Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.792
|
čitano: 4.119.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
nixass kaže...

https://www.racing-underground.com/index.ru

privatni ali "free" torrent.

jesi siguran da je link OK, meni ne radi!?
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)
Kao što je već neko reko, BMW ima najrazvijeniji KERS sustav koji su počeli razvijati sredinom/krajem prošle sezone, kad su vidjeli da nemaju šanse za postolje.

Zbog toga je i Kubica bio ljut prošle godine, jer nisu razvijali tadašnji bolid, ali ove godine, čak bi se usudio reći, da je BMW glavni favorit za 1. mjesto konstruktora, a Kubica glavni favorit.

A na slickovima je lakše voziti (guma cijelom površinom dodiruje stazu pa ima bolji grip).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
F1-IVO kaže...

.. ali su zato ponovo slick gume dopustene.

dopuštene ili obavezne?
Sorry krivo sam napisao.Od ove sezone su obavezne.Zanima me kako ce se Vettel snaci s ovakvim bolidima jer mali ima ogroman potencijal i odlicnu kontrolu bolida u svim situacijama.
EDIT:
Na ovoj stranici za 22 sata mozete pratiti sluzbeno predstavljanje novog Toyotinog bolida.
EDIT:

Pogledajte video novog Reb bulla.Odlicno napravljeni animirani film!

http://multimedia.f1-live.com/f1/en/videos/

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 18:13 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Kako su zasrali sa pravilima ove sezone to je nevjerojatno.

Najprije Max nešto priča kako treba štedit, a onda najavi najveću promjenu pravila od '93.

A da ne spominjem kako su bolidi ružni u odnosu na prošlogodišnje.

Još su i tu aerodinamiku poskidali pa se sad momčadi komotno mogu rješit 50% inženjera (ja osobno poznajem dvojicu koji su "preraspodjeljeni").

Ovi u FIA-i stvarno nisu normalni, a čisto sumnjam da će se puno toga promjenit (čitaj ništa više pretjecanja neće bit)

Ovi današnji vozači su sve neke razmažene curice, malo im poskupi licenca i odmah počnu plakat kako im je preskupo, a bolidi su im na takvoj razini sigurnosti da se mogu u zid zabit pri 320+ km/h i ništa. Dok su pred 10-ak godina znali da je ako izlete sa malo većom brzinom gotovo... i svejedno prigovaraju kako treba poboljšavat sigurnost.

Najbolje da MadMax ostvari svoj plan o 1000ccm turbo diesel motoru, i nabije isti u svaki bolid i to je to. Službeni kraj F1 :D

Po meni ta presravajuća ekologija/ekonomija uništava F1. Koga briga uopće koliko troši goriva bolid, ili koliko CO2 ispušta?

Sad kad sam se malo ispuhao, da se vratim na sljedeću sezonu :D

Ja sam navijač Ferrarija od pelena :D  ali ova dva njihova vozača ne podnosim, tako da sa vozačke navijam za Vettela i Kubicu.

Samo da onaj arogantni choban hamilton ne osvoji još jedan naslov i ja sretan i zadovoljan, a još ako mclaren kapitalno popuši nema kraja mojoj sreći.

17 godina

Zna li neko di se može skinit snimka zadnje Schummijeve utrke (brazil)?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
17 godina
Lightning kaže...

Po meni ta presravajuća ekologija/ekonomija uništava F1. Koga briga uopće koliko troši goriva bolid, ili koliko CO2 ispušta?

dosta drugacije bi bilo da nikoga ne zanima lova, i da se ne obaziru na to uopce, ali sta ces :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Lightning kaže...

dosta drugacije bi bilo da nikoga ne zanima lova, i da se ne obaziru na to uopce, ali sta ces :)
Ma da onaj smrad od Bernie-ja da momčadima još samo 20% više love od ovog šta im daje ne bi bilo nikakve krize u momčadima.

17 godina

vraća se honda s mcl-ovim motorima (smajlić koji povraća od gađenja)

17 godina
neaktivan

Ironije li... kako je nekad mclaren razaljivao sa Hondinim motorima :D

Sumnjam da će obrnuta situacija imat puno rezultata, pogotovo ne sa Buttonom u momčadi.

16 godina
protjeran

Jedan je GAZDA F1 - Schumy...  :)

Pa aktivno pratim sport od 1994. i smatram da je ušao u jednu crnu eru dosade i nadam se da će ova sezona donjeti toliko očekivane promjene.

Nema bombe do napalm bombe.. Dual Core 6550; 8800 GTS 640mb, 4 gb, bla bla
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 15:54 (Dodi_napalm).
17 godina
neaktivan
Dodi_napalm kaže...

Jedan je GAZDA F1 - Schumy...  :)

Pa aktivno pratim sport od 1994. i smatram da je ušao u jednu crnu eru dosade i nadam se da će ova sezona donjeti toliko očekivane promjene.

Poz prijatelju sa VN:)
Iskreno se nadam da cemo napokon vidjeti vise pretjecanja osim na startu.Bas me zanima kako ce KERS funkcionirat.Bruno Senna je potpisao za Hondu pa je to jos jedan mamac za one koji su prestali pratiti F1 od Ayrtonove smrti.Od pijanca (Kimi)ne ocekujem puno ali zato ocekujem Vettela da zabljesne.Mali me odusevljava i od srca mu zelim da Red bull bude makar malo konkurantan.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Vidim ima nas schumacherista :D

Ja pratim tamo negdje od '87 i moram priznat da mi je žao što ni sam bio "tu" u ona starija vremena...

Sad baš čitam kako Newey govori da nema smisla više bit inženjer u F1, koliko su restrikcija uveli... ima pravo čovijek, bez ideja i inovacija F1 mogu komotno renejmat u F3000 i vozit svi iste bolide...

17 godina

To je tako, pa čitav svijet ide u q..., zašto bi u F1 bilo išta drugačije...

16 godina
neaktivan

Je ko zna mozda nesto o onoj spiki HRT-a da vise nece prenosit F1 i ligu prvaka, kao da im je gledanost tako losa da im se ne isplati??

Cuo sam nesto o tome, al nisam na netu naso nis o tom pa ako ko zna...

17 godina
neaktivan
XIB32 kaže...

Je ko zna mozda nesto o onoj spiki HRT-a da vise nece prenosit F1 i ligu prvaka, kao da im je gledanost tako losa da im se ne isplati??

Cuo sam nesto o tome, al nisam na netu naso nis o tom pa ako ko zna...

Mislim da HTV ima jos za ovu sezonu ugovor a od slijedece se ukida prijenos F1 osim ako netko (VIP) ne iskesira lovu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mislim da HTV ima jos za ovu sezonu ugovor a od slijedece se ukida prijenos F1 osim ako netko (VIP) ne iskesira lovu.
 Daj nemojte me plašiti, pa kako ću bez ferrarija i ekipe, mislio sam da HRT ima dobru gledanost F1 utrka. Kud još ništa od auto i moto utrka ne prenose samo još treba da i F1 ukinu. Mogli bi otkupiti prava za WTCC pošto sad Čolak nastupa. Ako ništa drugo postoji satelitska i Motors Tv i Eurosport. I njemački RTL prenosi F1 utrke kad budu.
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan

Ja ne gledam na hrt-u, od onih glupih komentatora mi prisjedne utrka... bio sam gledao samo jednu utrku na hrt-u prosle godine, mislim Valencia?  kad su ona dvojica pričali o curi od hamiltona nekih 20minuta...

Premiere je zakon :)

16 godina
neaktivan

A ako ukinu prenos onda su stvarno ocajni!!

Mislim sad bi oni da svi ljudi prate njihov program!!

Pa ima i drugih kanala, a tu je i satelitska. A za formulu sam cito u novinama da se bune jer da kao imaju gledanost od samo 7%a da su im prava za prenos ful skupa! Valjda ce se predomislit, i nadam se da imaju prava za jos bar ovu sezonu jer momcadi spremaju naj jeb sezonu u zadnjih 5 god!! Da su bar bolidi nesto ljepsi, jer mislim da su ovu godinu najruzniji bolidi odkako pratim F1, je tako??

ŽIVIJA PUST!!!!
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Ja ne gledam na hrt-u, od onih glupih komentatora mi prisjedne utrka... bio sam gledao samo jednu utrku na hrt-u prosle godine, mislim Valencia?  kad su ona dvojica pričali o curi od hamiltona nekih 20minuta...

Premiere je zakon :)

Ma premiere naravno, ima cak i kamera za pacijente sa vremenima :D
Mada ja najviše volim staviti kameru iznad bolida
Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan

Premiere?

Što je to, di, odkud?

Djeco širite informacije zato smo tu!!

ŽIVIJA PUST!!!!
16 godina
neaktivan

Ma bolidi izgledaju na prvi pogled ružno, no privikne se. Pratio sam predstavljanja svih bolida tamo od polovice siječnja i mogu reć da mi je "sjeo" taj izgled. Jedino još ne mogu progutat Renaultov nos i BMW-ovu ralicu (prednje krilo).

Što se komentatora tiče meni su stvarno OK. Makar je i mojoj baki dosta kad Novak opet počne, po stoti put, o grainingu mekših guma, ili Blaž jedno 20 puta ponovi gdje su bile smještene jedrilice America's Cup-a u Valenciji.

Od nove sezone očekujem veliku lomljavu ralica u Australiji, niš više pretjecanja, još jednu dosadnu utrku u Valenciji (glupe li staze), kišnu utrku u Spa i Massu kao prvaka, osim ak se Kimi u međuvremenu ne otrijezni

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan
XIB32 kaže...

Premiere?

Što je to, di, odkud?

Djeco širite informacije zato smo tu!!

Premiere ti je Njemački kanal na satelitu... plaća se, barem ga ja plaćam, ali vidio sam i par ljudi koji su ga "probili" pa gledaju.

Imaš kanal gdje možeš gledat samo iz bolida cijalu utrku, bez ikakvih komentara, imaš normalan prijenos, kanal sa statistikama krugova/vremena na stazi...
Ja obično gledam onu statistiku + normalan prijenos i katkad prebacim na onu snimku iz bolida... prošle godine sam čak išao sve snimat, pa da se "nađe" za buduća vremena, ali ipak, kakvih 200-injak GB po sezoni je poprilično :D

A za bolide... ma naviknut ću se ja na njih negdje tamo do 4-5 utrke, ali na broj 1. na mclarenu nikako :)
16 godina
neaktivan

da broj 1. su stavili ma Mclarena a u biti je BMW! Jedva cekam da vidim kako ce se stvari odvijat u te dvije momcadi, mada mislim da ce ferari dobit ovu sezonu! Al niko nemoze rec da se BMW nije dobro probio u vodecu trojku, a sad me samo interesira kako ce reagirat u mclarenu i ferariju na tu invaziju bavaraca!

ŽIVIJA PUST!!!!
17 godina
neaktivan

f1 forever, nema boljeg od tog. kratko i jasno

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
17 godina
neaktivan

Po meni je ovo sa Hondom krajnje jadno da ne kazem smijesno.Trude se skupit lovu da krenu u novu sezonu a nemaju niti jedan testni kilometar?!Navodno imaju para za prve 4 utrka a poslije kud koji mili moji.Ako i budu na gridu bit ce debelo iza Force Indije.Mozda Ross Brawn smisli strategiju 10 ulazaka u box pa ce barem prividno bit brzi:).

17 godina

Kad je VN Australije?

Trebalo bi biti ovaj mjesec, inače F1 sezona uvjek počinje u veljači u Melburne Parku...

Ispravite me ak sam u krivu

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

29.03.2009 F1

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:46 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

nisam ziher al mislim da počinje u 3 mj. Ja sam za Massu .

17 godina
neaktivan

Iz pouzdanih izvora saznajem da počinje za 36 dana. :)

FERNANDO ALONSO prvak!!!!!

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
neaktivan

Neće biti Alonso.Mozda Hemelton ili Massa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice