Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.776
|
čitano: 5.649.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

jucer ne samo da su se komentatori gubili, bilo 10 blokova reklama, nego opcenito jedna od najlosije odrežiranih utrka ikada, pa i vikenda.

kanađani ili tko je radio utrku totalno se pogubili ovaj vikend, u sprintu nismo vidjeli najvažnije trenutke, jucer opet ista stvar..gledamo 20 krugova kako se mercedesi voze jedan iza drugoga dok se iza svasta desava, hamilton izljece sa staze i sl.

ma katastrofa!!

17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
jaZey kaže...
Reklame su i na Voyo. Sve u svemu, uzasno iskustvo a zbog "joj joj joj joj" odlucio da se vracam na F1TV.

Zna li tko jel ima trenutno kakav kod za popust?

Znači platiš pretplatu na vojka i onda još gledaš reklame trećinu trke a ostale dvije trećine slušaš komentatore koji nemaju pojma šta se dešava na stazi jer previše baljezgaju gluposti? pa to je krasno. Pa mogli su bar tamo staviti bez reklama ali ne...

17 godina
Igor666 kaže...

jucer ne samo da su se komentatori gubili, bilo 10 blokova reklama, nego opcenito jedna od najlosije odrežiranih utrka ikada, pa i vikenda.

kanađani ili tko je radio utrku totalno se pogubili ovaj vikend, u sprintu nismo vidjeli najvažnije trenutke, jucer opet ista stvar..gledamo 20 krugova kako se mercedesi voze jedan iza drugoga dok se iza svasta desava, hamilton izljece sa staze i sl.

ma katastrofa!!

i onda se čude kako je slaba gledanost pa kako neće ljudi odustajati kada čak i kada postigneš da ima akcije na stazi režija sve upropasti.

14 godina
Najgora odrezirana uttka ikad ,kao da je neki amater rezirao..katastrofa!
Jos subrekpe pocele..nezz mavikao sam hledat na SK preko EONa i meni je bilo OK..podosta onformqcija bih cuo ..ali ovak Blazicko nike normalan..lapsus svako par sekundi.
Morat ci nq F1 TV prec
AUDIOFIL
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Blažičko i Novak stvarno imaju ozbiljnih problema s nedostatkom pažnje. Ne mogu u isto vrijeme gledati 3 ekrana i čitati iz svojih bilješki.

Barem Blaž bi trebao imati oči isključivo na TV ekranu i pratiti a) poredak sa lijeve strane b) informacije na ekranu c) akciju.

Netko je spomenuo njegovu dob. Nažalost godine nisu problem. Svi mi koji smo pratili desetljećima znamo da je i kao mnogo mlađi bio često izgubljen. Nisam ga krivio jer sam znao da prati 5 stvari u isto vrijeme, ali je komično da bi puno bolje prenosio samo da gleda osnovni tv prijenos.

15 godina
volegradele kaže...
Najgora odrezirana uttka ikad ,kao da je neki amater rezirao..katastrofa!
Jos subrekpe pocele..nezz mavikao sam hledat na SK preko EONa i meni je bilo OK..podosta onformqcija bih cuo ..ali ovak Blazicko nike normalan..lapsus svako par sekundi.
Morat ci nq F1 TV prec

Ja pratim UK SKY F1 u 4K. Uvijek su mi bili dobri

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice