pa ne gledam nogomet zbog taktike, nego zbog potez, finta i golova, ko voli taktiku nek gleda šah, igrati bunker nije nogomet

Svaki kraj ovisi o početku!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

zapravo kad ne bi navijao ni za jednu ekipu u takvoj utakmici,ta bi utakmica bila katastrofalno dosadna,ovako me je nada i napetost jer navijam držalo,a ustvari je bila nikakva utakmica,pogotovo dok nije pao gol.

16 godina
neaktivan
Evo C/P od RaLe iz druge teme, točno to i ja mislim:
''Tko bi normalan isao napadat Barcelonu na njihovom stadionu, s rezultatom 3-1 iz prve utakmice, i igracem manje!?''

Tko god se nadigravao sa Barcom je popio 2-3 komada
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Evo C/P od RaLe iz druge teme, točno to i ja mislim:
''Tko bi normalan isao napadat Barcelonu na njihovom stadionu, s rezultatom 3-1 iz prve utakmice, i igracem manje!?''

Tko god se nadigravao sa Barcom je popio 2-3 komada

a nitko normalan ne bi,to je istina,ali baš zato je loša utakmica,ali i inače,nema ekipe koja se može muški suprotstaviti barci pa igrati na gol više.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kada bi gledali utakmicu od 1. i zadnje minute vidili bi da je Barca non stop nešto pokušavala, ali im nije išlo. Za šta postoji nogomet? da bi se non stop branili od protivnika ili non stop napadali, ja vjerujem da nogomet postoji da bi navijači koji su platili 10 ili 30 ili 50 ili čak 150 eura gledali i uživali 90 minuta u ljepoti akcija i golova, Barca igra taj nogomet, najljepši nogomet na svijetu, ali oni ne igraju samo na ljepotu, oni igraju i na rezultat, pa zar onda nije bolje 90 minuta uživati u nečemu i diviti se nečemu, nego gledati bunker-nogomet koji Murinjo non stop pokazuje kao trener Intera ili bivšeg mu Chelsea, svaka čast Murinju i nogometašima Intera izbacili su Barcelonu iz lige prvaka, ali na koji način?

baš me zanima kako će uzbudljivo biti finale

16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

nadam se da će ga olić učiniti zanimljivim,što znači torpedirati inter bez trofeja kući.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu
i ja se nadam
16 godina
neaktivan
Pulja kaže...
i ja se nadam

znam da neće ni oliću biti lako probiti bunker,ali kako je poludio tko zna.

17 godina
Pulja kaže...

Kada bi gledali utakmicu od 1. i zadnje minute vidili bi da je Barca non stop nešto pokušavala, ali im nije išlo. Za šta postoji nogomet? da bi se non stop branili od protivnika ili non stop napadali, ja vjerujem da nogomet postoji da bi navijači koji su platili 10 ili 30 ili 50 ili čak 150 eura gledali i uživali 90 minuta u ljepoti akcija i golova, Barca igra taj nogomet, najljepši nogomet na svijetu, ali oni ne igraju samo na ljepotu, oni igraju i na rezultat, pa zar onda nije bolje 90 minuta uživati u nečemu i diviti se nečemu, nego gledati bunker-nogomet koji Murinjo non stop pokazuje kao trener Intera ili bivšeg mu Chelsea, svaka čast Murinju i nogometašima Intera izbacili su Barcelonu iz lige prvaka, ali na koji način?

Sta na koji nacin?? ne kuzim sta forsas.

Koliko god da je ova utakmica bila neglediva, barca nije stvorila do 80 minute pravu sansu a imali su igraca vise..

A prva utakmica?? hoces reci da je tamo Barca dominirala? pa nebi reko, rekli biste Vulkan, sudac u prvoj tekmi,al cinjenica da u prvoj tekmi barca je imala samo 1 sansu i tu je zabila gol, dok je inter realno trebo zabit i 4 jer je imo prilike za to..

Kada pogledamo realno obje tekme nemozete pa cak niti Barcini navijaci reci da Inter nije zasluzeno proso...

Ne kuzim uopce vasa razmisljanja i spustanje Intera i sta ja znam sta, prihvatite da ste izgubili i gotovo natrag nema..

Pa cak niti suce nemozete krivit za nista jer ipak prednsot igraca vise na domacem terenu 60 minuta hmh..

Glupo je uopce raspravljat kada niko ne gleda realno..

Mozda je Vama svima koji samo volite pogledat nogomet i koji navijate za Barcu taj Inter jadan jer ne igra dobar nogomet..

Ali meni kao navijacu fanatiku Intera kojeg poznajem u srz je ovo Velika pobjeda i sasluzena pobjeda a i bilo kojem poznaniku nogometa takoder.. (38 godina se cekalo na to)znate li vi koji je to ulog bio, koje su to emocije itd..

Nemojte molim Vas pricati nebuloze..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 0:47 (toxic).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kada bi gledali utakmicu od 1. i zadnje minute vidili bi da je Barca non stop nešto pokušavala, ali im nije išlo. Za šta postoji nogomet? da bi se non stop branili od protivnika ili non stop napadali, ja vjerujem da nogomet postoji da bi navijači koji su platili 10 ili 30 ili 50 ili čak 150 eura gledali i uživali 90 minuta u ljepoti akcija i golova, Barca igra taj nogomet, najljepši nogomet na svijetu, ali oni ne igraju samo na ljepotu, oni igraju i na rezultat, pa zar onda nije bolje 90 minuta uživati u nečemu i diviti se nečemu, nego gledati bunker-nogomet koji Murinjo non stop pokazuje kao trener Intera ili bivšeg mu Chelsea, svaka čast Murinju i nogometašima Intera izbacili su Barcelonu iz lige prvaka, ali na koji način? baš me zanima kako će uzbudljivo biti finale

ja sam čestitao interu i murinju na izborenom finalu, neću ništa govoriti o suđenju i o vulkanu iz prošle utakmice, ali ću reći to da svaki pobjednik lige prvaka je imao sreće, barca prošle godine kad im je pomogao sudac, man utd i chealse kad se terry posliznuo na 11-ercima ili kad je liverpool dobio na penale milan iako je milan vodio 3-0, ...., još se ne zna tko će osvojiti ligu prvaka, ali je i inter imao nekoliko sretnih okolnosti, to što suci nisu priznali 2 gol barce i to što su barci falili neki igrači (iniesta, puyol, abidal), još jedan put čestitam interu što je došao do finala, a barci ostaje španjolska liga (meni je malo slađe da barca osvoji španj. ligu nego ligu prvaka zbog reala koji je potrošio milione i milione na neka pojačanja koja se isu dokazala)

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Lupetate da nije u vama da krenemo inter se fantasticno postavio i apsolutno umrtvio barcu dok nije iskljucen igrac neopravdao sad cu i pojasniti ne treba biti veliki strucnjak za to znaci igrac intera je bio prvi na lopti i postavio je ruku da se zagradi da pritom nije vidio di se nalazi protivnici igrac dotaknuo ga prstima po ustima i ovaj je pao ko da ga je nokautiro to nije ni za faul kamoli karton sudac fail teski,kasnije imamo situaciju di je na tako sirokom prostoru inter morao igrat s igracem manje i cinili su to fantasticno,i vi sto kazete bunker pretpostavljam da vi klub iz 3 lige ne bi mogli voditi jer nemate pojma o nogometu tko to moze ici traziti gol s igracem manje na tako vaznoj utakmici o cemu pricate pa ne igra se tu za prestiz vec za finale koje donosi milijune na racun kluba.Dalje gol je postignut iza ociglednog zaleda(iako je fantastican gol ) slazem se da je drugi bio regularan ali kad sve zbrojis greske suca to je neki kompromis,inter je u 180minuta nadigrao barcu i tu nema rasprave vise,sto se finala tice kakav bunker vi ocekujete to ce biti utakmica sezone nema tu mjesta igri poput ove dva razlicita stila se susrecu u kojem smatram da je inter u velikoj prednosti jer imaju bolju obranu od bayerna  kojem ce zaustaviti robena kao i messia u ovim susretima tako da sam uvjeren da je inter sljedeci prvak(no u nogometu je sve moguce tako da ni to nije sigurno)

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Lupetate da nije u vama da krenemo inter se fantasticno postavio i apsolutno umrtvio barcu dok nije iskljucen igrac neopravdao sad cu i pojasniti ne treba biti veliki strucnjak za to znaci igrac intera je bio prvi na lopti i postavio je ruku da se zagradi da pritom nije vidio di se nalazi protivnici igrac dotaknuo ga prstima po ustima i ovaj je pao ko da ga je nokautiro to nije ni za faul kamoli karton sudac fail teski,kasnije imamo situaciju di je na tako sirokom prostoru inter morao igrat s igracem manje i cinili su to fantasticno,i vi sto kazete bunker pretpostavljam da vi klub iz 3 lige ne bi mogli voditi jer nemate pojma o nogometu tko to moze ici traziti gol s igracem manje na tako vaznoj utakmici o cemu pricate pa ne igra se tu za prestiz vec za finale koje donosi milijune na racun kluba.Dalje gol je postignut iza ociglednog zaleda(iako je fantastican gol ) slazem se da je drugi bio regularan ali kad sve zbrojis greske suca to je neki kompromis,inter je u 180minuta nadigrao barcu i tu nema rasprave vise,sto se finala tice kakav bunker vi ocekujete to ce biti utakmica sezone nema tu mjesta igri poput ove dva razlicita stila se susrecu u kojem smatram da je inter u velikoj prednosti jer imaju bolju obranu od bayerna  kojem ce zaustaviti robena kao i messia u ovim susretima tako da sam uvjeren da je inter sljedeci prvak(no u nogometu je sve moguce tako da ni to nije sigurno)

ti znalac nemaš pojma o građenju,ne možeš se graditi s rukom u lice,i općenito tako podignutom rukom,koji ste vi likovi kad to idete opravdavati.pa koliko utakmica gledate?jel samo ligu prvaka ili još pokoju.ako ste gledali barem još pokoju vidjet ćete da se svud za ruku u facu daje karton,i tu ne vidim uopće normalno opravdanje za priću.

i koji ti imaš 3d prikaz u svojoj glavi da si uspio povući liniju iz onog kuta iz kojeg smo gledali,pa da si zaključio da je čisti ofsajd,dva igrača intera su bili na drugoj strani,a samo iz pravog kuta se može uopće početi razgovarati je li uopće bio ofsajd,ali možda ti misliš na onaj čisti ofsajd iz kojeg je inter zabio svoj treći.

jedino što si iskreno priznao,što je uviek za pohvalu,da je drugi gol čist ko suza,samo to sve nije bitno,jer kako sam već objasnio,sudačke pogreške su sastavni dio igre i tu nema plakanja.zato je inter zasluženo u finalu kao i barca prošle godine,nema tu sad više priće kad je gotovo.jedino što ljudi a i ja koji navijaju za barcu govore da je ipak ljepše gledati barcin nogomet od interovog,a svatko tko misli drugačije bi možda trebao razmisliti o "napetoj" partiji šaha.

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Shimano NHF ali ti ocito ne pratis nogomet(ili ga nikad nisi igrao) kad je tebi gradenje s rukom za crveni,uostalom ono nije ni bio udarac rukom vec ga jedva dotaknuo ajmo reci naslonio a ovaj pao ko da mu celjust izbio^^

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Vidim tu neke komentare da ce finale bit dosadno.BRAVO "MAJSTORI"

Ja jesam navijac Barce ali po meni je proslogodisnje finale bilo dosadno.Zar nije veci gust gledat 2 ekipe kako se nadigravaju,jer vjerujte mi to nece bit utakmica krsenja,nego gledat onakvu utakmicu kao prosle godine kad je 70 minuta na terenu postojala samo jedna ekipa.Imamo razlog uzivat i navijat u finalu za Pranju i Olu i nek odu do kraja

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 10:58 (Arnold Šrafncinger).
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Shimano NHF ali ti ocito ne pratis nogomet(ili ga nikad nisi igrao) kad je tebi gradenje s rukom za crveni,uostalom ono nije ni bio udarac rukom vec ga jedva dotaknuo ajmo reci naslonio a ovaj pao ko da mu celjust izbio^^

I pojavile su se snimke a i jucer za vrjeme prjenosa se vidjelo kako Busqets kriomice gleda ispod ruke dok je bio na podu sto sudac radi.Opet ponavljam navijac sam Barce preko 10 godina ali od jucer mrzim tog igraca,tako se ne ponasaju profesionalni igraci.Da je UEFA pravedna u finalu bi trebali igrat i Motta i Ribery,jer uostalom to pravilo je uzasno nepravedno,jer sumnjam da ce Motta imat jos prilike zaigrat u finalu Lige Prvaka,unistit san nekom igracu kojem se mozda jednom pruzi prilika (govorim opcenito) jer mislim da je Motta bio na klupi Barce 2006 kad su osvojili,a sad ima priliku igrat (ako!)

Evo nasao sam

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 10:57 (Arnold Šrafncinger).
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ne nije za crveni. I nije dobio direktan crveni već drugi žuti što je i zaslužio....

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

koliko znam o nogometu neću komentirati jer nije potrebno,ali da ti ne znaš čitati,to je nešto drugo.već 666 put ponavljam,to je za žuti,iako neki suci znaju dati i crveni ako pomisle zbog glume da je bilo jače,ali za žuti je sigurno kad rukom ideš u lice,i to nema smisla ponavljati jer je to opće znanje (za ljude koji prate).pa sad iako je on odglumio jači udarac,to je svejedno za žuti,a kako je motta imao već,to je to.

a ako ćemo govoriti o nekom poštenju u takvim situacijama,mislim da je sprdnja govoriti o simulairanju kad su kontekstu talijani,kraljevi takve prljave igre.pa su tako i na ovoj utakmici pokazali te "čari" koje svi volimo,maicon izvan terena bude "povrijeđen",i onda cigan uđe na teren da tamo padne,strašno.pa sneijder,izgubi čisto loptu i nitko ga ne takne,a on kad vidi da ide na to kontra ostane ležati,pa kad je vidio da barca nije nasjela,ustane i nikakvu pomoć više ne traži.ali šta ja to pričam,pa svi koji gledaju nogomet znaju tko su talijani (ili bolje reći njihov način igre).

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

drago mi za fulham jućer,ali mi je žao što petrinjo nije ušao u finale.

a liverpool je skroz propao,ništa više nigdje ne mogu,i neće ni LP sljedeće sezone.a najviše je to jer tores skoro nikad ne igra,on je kao i robben izgleda težak slućaj staklenosti ali kad igra genijalan,samo stalno je povrijeđen nešto.

17 godina
neaktivan
shimano kaže...

a liverpool je skroz propao,ništa više nigdje ne mogu,i neće ni LP sljedeće sezone.a najviše je to jer tores skoro nikad ne igra,on je kao i robben izgleda težak slućaj staklenosti ali kad igra genijalan,samo stalno je povrijeđen nešto.

Misliš van Persie? :)

Vidi se nadmoć ove godine engleskih klubova u Uefa ligama.

Šteta zbog Petrića, već drugi put neuspjeh.

Odlično zbog Atletica (iako nisu igrali odlično), što zbog simpatija, što zbog toga jer mi se stvarno neda gledati ligaške (nacionalne) derbije u euro natjecanjima.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
shimano kaže...

Vidi se nadmoć ove godine engleskih klubova u Uefa ligama.

Šteta zbog Petrića, već drugi put neuspjeh.

Odlično zbog Atletica (iako nisu igrali odlično), što zbog simpatija, što zbog toga jer mi se stvarno neda gledati ligaške (nacionalne) derbije u euro natjecanjima.

da,i taj je staklen.ali mi on ni nije nekako u rangu robbena i toresa.

ma u pravu si,to gledam svaki vikend,te ligaške dvoboje,ovako ima više žara.

16 godina
neaktivan
wyks kaže...

neće ni LP sljedeće sezone.a najviše je to jer tores skoro nikad ne igra,on je kao i robben izgleda težak slućaj staklenosti ali kad igra genijalan,samo stalno je povrijeđen nešto.

I robben se stalno ozljeđuje...

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

jbt ne mogu sad još i više prežaliti što nismo na SP,jer kako naši igraju svud i u kakvoj su formi,to bi bila ludnica u africi.jućer petrić zabi onu bombu sa sto metara,olić lud,sredinjaci igraju u klubovima kao navijeni,a obrana nikad nije bila problem (osim lijevog beka),stvarno šteta jer bili bi hit prvenstva opet.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Na sto se srozao nas najjaci derbi govori cinjenica da u 40 minuta igre sa svake strane imamo 1 "udarac" na gol i 20 faula.Odustajem i pratim Milan-Fiorentina

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma derbi ocajan totalno, jako cudno kad nema naboja onda je i utakmica mrtva...ocekiva san ovih zandjih nekoliko dana da ce mediji dignit veliku prasinu oko zadnjeg derbija ove sezone, ma ugl. ova je utakmica i odraz stanja nase lige, tuga jad i cemer....sad se prati Roma daj boze da Inter veceras kiksa.

16 godina
neaktivan
Evo na HRT 2 utakmica Lazio - Inter, počela prije 17 minuta
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice