- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.. ali su zato ponovo slick gume dopustene.
Pogledajte video novog Reb bulla.Odlicno napravljeni animirani film!
Kako su zasrali sa pravilima ove sezone to je nevjerojatno.
Najprije Max nešto priča kako treba štedit, a onda najavi najveću promjenu pravila od '93.
A da ne spominjem kako su bolidi ružni u odnosu na prošlogodišnje.
Još su i tu aerodinamiku poskidali pa se sad momčadi komotno mogu rješit 50% inženjera (ja osobno poznajem dvojicu koji su "preraspodjeljeni").
Ovi u FIA-i stvarno nisu normalni, a čisto sumnjam da će se puno toga promjenit (čitaj ništa više pretjecanja neće bit)
Ovi današnji vozači su sve neke razmažene curice, malo im poskupi licenca i odmah počnu plakat kako im je preskupo, a bolidi su im na takvoj razini sigurnosti da se mogu u zid zabit pri 320+ km/h i ništa. Dok su pred 10-ak godina znali da je ako izlete sa malo većom brzinom gotovo... i svejedno prigovaraju kako treba poboljšavat sigurnost.
Najbolje da MadMax ostvari svoj plan o 1000ccm turbo diesel motoru, i nabije isti u svaki bolid i to je to. Službeni kraj F1 :D
Po meni ta presravajuća ekologija/ekonomija uništava F1. Koga briga uopće koliko troši goriva bolid, ili koliko CO2 ispušta?
Sad kad sam se malo ispuhao, da se vratim na sljedeću sezonu :D
Ja sam navijač Ferrarija od pelena :D ali ova dva njihova vozača ne podnosim, tako da sa vozačke navijam za Vettela i Kubicu.
Samo da onaj arogantni choban hamilton ne osvoji još jedan naslov i ja sretan i zadovoljan, a još ako mclaren kapitalno popuši nema kraja mojoj sreći.
Zna li neko di se može skinit snimka zadnje Schummijeve utrke (brazil)?
Po meni ta presravajuća ekologija/ekonomija uništava F1. Koga briga uopće koliko troši goriva bolid, ili koliko CO2 ispušta?
vraća se honda s mcl-ovim motorima (smajlić koji povraća od gađenja)
Ironije li... kako je nekad mclaren razaljivao sa Hondinim motorima :D
Sumnjam da će obrnuta situacija imat puno rezultata, pogotovo ne sa Buttonom u momčadi.
Jedan je GAZDA F1 - Schumy... :)
Pa aktivno pratim sport od 1994. i smatram da je ušao u jednu crnu eru dosade i nadam se da će ova sezona donjeti toliko očekivane promjene.
Jedan je GAZDA F1 - Schumy... :)
Pa aktivno pratim sport od 1994. i smatram da je ušao u jednu crnu eru dosade i nadam se da će ova sezona donjeti toliko očekivane promjene.
Vidim ima nas schumacherista :D
Ja pratim tamo negdje od '87 i moram priznat da mi je žao što ni sam bio "tu" u ona starija vremena...
Sad baš čitam kako Newey govori da nema smisla više bit inženjer u F1, koliko su restrikcija uveli... ima pravo čovijek, bez ideja i inovacija F1 mogu komotno renejmat u F3000 i vozit svi iste bolide...
To je tako, pa čitav svijet ide u q..., zašto bi u F1 bilo išta drugačije...
Je ko zna mozda nesto o onoj spiki HRT-a da vise nece prenosit F1 i ligu prvaka, kao da im je gledanost tako losa da im se ne isplati??
Cuo sam nesto o tome, al nisam na netu naso nis o tom pa ako ko zna...
Je ko zna mozda nesto o onoj spiki HRT-a da vise nece prenosit F1 i ligu prvaka, kao da im je gledanost tako losa da im se ne isplati??
Cuo sam nesto o tome, al nisam na netu naso nis o tom pa ako ko zna...
Ja ne gledam na hrt-u, od onih glupih komentatora mi prisjedne utrka... bio sam gledao samo jednu utrku na hrt-u prosle godine, mislim Valencia? kad su ona dvojica pričali o curi od hamiltona nekih 20minuta...
Premiere je zakon :)
A ako ukinu prenos onda su stvarno ocajni!!
Mislim sad bi oni da svi ljudi prate njihov program!!
Pa ima i drugih kanala, a tu je i satelitska. A za formulu sam cito u novinama da se bune jer da kao imaju gledanost od samo 7%a da su im prava za prenos ful skupa! Valjda ce se predomislit, i nadam se da imaju prava za jos bar ovu sezonu jer momcadi spremaju naj jeb sezonu u zadnjih 5 god!! Da su bar bolidi nesto ljepsi, jer mislim da su ovu godinu najruzniji bolidi odkako pratim F1, je tako??
Ja ne gledam na hrt-u, od onih glupih komentatora mi prisjedne utrka... bio sam gledao samo jednu utrku na hrt-u prosle godine, mislim Valencia? kad su ona dvojica pričali o curi od hamiltona nekih 20minuta...
Premiere je zakon :)
Premiere?
Što je to, di, odkud?
Djeco širite informacije zato smo tu!!
Ma bolidi izgledaju na prvi pogled ružno, no privikne se. Pratio sam predstavljanja svih bolida tamo od polovice siječnja i mogu reć da mi je "sjeo" taj izgled. Jedino još ne mogu progutat Renaultov nos i BMW-ovu ralicu (prednje krilo).
Što se komentatora tiče meni su stvarno OK. Makar je i mojoj baki dosta kad Novak opet počne, po stoti put, o grainingu mekših guma, ili Blaž jedno 20 puta ponovi gdje su bile smještene jedrilice America's Cup-a u Valenciji.
Od nove sezone očekujem veliku lomljavu ralica u Australiji, niš više pretjecanja, još jednu dosadnu utrku u Valenciji (glupe li staze), kišnu utrku u Spa i Massu kao prvaka, osim ak se Kimi u međuvremenu ne otrijezni
Premiere?
Što je to, di, odkud?
Djeco širite informacije zato smo tu!!
da broj 1. su stavili ma Mclarena a u biti je BMW! Jedva cekam da vidim kako ce se stvari odvijat u te dvije momcadi, mada mislim da ce ferari dobit ovu sezonu! Al niko nemoze rec da se BMW nije dobro probio u vodecu trojku, a sad me samo interesira kako ce reagirat u mclarenu i ferariju na tu invaziju bavaraca!
f1 forever, nema boljeg od tog. kratko i jasno
Po meni je ovo sa Hondom krajnje jadno da ne kazem smijesno.Trude se skupit lovu da krenu u novu sezonu a nemaju niti jedan testni kilometar?!Navodno imaju para za prve 4 utrka a poslije kud koji mili moji.Ako i budu na gridu bit ce debelo iza Force Indije.Mozda Ross Brawn smisli strategiju 10 ulazaka u box pa ce barem prividno bit brzi:).
Kad je VN Australije?
Trebalo bi biti ovaj mjesec, inače F1 sezona uvjek počinje u veljači u Melburne Parku...
Ispravite me ak sam u krivu
nisam ziher al mislim da počinje u 3 mj. Ja sam za Massu .
Iz pouzdanih izvora saznajem da počinje za 36 dana. :)
FERNANDO ALONSO prvak!!!!!
Neće biti Alonso.Mozda Hemelton ili Massa