Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.803
|
čitano: 4.152.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
S1Mk3 kaže...

Eh eh !! Malo sam kasno vidio link za live streaming tako da sam propustio današnji "prijenos". Isprićavam se "autorima". Kad poćinje uvodna emisija ? U 6 sati ujutro ( po novom računanju vremena ) ?

Po "novom" u 7 sati

16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sezona je tek pocela, i ponovo spekulacija da Redbull ima previše savitljiva prednja krila..... pogledajte sliku, krila samo sto nedodiruju tlo... možda je to tajna Redbull-ove brzine???

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 11:37 (mtopol).
17 godina
neaktivan

ekipa komentatora, svakav vam dala na trudu, pa i najljepša...

no međutim, mislim da su bbc-ovi komentatori odlični, ja bi volio kad bi stream išao onanakv kakav je...bez vaših komentara..

ili možda 2 streama? jedan sa i jedan bez?

ili ak ipak odlučite ić sa komentarima, molim da me neko uputi kako dobit bbc-ev stream.

HVALA

bRkiX

15 godina

Imam snimku u avi formatu s engleskim komentatorima,želio bih staviti naše komentatore s foruma,umjesto originalnih BBC-ijevih,ako je ikako moguće.

Piracy lives forever!!!
17 godina
neaktivan

Čestitke komentatorima. Za komentirati se moram registrirat ili mogu kako drugačije?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 11:57 (Razer_Copperhead).
17 godina
brkix kaže...

ekipa komentatora, svakav vam dala na trudu, pa i najljepša...

no međutim, mislim da su bbc-ovi komentatori odlični, ja bi volio kad bi stream išao onanakv kakav je...bez vaših komentara..

ili možda 2 streama? jedan sa i jedan bez?

ili ak ipak odlučite ić sa komentarima, molim da me neko uputi kako dobit bbc-ev stream.

HVALA

bRkiX

Imaš na forumu 5-6 strana prije cijeli postupak objašnjen

softwaremaniac kaže...

Imam snimku u avi formatu s engleskim komentatorima,želio bih staviti naše komentatore s foruma,umjesto originalnih BBC-ijevih,ako je ikako moguće.

Daj mi reci kako si nabaio sniku, i dali bi je mogao negdje upload-ati treba će nam možda za "emisiju".

Razer_Copperhead kaže...

Čestitke komentatorima. Za komentirati se moram registrirat ili mogu kako drugačije?

Da moraš se registrirati za komentiranje...

17 godina
neaktivan

Ne mogu preko Facebooka?{#}

Razer_Copperhead
17 godina
14 godina
neaktivan

Koliki bandwith (as in DL speed) je potreban za nesmetano gledat ovaj bug stream?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:27 (Toome).
17 godina

Dobio sam upozorenje i prijedlog od moderatora Miro-e, dakle radi se o našem prijenosu.

Dao nam je dvije solucije, u slučaju prve dobivamo podršku bug-a i cijele redakcije, a u drugom slučaju gubimo tu podršku.

Dakle njegov prijedlog je da izbacimo video iz prijenosa i da imamo samo komentiranje (jer je streamanje inaće ilegalno).

Ponude su sljedeće, da streamamo samo zvuk, ili da radimo kao i prije, ali onda nemamo više podršku buga, i morat ćemo izbaciti bug iz naziva...

Dakle molim vas da glasate, da vidimo šta vi mislite:

4 Samo komentiranje bez slike
63 Ostaje ovako kako i jest.
17 godina

Hamailton je očito pomagao u hlađenju reaktora u Japanu pa mu izrasla ruka na glavi.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:57 (doktor1).
14 godina
neaktivan

Mi smislili jos jednu varijantu,vidit cemo sta Miro kaze na to :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
insomniac kaže...

Bez brige... Nešto ćemo već odraditi do ujutro!

Jutros se nisam uspio uključiti u komentiranje zbog problema s mikrofonom, ali mislim da će za sutra već sve biti OK!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
neaktivan

dali je netko gledao na netu (live) kvalifikacijsku utrku, zanima me spojio bih pc i lcd 42' pa gledao live. Kakva bi bila slika, dali bi bilo kakvih smetnji ili trzanja? za sljedeću utrku biti će spreman satelitski resiver da mogu gledati na njemačkom rtl-u

17 godina
gamer4ever kaže...

dali je netko gledao na netu (live) kvalifikacijsku utrku, zanima me spojio bih pc i lcd 42' pa gledao live. Kakva bi bila slika, dali bi bilo kakvih smetnji ili trzanja? za sljedeću utrku biti će spreman satelitski resiver da mogu gledati na njemačkom rtl-u

Većina streamova na netu i nije neke kvalitete (rezolucija).

Sumnjam da bi to dobro izgledalo na lcd-u od 42 inča.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
insomniac kaže...

E miro nam je odobrio tu varijantu, dakle radi se o tome da bi BUG podržao samo audio veziju, i da bi mi morali napraviti radio koji bi stremao samo zvuk, a BUG će se ograditi od strema sa videom.

Dakle za sad ostaje onako kako je bilo i planirano, plus još k tome dodajemo i samo "zvučnu" vraijantu, nadamo se da će to ovako biti, ali još o tome kasnije.

Molio bih nekog tko se razumije u internet radio da mi se javi na pp{#}

cro_blue kaže...
insomniac kaže...

Jutros se nisam uspio uključiti u komentiranje zbog problema s mikrofonom, ali mislim da će za sutra već sve biti OK!

Ok, samo se javi insmniacu večeras da to probamo prije napraviti, da vidimo kako će to raditi, da uskladimo i tebi zvuk, da ne bude preglasan ili pretih.

gamer4ever kaže...

Mislim da nećeš naći tako dobar stream da ti bude gledljiv na lcd od 42".

Ps: Mislim da neće biti ništa od one "emisije" koju smo najavljivali, jer sad ćemo pokušati riješiti što prije ovo sa zvukom...

14 godina
neaktivan

Evo izbrisao sam stari stream i napravio 2 nova

http://www.livestream.com/bugf1komentari?t=789478

na ovom ce bit samo zvuk,tj nasi komentari

I Jos jedan

http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225  -  a na ovom ce bit i slika sa BBCja i nas zvuk Koji nema nikakve veze sa Bug.hr-om

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 15:45 (insomniac).
15 godina

dakle ako sam skuzio, bit ce jedan stream koji ce imat BBCjev stream i vase komentare, a drugi ce imat samo te iste komentare bez zvuka?

bilo bi steta da niste napravili stream sa oboje...

i pitanje za lcd od 42...ja imam 19 na kompu i vidi se uzasno kad se stavi full screen...evo vidi:

15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
gamer4ever kaže...

Većina streamova na netu i nije neke kvalitete (rezolucija).

Sumnjam da bi to dobro izgledalo na lcd-u od 42 inča.

rooswelt1991 kaže...
insomniac kaže...

E miro nam je odobrio tu varijantu, dakle radi se o tome da bi BUG podržao samo audio veziju, i da bi mi morali napraviti radio koji bi stremao samo zvuk, a BUG će se ograditi od strema sa videom.

Dakle za sad ostaje onako kako je bilo i planirano, plus još k tome dodajemo i samo "zvučnu" vraijantu, nadamo se da će to ovako biti, ali još o tome kasnije.

Molio bih nekog tko se razumije u internet radio da mi se javi na pp{#}

cro_blue kaže...
insomniac kaže...

Ok, samo se javi insmniacu večeras da to probamo prije napraviti, da vidimo kako će to raditi, da uskladimo i tebi zvuk, da ne bude preglasan ili pretih.

gamer4ever kaže...

Mislim da nećeš naći tako dobar stream da ti bude gledljiv na lcd od 42".

Ps: Mislim da neće biti ništa od one "emisije" koju smo najavljivali, jer sad ćemo pokušati riješiti što prije ovo sa zvukom...

RuskeGTT kaže...

dakle ako sam skuzio, bit ce jedan stream koji ce imat BBCjev stream i vase komentare, a drugi ce imat samo te iste komentare bez zvuka?

bilo bi steta da niste napravili stream sa oboje...

i pitanje za lcd od 42...ja imam 19 na kompu i vidi se uzasno kad se stavi full screen...evo vidi:

ništa onda hvala na odgovorima valja se strpiti da naredim satelitsku antenu da nađem rtl. valjda će kod njih kvaliteta slike biti solidna{#}

15 godina

ili gledaj na kompu ako imas ekran do 19-20" i malo potrpi pixelastu sliku (nije toliko lose kao sta bi bilo na 42") ili gledaj bez full screena onda je dosta gledljivo

17 godina

Kako to da nam je F1-ivo prestao sudjelovati u temi, od njega sam očekivao danas bar neku reakciju, s obzirom da schumi nije ušao ni u q3...

15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Kako to da nam je F1-ivo prestao sudjelovati u temi, od njega sam očekivao danas bar neku reakciju, s obzirom da schumi nije ušao ni u q3...

Bas zato ga nema :P

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A šta pametnog da kažem?:)

Energetski napitci očekivano, McLaren koji nikad nisam otpisao (vole oni pilit naopako), Ferrari me nije nešto oduševio, Mercedes također.

Pomislio sam da ce barem biti među prvih 6 (po najavama) ali očito još trebaju palente pojest. Vidim Miha muku muči s kersom.

Niske temperature su i svi se bore za grip ali oduševljava me stabilnost Crvenih bikova. Bolid ide ko po špagi i skoro da u zavojima ne trebaju radit korekcije volanom jer bolid nije nemiran kao kod ostalih.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...
Master Tino kaže...

Jel netko uspio naći ove BBC- ove Streamove na Astri 2 ?

Ja nisam jer mi receiver ne dozvoljava da odaberem frekvenciju 12 440 MHz,

najbliza koju mogu odabrati je 12 480 (receiver ima neku listu od 50 ak frekvencija, nemogu upisati ručno frekvenciju)

Zapravo našao sam neke kanale imena USER 0, USER 1, itd.... na kojima nema ništa.

upute : http://www.prijem.hr/novosti.php?id=401

Frekvencija je 12441 V ne 12440, ako nejde ručno promjeni reciver - danas su bagatela, osobito rabljeni.

Vrijedi truda svakako... jer ovo je jako dobro.

Sad da i krene prijenos na našim televizijama ja se s BBC-a ne mičem.

sretno ;)

Meni je na 12440, ide bez problema, našao sve, jedino nije našao odmah sam, nego sam morao upisati Video PID.

Zanimljivo kada sam upisivao i ova druga 2 pid-a nije niš našao, nego sam njih morao ostaviti na auto, a upisati samo Video PID i onda sam našao.

Inače ovo da ne možeš ukucat frekvenciju transpondera znači ili da nešto radiš krivo, jer i kod mene ima on svoje ponuđene, ali kad odaberem bilo koji onda jednostavno počnem upisivat brojeve preko daljinskog i on to piše tamo. A postoji i drugi slučaj gdje prvo u izborniku moraš dodat novi transponder, znači 12440, V, 27500 i 2/3 i spremiš ga u listu transpondera pa ga onda možeš tamo izabrat sa popisa.

EDIT: a evo i malo mog uvida u kvale današnje jer nisam stigao do sad do foruma...

RBR očekivano, iako Vettel nešto brži a Webber nešto sporiji od očekivanog. McLaren definitivno nisam računao da će biti baš toliko blitu Webbera, iako sam pretpostavljao da će biti jako brzi kada su odlučili staviti nešto normalniji ispuh. Mercedes - razaočarao, isto kao i Lotus, od Lotusa sam definitivno očekivao više, i od Williamsa također.

High Five za Renault, tj barem za Petrova, a Heidfeld i njegov trkaći inžinjer su vjerojatno imali samo loš dan, tako da očekujem puno od njih. Svaka čast Kobayashiu, Torro Rosso je ispunio ova povišena očekivanja koja sam imao nakon zimskih testova.

Ferrari - baš se mogu crvenit, 5 mjesto nije loše, 8 je nešto lošije, Massa danas nikako da se sastane sa bolidom i stazom, Alonso je neš pokušao na kraju ali čini im se da je i pogriješio kada je najmanje trebalo, u predzanjem letećem krugu.

Ali sve ih to nebi trebalo brinuti koliko činjenica da su izgledali potpuno nemoćno u odnosu na prva 4 bolida, kao jedna skroz druga liga. Da li su imali problema kao i Lotus, sa zagrijavanjem guma, jer je tem bila puno niža od očekivane, ili nešto drugo...i nije neko opravdanje, jer ipak su velika momčad, i morju se znati nositi sa time barem kao i ostali. Tako da Ferrari je po meni najveće razočaranje prvih ovosezonskih kvala.

HRT moram priznati da sam priželjkivao da ipak uđu u 107%, nažalost još je prerano, i jako mi je žao zbog toga. Više sreće na slijedećoj utrci.

I da, Vettel NIJE koristio KERS uopće, koliko sam vidio nije ni Webber, a na takvu sam mogućnost upozorio još pred neko vrijeme u jednom svom postu, tko je pratio sjeća se sigurno, mislim Hornerove, izjave da je njihov KERS razmješten po cijelom bolidu, što me navelo na razmišljanje da li ga RBR uopće ima, ili da li će ga koristiti ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 17:25 (miki1981).
15 godina
protjeran
insomniac kaže...

Evo izbrisao sam stari stream i napravio 2 nova

http://www.livestream.com/bugf1komentari?t=789478

na ovom ce bit samo zvuk,tj nasi komentari

I Jos jedan

http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225  -  a na ovom ce bit i slika sa BBCja i nas zvuk Koji nema nikakve veze sa Bug.hr-om

decki racunam ozbiljno na vas, ako ne bude islo tu je backup - SLO2 (DVB-T ili stream), komentira neki meni totalno nepoznati tip - Miran Ališič

ali po ovako na brzinu vidjenom rekao bih definitivno my man{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 17:19 (dado8).
15 godina
dado8 kaže...

decki racunam ozbiljno na vas, ako ne bude islo tu je backup - SLO2 (DVB-T ili stream), komentira neki meni totalno nepoznati tip - Miran Ališič

ali po ovako na brzinu vidjenom rekao bih definitivno my man{#}

dado dado, Ališić je daleko od nepoznatog lika, on je legenda među komentatorima F1

17 godina
Master Tino kaže...

Jel netko uspio naći ove BBC- ove Streamove na Astri 2 ?

Ja nisam jer mi receiver ne dozvoljava da odaberem frekvenciju 12 440 MHz,

najbliza koju mogu odabrati je 12 480 (receiver ima neku listu od 50 ak frekvencija, nemogu upisati ručno frekvenciju)

Zapravo našao sam neke kanale imena USER 0, USER 1, itd.... na kojima nema ništa.

upute : http://www.prijem.hr/novosti.php?id=401

na ovoj stranici piše da RTS2 prenosi utrku a na njihovom rasporedu nema ništa... zna li neko gdje je greška nastala?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 17:41 (kemal_r).
15 godina

Evo jedna novost, ovo nisam znao/primjetio tokom kvala, Hamilton odvozio Q3 bez KERS-a, zbog kvara.

EIDT: ispričavam se, izgleda da je već bilo govora o tome, samo sam preskočio.

Za Vettela sam znao, i vidio na kvalama, ali za hamiltona sam izgleda propustio u postovima

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 17:44 (miki1981).
17 godina
miki1981 kaže...

Evo jedna novost, ovo nisam znao/primjetio tokom kvala, Hamilton odvozio Q3 bez KERS-a, zbog kvara

Več smo o tome pričali, i on i Vettle su vozili bez KERS-a.

Vettle namjerno, a Hamilton zbog kvara...

17 godina

Ako večeras ne promjenim sat u koliko sati po našem vremenu počinje trka na bbc1?

Poslije jebanja nema kajanja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice