Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.654.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

jucer ne samo da su se komentatori gubili, bilo 10 blokova reklama, nego opcenito jedna od najlosije odrežiranih utrka ikada, pa i vikenda.

kanađani ili tko je radio utrku totalno se pogubili ovaj vikend, u sprintu nismo vidjeli najvažnije trenutke, jucer opet ista stvar..gledamo 20 krugova kako se mercedesi voze jedan iza drugoga dok se iza svasta desava, hamilton izljece sa staze i sl.

ma katastrofa!!

17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
jaZey kaže...
Reklame su i na Voyo. Sve u svemu, uzasno iskustvo a zbog "joj joj joj joj" odlucio da se vracam na F1TV.

Zna li tko jel ima trenutno kakav kod za popust?

Znači platiš pretplatu na vojka i onda još gledaš reklame trećinu trke a ostale dvije trećine slušaš komentatore koji nemaju pojma šta se dešava na stazi jer previše baljezgaju gluposti? pa to je krasno. Pa mogli su bar tamo staviti bez reklama ali ne...

17 godina
Igor666 kaže...

jucer ne samo da su se komentatori gubili, bilo 10 blokova reklama, nego opcenito jedna od najlosije odrežiranih utrka ikada, pa i vikenda.

kanađani ili tko je radio utrku totalno se pogubili ovaj vikend, u sprintu nismo vidjeli najvažnije trenutke, jucer opet ista stvar..gledamo 20 krugova kako se mercedesi voze jedan iza drugoga dok se iza svasta desava, hamilton izljece sa staze i sl.

ma katastrofa!!

i onda se čude kako je slaba gledanost pa kako neće ljudi odustajati kada čak i kada postigneš da ima akcije na stazi režija sve upropasti.

14 godina
Najgora odrezirana utrka ikad ,kao da je neki amater rezirao..katastrofa!
Jos subrekpe pocele..nezz navikao sam gledat na SK preko EONa i meni je bilo OK..podosta informacija bih cuo ..ali ovaj Blazicko nije normalan..lapsus svako par sekundi.
Morat ci nq F1 TV prec
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:44 (volegradele).
18 godina

Blažičko i Novak stvarno imaju ozbiljnih problema s nedostatkom pažnje. Ne mogu u isto vrijeme gledati 3 ekrana i čitati iz svojih bilješki.

Barem Blaž bi trebao imati oči isključivo na TV ekranu i pratiti a) poredak sa lijeve strane b) informacije na ekranu c) akciju.

Netko je spomenuo njegovu dob. Nažalost godine nisu problem. Svi mi koji smo pratili desetljećima znamo da je i kao mnogo mlađi bio često izgubljen. Nisam ga krivio jer sam znao da prati 5 stvari u isto vrijeme, ali je komično da bi puno bolje prenosio samo da gleda osnovni tv prijenos.

15 godina
volegradele kaže...
Najgora odrezirana uttka ikad ,kao da je neki amater rezirao..katastrofa!
Jos subrekpe pocele..nezz mavikao sam hledat na SK preko EONa i meni je bilo OK..podosta onformqcija bih cuo ..ali ovak Blazicko nike normalan..lapsus svako par sekundi.
Morat ci nq F1 TV prec

Ja pratim UK SKY F1 u 4K. Uvijek su mi bili dobri

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina

Glede komentatorskog dvojca, uvijek se sjetim brazila 2008 :)

Tada sam slusao njih a ne sky pa sam tek par godina kasnije ansao snimku na YT sa sky prijenosom.

Znaci, famozni glock i hamiltonovo pretjecanje njega u zadnjem zavoju i oduzimanje titule masi.

Njih dvojica uopce nisu skuzili to pretjecanje i da je hamilton 5. nego su mislili da je masa prvak, pa kada su vidjeli da u ferrariju atmosfera nije bas normalna za osvajanje naslova onda je mislim novak skuzio da je hamilton 5. i da je on prvak.

Cim su prikazali pretjecanje odmah komentari je li ovo glock namjerno propustio hamiltona auuuu iiiiiii.... nisu ni skuzili da je na gumama za suho.

e sada sky...

Cim je krenula kisa i svi otisli u box oni su odmah registrirali da toyote nisu i da ostaju na stazi i 2-3 kruga prije kraja su vec poceli racunati hoce li ga hamilton stici i cijelo vrijeme su usporedjivali vremena po sektorima glocka i hamltona i skuzili su da bi moglo biti cupavo do samog kraja i naravno ljudi to lijepo ispratili i cim je hamilton prtekao glocka komentirali su da je prvak a ova dvojica skuze minutu nakon sto je hamilton prosao cilj :D

tada sam shvatio da gledam krivu f1 tj da postoji vise utrka istovremeno, ovisno o tome tko komentira i kako.

Od tada, samo sky f1... tu i tamo bacim oko na nase, pretezno snimku pogledam pa nekada i ona dva srbina, cisto da malo cujem o kako disu ali inace, sky i f1tv ekipa su miljama ispred, pogotovo ispred blazicka i nevena.

Ako se netko ne sjeca, preporucam da pogledate zanjih par krugova brazila 2008 sa nasim komentatorima pa sa sky-evcima :)

14 godina
Meni je na Sky isto iritantan onaj komentator koji svrsava svako malo..pogotovo ka Hamiltona…ali Blazicko je dnon dna..toliko me satra sad u nedjelju da to nije normalno
AUDIOFIL
16 godina
Chronosus kaže...
PCNjubara kaže...

Iskreno nakon tjedana GT3 utrka,mene je veselilo bar malo akcije na stazi...Kimi je malo preagresivno i naivno isao,vidi se utjecaj Maxa.

Preagresivno? Uspio je biti ispred Russella na apexu s vanjske strane i potpuno u kontroli. 

Ako to u današnjoj formuli nije dovoljno da imaš pravo na malo staze onda motaj kablove, vraćaj DRS pa da je jedini način preticanja na ravnici i čao. 

Žao mi je što nije bio agresivniji Kimi kod tog prvog poteza, odnosno da se nije dao izgurati pa nek se sudare. Tko je onda kriv, Kimi koji pokušava ostati na stazi ili Russell koji udara protivnika pokušavajući ga izgurati?

Da preagresivno jer osim želje trebaš uključit mozak. Osim toga LEC i Verstappen su već osjetili to. Da svijet ga sad voli sad je zvijezda ali to ne znači da je Russel smrad jer se borio za svoju poziciju. To je isto kao kada neki prosječni vozač pokaže zube na stazi pored neke zvijezde, prvaka, odmah ispadne omražen u javnosti.

8 godina

Ma, sky komentatori imaju problema sa drukanjem za engleze sto je opet nekako i razmljivo jer su englezi jbg, ima tu jos ponekih musica ali sto se tice razumjevanja utrka, pracenje utrka i svega sto se na stazi zbiva, nenadjebivi su. Ne sjecam se kada su fulali vozaca i uopce ne kuzim kak su tak brzi. Recimo netko izleti u sljunak, dok ja uopce skuzim koji je bolid (ako je kadar malo dalji) oni vec komentiraju ime vozaca... ne mijesaju ih i brzi su za popizditi.

E sad, sporedne stvari kako komentiraju itd... jbg, malo objektivnosti ne bi skodilo ali nije to nista strasno.

Uostalom, cijeli dan stoje tamo komentiraju prije utrke, utrku, poslje utrke i naravno da bude svakakvih izjava jer jbg sve ide iz glave, live itd... i tako svaki vikend vec godinama... Nije niti to lako. Jos se i dobro drze :)

18 godina
Memphis kaže...

Da preagresivno jer osim želje trebaš uključit mozak. Osim toga LEC i Verstappen su već osjetili to. Da svijet ga sad voli sad je zvijezda ali to ne znači da je Russel smrad jer se borio za svoju poziciju. To je isto kao kada neki prosječni vozač pokaže zube na stazi pored neke zvijezde, prvaka, odmah ispadne omražen u javnosti.

Uzeo je putanju i uspeo je na temenu krivine biti poravnat sa vozačem koga želi preteći - od tog momenta mu Russel mora ostaviti prostor. Takva su pravila, ne? Napad sa spoljašnje strane je u opštem slučaju "optimističan" jer je to gora putanja i najčešće napadač bude ili prebrz da bi ostao na stazi ili prespor da bi se poravnao sa bolidom koji pretiče, ali ako to nije slučaj, onda napad nije ni preagresivan ni preoptimističan, nego dobar.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice