- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje bi završio T-Mac da nije bilo ozljeda...
Samo jedan podatak, citao sam clanak u vezi njegove penzije i navodi se da je statisticki imao najbolju sezonu izmedju Jordana i LeBrona! Znaci sezona bolja od svih sezona Bryanta, Shaqa, Duncana... mislim da je to njegova '02-'03 sezona u Orlandu.
Naravno 13 poena za 30 sekundi ce ostati upamceno kao jedan od najvecih comeback-ova u historiji moderne kosarke.
Zivio majstore!
Gdje pratiti novu sezonu NBA?
Preko ovih flash strimova mi se baš neda i nije gušt.
Jel se neko od vas preplatio na NBA LEAGUE PASS?? Za 15.99$ mjesečno sve utakmice uživo još i u HD-u.
Jel se neko od vas preplatio na NBA LEAGUE PASS?? Za 15.99$ mjesečno sve utakmice uživo još i u HD-u.
ja baš jučer ubo sa onim popustom 10% tu mjesečnu... oko 720kn za 9mj sa ovim 10mj kad je preseason... a kad ovako uzimas 760kn... ne kuzim racunicu ali eto...
no svakako je gust league pass imati! :D
ja baš jučer ubo sa onim popustom 10% tu mjesečnu... oko 720kn za 9mj sa ovim 10mj kad je preseason... a kad ovako uzimas 760kn... ne kuzim racunicu ali eto...
no svakako je gust league pass imati! :D
Pa i ovo je jeftino 90 kuna za mjeseca dana. Mislim da ču to uzet.
Rose se vratio napokon, nakon godinu i pol. Odigrao jučer 20 minuta u pripremnoj utakmici protiv Pacersa, zabio 13 koševa. Nadam se da će opet biti onaj stari kakav je bio prije ozljede 
Platio LP za mjesec dana. Sada gledam Heat - Hawks. Slika je odlična mislim da je 720p.
za sve vas koji ste uzeli mjesečnu pretplatu.... ukoliko iz nekog razloga ne želite više gledati nba, morate im se javiti mailom i otkazati pretplatu jer će vam se automatski svaki mjesec onoga dana kada ste prvi put uzeli pretplatu naplatiti za idući mjesec.
Malo uvoda u sljedeću sezonu za Atlantic i Southeast divizije. Tu na Sportnetu svaka 3-4 dana pišu uvod u druge dvizije do početka sezone i tesktovi su odlični.
http://www.hrsport.net/blogovi/kosarka-iza-ponoci/?date=20131010
http://www.hrsport.net/blogovi/kosarka-iza-ponoci/?date=20131014
Priča oko Orlanda je svakako najzanimljivija. Na početku kad su trade-ali Howarda je ispalo da su napravili najgori posao stoljeća, ali sad se tek vidi kako su gledali na budućnost.
Biti će zanimljivo vidjeti koje će biti najlošije ekipe, mislim da će se ekipe doslovno boriti za najlošije pozicije u ligi ove sezone zbog Wigginsa. Definitivno najperspektivniji draft igrač u zadnjih nekoliko godina. Ustvari cijeli draft za sljedeću godinu izgleda moćno.
Odavno se vec zna da ce jedno 5-6 ekipa tankat radi lottery pickova, tako da u ovom trenutku, bar po meni, Philadelphia ima najbolju sansu za najgori score ove sezone jer im je roster ogavan. Igrace tipa Nerlensa, Ronda i slicne koji se vracaju od ozljeda u lose momcadi mozda ni necemo vidit na parketima tamo do drugog mjeseca.
Uglavnom zapad nikad popunjeniji s playoff momcadima, dok istok ima 5-6 "sigurnih" playoff momcadi i ove ostala dva mjesta ce popuniti dvije slabije ekipe.
Evo za ljude kojima se neda citat tonu teksta, Jalen Rose i Bill Simmons rade anaize za svaku momcad pojedinacno. Grantland.
Kao fan denver nuggetsa žao mi je odlaska Andre Igoudale ali drago mi je što je Nate Robinson došao mislim da će se ljepo uklopit u minutažu s Ty Lawsonom jer ipak Ty nije superstar i nadam se stvarno da Nate pokaže da je "pravi" za Denver i također Denver dobio novog trenera pomalo mi je čudno što su otpustili Geroge Karla (Čovjeka koji je osvojio Najboljeg trenera godine) i nadam se nekom 6-7 mjestu na zapadu i da možda nakon ove 4 teške godine prođemo napokon prvu rundu :) ali i moram komentirati Lakerse i Boston jer svi misle da će biti loši ovo ono...ja vam kažem Nikad nemojte pocijenjivati franšize poput Bostona i LALakersa
Vece su sanse da Miami opet osvoji naslov nego da LAL i BOS vide playoff. Ubiti LAL mozda i nekako uspije uci u playoff ali se mora poklopit stvarno puno toga ipak mislim da ce Pau Gasol promijenit momcad do trade deadlinea.
Vece su sanse da Miami opet osvoji naslov nego da LAL i BOS vide playoff. Ubiti LAL mozda i nekako uspije uci u playoff ali se mora poklopit stvarno puno toga ipak mislim da ce Pau Gasol promijenit momcad do trade deadlinea.
LAL ima neke šanse ali Boston ima jako mlad roster s igračima velikog talenta i moram spomenuti njihov backcourt Avery Bradley i Rondo pa po meni dosta solidan backcourt u napadu ali imam osjecaj da ce biti odlicni u obrani pošto je sam i Bradley izvrstan obrambeni šuter...a za Lakerse Gasol je izjavio da mu je premala plaća... a za Miami nevjerujem da ce 3-Peat ali imaju šanse prošle godine su se "izvukli" i ove godine Warriorsi su jako dobri,Houston se poboljšao,a na istoku tu je sad ekipa brooklyna koja ce jurišati na naslov u ove 2 godine zbog starosti igraća i tu je Indiana koja nas je sve iznenadila prošle godine s izvrsnom igrom Paul Georgea i mogu s sigurnošću reći čeka nas odlična NBA sezona :)
LOL ESPN.
LOL ESPN.
al jbg-a ti to ti je realnost, covik prije niti sam neznam jel ima 5 mjeseci zaradi ozljedu koja je mnogim velikanima dala i zadnju rijec sta se tice karijere plus ima 35 godina...
znam da je to kobe i nece se on predati al jel realno? je
LOL ESPN.
al jbg-a ti to ti je realnost, covik prije niti sam neznam jel ima 5 mjeseci zaradi ozljedu koja je mnogim velikanima dala i zadnju rijec sta se tice karijere plus ima 35 godina...
znam da je to kobe i nece se on predati al jel realno? je
Definitivno nije realno. Ta cijela lista je smiješna. Prošle godine su rangirali D. Rosea kao #5 iako se još oporavljao od ozljede, a sad je kao KB tako nisko zbog iste. Staviti Kobea na 25. mjesto je jednostavno apsurdno. Plus što još to napiše ESPN.
Nakon sramotnih 62 poena protiv Nets-a, danas protiv Suprsa u 2 trećine su postigli 66. I to bez LBJ.
Znam da opet pitam u zadji tren, ali.
Dal bi se našlo zainteresiranih za jednu forumsku fantasy ligu?
Znam da opet pitam u zadji tren, ali.
Dal bi se našlo zainteresiranih za jednu forumsku fantasy ligu?
ja sam itekako za, ali mislim da je prekasno sada, no mozda i nije??..kada bi nas bilo 10tak super ... :D
Još jedan koji bi bio za fantasy ligu 
Možda nas se skupi.
Takode 
Eto još bar 5 :D
može zašto ne
Evo ovdje link lige pa se prijavite.
Evo ovdje link lige pa se prijavite.
??
Probaj sada.
Sada radi.
Regao sam se i ja
može neki kratki intro?