My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Zar vi stvarno mislite da ova obrana moze zaustaviti ovakav napad reala?
neuer bi mogo
neuer bi mogo
Ma ne vjerujem on je nocas na streljani:) ima da prsti sa svih strana
neuer bi mogo
Ma ne vjerujem on je nocas na streljani:) ima da prsti sa svih strana
Mislim ja da nece ni Iker biti nesto pošteđen xD
bit ce tu suteva sa obje strane,2+ gola ce bit :D
Ne možemo samo tako proći u finale, naravno da treba dati 200%, ipak je Bayern nogometna sila i imaju puno iskustva.
Koliko odličnih igrača ima Bayern, bit će teško, jako teško igrati protiv njih. Schweinsteiger i Kroos su odlični veznjaci koji će odlično poslužiti loptama vrhunske krilne napadače (Ribery i Robben), a na kraju i odlično Gomeza. Obrana im je nešto slabija, jedino mladi Badstuber mi se čini dobar tu uz Lahma. Vidjet cemo.
Bit ce teska utakmica, pogotovo zato jer imaju ubojiti napad. Ribery i Roben su igraci koji mogu napraviti razliku, i kvalitetno uposliti suigrace. Imaju odlicnog napadaca Gomeza koji je prava klasicna devetka, ukoliko dobije dobre lopte gol zabija sigurno. Znaci trebamo se cuvati ubacaja sa krila iako ce biti jako tesko. Na gol imaju Neuera kaji je u fenomenalnoj formi, ali mislim da ce imati pre-pre vise posla zbog njihove katastrofalne obrane.Al ukoliko dupliramo krila, i ukoliko Di Maria i ROnaldo budu obavljali defenzivne zadatke vjerujem da nece biti problema.
Igramo na AA, i Bayern ce napraviti sve da pobijedi, jer vjerujem da im je san igrati finale Lige prvaka pred domacom publikom.
Vjerujem da ce Jose odlicno pripremiti momcad i da nece biti problema. Jedva cekam utakmicu, jos 20 min do pravog nogometnog spektakla.
VAMOS REAL!
HALA MADRID !!!! ♥

Bit ce teska utakmica, pogotovo zato jer imaju ubojiti napad. Ribery i Roben su igraci koji mogu napraviti razliku, i kvalitetno uposliti suigrace. Imaju odlicnog napadaca Gomeza koji je prava klasicna devetka, ukoliko dobije dobre lopte gol zabija sigurno. Znaci trebamo se cuvati ubacaja sa krila iako ce biti jako tesko. Na gol imaju Neuera kaji je u fenomenalnoj formi, ali mislim da ce imati pre-pre vise posla zbog njihove katastrofalne obrane.Al ukoliko dupliramo krila, i ukoliko Di Maria i ROnaldo budu obavljali defenzivne zadatke vjerujem da nece biti problema.
Igramo na AA, i Bayern ce napraviti sve da pobijedi, jer vjerujem da im je san igrati finale Lige prvaka pred domacom publikom.
Vjerujem da ce Jose odlicno pripremiti momcad i da nece biti problema. Jedva cekam utakmicu, jos 20 min do pravog nogometnog spektakla.
VAMOS REAL!
Slažem se.Naša prednost bi mogla biti i naša klupa, dok Bayern nema toliku širinu.
1-0
Ako sam u krivu, već će me netko sa videom/slikom demantirati, a ovo je moj blitz dojam!
Ako sam u krivu, već će me netko sa videom/slikom demantirati, a ovo je moj blitz dojam!
Meni se isto ucinilo, mozda se varam, ali nije daleko od ruke. Al dobro, idemo dalje, ako ovdje uprskamo imamo popravni na SB.
Meni se isto učinilo, samo ne Bayernov igrač nego Ramos.
Meni se isto učinilo, samo ne Bayernov igrač nego Ramos.
bio je bajernov,al vise rame nego ruka
lose mi djeluje obrana,ribery ih mota samo tako a cristiano postenog driblinga nie imao
Opet ruka =/
-ako niste vidjeli, živi zid (neznam tko) je rukom skrenuo loptu
Kako dobra utakmica uf ovo volim gledat sudenje je bas onako kako treba biti ne svira se svaki kontakt
Iznenadio me Bayern super su tekmu otvorili zasluzeno vode mada ne vjerujem da ce zavrsit tekma da Real ne zabije.
Jedna situacija me dojmila faul Robbena na Coentrau:) za takav isti znamo tko je dobio crveni prosle sezone O.o
Ozil je najlosiji bio prvo poluvrjeme nadam se da ce se malo uozbiljit u drugom
Za iskupljenje ovog i ovakvog grijeha mora opako dobro zapeti večeras!
Kako dobra utakmica uf ovo volim gledat sudenje je bas onako kako treba biti ne svira se svaki kontakt
Iznenadio me Bayern super su tekmu otvorili zasluzeno vode mada ne vjerujem da ce zavrsit tekma da Real ne zabije.
Jedna situacija me dojmila faul Robbena na Coentrau:) za takav isti znamo tko je dobio crveni prosle sezone O.o
Ozil je najlosiji bio prvo poluvrjeme nadam se da ce se malo uozbiljit u drugom
Tako je. Odlična utakmica i odlično suđenje. Faul Robbena na Coentrau je za žuti karton, ne za crveni. edina zamjerka ona ruka kod slobodnog udarca, ali to je stvarno teško sucu za vidjeti, lopta ide brzinom od 80km/h i ne može se ništa prigovoriti sucu. Bayernov gol relativno sretan, Ribery najbolji, a Ozil najlosiji na terenu.
EDIT: I Bayernova obrana se iznenađujuće dobro drži. Ovaj mali Alaba me stvarno iznenadio, 19 godina, a juri i naprijed i nazad i atmosfera koju stvara 70000 ljudi ne utječe na njega.
Bayern!!!! Ribery se ruga s cilim realom haha.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Tko se sada kome smije dečkac, hahahahaha??!!
GOOOOOOOOOL!
GOAAAALLLL!!!
GOAAAALLLLLLL!
GOAAALLLL!!
GOOOOOOOOOL!
GOAAAALLLL!!!
GOAAAALLLLLLL!
GOAAALLLL!!
Opet goal goal goal
2-1
Tko se sada kome smije dečkac, hahahahaha??!!
tebi
Real Madrid - Kukavicki klub!
Bayern se cilu utakmicu ruga s realom, a onog idiota marcela neću ni spominjat. Zaslužena pobjeda bayerna