Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.235.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!
Navijam za Real od kad znam za sebe i dao bi sve za njega.. Ali statistika ide u korist Bayerna veceras..Od 14 utakmica samo jednu su izgubili doma,a Real od zadnjih 9 susreta u Munchenu 8 nije pobijedio.. A posto je Bayern izduvo titulu u njemackoj ligi,mislim da ce dati 200% od sebe veceras,a mozda cak i pobijediti,nedaj boze... Uglavnom bit ce to izvrsna tekma... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
neaktivan

Danas će biti teška tekma i bilo tko može pobijediti, ali mislim da imamo igrače za prolaz u finale.Vidjet ćemo, nadam se dobroj utakmici s puno golova i nek pobijedi bolji.

ovakve sastave predviđa Marca ovakve sastave predviđa Marca
16 godina
neaktivan

Zar vi stvarno mislite da ova obrana moze zaustaviti ovakav napad reala?

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
carcharodon kaže...

neuer bi mogo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...
carcharodon kaže...

neuer bi mogo

Ma ne vjerujem on je nocas na streljani:)  ima da prsti sa svih strana

15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
šiloman kaže...
carcharodon kaže...

neuer bi mogo

Ma ne vjerujem on je nocas na streljani:)  ima da prsti sa svih strana

Mislim ja da nece ni Iker biti nesto pošteđen xD

In game: D-Ki11a aka Legendic
17 godina
neaktivan

bit ce tu suteva sa obje strane,2+ gola ce bit :D

15 godina
neaktivan

Ne možemo samo tako proći u finale, naravno da treba dati 200%, ipak je Bayern nogometna sila i imaju puno iskustva.

14 godina

Koliko odličnih igrača ima Bayern, bit će teško, jako teško igrati protiv njih. Schweinsteiger i Kroos su odlični veznjaci koji će odlično poslužiti loptama vrhunske krilne napadače (Ribery i Robben), a na kraju i odlično Gomeza. Obrana im je nešto slabija, jedino mladi Badstuber mi se čini dobar tu uz Lahma. Vidjet cemo.

Why so serious?
14 godina
neaktivan

Bit ce teska utakmica, pogotovo zato jer imaju ubojiti napad. Ribery i Roben su igraci  koji mogu napraviti razliku, i kvalitetno uposliti suigrace. Imaju odlicnog napadaca Gomeza koji je prava klasicna devetka, ukoliko dobije dobre lopte gol zabija sigurno. Znaci trebamo se cuvati ubacaja sa krila iako ce biti jako tesko. Na gol imaju Neuera kaji je u fenomenalnoj formi, ali mislim da ce imati pre-pre vise posla zbog njihove katastrofalne obrane.Al ukoliko dupliramo krila, i ukoliko Di Maria i ROnaldo budu obavljali defenzivne zadatke vjerujem da nece biti problema.

Igramo na AA, i Bayern ce napraviti sve da pobijedi, jer vjerujem da im je san igrati finale Lige prvaka pred domacom publikom.

Vjerujem da ce Jose odlicno pripremiti momcad i da nece biti problema. Jedva cekam utakmicu, jos 20 min do pravog nogometnog spektakla.

VAMOS REAL!

13 godina
neaktivan

HALA MADRID !!!! ♥

{#}

Tony Soprano
15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Bit ce teska utakmica, pogotovo zato jer imaju ubojiti napad. Ribery i Roben su igraci  koji mogu napraviti razliku, i kvalitetno uposliti suigrace. Imaju odlicnog napadaca Gomeza koji je prava klasicna devetka, ukoliko dobije dobre lopte gol zabija sigurno. Znaci trebamo se cuvati ubacaja sa krila iako ce biti jako tesko. Na gol imaju Neuera kaji je u fenomenalnoj formi, ali mislim da ce imati pre-pre vise posla zbog njihove katastrofalne obrane.Al ukoliko dupliramo krila, i ukoliko Di Maria i ROnaldo budu obavljali defenzivne zadatke vjerujem da nece biti problema.

Igramo na AA, i Bayern ce napraviti sve da pobijedi, jer vjerujem da im je san igrati finale Lige prvaka pred domacom publikom.

Vjerujem da ce Jose odlicno pripremiti momcad i da nece biti problema. Jedva cekam utakmicu, jos 20 min do pravog nogometnog spektakla.

VAMOS REAL!

Slažem se.Naša prednost bi mogla biti i naša klupa, dok Bayern nema toliku širinu.

Ja sam derpe.
14 godina
Možda lupam glupost, ali, tri od četri ekipe imaju Adidas dres, stoga zar nebi Adidas drukao za "Adidas" finale????
ATJ Lučko
16 godina

1-0

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
14 godina
Koliko sam uspio uočiti, čini mi se da je jedan igrač Bayerna igrao lijevom rukom i dodao Franku Riberyu!

Ako sam u krivu, već će me netko sa videom/slikom demantirati, a ovo je moj blitz dojam!
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Koliko sam uspio uočiti, čini mi se da je jedan igrač Bayerna igrao lijevom rukom i dodao Franku Riberyu!

Ako sam u krivu, već će me netko sa videom/slikom demantirati, a ovo je moj blitz dojam!

Meni se isto ucinilo, mozda se varam, ali nije daleko od ruke. Al dobro, idemo dalje, ako ovdje uprskamo imamo popravni na SB.

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Meni se isto učinilo, samo ne Bayernov igrač nego Ramos.

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...
ATJLučko kaže...

Meni se isto učinilo, samo ne Bayernov igrač nego Ramos.

bio je bajernov,al vise rame nego ruka

lose mi djeluje obrana,ribery ih mota samo tako a cristiano postenog driblinga nie imao

16 godina

Opet ruka =/

-ako niste vidjeli, živi zid (neznam tko) je rukom skrenuo loptu

16 godina
neaktivan

Kako dobra utakmica uf ovo volim gledat sudenje je bas onako kako treba biti ne svira se svaki kontakt{#} 

Iznenadio me Bayern super su tekmu otvorili zasluzeno vode mada ne vjerujem da ce zavrsit tekma da Real ne zabije.

Jedna situacija me dojmila faul Robbena na Coentrau:) za takav isti znamo tko je dobio crveni prosle sezone O.o

Ozil je najlosiji bio prvo poluvrjeme nadam se da ce se malo uozbiljit u drugom

14 godina
Ovaj mjesec Serhio Ramos nebu dobio plaću, pa tko onako blesavo igra u svom šesnaestercu, DAS IDIOT!!!!

Za iskupljenje ovog i ovakvog grijeha mora opako dobro zapeti večeras!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Kako dobra utakmica uf ovo volim gledat sudenje je bas onako kako treba biti ne svira se svaki kontakt{#} 

Iznenadio me Bayern super su tekmu otvorili zasluzeno vode mada ne vjerujem da ce zavrsit tekma da Real ne zabije.

Jedna situacija me dojmila faul Robbena na Coentrau:) za takav isti znamo tko je dobio crveni prosle sezone O.o

Ozil je najlosiji bio prvo poluvrjeme nadam se da ce se malo uozbiljit u drugom

Tako je. Odlična utakmica i odlično suđenje. Faul Robbena na Coentrau je za žuti karton, ne za crveni. edina zamjerka ona ruka kod slobodnog udarca, ali to je stvarno teško sucu za vidjeti, lopta ide brzinom od 80km/h i ne može se ništa prigovoriti sucu. Bayernov gol relativno sretan, Ribery najbolji, a Ozil najlosiji na terenu.

EDIT: I Bayernova obrana se iznenađujuće dobro drži. Ovaj mali Alaba me stvarno iznenadio, 19 godina, a juri i naprijed i nazad i atmosfera koju stvara 70000 ljudi ne utječe na njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 21:46 (autobus).
16 godina

Bayern!!!! Ribery se ruga s cilim realom haha.

Daria
14 godina
neaktivan

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

14 godina
Koja asistencija: Christiaaaaanoooooo Rrrrrrrronaldoooooooooo!!!!

Tko se sada kome smije dečkac, hahahahaha??!!
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

GOOOOOOOOOL!

GOAAAALLLL!!!

GOAAAALLLLLLL!

GOAAALLLL!!

16 godina
Zuja007 kaže...

GOOOOOOOOOL!

GOAAAALLLL!!!

GOAAAALLLLLLL!

GOAAALLLL!!

Opet goal goal goal

2-1

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Koja asistencija: Christiaaaaanoooooo Rrrrrrrronaldoooooooooo!!!!

Tko se sada kome smije dečkac, hahahahaha??!!

tebi

16 godina
neaktivan

Real Madrid - Kukavicki klub!

16 godina

Bayern se cilu utakmicu ruga s realom, a onog idiota marcela neću ni spominjat. Zaslužena pobjeda bayerna

Daria
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice