Koja utakmica Lakersa protiv Clippersa....
Još jednom je Brown pokazao odličnu igru, a njegova trica sa sredine terena je bila jednostavno fenomenalna kao i polaganje Fishera na kraju iako, Lakersi, nisu igrali najbolje.
“Vidite, stvarno ne mogu shvatiti ‘triangle (offense)’”, rekao je Artest.
“Postoji 1000 akcija u tom sistemu. To je veliki izazov. Toliko se živciram oko toga da moram nazvati svog psihijatra. Znači ja samo stojim na svom mjestu u kutu. Ako napustim to mjesto, galame na mene. Phil (Jackson) bi rekao ‘Šta radiš tamo?!?’ Tako da se jednostavno ne mičem.”
haha
KOJU UTAKMICU DA GLEDAM VEČERAS:
| 0 | Denver @ Toronto |
|---|---|
| 5 | LA Lakers @ Chicago |
| 0 | Oklahoma City @ New Orleans |
| 0 | Atlanta @ San Antonio |
| 0 | Orlando @ Utah |
Boston u srcu 
Iskreno, mislim da bi mu tu i najbolje bilo.
Ja licno navijam za Denver i Melo mi je jedan od najdrazih igraca, ali pokazalo se da on ne moze da osvoji titulu sa Nuggetsima. Prvu sezonu kad je dosao Billups iz Detroita, prije 2 sezone, Denver je dosao do finala zapada protiv Lakersa, i izgubili su 4-2. A tad su bili najjaci u posljednjih 10 godina, i ako tad nisu uspjeli, nece ni sad.
EDIT:
Spekulira se da ako dodje Melo u Knickse, da ce doci i CP3, i kad se spoje sa Amareom, gdje ce im biti kraj? Oni su i u trenutnom stanju dosta dobri.
Iskreno, mislim da bi mu tu i najbolje bilo.
Ja licno navijam za Denver i Melo mi je jedan od najdrazih igraca, ali pokazalo se da on ne moze da osvoji titulu sa Nuggetsima. Prvu sezonu kad je dosao Billups iz Detroita, prije 2 sezone, Denver je dosao do finala zapada protiv Lakersa, i izgubili su 4-2. A tad su bili najjaci u posljednjih 10 godina, i ako tad nisu uspjeli, nece ni sad.
EDIT:
Spekulira se da ako dodje Melo u Knickse, da ce doci i CP3, i kad se spoje sa Amareom, gdje ce im biti kraj? Oni su i u trenutnom stanju dosta dobri.
Iskreno ne vjerujem da će se njih 3 spojiti u New Yorku.
Problem bi u tom slučaju bio Anthony koji traži loptu i voli je imati kod sebe.
Onda bi se morao naviknuti da prima lopta od Paula kao i Amare ili to ne bi funkcioniralo.
A u Paulu bi dobili jednog dobrog defanzivnog igrača i falio bi im još neki dobar defanzivac u reketu kako bi bili glavni kandidati za osvajanje naslova.
Iako ne vjerujem da će od toga išta biti ali vrlo je moguće da Melo završi u Knicksima
Ma to su samo glasine, to niko ne moze garantirati.
Mislim ako Melo upadne u Knickse to ce opet da bude super i bez CP3, ionako imaju onog Feltona koji je sve bolji i bolji.
A nije ni nemoguce da Knicksi dovedu i nekog novog dobrog igraca pored Mela, jos od prosle sezone Knicksima je ostao ogroman neiskoristen salary cap.
Iskreno ne vjerujem da će se njih 3 spojiti u New Yorku.
Problem bi u tom slučaju bio Anthony koji traži loptu i voli je imati kod sebe.
Onda bi se morao naviknuti da prima lopta od Paula kao i Amare ili to ne bi funkcioniralo.
A u Paulu bi dobili jednog dobrog defanzivnog igrača i falio bi im još neki dobar defanzivac u reketu kako bi bili glavni kandidati za osvajanje naslova.
Iako ne vjerujem da će od toga išta biti ali vrlo je moguće da Melo završi u Knicksima
Melo ide po mome misljenju zasigurno u sacramento,ta 3 igraca se nece moci nikad spojit,kao prvo cap salary od knicksa je veoma ogranicen(ali pozitivan) a drugo placa stoudemireu sljedece godine ide prek 20mil...
Ne vjerujem da će CP3 završiti u Knicksima ali Carmelo Anthony najvjerovatnie hoće.
Sacramento ne vidim u cijeloj toj priči.
3 su mogućnosti:
New York
New Jersey
Denver
Sacramento koliko ja znam nije izrazio želju za dovođenjem Anthonya a i ne vjerujem da bi Anthony volio otići kod njih nakon što mu istekne ugovor kad može otići u New York.
Inače sam veliki fan NBA lige te planiram kupiti NBA League pass broadband.
Može li mi netko posuditi svoj password samo na 2-3 minute da vidim kakvo je ili da mi barem date link na kojem
mogu pogledati nekakvu demu utakmicu na league passu
Inače sam veliki fan NBA lige te planiram kupiti NBA League pass broadband.
Može li mi netko posuditi svoj password samo na 2-3 minute da vidim kakvo je ili da mi barem date link na kojem
mogu pogledati nekakvu demu utakmicu na league passu
Imao si na pocetku sezone besplatno 2-3 dana, a slika je vrhunska, imas sve utakmice live na jednom mjestu, ovisno koji paket uzmes mozes sljedece jutro gledat arhivirane utakmice, za oko 500kn se stvarno isplati uzet taj league pass. Jedino sta meni osobno smeta su prekidi kad je timeout, sta mi nije jasno al eto. Uz to imas US komentatore koji su vrh :)
Imao si na pocetku sezone besplatno 2-3 dana, a slika je vrhunska, imas sve utakmice live na jednom mjestu, ovisno koji paket uzmes mozes sljedece jutro gledat arhivirane utakmice, za oko 500kn se stvarno isplati uzet taj league pass. Jedino sta meni osobno smeta su prekidi kad je timeout, sta mi nije jasno al eto. Uz to imas US komentatore koji su vrh :)
I meni to smeta.Imam jednu teoriju zašto je to tako ali nisam siguran.
NBA League Pass emitira utakmice tako što emitira program kuća koja prenose te utakmice (poput ESPN-a,TNT-a...).
Pošto i te TV kuće moraju zaraditi za život preko timeouta prikazuju reklame a NBA valjda nema pravo prikazivati nikakve reklame proizvoda koji im nisu sponzori (što bi se dogodilo da ne prekinu prijenos dok je timeout)
Meni se to čini kao logično objašnjenje,nikakvo drugo ne mogu smisliti
Tko radi najbolje prijenose utakmica NBA lige ?
| 8 | ESPN |
|---|---|
| 0 | TNT |
| 0 | NBA TV |
| 0 | Netko drugi |
Gleda li itko utakmice za Božić ?
Trenutno su već 2 odigrane i obje su bile fantastične,sada su na redu Lakersi i Miami
Trenutno su već 2 odigrane i obje su bile fantastične,sada su na redu Lakersi i Miami
Lakers Miami
=Sra*e od tekme...
Lakers Miami
=Sra*e od tekme...
Sta si ti gleda ?
Ja sam uziva, odlicna obrana Miamia, Lakersi nemocni. U prvoj cetvrtini imati Bryanta i Gasola na 2/13 suteva je odlicno. LBJ pokaza zasto je 'King', Bosh i Wade odigrali na visokom nivou. Jedino lose na cijeloj utakmici je ponasanje Rona Artesta.
Ja sam uziva, odlicna obrana Miamia, Lakersi nemocni. U prvoj cetvrtini imati Bryanta i Gasola na 2/13 suteva je odlicno. LBJ pokaza zasto je 'King', Bosh i Wade odigrali na visokom nivou. Jedino lose na cijeloj utakmici je ponasanje Rona Artesta.
Ne znam šta si ti gledao ali ja se slažem sa njim.
Utakmica je bila zanimljiva prvih 5 minuta i to je to.
Miami se odvojio a Lakersi su se samo šetali po terenu i čekali da utakmica završi.
Ponekad bi se čak približili na 6-8 razlike (ako se dobro sjećam) a onda bi Miami to brzo vratio na preko 10.
Pitanje je samo da li je Miami odigrao tako dobru obranu jer su i Milwaukee (prije) i San Antonio (poslije utakmice sa Miamijem) držali Lakerse na jako malom broju poena.
Svaka čast Miamiju na pobjedi ali nisu oni odigrali toliko dobro koliko Lakersi igraju loše u zadnje vrijeme.
Sinoć su Spursi držali Kobea na 8/27 iz igre,Lakersi su i protiv njih izgledali nemoćno a obrana Spursa je 11. u ligi po broju dopuštenih poena te 15. po dopuštenom šutu iz igre.
@patch123
Pa bit je u tome sta se radi o Lakersima, ekipi koja pokusava treci put zaredom osvojit naslov. Moguce da je vama bilo dosadno, ali eto meni nije pogotvo sto navijam za miami.
@patch123
Pa bit je u tome sta se radi o Lakersima, ekipi koja pokusava treci put zaredom osvojit naslov. Moguce da je vama bilo dosadno, ali eto meni nije pogotvo sto navijam za miami.
U zadnje vrijeme nekak puno ljudi navija za Miami, pogotovo odkad su došli James i Bosh....-.-
inox
Ja za Lakerse odkad sam prvi put u životu čul za NBA i za njih...