Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.786
|
čitano: 4.116.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Šteta što na SK 4K nema komentator.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
odjavljen

Dinamičan start 

13 godina
odjavljen
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Widowmaker kaže...

Ja najčešće F1 gledam na britanskom SKY i veoma rijetko na Sport Klubu koji imam na IPTV.

Ove sezone sam jednom silom prilika pogledao utrku na talijanskom SKY i bio sam iznenađen jer je voditelj nosio Ferrari majicu. Znam da svi spominju Britance kao pristrasne, ali ni ovi sa čizme nisu mnogo bolji izgleda.

Pa normalno da će voditelji navijati za svoju ekipu. Pa nije to međunarodni prijenos. Tako je u svakome sportu, bilo bi čudno da ne navijaju za svojeg vozača/ekipu.

13 godina

Ovu pizdariju od Bottasa treba kaznit. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
odjavljen

Stvarno dimaničan početak utrke. Bottas nije napravio nikakvu grešku

15 godina

Kako se skršili...

12 godina
neaktivan

Zašto? Vodeći u utrci je safety car do start/finish crte.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 15:35 (ZooZ).
13 godina
odjavljen

Još 4 bolida i svi će biti u bodovima 

14 godina

Pravilo je nezgodno jer su ovi imali zeleno svjetlo i netko je nagazio gas pa onda redom dok su ovi iz prvog djela poretka još lelujali i čekali da Bottas krene. Dakle, Bottas je lelujao a zeleno se upalilo i ovi su krenuli. Pravilo je takvo da se ovo moralo desiti prije ili kasnije jer onaj tamo 200 metara iza Bottasa ne zna jel on krenuo ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 15:51 (itomic009).
13 godina
ZooZ kaže...

Zašto? Vodeći u utrci je safety car do start/finish crte.

I? Pa svejedno ga ne smiju prestignut? Sc je vani, utrka pocinje... Krenes vozit.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
odjavljen

Imali smo već ovakvih startova iza saefty cara (Sainz je rekao u Brazilu, nisam siguran) pa nije bilo nikakvih problema. Jbg. ovi iza su napravili grešku i dogodio se sudar. To je dio utrkivanja, oduvijek. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 15:47 (formula1live).
12 godina
neaktivan

Jel netko primjetio ovo? Kako je Lecler umiješan u ovo?

15 godina
SimeKZ kaže...

Ovu pizdariju od Bottasa treba kaznit. 

On može tako vozit do crte za start, poslije toga je zajeb za njega. Ova staza je niža na jednom dijelu pa se nevidi dal krenuo restart.

15 godina
ZooZ kaže...

Jel netko primjetio ovo? Kako je Lecler umiješan u ovo?

Gasly je bio tu, Lec ne.

13 godina
odjavljen

Kako su na Skyu rekli, ovo je najvjerojatnije dio strategije mercedesa kod restarta iza saefty cara, jer je ciljna ravnina duga i prvi vozač je u podređenom položaju, pa da se smanji vjerojatnosti da ga ovi iza prođu, čim kasnije krenuti maksimalno. 

PS: ferrari ima veliku vjerojatnosti završiti u bodovima s oba bolida

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 15:55 (formula1live).
12 godina
neaktivan

Smiju ga prestić jedino kada prođe ciljnu crtu i to označuje nastavak utrkivanja. Kada SC završava u zadnjem sektoru vodeći nemora više bit unutar nekoliko bolida razmaka i kada SC uđe u one linije koje pokazuju pit box, vodeći može stisnut gas do kraja i krenut ali nesmije prestić SC dok nije prošao 80kmh liniju u pit boxu. Ali i nemora već čeka do kraja da smanji rizik od Ham da ga slipstreama do 1. zavoja

15 godina

Opet Hamilton na prvom mjestu, a tak je lijepo krenulo. Moža Ric bude na 3 mj.

10 godina

6 bolida otpalo ili razbijeno,a nijedan od njih nije Grosjean :)

12 godina
neaktivan

Čekaj, ima još vremena.

15 godina

Hohoho, Ferrari sucka iz utrke u utrku sve više. Baš interesantno. Žali bože para koje su utukli u momčad zadnjih godina.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina

Bottas traži suprotne gume od onih što bude dobio Hamilton, odjebali ga na najjače. Dobio je iste.

15 godina

Ham kmeči za gume. I odvozi najbrži krug. Ja ću se otrovati od takvih bljuvotina.

Nije mi jasan Ferrari, kuže da će suckati ovu i iduću godinu ziher, vjerojatno i onu nakon - zašto onda ne idu na smanjivanje troškova maksimalno? Sve što mogu uzeti najslabije, najjadnije... 0 ulaganja. Pa pregrmiti i čuvati pare. Odjebati vozače, uzeti dva rukija pa nek nižu krugove formalnosti radi... Možda bi imali kakve penale prema Šarlu? Ili bi to bilo prelogično za njih?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
neaktivan

Dobio bi da je išao u box nakon Hamiltona, a ovako nemogu reći Hamu da mora uzeti medium jer je Bottas tako rekao, svaki vozač ima pravo tražit što želi.

14 godina
x18x05x kaže...

Bottas traži suprotne gume od onih što bude dobio Hamilton, odjebali ga na najjače. Dobio je iste.

Ajde mi objasni molim te. Bottas je išao u box prije Hamiltona, nakon toga Hamilton može birati kaj god hoće. Tvoje bullshitanje bi imalo smisla da je Bottas išao u box nakon Hamiltona.

15 godina
ZooZ kaže...

Dobio bi da je išao u box nakon Hamiltona, a ovako nemogu reći Hamu da mora uzeti medium jer je Bottas tako rekao, svaki vozač ima pravo tražit što želi.

U Mercedesu nema toga, barem ne kod drugog vozača.

No, sviđa mi se kod Bottasa ovo ponašanje, već je i njemu pun k da radi sve za Hamiltona. 

Da ostane još jednu sezonu uzeo bi naslov Hamiltonu kao što je to Niko napravio, kad nije htio biti vozač broj 2.

15 godina
Promster kaže...
x18x05x kaže...

Ajde mi objasni molim te. Bottas je išao u box prije Hamiltona, nakon toga Hamilton može birati kaj god hoće. Tvoje bullshitanje bi imalo smisla da je Bottas išao u box nakon Hamiltona.

Oni već znaju koje gume će stavit. Tako da ne seruckaj previše.

13 godina
odjavljen

Hamilton ne kmeči kao i niti jedan drugi vozač. Oduvijek su takve poruke između vozača i ekipe. Ovo je normalna obavjest vozača da gume gube grip. Makar imaju senzore po cijelome bolidu, ipak je važna i obavijest vozača. Toga je bilo i prije, samo što se nisu radio komunikacije prije prenosile. Zašto svi mislilte da su vozači kmečavci ako obavještavaju ekipu o promjenama u ponašanju bolida?

PS: ovaj ferrari stvarno nije nigdje na brzim stazama. Ne mogu pratiti ove ispred, ne mogu napadati, ništa.

14 godina
x18x05x kaže...
ZooZ kaže...

U Mercedesu nema toga, barem ne kod drugog vozača.

No, sviđa mi se kod Bottasa ovo ponašanje, već je i njemu pun k da radi sve za Hamiltona. 

Da ostane još jednu sezonu uzeo bi naslov Hamiltonu kao što je to Niko napravio, kad nije htio biti vozač broj 2.

x18x05x kaže...
Promster kaže...
x18x05x kaže...

Ti si se malo pogubio dečko. Valjda Hamilton ima pravo tražiti koje gume hoće, a kaj rekli budu mu ne može te ima Bottas. Hahahahah. 

A da je kontra situacija i da tako odrade vi hejteri bi izgubili pamet. 

A i Bottas je potpisao za sljedeću sezonu, opet ne znaš o čemu pričaš. 

12 godina
neaktivan

Evo prilike za Bottasa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 16:50 (ZooZ).
13 godina
odjavljen
x18x05x kaže...
Promster kaže...
x18x05x kaže...

Nije istina. Bottas je tražio drugačije gume, ali je isto tako tražio ulazak u boks jer su mu gume otkazivale. Svaki od njih ima svojeg inženjera i normalno je da je Hamiltonov tražio od Hamiltona da uđe odmah iza bottasa i da stave iste gume jer ne trabaju riskirati.

PS: ferrari u bodovima 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2020 16:52 (formula1live).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice