- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ferrari mora raditi na manjoj potrošnji guma i manje ulazaka u boks, Massa mora otići, a Alonso je ostao kratak u prvom zavoju.
a Red Bull??? Izgleda mi mutnije od hrvatske privatizacije :-)
Horner kaže onako by the way: "Mi nemamo KERS" WTF?! Zar KERS nije obvezan za ovu sezonu. Zar nije čudno da svi imaju taj višak od 50 kg samo se RB pravi grbav.
A o "pomičnom bolidu" da i ne govorim.
Schumacher nije iskoristio nove gume zbog udesa što me također naljutilo. (mogao je biti dobar)
Mclaren se pilio naopako na testiranjima, jer su na razini Ferrarija, ako ne i jači.
Vidjevši Petrova na postolju na um mi dođe Kubica... Što je moglo biti??
Valjda će biti bolje na idućim trkama.
Ja sam to postao stranicu prije xd
Znas da i Webber ima isti (barem ja tako mislim) bolid kao Vettel ?
Ja sam to postao stranicu prije xd
stvarno nisam vidio...pardon
Gdje se može pogledat snimka?
Pogledaj malo prijasnje stranice, nije tesko fuckaj ga pa bus nasel sve bez problema kaj ne.
http://www.bug.hr/forum/topic/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/6049.aspx?page=234&jumpto=1785409&sort=asc&view=flat
Uglavnom BBC daje finu kvalitetu snimke, video je H264/832-468 rezolucije 1500kbps 16-9 kaj drugo i nema problema snimka se moze pogledat jos 7 dana.
Kad se malo bolje pogleda, kvaliteta snimke F1 utrke koju nudi BBC Online je znatno bolja od od HTV Live prenosa nogometa recimo bez greske oci me ne varaju sigurno a da ne spominjem 4-3 format na HTV.
Znas da i Webber ima isti (barem ja tako mislim) bolid kao Vettel ?
Nope. Webber ima drugi bolid, Vettel prvi, takoder bio ti je i intervju momcadi, gdje se jasno vidi da vettelova ekipa ratuje protiv Webberove, odnosno nema posudivanja guma, dijelova itd.
Strasno.
Ferrari mora raditi na manjoj potrošnji guma i manje ulazaka u boks, Massa mora otići, a Alonso je ostao kratak u prvom zavoju.
a Red Bull??? Izgleda mi mutnije od hrvatske privatizacije :-)
Horner kaže onako by the way: "Mi nemamo KERS" WTF?! Zar KERS nije obvezan za ovu sezonu. Zar nije čudno da svi imaju taj višak od 50 kg samo se RB pravi grbav.
A o "pomičnom bolidu" da i ne govorim.
Schumacher nije iskoristio nove gume zbog udesa što me također naljutilo. (mogao je biti dobar)
Mclaren se pilio naopako na testiranjima, jer su na razini Ferrarija, ako ne i jači.
Vidjevši Petrova na postolju na um mi dođe Kubica... Što je moglo biti??
Valjda će biti bolje na idućim trkama.
A da komentiram i ostatak teksta, jer tvoj citat baš je ko stvoren za komentiranje xĐ.
Prvo, KERS nije obavezan, ali mislim da je bilo uredu da su RB-ovci bar rekli da su ga izostavili, a ne ovako da izgleda kao da ga ne koriste.
Mene zanima koliko je težina njihovog bolida s obzirom da su izvadili kers, jesu onda oni puno lakši od ostalih (jeli to uopće dozvoljeno)?
Mercedes je dns pokazao da i nemjau baš najćvršći bolid, oba su odustala nakon sudara gdje su njihovi "krvnici" nastavili voziti. Ja sam osobno od Mečke očekivvao puno više, s obzirom kako su vozili testove, svašta se moglo očekivati.
McLaren je "velika momčad", i narvno da si neće dozvoliti da budu na razini jednog Saubera, ili williamsa. Oni su imali daleko najradikalniji bolid od svih na testiranjima, i na kraju testiranja samo su odbacili ono što nije pomagalo, malo pojednostavili bolid, i on sad ide relativno dobro. Nije mi jasno kako je Hamilton sa oštećenom podnicom, koja je strugala na svakoj neravnini na stazi, uspio voziti onakva vremena, čak i izgradio prednost od 20ak sekundi ispred Petrova.
Možda će im to biti sljedeća "nadogradnja"
Što se tiće Petrova, mislim da ste svi vi njega jako podcijenili. On je jako dobar vozač, možda je došao samo zbog potpore sponzora, ali on zna voziti. Prošla sezona mu je bila debitantna, i nitko nemože očekivati da odmah bude na razini jednog Kubice, ali reći da bi Kubica dns izvukao bolje iz ovog bolida, je isto tako glupa predpostavka. Možda bi baš Kubica, "izgorio" u toj želji da se dokaže, kao i njegov zamjenik, koji je završio izvan bodova.
Ne Kažem sad ja to direktno tebi, već svima koji govorite "da je kubica tu...". Kubica je izvanredan vozač, ali ja sumnjam da bi on bio i blizu ovoga što je dns Petrov napravio
Minimalna težina bolida F1 je 640kg (bez obzira da li imaju KERS ili ne). Prednost je sto bez KERSa imaju mogucnost tih cca 30 - 40 kg balasta razmjestiti bilo gdje na bolidu kako bi postigli bolji balans.
Eh, mene jedino brinu gume, jer kolko čujem nisu baš nešto, uglavnom zadnjih godina mi je glupo jer nema više gumara.
Kad vas budi iphone onda ne gledate prvi dio utrke jer spavate.J... ih njihov alarm
A ti RuskeGTT kirbajac! Kako ti nije dosadno ić po forumima i pljuvat ove naše što će prenosit. Ako ti toliko smetaju lokalne televizije nemoj ih gledat.
Moli se da prijenosa ne bude jer ću ti krv popit ako bude.
ja sam samo nevjerni toma...
btw. iphone se pokazao losiji nego sta je (po nekim postavkama, kako sam imao prilike vidjet) ali zato ima dobre aplikacije...zanima me dali ima razlike u f1 2011 applicationu izmedu iOS i symbianv5?
Miki koji resiver koristiš?
Hehe, neku staru kramu, sjećam se da je i kada je bila nova bila neki krš.
Evo samo da pročitam...
General Sattelite Satellite FTA-7001S
Znači digitalni je, RS232 čak i ima iza, ali sjećam se jednom davno kad je to bilo u điru sam probao naći nešto za njega, neki software ili takvo što sa čim bi mogao gledati zaključane programe ali nisam ništa našao a tražio sam dosta po netu.
Naljepnica na njemu ima datum 05.02.01. I mislim da je 05 godina, jer kad uđem u meni u info od software-a se spominje 2005 godina.
Sigurnih 5 godina uopće nije bio u akciji, ja sam ga izvukao pred nekoliko dana kada sam naišao na onaj info o BBC streamovima na Astri 2A/2B.
Uglavnom spojio sam antenu, promijenio satelit koji tražim, ukucao postavke TP-a i Video PID i našao mi streamove, s tim da mi je signal strenght varira od 55 do 79, ovisno noć ili dan, a kvaliteta od 45-79 isto ovisno noć ili dan, međutim do sad ni jednom nije zaštekala ni zastala ni slika ni zvuk.
EDIT: na recieveru još ima logo od MPEG2, DVB, i Free to air-a.
I naravno (FTA) nem utora za kartice.
Imam ja nešto malo novije , zar da će funkcionisati....
hvala za info...
Nemogu vjerovati popi*dio sam.Kako mi se gadi HRT!!!!!
Za koji k... im placam kad su ukinili jedino sto sam volio na njemu-F1.Moze neki prijedlog gdje da gledam F1?
Skini
ovo
ftp://74.115.4.30/download/hss-win/DM-232.exe
Install,pokrenes ovo ono
I mozes gledat ode
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
Ja provjeria i sve 5
Sta mislite o stazama koje san stavia 2 posta iznad
I HRT JJe sranje,slazen se,izgleda ko Indy ili NASCAR auto,po boji,lol
Kada pokrenem program dobijem ovo : You tried to access the address http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng&afd=1301235167&afc=A25A16A27FEDC00B4FD822D735F98198, which is currently unavailable
Ikona u trayu uredno stoji, što sad?
Gdje se može pogledat snimka?
Pogledaj malo prijasnje stranice, nije tesko fuckaj ga pa bus nasel sve bez problema kaj ne.
http://www.bug.hr/forum/topic/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/6049.aspx?page=234&jumpto=1785409&sort=asc&view=flat
Uglavnom BBC daje finu kvalitetu snimke, video je H264/832-468 rezolucije 1500kbps 16-9 kaj drugo i nema problema snimka se moze pogledat jos 7 dana.
Kad se malo bolje pogleda, kvaliteta snimke F1 utrke koju nudi BBC Online je znatno bolja od od HTV Live prenosa nogometa recimo bez greske oci me ne varaju sigurno a da ne spominjem 4-3 format na HTV.
Jedan system restore kasnije:
neki drugi prijedlog?
ovo
ftp://74.115.4.30/download/hss-win/DM-232.exe
Install,pokrenes ovo ono
I mozes gledat ode
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
Ja provjeria i sve 5
Sta mislite o stazama koje san stavia 2 posta iznad
I HRT JJe sranje,slazen se,izgleda ko Indy ili NASCAR auto,po boji,lol
Kada pokrenem program dobijem ovo : You tried to access the address http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng&afd=1301235167&afc=A25A16A27FEDC00B4FD822D735F98198, which is currently unavailable
Ikona u trayu uredno stoji, što sad?
Kad je instalirano imat ces ikonu dole u Tray-u, mali štit koja pokazuje zeleno kad je spojen i kad radi tj pali se preko Conect/ON. To je ok ali kad ne koristiš to tj ne gledaš nista, prek toga desni klik na ikonu i Disconnect/Off jer nema potrebe da radi stalno ak ne gledaš BBC ili neke engleze i slicno.
Preporucam da Torenti ne rade uopce, ugasite Utorent ili slicne programe dok koristite ovo tak je najbolje mozda Firewall kaj blokira treba se snac malo fuckaj ga.
Q: Lewis has KERS on his car. You don’t have KERS on you car?
SV: We do have KERS on the car, but we didn’t use it. It is not that we take it down and then are lighter than the rest. That was in 2009 when you could take it down and play around with the weight. And I was wondering why nothing was happening… (laughs) But let’s be serious again - we have to get it working for Malaysia.
Ipak imaju KERS.
Q: Lewis has KERS on his car. You don’t have KERS on you car?
SV: We do have KERS on the car, but we didn’t use it. It is not that we take it down and then are lighter than the rest. That was in 2009 when you could take it down and play around with the weight. And I was wondering why nothing was happening… (laughs) But let’s be serious again - we have to get it working for Malaysia.
Ipak imaju KERS.
pa to znaci sve objasnjava zasto su tako spori ......
Evo dijakovića,koji bi navodno trebao komentirat trke na lokalnim TV postajkama
http://gol.hr/clanak//automoto/video-senna-je-ipak-najveci-svih-vremena.html
Vidia sam da se ljudi cesu po glavi,koji je ovo...
Heidfeldov bolid
Slika vrlo vjerojatno ukazuje na glavnog krivca za njegov ocajan ucinak.
Jep,glas mi je poznat. Neki koji prate formulu 15 god bi ga se trebali sjećati
Samo se klinci češu po glavi. Oni koji su još za borbe Mike i Michaela gledali f1 znaju koja je to komedija od komentatora.Biseri: "startna rešetka i neka susjedu crkne krava, mladi talijan piconija koji je pooginuo u nesreći" ITKO ITKO?
PS Tužno je da sa 24 godine moram spominjati klince, ali sam ja veliki fan f1 od 10 godine.
Samo se klinci češu po glavi. Oni koji su još za borbe Mike i Michaela gledali f1 znaju koja je to komedija od komentatora.Biseri: "startna rešetka i neka susjedu crkne krava, mladi talijan piconija koji je pooginuo u nesreći" ITKO ITKO?
PS Tužno je da sa 24 godine moram spominjati klince, ali sam ja veliki fan f1 od 10 godine.
Meni je 16,pratim F1 otkad se sjecam,lol
Znam za blazicka,novaka,cvitkovica u svoje vrijeme mislimvjerojatno jos jedno ime ima,samo se ne sjecam,ali cvitkovica sam zapamtio jer je vjecito bio za McLaren,lol...
I sjecam se Hakinena i Schumachera,cak i Orange tima,starog williamsa (donekle)
Znam za blazicka,novaka,cvitkovica u svoje vrijeme mislimvjerojatno jos jedno ime ima,samo se ne sjecam,ali cvitkovica sam zapamtio jer je vjecito bio za McLaren,lol...
Ja pratim Formulu od 1994., ali sam zaboravio vrijeme kad je Dijaković komentirao utrke!
Što se tiče "Orange" tima... Vjerojatno misliš na Arrows!
Jep,glas mi je poznat. Neki koji prate formulu 15 god bi ga se trebali sjećati
sad sam ga se i ja sjetio po glasu...ovako po imenu nisam se sjetio lol
Da li netko slucajno ima komplet linkova za download prijenosa utrka 2010 sezone (po mogucnosti BBC putem rapidshare-a )?
F1-IVO je prije cca godinu dana postavio komplet za sezone od 1991 do 2009 sto je zaista bilo super i skompletirao sam prakticno sve iz tog kompleta (hvala Ivo)
Sada bih volio skinuti komplet 2010 za arhivu.
Hvala i pozdrav.
Ja pratim Formulu od 1994., ali sam zaboravio vrijeme kad je Dijaković komentirao utrke!
ja se sjecam kad je arrows imao ekstravagantne spoilere naprijed
Da isuse,meni osta u glavi narancasti bolid i reklama orange velikim slovima na strani bolida,lol
Malo sam iza sna pa se nisam sjetio imena :P
Jos se sjecam bolida ,plavog,na kojem je bila reklama Gauloises,ili tako nesto,to jest Prost