NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
NBA liga

Here are Monday’s noteworthy contract agreements:

Maxi Kleber, Mavericks agree to four-year, $33MM contract.
Seth Curry, Mavericks agree to four-year, $32MM contract.
Tomas Satoransky, Bulls agree to three-year, $30MM contract (sign-and-trade).
Wayne Ellington, Knicks agree to two-year, $16MM contract.
Elfrid Payton, Knicks agree to two-year, $16MM contract.
Kevon Looney, Warriors agree to three-year, $15MM contract.
Ish Smith, Wizards agree to two-year, $12MM contract.
Richaun Holmes, Kings agree to two-year, $9.8MM contract.
Frank Kaminsky, Suns agree to two-year, $9.8MM contract.
Enes Kanter, Celtics agree to two-year, $9.8MM contract.
Matt Thomas, Raptors agree to three-year, $4.2MM contract.
Austin Rivers, Rockets agree to two-year, minimum-salary contract.
J.J. Barea, Mavericks agree to one-year, minimum-salary contract.
Troy Daniels, Lakers agree to one-year, minimum-salary contract.
Wesley Matthews, Bucks agree to one-year, minimum-salary contract.
Tim Frazier, Pistons agree to one-year, minimum-salary contract.
Jordan Bell, Timberwolves agree to one-year, minimum-salary contract.
Isaiah Thomas, Wizards agree to one-year, minimum-salary contract.
Kyle O’Quinn, Sixers agree to one-year, minimum-salary contract.
Anthony Tolliver, Trail Blazers agree to one-year, minimum-salary contract.
Michael Carter-Williams, Magic agree to one-year contract (terms not yet known).
Nerlens Noel, Thunder agree to contract (terms not yet known).
Alec Burks, Thunder agree to contract (terms not yet known).

Here are the trades (or trade structures) agreed upon today:

Trail Blazers to acquire Hassan Whiteside, Heat to acquire Meyers Leonard, and Clippers to acquire Maurice Harkless and a first-round pick in a four-team trade that will include Jimmy Butler‘s sign-and-trade deal.
Bulls to acquire Tomas Satoransky (via sign-and-trade) from Wizards for multiple second-round picks.
Timberwolves to acquire Treveon Graham, Shabazz Napier, and cash from Warriors.

Here are the rest of today’s noteworthy moves:

Jazz waive Raul Neto

16 godina
NBA liga

a ludila u fa...

hezonja dobio priliku života. Mislim da je ovo sad ili nikad za njega

17 godina
neaktivan
NBA liga

23 vs 23

18 godina
neaktivan
NBA liga

Here are Tuesday’s noteworthy contract agreements:

Rodney McGruder, Clippers agree to three-year, $15MM contract.
Dorian Finney-Smith, Mavericks agree to three-year, $12MM contract.
Daniel Theis, Celtics agree to two-year, $10MM contract.
Ryan Arcidiacono, Bulls agree to three-year, $9MM contract.
Noah Vonleh, Timberwolves agree to one-year, $2MM contract.
James Ennis, Sixers agree to two-year, minimum-salary contract.
Vincent Poirier, Celtics agree to two-year, minimum-salary contract.
Jeff Green, Jazz agree to one-year, minimum-salary contract.
Jared Dudley, Lakers agree to one-year, minimum-salary contract.
Wilson Chandler, Nets agree to one-year, minimum-salary contract.
Emmanuel Mudiay, Jazz agree to one-year, minimum-salary contract.
Willie Cauley-Stein, Warriors agree to contract worth slightly more than the minimum (terms not yet known).
Glenn Robinson III, Warriors agree to two-year contract (terms not yet known).
Luke Kornet, Bulls agree to two-year contract (terms not yet known).
Brad Wanamaker, Celtics agree to one-year contract (terms not yet known).

18 godina
neaktivan
NBA liga

Here are Wednesday’s noteworthy contract agreements:

Darius Miller, Pelicans agree to two-year, $14.5MM contract.
Jake Layman, Timberwolves agree to three-year, $11.5MM contract (sign-and-trade).
Markieff Morris, Pistons agree to two-year, $7.4MM contract.
Boban Marjanovic, Mavericks agree to two-year, $7MM contract.
T.J. McConnell, Pacers agree to two-year, $7MM contract.
Raul Neto, Sixers agree to one-year, minimum-salary contract.

Here are Wednesday’s trade agreements:

Hawks to acquire Chandler Parsons from the Grizzlies in exchange for Miles Plumlee and Solomon Hill.
Timberwolves to acquire Jake Layman via sign-and-trade from the Trail Blazers.

18 godina
neaktivan
NBA liga

KAWHI LEONARD + PAUL GEORGE U CLIPPERSIMA! 

clippersi doveli Paul Georgea putem trejda , u OKC poslali Shai Gilgeous-Alexandera, Daniloa Gallinaria, i 4 nezaštićena picka u prvoj rundi, 1 zaštićeni pick u prvoj rundi i dve zamjene pickova

zaštićeni pick je Miamijev iz 2023. 

nezaštićeni pickovi su Miamijev iz 2021. i tri vlastita 2020,2022 i 2024

zamjene pickova su u 2023 i 2025

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2019 9:37 (Wolverine).
13 godina
NBA liga

Glavno da Kawhi nije otisao u Lakerse.A i dobro za Zubca.

18 godina
neaktivan
NBA liga

moglo bi biti još vatrometa, čini se da je Westbrook nezadovoljan

15 godina
NBA liga

Po meni bitch-move PG-a, prije godinu dana se commitao i potpisao dugogodišnji ugovor sa OKC-om da igra sa svojim frendom Westbrookom, a sad je tražio trade...Moram reći da mi je taj novi trend forsanja tradea od strane igrača skroz jadan (iako je to njihovo pravo). I ne, nisam salty navijač OKC-a, ali mi se PG sviđa kao igrač, al dogovaranje i slaganje supermomčadi je meni ful bezveze.

18 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Promster kaže...

Po meni bitch-move PG-a, prije godinu dana se commitao i potpisao dugogodišnji ugovor sa OKC-om da igra sa svojim frendom Westbrookom, a sad je tražio trade...Moram reći da mi je taj novi trend forsanja tradea od strane igrača skroz jadan (iako je to njihovo pravo). I ne, nisam salty navijač OKC-a, ali mi se PG sviđa kao igrač, al dogovaranje i slaganje supermomčadi je meni ful bezveze.

promijenile se okolnosti, ni prvi ni zadnji put da netko traži trejd da ode u klub koji želi

17 godina
NBA liga

iako sam navijac lakersa i jucer navecer sam popizdio kad sam vidio da je kawhi otiso i clipperse pogotovo s pg-em, zadovoljan sam sto su konacni nestali superteamovi. ovo je godina dinamic dua, naslov je skroz otvoren i dosta ekipa ga moze napast, nepredvidljivo je. konacno ce i sezona bit valjda zanimljiva a ne samo playoff. 

lakersi potpisali danny greena i mcgee-a, nije lose. mc gee ce igrat centra i ad ce moc bit na svojoj prirodnoj poziciji cetvorke. lebron na svojoj prirodnoj poziciji sfa(usput ce glumit i pleja), a danny green na sg. tu jedino neki okej plej fali da petorka bude taman. na klupi je jos i kuzma kao sixth man. nije vrhunski odraden posao ali nije ni tolko lose. mozda da sad jos vrate ronda, ili potpisu nekog pleja koji igra obranu dobro za male pare i odlicno.

18 godina
neaktivan
NBA liga

Zubac potpisao na 4 godine sa Clippersima za 28mil$

18 godina
neaktivan
NBA liga

DeMarcus Cousins 1 godinu u Lakersima

17 godina
NBA liga

bas mi dosla notifikacija s bleachera sad. 

znaci ad i cousins opet skupa, ako cousins bude sposoban igrat vise od 10 tekmi i ako bude priblizno dobar ko prije ovo bi trebala bit setnja do naslova.

18 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bas mi dosla notifikacija s bleachera sad. 

znaci ad i cousins opet skupa, ako cousins bude sposoban igrat vise od 10 tekmi i ako bude priblizno dobar ko prije ovo bi trebala bit setnja do naslova.

teško da će biti šetnja do naslova, na zapadu je bar 5 momčadi sposobnih boriti se za naslov

17 godina
NBA liga

evo i ronda u lakersima opet. 

sad je ovo vec respektabilan roster, cak ni klupa nije suplja. 

ako ce startna postava bit rondo-green-lbj-ad-cousins onda na klupi imamo cooka, kuzmu, mc geea, kcpa.

12 godina
mar123 kaže...

evo i ronda u lakersima opet. 

sad je ovo vec respektabilan roster, cak ni klupa nije suplja. 

ako ce startna postava bit rondo-green-lbj-ad-cousins onda na klupi imamo cooka, kuzmu, mc geea, kcpa.

ja bi radije da lebron starta na pg-u, a da u prvu uleti kuzma pa da se mogu igrat 5 out formacije

18 godina
neaktivan
NBA liga

Marcus Morris u Spursima

13 godina
NBA liga

Rondo bi triba bit startni play, rođeni razigravač da skine teret sa Jamesovih leđa, godine su tuba sezona je duga triba odradit i playoff dogodine. Tribali bi sad potpisat par šutera za minimalac, neviđeno mi je ža šta smo propustili jj reddicka ali štaš.... 

Not funny dude
12 godina
NBA liga

ponovo je meni roster lakersa lose sastavljen, na citavom rosteru imamo 3 igraca koja su sposobna sut pogoditi, u odbrani samo davis,green i eventualno kcp. ako se dogura do finala konference to ce biti prevelik uspjeh. vece sanse utah-i dajem neg mojim lakersima

17 godina
neaktivan
NBA liga

LBJ mora uzet rolu Magica.

A sve jos visi u zraku kolko ce AD i Boogie tekmi odigrat. Ako budu zdravi do playoffa sve je moguce.

Inace KCP 16/2 signing je katastrofa. Bradley koji je dostupan barem moze cuvat vise pozicija kao i Morris. KCP jedva sutira (sudeci po zadnje dvije sezone) i samo dobro cuva svoju poziciju.

Rangirao bih west kao LAC > Jazz > LAL >= Denver > Houston > Portland > GSW

12 godina

Nije KCP toliko los ugovor, 8 miliona godisnje na solidnog sutera(mana streaky) i solidnog defanzivca je po mom misljenju taman

Bude li Boogie licio igrom na sebe od prije povrede, imaju Lakersi mozda i najbolji front court lige, bar ofanzivno

Mislim da malo previse otpisujes gsw- ponovo su tu 3 all stara, nemaju dubinu,odbrana je malo diskutabilnija,ali mislim da ce napad sa curry-em dlo-om i green-om biti sjajan

17 godina
NBA liga

iako nisam uopce fan lbja, mislim da ljudi prelako otpisuju najboljeg igraca lige jos uvijek(ako nije najbolji top 2 je sigurno). lakersi su dok su bili zdravi prosle sezone bili 4. na zapadu s hrpom klinaca i lbj-em. sad ima ad-a koji je najbolja 4. lige, a znamo kako lebron igra kad ima all stara uz sebe. 

u zadnjih par godina se vidi da je lebronu sezona sporedna stvar, mislim da ce lakersi bit negdje od 3-5 pozicije u sezoni, a onda u playoffu ako nebude ozljeda idu u full power mod. clippersi vjv prvi na zapadu.

17 godina
neaktivan
TITO_broz kaže...

Nije KCP toliko los ugovor, 8 miliona godisnje na solidnog sutera(mana streaky) i solidnog defanzivca je po mom misljenju taman

Bude li Boogie licio igrom na sebe od prije povrede, imaju Lakersi mozda i najbolji front court lige, bar ofanzivno

Mislim da malo previse otpisujes gsw- ponovo su tu 3 all stara, nemaju dubinu,odbrana je malo diskutabilnija,ali mislim da ce napad sa curry-em dlo-om i green-om biti sjajan

Ne otpisujem, ali cinjenica da nemaju dubinu ni front court. Klaya nema vjerojatno do 2. mjeseca, a Portland ih ubija skoro na svakoj poziciji osim PG, gdje je opet Lillard.

KCP je ok, ali za vet min. Ne mogu bas usporediti 8 milijuna (sa 12 godisnje) i Wes Matthewsa na vet minu. Prosle god je KCP ocajno pao sa svojeg prosjeka (koji vec tada nije bio bitno iznadprosjecan), pogotovo u obrani i na prosjecnih 34% za tri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2019 21:55 (Mitch).
12 godina

pred kraj sezone je digao procente trice, covjek je nekonstantan, ali kad nemas opcija na trzistu toliko vise u vidu 3&D igraca, mogu opravdati taj potpis.Ali zato lakersi su tanki sa backcourtom poprilicno, al vidjet cemo na sta ce to liciti

Tu su negdje portland i gsw sada, ali dajem prednost gswu ipak ekipa koja 3 prstena uzela u zadnjih 5 godina, znaci to poprilicno

Uglavno nam slijedi vjerovatno najzanimljivija sezona u zadnjih par godina

12 godina
NBA liga

ma to je potpis cisto zato što je on klijent klutch sportsa ciji su klijenti james i davis

17 godina
neaktivan
NBA liga

Bradley daleko najbolji potpis Lakersa ovaj offseason.

17 godina
NBA liga

nebi mozda rekao najbolji, ali sigurno jedan od onih koji ih je ubacio na jos visu razinu. 

startna petorka je vjerojatno lbj-green-kuz-ad-cousins, plus jos dosta duboka klupa. ponavljam po ko zna koji put, ako ne bude ozljeda ovo je najjaca ekipa u ligi.

13 godina
NBA liga

Ma teško da je najjača pogotovo u ovom formatu di se puca 30+ trica po utakmici, a nemaju konzistentnog šutera ni za lik. Leonard ih je sjebo... virujen da nebi propustili jj redicka da nisu računali na Leonarda. I dalje smatran da kuzma mora počet sa klupe, to je instant 15+ poena po susretu sa klupe i kandidat za 6th man of year. Pitanje je u kakvom je je stanju Cousins, prosle sezone i nije bija pretjerano pokretan a i mentalno mi se ne čini fokusiran i vjv pristrasen nove ozljede, nece ici all in i tesko da ce se vratit u 2017 formu. Plus debelo smo preplatili Greena, niti je toliko dobar defanzivac niti je toliko dobar šuter da bi se moglo opravdat 15 mil po sezoni , srića pa samo 2 godine ugovora je dobija a i mislin da ce in on bit asset za neki mid season trade. 

Not funny dude
17 godina
neaktivan

Ma LeBron ce trejdat pola ekipe na zimu ako to ne funkcionira.

Medutim nije mi jasno sta GSW radi. Stvarno cudne odluke, a i izgleda da trejdaju DLOa. Djeluje mi kao neki rebuild na pola.

Ja bih da sam Lakersi slozio petorku LBJ Green AB0 Davis McGee/Cousins (25/20 min). Kuz definitivno 6th man, a Rondo i Caruso ga feedaju u kut. 

Imam osjecaj da ce im falit spacinga. Fali neki igrac tipa Ariza, Iggy, PJ Tucker...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2019 20:43 (Mitch).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice