Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.141.917
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

- Dva RB jedan u drugoga (Mark u Seba, osveta) u kompleksu zavoja na početku, a Kimi i Alonso onda prema postolju sa nižih mjesta.{#}

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 15:47 (Valentin17).
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Valentin17 kaže...

- Dva RB jedan u drugoga (Mark u Seba, osveta) u kompleksu zavoja na početku, a Kimi i Alonso onda prema postolju sa nižih mjesta.{#}

Iako bi rado da se tako nešto dogodi, poprilično sam siguran da će na početku Marku "zakazati elektronika" (naravno, sasvim slučajno), i onda ne samo da će Seb preći, več će uspijeti zasmetati i ovima koji bi mogli preći Seba.

Tako da, sutra opet ne očekujem borbu za prvo mjesto, ali defitnovno mislim da će biti odlična utrka za ostatak grida...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Ne mora Marku ništa zakazati. Zar nije on sam po sebi loš na startu? Malo sporije reflekse ima od ostalih? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina

a i lako moguće da mu bolid sad "proradi" pošto je krastavac praktički osigurao naslov..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

sta je sad ovo, opet f1 -.- nisam jos ni koreu stigao pogledat...sad kad mi se ne gledaju trke su poceli tjedan za tjednom, a po ljeti su imali pauze po mj dana -.-

14 godina
neaktivan
nixass kaže...

i opet bude kimi junak utrke kad sa 9. mjesta dođe do podija..

To je postalo toliko učestalo da više i nije neki podvig. Nažalost takva je danas formula1, ko voli nek izvoli, meni je to ipak sve skupa postalo loše, ali volim sport pa gledam.

17 godina
RuskeGTT kaže...

sta je sad ovo, opet f1 -.- nisam jos ni koreu stigao pogledat...sad kad mi se ne gledaju trke su poceli tjedan za tjednom, a po ljeti su imali pauze po mj dana -.-

Po ljetu je uvijek pauza. Također se pretpostavlja da si više kod kuće u zimskim mjesecima.

Osim toga utrka je u najbolje vrijeme. Ujutro fino doručak uz F1 i nitko (gosti) te neće iznenaditi u 8 ujutro.

magistar prava
17 godina
neaktivan

Renault's Energy F1-2014

P.S.

Buđenje za cca. 5 sati:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
neaktivan

Jel ima kakav sky f1 stream? {#}

Win Osama in hide and seek
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 7:47 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

http://www.twitch.tv/ngu_ben97 

password: icecream

17 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

http://www.twitch.tv/ngu_ben97 

password: icecream

Odlično!{#}

16 godina
neaktivan

Kako Lewis nema srece 

14 godina
neaktivan

100 eura da se marku nesto dogoditi.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
17 godina

Ok, nemrem na poslu nikakav link gledat, pa moram pratit samo tekstualni live timing na f1....

Kak je Webber uspio napravit 10 sekundi prednosti naspram grosjeana?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

Očekivan rezultat. Nažalost Lotus još nije dorasao limenci ali bravo za Groznog. Odličan start i dobro se držao.

Ferrari...45 sekundi Alonso na kraju zaostatak za Vettelom.{#}

Ichiban...Prst prospikao đapanez.

17 godina

Čestitke Sebu, danas je čak vozio solidnu utrku, nije samo kružio na prvom mjestu.

Webber je napravio sve što je mogao, očigledno ga je to oštečenje zadnjeg difuzora koštalo prvog mjesta.

Roman je imao odličnu utrku, ali mu je tim napravio katastrofalnu pogrešku. Zadnji pitstop nije bio "ni za 2 ni za 3". Ako su htjeli 3 trebali su ga krug kad i Webber, pa nek se bori s njim, ili su ga trebali ostaviti dugo koliko i Seba.

Ovako su odabrali strategiju da izgube sve {#}

Taman kad vidim onaj pitstop McLarena od 2.3sec pomislim kako ima neke nade za njih, i onda dva puta za redom, zaglavi im "pištolj" {#} Prošle godine kad se to događalo, navodno je bio problem u različitim metalima vrha bušilice i vrha šarafa, međutim ovaj put izgleda da ej samo problem u bušilici. {#}

Šteta Hamiltona što je na početku izbačen s utrke...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
protjeran

Kimi protiv Hulka - pretjecanje sezone {#}

Utrka sasvim solidna, bolje od Koreje.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
15 godina

Steta za Groznog, uz bolju taktiku Lotusa mogo je pobjedit..

Al ono kaj sam reko jos prosle godine se ostvaruje, decko postaje vrhusnki vozac, ove 2 god sa Kimijem su mu jako pomogle, a sljedece sezone kad ce bit "gazda" u Lotusu ce to jos bolje izgledat :)

Sve u svemu nije bila losa utrka, samo negdje moram nac start posto je T-Com reko "neces razbojnice" prvih 10min trke.. EDIT: Nvm, upravo vidio na streamu..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 9:52 (Don Strongtoni).
16 godina

Odlična utrka...bila bi još bolja da je Webber bio prvi...

Svaka čast Gutierrezu...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Sudar u prvom zavoju me poprilicno podsjetio na Sennu i Prosta

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina

http://www.gp1.hr/mclaren-dovodi-red-bullovog-sefa-aerodinamike-ovo-je-samo-pocetak/

Evo još dobrih stvari danas {#}

Sve se više priča o toj 2015-oj, i dolasku Honde.

Imam neki osječaj da McLaren sljedeće godine opet neće biti top (nažalost) jer će vjerovatno forsirati razvoj aerodinamike, dok će "motor" patiti.

Međutim, ukoliko se Hondini motori za dvije godine pokažu dobri, a McLaren bude imao več solidno složenu aerodinamiku, bit će svega {#}

Tu je opet RB, koji bi mogao porsiti račune svima. Ferrari će vjerovatno kao i Lotus malo zaostajati u početku, ali će biti bolji što vrijeme bude više odmicalo.

Od Mercedesa se može očekivati svašta, pogotovo s Hamiltonom za volanom. Oni sad imaju odličnu vozačku postavu, a siguran sam da će sljedeće sezone, biti samo bolji, zbog toga što će motor igrati puno veču ulogu nego aerodinamika.

Vidi mene. već se bacio na sljedeću sezonu, ali s obzirom na stanje na gridu, čudi me da nisam počeo još prije {#}

Jel netko ima listu potvrđenih vozačkih mjesta za sljedeću sezonu?

15 godina
neaktivan

Vettel's fourth win in Japan brings him to 297 points in the standings to Alonso’s 207, which means he can clinch the title at the next round in India by finishing fifth or higher, regardless of what the Spaniard does. Raikkonen pulled further away from Hamilton in third place with 177 to 161, while Webber is moving back into contention with them on 148.

Izgleda da će i ovo biti vrlo dosadan kraj sezone.

http://www.formula1.com/news/headlines/2013/10/15103.html

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina

da mu nije ovakva cijena i ja bi uzea.. stolić

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan

U ovakav se može spremiti i kakva buteljica vina {#}

A vide se i klipovi

WOW WOW
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 16:32 (J3ckYYY).
14 godina

Ovaj drugi je dosta zanimljviji.

Ali ne kužim jedno - 22k kuna?!? Za komad stakla i lakirani motor s auto otpada?

Drage volje ću prihvatiti izazov i napraviti istu stvar za manje od 10% cijene.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
16 godina

ma bitna je idea cijena je preseravanje, al po slici poviše se vidi da je multifunkcionalan {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina

:-D

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice