Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
zeryx kaže...
rooswelt1991 kaže...
loky4i4 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Tko će sad čekati 3 mjeseca 

koji su ti najbolji portali za f1, moto svijet općenito i jel čitaš kakve kolumne ?

Racefans, motorsport, ali velik dio informacija dobijam iz druge-treće ruke. Imam dosta whatsapp i telegram grupa s poznanicima i starim kolegama, pa neke stvari dolete onako van portala, ili nešto prije njih.

Nisam ljubitelj kolumni, večina koja je na engleskom naginje Lewisu previše, jako teško naći nekog objektivnog.

Uz to, volim "čitati" (čitaj slušati) knjige o Formuli, ima dosta na amazonu.

RuskeGTT kaže...

ok rb ce imat svoj motor, al opet od nekud moraju doc komponente, klipovi, blok, itd jel to onda rebrandirana honda? tj dal je honda proizodac tih dijelova? 

isto kao u eurospinu majoneza prozivedena u zvijezdi, al na etiketi im ne pise nigdje zvijezda, samo adresa tvornice i na tubi je logo od brenda od eurospina, koji nema veze sa zvijezdom

Prebacili su kompletnu proizvodnju u postrojenje pored RB-ovog pogona. Otkupili su kompletan projekt, uključujući i opremu i radnike.

za nas koji te ne znamo jel bi mogao napisati cime si se bavio? :D 

vidim da spominjes stare kolege, bio si u F1? 

naravno ako zelis javno.. :)

I mene zanima, sve neke sudije nigdje imena nikakvog. 

11 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Da li će Russel biti Hamiltonov vodonoša dok se ovaj ne oprosti ili će već iduće godine pokazati muda????

3 godine
protjeran
rooswelt1991 kaže...
Gnjavator kaže...
ZooZ kaže...

Sljedeću sezonu dobiva tim koji otkrije neku rupu u pravilniku. Nešto kao Brawn 2009., a to možda bude i Hass.

Brawn? Misliš Honda, oni su napravili taj bolid pa odustali pred sam početak sezone, a onda Brawn uletio, ubacio Mercedesov motor i 2 tjedna kasnije krenilo prvenstvo sa "raketom od bolida"... pa je poslije Mercedes kupio tu momčad i tako dalje...

Oni bi tu sezonu dobili da su ubacili dizela iz golfa dvojke  Difuzor dvokatnica je bio ubojica te sezone, i dok su ostali skužili kako napraviti i nadali se da će ga FIA banati, Button već stvorio zalihu bodova...

Da baš tako. Mislim da je u prvoj poloviji prvenstva imao pet šest pobjeda, a u drugoj nijednu.

15 godina
Chico12 kaže...

Da li će Russel biti Hamiltonov vodonoša dok se ovaj ne oprosti ili će već iduće godine pokazati muda????

Ček da provjerim svoju staklenu kuglu...

15 godina

Glupo je nagadat o sljedecoj sezoni, kada je samo pitanje tko vec radi na "rupi".

Brawn 2009 nije imao shark fin, pa su opet bili brzi. Toyota je imala double difuzor, pa nije pobjedivala i tako u krug.

Po brzini motora, znamo da Mercedes opet ima "najjaci" motor, a Honda odmah iza njega. Ferrari i Renault moraju dobro upogonit ovu zimu jer opet nisu bili toliko konkurentni da su mogli parirat Hondi i Mercedesu cijelu sezonu. Uz to nova pravila idu za pogonske jedinice, opet. Sve u svemu, po motoru vjerujem RB i Mercedes, po dizajnu bolida, zadnji Newey radikalni krik prije mirovine i to je manje vise to. Iako dok je Brawn tehnicki direktor F1, Newey nije toliko sjao kao 2009-2013.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
17 godina
zeryx kaže...

za nas koji te ne znamo jel bi mogao napisati cime si se bavio? :D 

vidim da spominjes stare kolege, bio si u F1? 

naravno ako zelis javno.. :)

Pogledaj 10 stranica stranica nazad, napisao sam sve 

Ukratko nisam radio u f1, radio sam par nižih kategoriaj otvorenih bolida, Formula Renault je najviše što sam bio, to je nekadašanja formula 3.

I radio sam na par kategorija zatvorenih bolida, odnosno auta.

Dosta mojih kolega se nastavilo bavit dalje, ali ja sam nakon nekog vremena odustao. Kako i zašto, čitaj prijašnje postove 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Chico12 kaže...

Bit će njegov vodonoša, kao i Bottas dok Hamiltonu ne dopizdi ili dok ne počne padat. 

16 godina
itomic009 kaže...

Bit će njegov vodonoša, kao i Bottas dok Hamiltonu ne dopizdi ili dok ne počne padat. 

Bit će na pola sezone jer će biti lošiji, pa nije bez razloga Ham postao prvi vozač.

16 godina

Svi bruje o odlasku Hamiltona. Pojavile se slike kako Totto Wolf divlja u nekom klubu. Evo jedan pool da vidimo što mislite:

29 Hamilton ostaje u F1
7 Hamilton se povlači
16 godina
Envy kaže...

Svi bruje o odlasku Hamiltona. Pojavile se slike kako Totto Wolf divlja u nekom klubu. Evo jedan pool da vidimo što mislite:

aj pogledaj instagram mercedesa pa zaključi jel ostaje xd... normalno da ostaje, to su samo pričice za medije

https://www.instagram.com/p/CXl1_yvsHKD/

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2021 21:28 (loky4i4).
16 godina
loky4i4 kaže...
Envy kaže...

aj pogledaj instagram mercedesa pa zaključi jel ostaje xd... normalno da ostaje, to su samo pričice za medije

https://www.instagram.com/p/CXl1_yvsHKD/

A dobo samo pitam, i ja tipujem da ostane. Ali da je bio jako ljut - hell yeah! 

3 godine
protjeran

Pa tko se ne bi ljutija?

17 godina

Glasine da se Cvilidreta povlači su idiotske kao i one od prije godinu dana da se Toto i on ne mogu dogovoriti oko ugovora te da raskidaju suradnju.

16 godina

Malo zanimljivosti:

Hamiltonov navijač ogorčen Mercedesom, odlučio prodati automobil nakon drame u Formuli 1. Izvor: ovdje. Inače ovu kopiju X6-ce i ja bih prodao.

Nevjerovatan snimak s McLarenovog bolida pokazuje posljednji krug Verstappena i Hamiltona. Izvor: ovdje.

13 godina
neaktivan
I opet iznosis laži ili su ti izvori u potpunosti krivi.

Nitko nije rekao da prekidaju suradnju, dapace Wolf je vise puta izjavio da obje strane zele nastaviti suradnju.

Ovaj nacin komunikacije i iznosenja neistina ostavi za lokalne alkoholicare i svoje pajdase, ne ostavljas bas najbolji dojam medju ocito znanjem, ali i kulturom potkovanijim sugovornicima na ovom forumu. Ovo ti stvarno pisem u najboljoj namjeri.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 20:00 (Maddog_HR).
17 godina

Vidim tvoji su izvori Skysport i planetf1... Sve fini novinari licemjeri prvog reda.

10 godina
Maddog_HR kaže...
I opet iznos laži ili su ti izvori u potpunosti krivi.

Nitko nije rekao da prekidaju suradnju, dapace Wolf je vise puta izjavio da obje strane zele nastaviti suradnju.

Ovaj nacin komunikacije i iznosenja neistina ostavi za lokalne alkoholicare i svoje pajdase, ne ostavljas bas najbolji dojam medju ocito znanjem, ali i kulturom potkovanijim sugovornicima na ovom forumu. Ovo ti stvarno pisem u najboljoj namjeri.

Ajde molim te kreni više citirati kad nekome odgovaraš. Svaki put  uletiš nakon 2-3 stranice rasprave i nemam pojma više kome odgovaraš 

3 godine
protjeran

Ne trebaš citirati. Klikneš "nadporuka" i odvede te na post na koji se odnosi.

15 godina
HenryF kaže...

Ne trebaš citirati. Klikneš "nadporuka" i odvede te na post na koji se odnosi.

?  Nigdje ne piše nadporuka

edit:  Našao

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 17:04 (AFARON).
15 godina
Envy kaže...

Malo zanimljivosti:

Hamiltonov navijač ogorčen Mercedesom, odlučio prodati automobil nakon drame u Formuli 1. Izvor: ovdje. Inače ovu kopiju X6-ce i ja bih prodao.

E vidjeti ćemo slijedeće sezone kada navijači red bulla počnu prodavati svoje red bullove!

13 godina
neaktivan

Ne znam zasto, no meni na mobu pokazuje samo opcije Nova poruka i Odgovor. Sry kolega nije namjerno, citirao bi ali nemam kako.

Edit: nasao, moram se prebaciti u Desktop mode. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 20:12 (Maddog_HR).
13 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Vidim tvoji su izvori Skysport i planetf1... Sve fini novinari licemjeri prvog reda.

I opet pises bedastoce. Ali evo, kad ti se vec treba dokazivati da pises neistine i gluposti, samo za tebe par linkova na temu produzenja ugovora sa F1.com. To ti je sluzbena stranica Formule 1. Za cijeli svijet, cisto ako ima kakvih nejasnoca, znam da si bio zbunjen oko toga

www.formula1.com/en/latest/article.wolff-says-hamilton-contract-negotiations-on-hold-until-7-time-champ-returns.4fCP7vWzjG5vLnCcmfXQrq.html

www.formula1.com/en/latest/article.wolff-not-feeling-cornered-in-hamilton-contract-negotiations-with-mercedes.4fQKGcQmenbz7gPUDIg2Qk.html

www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-contract-likely-to-be-sorted-towards-the-end-of-2020-says-wolff.1tF6hDkJB74WAz5ooUff2q.html

www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-mercedes-contract-talks-on-hold-until-after-titles-are-decided.644Kn7Vsg2o7U6EHY60ojr.html

U zivotu nisam otvorio stranice skysporta niti planet F1, niti gledao njihov program. Tako da te pausalne izjave ostavi za nekog drugog. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 20:24 (Maddog_HR).
17 godina

Vjerujem da si previdio da su svi ovi članci iz prošle godine.

Ja osobno smatram da su to gluposti (možda pokušaj odvlačenja sa teme koja je vjerojatno svima već dosadila) i slažem se s onime što je Verstappen rekao. Nema baš nikakvog smisla zašto bi se Hamilton sada umirovio. Pa nije da su mu oduzeli svih 7 naslova koje ima do sada i vjerujem da još uvijek ima veliku šansu osvojiti 8. naslov (barem dok ne krenu predsezonska testiranja pa da donekle vidimo na čemu smo). 

13 godina
neaktivan

I bila je rijec od prosloj godini, zato sam i linkao. Naime kolega koji pise bedastoce je rekao da je prije godinu dana bilo medijskih napisa o raskidu suradnje, sto nije istina. 2020e su produzili ugovor na godinu dana, 2021 na jos dvije godine, odnosno do kraja 2023e.

Kako god, poanta je da je pisao gluposti, nikad u medijima sa strane Mercedesa, Hamiltona niti sluzbeno od F1  nije bilo rijeci o prekidu suradnje.

17 godina

Aha sry, nisam znao da je priča o prošlog godini.. Mislio sam da ste nastavili na ono što je kolega Envy napisao i stavio poll o brujanju da Hamilton napušta Mercedes. 

17 godina

Poanta onoga što sam govorio je to da je Hamilton kroz godine imao puno PR štoseva za madije gdje kao fol mora odlučiti o svojoj sudbini, da vidim ima li to još smisla. I to u trenucima dok osvaja naslove s bolidom sekundu bržim od konkurencije.

Zato ga i mrzim kao osobu iz dna duše.  Fake moralizator koji uči svijet kako živjeti dok broji milijune i vozika se u hyperautima.

3 godine
protjeran

Boli ga tuki što ga ti mrziš.

17 godina

Kratki osvrt na prošlu sezonu 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

10 sekundi u kojima prikazuju scene gdje Hamilton ostvaruje prednost sudarima, a Max u najboljem slučaju dobije nerješeno bez bodova.

Sve do cviljenja Tota kada Max jedini put u prvenstvu dobije odluku nadležnih koja mu može drastično pomoći i on je iskorištava.

Toto nije cvilio na činjenicu da je Max po svojim vožnjama trebao imati naslov 3-4 utrke prije kraja bez obzira što Mercedes ima snažniji automobil.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice