Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.792
|
čitano: 4.119.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Kimi razvija novi volan.

Znao sam da to nisam trebao reci!
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Jel mozda netk ima nekakvu informaciju sto se događa u BMW Sauberu?

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Jel mozda netk ima nekakvu informaciju sto se događa u BMW Sauberu?

Testiranje aerodinamickog paketa na vjerojatno najruznijem bolidu...uzas!
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
17 godina

Mark Webber je teško stradao dok se vozio na biciklu, a na njega naletio neki luđak sa Nissan đipom i strgao mu ruke i noge :(

Inače, bila je to dobrotvorna akcija koju je on sam poveo...

ŠtetaPlač

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
protjeran

Tko mrzi glocka.

To je takva********* kaj je to napravio kolko love je strpo u žep

17 godina

Honda je otišla iz F1, šteta.

http://www.formula1.com/

http://www.f1-hr.com/

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Honda je otišla iz F1, šteta.

http://www.formula1.com/

http://www.f1-hr.com/

Recesija, Yen je pao u odnosu na dolar 40%.. gube.. ne mogu održati stvari pod kontrolom i odustali, sto je normalno.
Enmormna su ulaganja u razvoj formule..
Honda, više sreće drugi put!
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
protjeran

Po meni za sve je kriv Nick Fry.Čovjek se lijepo "nakrao" i stvorio hondi velike probleme, i ljudi shvatili da se ne može više tako, odlućili se povući.Žao mi je jedino Rubensa Barichella.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan

Hondin problem je u tome sta su puno ulagali a nisu imali rezultata.Rubinja mi uopce nije zao.Eventualno bi mu ponudio mjesto test vozaca.Sad pljuje po Ferrariju a svjesno je potpisao da bude drugi vozac u Ferrariju.Rubens je jednostavno prosjecan vozac i nista vise.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...
17 godina
neaktivan

haha mah svi su tamo krivi zbog stanja u hond....pa ni ne mogu imati rezultate s buttonom i barichelom.......al okej kao malo su poceli ulagati i tak to al stvarno veeliki troskovi te ubiju u f1...krivo je "stezanje remena" mislim nisu ga stegnuli paa.......et sta se desi :-)))))))))))))

17 godina
neaktivan

Najvjerojatnije će neko kupiti Hondu, ipak je cijena samo 1 funta, ali treba uložiti 40 milijunčića...

Meni je više žao Buttona nego Barichella, Barichello je imao priliku u Ferrariju, a Button, ajmo reći prosječan vozač (ali po mom mišljenju bolji od Barichella), nikad nije dobio priliku u velikom timu.

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
F1-IVO kaže...

Hondin problem je u tome sta su puno ulagali a nisu imali rezultata.Rubinja mi uopce nije zao.Eventualno bi mu ponudio mjesto test vozaca.Sad pljuje po Ferrariju a svjesno je potpisao da bude drugi vozac u Ferrariju.Rubens je jednostavno prosjecan vozac i nista vise.

taman sam se ponado vidjet brawn-ove rezultate.. kad ono šok.. Mršti se
valjda bude osto u timu kod novog vlasnika..
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
F1-IVO kaže...

taman sam se ponado vidjet brawn-ove rezultate.. kad ono šok.. Mršti se
valjda bude osto u timu kod novog vlasnika..
 Zasad ostaje u timu i u pregovorima je sa Ferrarijevim celnicima o nabavci motora za sezonu 2009.
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...
17 godina

Ja bi volio, kao fan ferrari-a, da se u Ferrari vrate Jean Todd i Ross Brown, jer da se ta dva kralja FORMULE 1 vrate u FERRARI, pomeli bi svih sa ovom vozackom postavom (KIMI, MASSA), na stazi. MClaren bi im mogao samo puhat za vrat!!!; Sta uvijek i radi, (ovaj naslov su dobili zahvaljuci nicem drugom nego sreci!!!); (u ovome ne omalovazavam karakter i vozacko umijece jednog Hamiltona, jer je covijek vozac kakvog se rijetko vidi), ali ono sta su pokazali u brazilu je cista kalkulacija, a ne utrka. Ali da se vratim ovom odustajanju Honde, to im nije trebalo (laicki receno), i bilo bi fenomenalno da se takav jedan takticki genije (Ross Brown), vrati u jednu pravu momcad!! (Ferrari, McLaren, BMW)

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
17 godina
protjeran
ja00022 kaže...

haha mah svi su tamo krivi zbog stanja u hond....pa ni ne mogu imati rezultate s buttonom i barichelom.......al okej kao malo su poceli ulagati i tak to al stvarno veeliki troskovi te ubiju u f1...krivo je "stezanje remena" mislim nisu ga stegnuli paa.......et sta se desi :-)))))))))))))

Kako možeš nešto tako reći?Rubens Barichello i Jenson Button (Pogledajte VN Velike Britanjie) su sjajna vozačka postava, sa ogromnim iskustvom. 
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
ja00022 kaže...

Kako možeš nešto tako reći?Rubens Barichello i Jenson Button (Pogledajte VN Velike Britanjie) su sjajna vozačka postava, sa ogromnim iskustvom. 
 Pa svako tamo zna nesto.......o voznji...ali budi realan nisu top klasa a ni u top formi!!!!! jedna utrka nista ne zanci!!!!!!!!
16 godina
neaktivan

jel znate da li ima negdje za  skigati utrke formuule 1?

17 godina

https://www.racing-underground.com/index.ru

privatni ali "free" torrent.

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

https://www.racing-underground.com/index.ru

privatni ali "free" torrent.

kao da se ulogiram tamo?? trazi kod
16 godina
neaktivan

Čudi me kako niko ne komentira Berniejevu izjavu o parama koje naknadno Ferrari dobija...

"The only thing he has not mentioned is the extra money Ferrari get above all the other teams and all the extra things Ferrari have had for years - the 'general help' they are considered to have had in Formula One," Ecclestone told The Times.

"Ferrari get so much more money than everyone else. They know exactly what they get; they are not that stupid, although they are not that bright, either. They get about $80 million (£54 million) more. When they win the constructors' championship, which they did this year, they got $80 million more than if McLaren had won it."

He added: "What he should do, rather than asking for money, with all the extra money Ferrari gets, he should share all that amongst the teams."

We 'bought' Ferrari. We 'bought' Ferrari's loyalty. Our deal with Ferrari was that we 'bought' them so they would not go to the others."

Jer znanje treba da bude besplatno.
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Čudi me kako niko ne komentira Berniejevu izjavu o parama koje naknadno Ferrari dobija...

"The only thing he has not mentioned is the extra money Ferrari get above all the other teams and all the extra things Ferrari have had for years - the 'general help' they are considered to have had in Formula One," Ecclestone told The Times.

"Ferrari get so much more money than everyone else. They know exactly what they get; they are not that stupid, although they are not that bright, either. They get about $80 million (£54 million) more. When they win the constructors' championship, which they did this year, they got $80 million more than if McLaren had won it."

He added: "What he should do, rather than asking for money, with all the extra money Ferrari gets, he should share all that amongst the teams."

We 'bought' Ferrari. We 'bought' Ferrari's loyalty. Our deal with Ferrari was that we 'bought' them so they would not go to the others."

Ovo prvi puta vidim......al me ne cudi......pa FIA jaako voli ferari......em zbog toga sto im ferari dize imadge em zbog sponzora........a to se jasno vidi i u sudackim odlukama to sve govori.....gamad.....zato vise i ne gledam formulu....
17 godina

e da, tu je ovo sa prijevodom http://www.f1-hr.com/clanci.php?id=266&cat=&cat1=lista_pogled

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

ferrari danas predstavil novi bolid. zove se F60 i izgleda ko formula 3. K A T A S T R O F A!!!!!! sva krilca su ona maknuta zbog mutavih sponzora, a stražnji spojler.... e to je najgori spojler koji sam ikad videl! visok i uzas i jakoooo ružan. razočaran sam. razočaran!! a prednje spojlere su tak proširili da je to onda nesklad do maksimuma. jednostavno gadi mi se sve to da sponzori su kraljevi, a mi ostali govna. zbog sponzora se mjenjaju pravila i pravila i cijeli bolidi skoro, a za kaj??? da li bili gore aerodinamički dodaci koji prekrivaju 15% znaka sponzora, ili bude znak sponzora 100% vidljiv tak je svejedno jer sponzora UVIJEK bude. to mi se gadi da bi si neki ljudi staru prodali za pare. katastrofa!

17 godina

Ma zbog kakvih sopnzora. O čemu ti pričaš!!! Bolid je drugačije dizajniran zbog downforce-a jer su vozčai rekli da ne mogu pratiti bolid ispred sebe. Ta svakojaka krilca su im davala veći stabilitet , ali nakon približavanja bolidu ispred sebe, bolid iza bi bio užasno teško upravljiv šta automatski znači da će i vozač iza teže preteći vozača ispred sebe. Sa novim aerodinamičkim paketom se to namjerava smanjiti na minimalno, a i napominju kako če talent pilota doći do većeg izražaja jer bolidi viće neće uz pomoć svih onih krilaca i šta sve "lebditi po zraku". Iako vozači napominju da se još uvjek downfoce bolida smanjuje prilikom prilaska bolidu ispred kažu da je to manje osjetno nego na starim/prošlogodišnjim bolidima. Naravno da su se te preinake radile s ciljem što većeg interesa publike za utrku i da vide na utrkama pretjecanja (naravno tu dolaze i sponzori kojima treba nešto zanimljivo), ali nije to napravljeno u takvom smislu kakav si ti napomenuo

A i fanovi/ljudi će se naviknut na izgled bolida, još ako utrke budu zanimljivije, (iako je prošla i pretprošla sezona bila fenomenalna), koga će biti briga kako je "zadnji spojler ružan"!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 22:30 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Bolidi su napravljeni prema novim pravilima.To bi trebalo doprinjet laksem pracenju bolida ispred sebe i lakseg prestizanja uz ugradjeni kers koji daje dodatni boost od 80ks.Aerodinamika je dosta reducirana ali su zato ponovo slick gume dopustene.Inace bolidi me podsjecaju na Escudo Pikes peak:)

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
17 godina

Ja ionako navijam za BMW oduvijek...

Isto tako, Mercedes mi je najljepši bolid.

Nadam se da bi Kubica mogel naparaviti nešto više ove godine/sezone

17 godina
protjeran
Armor kaže...

Ja ionako navijam za BMW oduvijek...

Isto tako, Mercedes mi je najljepši bolid.

Nadam se da bi Kubica mogel naparaviti nešto više ove godine/sezone

I ja sam isto veliki fan BMW Sauber F1 Team. Kubica će sigurno ove sezone bit dobar, ali sve ovisi o BMW-ovoj formi.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1
17 godina

Mogao bi BMW krenut odlično u novoj sezoni. Prvi su se okrenuli razvoju bolida za novu sezonu, (nakon utrke u kanadi), i imaju najrazvijeniji KERS sustav od svih, pa ako to iskoriste mogli bi se vidit i rezultati.

17 godina
F1-IVO kaže...

.. ali su zato ponovo slick gume dopustene.

dopuštene ili obavezne?
17 godina

Obavezne, nema više guma sa prorezom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice