Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.129.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
toma kaže...

Je i rekli su da bi možda donesli pravilo da će se cjela sezona morati voziti sa dva motora.Neznam da li je ko o tome već govorio.

To je loše, samo kopiraju DTM.
Nikon F90X, Nikon F100, Nikon D300, Tokina ATX Pro 270 28-70 1:2.6-2.8, Sigma APO Macro 70-210 1:3.5-4.5D, AF Nikkor 50mm 1:1.8, Sigma EX DC MACRO 18-50 1:2.8 HSM, Metz 50 Mz-5, Metz 70 Mz-5, Nikon SB-800
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Aaaah... Šteta što više neće biti dolijevanja goriva... A hoće se moći mijenjati gume? Ako neće biti promjena guma onda ne bu ni ulazaka u box tijekom trke...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

A hoće se moći mijenjati gume? Ako neće biti promjena guma onda ne bu ni ulazaka u box tijekom trke...

Kad bi se bar i to zabranilo, pa da odluka o pobjedniku pada samo na stazi.
Nikon F90X, Nikon F100, Nikon D300, Tokina ATX Pro 270 28-70 1:2.6-2.8, Sigma APO Macro 70-210 1:3.5-4.5D, AF Nikkor 50mm 1:1.8, Sigma EX DC MACRO 18-50 1:2.8 HSM, Metz 50 Mz-5, Metz 70 Mz-5, Nikon SB-800
17 godina
neaktivan

Nema od toga nista Bernie nece to dopustit, jer uvodi nocne utrke da bi bilo zanimljivije a to ce samo smanjit neizvjesnost.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan
nadam se da hamilton nebu opet a startu zajebo,sad su tu jos iza njega dva feraria(heiki mu nis nemre pomoc) pa ce biti gustu
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina

Opet ko u stara vremena za Schumahera i Barichhela.

Jadni phail kojim definitivno odlaze sve moje i najmanje simpatije prema Ferrariju.

Znači, Kimiu su valjda mahali plavim zastavama kad je očito, prejadno i nimalo uvjerljivo propustil cijelu trku sporijeg Massu, jel ih ko vidio, ja ne.

Haha, to je preticanje koje ne bi uvjerilo ni malu djecu.

Takvih bi se stvari F1 trebala pothitno riješiti.

Ali badava im sve to, svaka čast Hamiltonu!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
moderator

Ma to je normalno.

Drago mi je zbog Hamiltona, pamet u glavu na zadnjoj utrci i naslov je njegov, ako ne bude teh. problema.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Jadni phail kojim definitivno odlaze sve moje i najmanje simpatije prema Ferrariju.

Znači, Kimiu su valjda mahali plavim zastavama kad je očito, prejadno i nimalo uvjerljivo propustil cijelu trku sporijeg Massu, jel ih ko vidio, ja ne.

Prijatelju to je sasvim normalno.Kimi je izgubio i teoretsku sansu za naslov pa je interno pravilo svake momcadi da se pomogne timskom kolegi ukoliko ovaj ima sansu za osvajanje prvenstva.Nitko mu nije mahao nikakvim zastavama.Kimi je i sam izjavio da ce pomoci Felipeu.Ferrari jednostavno nije imao odgovor na brzinu Lewisovog McLarena i to je cinjenica.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
F1-IVO kaže...
Armor kaže...

Prijatelju to je sasvim normalno.Kimi je izgubio i teoretsku sansu za naslov pa je interno pravilo svake momcadi da se pomogne timskom kolegi ukoliko ovaj ima sansu za osvajanje prvenstva.Nitko mu nije mahao nikakvim zastavama.Kimi je i sam izjavio da ce pomoci Felipeu.Ferrari jednostavno nije imao odgovor na brzinu Lewisovog McLarena i to je cinjenica.
Ovo sa zastavama je ironijaNamigiva
Znam da Kimi više nema šansi za naslov, tj. nije ih imao ni prije trke ali mogli su preticanje obaviti malo profesionalnije, prije samog zavoja ili u njemu, a ne 200m prije gdje ga je Massa "okrenul" ko da ima neko vozilo iz Wipeouta!
Zna se da su razlike po 2 boda samo između 1.,2., i 3.- to može puno utjecati na samo prvenstvo je 9 ili 7 bodova razlike nije svejedno.
Recimo da je Massa bil 3. i da Hamilton odustane u Brazilu, tada Massu na mjesto prvaka vodi samo 1. mjesto-sad ga vodi i 2.
Al ne vjerujem da se može ponoviti prošla godina i da Hamilton opet izgubi naslov.
Čak mislim da bude u Brazilu pobjedil ili Alonso ili Kovalainen!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...

Nimalo uvjerljivo, šta bi sad trebali neku predstavu priređivat kao Renault prije par godina preko team radija? Pa kad je cijelom svijetu bilo jasno i prije utrke da će zamijeniti pozicije ako budu u takvoj situaciji, čemu gluma? Tebi nije dobro...Mršti se
17 godina
neaktivan

Izgleda da ce Hamilton ipak osvojit naslov na zalost svih nas fanova ferrarija.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Daj Boze da ga osvoji. Massa niti je kadar za prvaka, ni po voznji,ni po karizmi. Nema ono nesto. Ako osvoji pole, uspava utrku i to je to. Imao je par prvih poteza i to je to. Lewis je bahat, samouvjeren, nesto kao Schumi prije, Senna i veliki vozaci. Bring it home Lewis!

Znao sam da to nisam trebao reci!
17 godina
protjeran

To pomaganje i zamjenjivanje mjesta se radi svugdje, npr na zadnjem rallyu je hirvonen došo do 2. mjesta tako da su Duval i Latvala kasnili na predzadnji brzinac, čak je jedan od njih stao prije kraja brzinca da ga 100% Hirvonen prestigne. Kimi je vjerojatno svojom voljom dopustio da ga Massa pretekne jer ionak Kimi nema izgleda osvojit prvenstvo.

Da se bar opet sjebe hamilton i da ispadne pa da Massa osvoji prvenstvo, sve samo da ovaj ne osvoji jer nevolim McLaren.

Zašto Massa nije kadar za prvaka, jer zato što negura suparnike sa ceste, nedopušteno pretiče, zašt?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 10:41 (pinkskin).
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Daj Boze da ga osvoji. Massa niti je kadar za prvaka, ni po voznji,ni po karizmi. Nema ono nesto. Ako osvoji pole, uspava utrku i to je to. Imao je par prvih poteza i to je to. Lewis je bahat, samouvjeren, nesto kao Schumi prije, Senna i veliki vozaci. Bring it home Lewis!

Neznam bas da Massa nije kadar za prvaka, veliki je vozac samo je imo pehove zadnjih par utrka , da mu se nisu desili neznam dal bi Hamilton bio ispred njega u poretku(ali opet to je draz F1 ). Najvecu karizmu ima Kimi jer usto sto vozi jos i pije.Smijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Koliko volite F1? Volite li kad je zanimljiva, volite li ju kad vasi ljubimci pobjeduju? Ja je volim iz starih razloga. Igre na stazi i van nje, pretjecanja, borba, uzbudenje. To mi Massa nikad nije priustio, nije barem u tolikoj dozi kao Kimi, Lewis i Fernando. Jednostano nema karizmu. Sve sto ima je jedan od najboljih bolida na stazi i to je to.

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Koliko volite F1? Volite li kad je zanimljiva, volite li ju kad vasi ljubimci pobjeduju? Ja je volim iz starih razloga. Igre na stazi i van nje, pretjecanja, borba, uzbudenje. To mi Massa nikad nije priustio, nije barem u tolikoj dozi kao Kimi, Lewis i Fernando. Jednostano nema karizmu. Sve sto ima je jedan od najboljih bolida na stazi i to je to.

Lewis bas radi to, nema karizme, vozi trku onako samo da je odvozi, a sva njegova "karizma" dolazi iz bolida, mozda je dobat vozač, no to treba pokazati, kao Fernando ili npr. Kubica, koji imaju nekoliko puta lošiji bolid od Mercedesa ili Ferraria, a opet su bili na najvisoj stepenici.
Meni je momčad koja je zaista pokazala marljivost i stegu BMW, koji je do prije par godina bio nula, a ove i prosle sezone su napravili čudo, da ne spominjem da su jedina momčad bez iti jednog kvara u sezoni, samo tako dalje, svaka čast. A, imaju bolid koji je sporiji od Mercedesa i Ferraria 10 km/h u maximalnoj brzini. :D
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
16 godina
neaktivan

OMG! Gledas li ti F1 uopce? Jesi vidio sta je radio po kisnim utrkama ove godine? Koliko je imao riskantnih a koliko kontroverznih poteza? Zbog tog ljudi dolaze gledati F1, kao jer je F1 zbog njeg kao nekad. A smatram takoder da Felipe nije u rangu vozaca LH, KR i FA. Nikako. Jest on ima vise bodova, od vecine njih ali nije bolji vozac. p.s. I ja sam budala, upustam se u raspravu s visestruko brojnijim neprijateljem, Ferrarijevi tifozi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 15:18 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

Ja neznam po cemu ti zakljucujes da Massa nije u rangu jer neradi gluposti poslije trke??Ako si gledo cijelu sezonu onda si mogo vidjet da je Massa odlicno vozio cijelo vrijeme konstantno dobro za razliku od nekih.

16 godina
neaktivan

Upravo tako. On je samo jedna konstanta koju ovaj sport ne treba. Uspava utrku, bilo da je prvi ili zadnji. Ne riskira. Ne pretjece. Mozda se tako osvaja prvenstvo, ali ne i simpatije i divljenje prema njegovoj voznji.

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Upravo tako. On je samo jedna konstanta koju ovaj sport ne treba. Uspava utrku, bilo da je prvi ili zadnji. Ne riskira. Ne pretjece. Mozda se tako osvaja prvenstvo, ali ne i simpatije i divljenje prema njegovoj voznji.

Sad stvarno si poceo nebuloze pricat, kako ne riskira, ne pretjece a onaj njegov potez kad je na startu prestigo Hamiltono, koji je na nekim forumima i novinama proglasen kako potez sezone na to si zaboravio?
17 godina
neaktivan

Ma da, Massa nema pojma, to sta ima toliko bodova to je slucajno..Belji se

...ili ne

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Reci cu samo jedno: svatko tko vozi formulu, i onaj koji je zadnji, je totalna budala. Reci da "ne riskira" za bilo koga od njih je van svake pameti. Cim sjedne u F1, znaci da ima muda ko lubenice. Zato se ostavite trkeljanja o "karizmi", jer jednostavno jednu trku netko ima dan, drugu trku netko drugi ima dan... A svi riskiraju i svi imaju karizmu. Ne kuzim zasto ne navijate za svojeg favorita, a bez da ispljujete konkurenta? Netko voli Ferrari, Namigiva netko voli McLaren, netko voli Renault.... Nisu zato oni drugi papci!

***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
Maxxy kaže...

Reci cu samo jedno: svatko tko vozi formulu, i onaj koji je zadnji, je totalna budala. Reci da "ne riskira" za bilo koga od njih je van svake pameti. Cim sjedne u F1, znaci da ima muda ko lubenice. Zato se ostavite trkeljanja o "karizmi", jer jednostavno jednu trku netko ima dan, drugu trku netko drugi ima dan... A svi riskiraju i svi imaju karizmu. Ne kuzim zasto ne navijate za svojeg favorita, a bez da ispljujete konkurenta? Netko voli Ferrari, Namigiva netko voli McLaren, netko voli Renault.... Nisu zato oni drugi papci!

Slazem se, svako je dobar vozac na svoj nacin, svaki ima drugaciji stil, neke vise agresivan neko manje, i glupo je rec da zbog toga neki nemaju karizmu.
Ige dobro si reko.

17 godina
neaktivan

Vozaci F1 imaju opravdano titulu najboljih vozaca utrka na svijetu jer nije lako jurit 300+kmh u bolidu teskom 600kg sa 750+ks te jos kontrolirat toliku snagu.Jedini koji su hrabriji po meni su WRC vozaci.Nisam fan McLarena niti Lewisa al moram priznat da je ove sezone najklompletniji vozac na gridu.Nemojte zaboravit da su i pokojni Ayrton i Schumy imali kontroverznih poteza u karijeri.Felipe je takodjer odlican vozac ali mu fali ono nesto.Takodjer Lewis je dijete McLarena te se Ron Dennis skrbi o njemu (u trkacem smislu) od malih nogu.Ima potpunu podrsku tima sto je jako bitno.Ferrari se prekasno odlucio na prvog vozaca jer bilo je ocito na pola sezone da Kimi nije onaj pravi.Ovogodisnji F2008 mu nije legao i citavo vrijeme se borio sa setupom.U F1 zalim samo za odlaskom Schumyja i pokojnim Ayrtonom.Previse prstiju u F1 imaju Charlie Whiteing,Max the Nazi i FIA.Ubijaju ono malo cari utrkivanja sta je ostalo.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina

Po većini postova s ove stranice, rekao bih da njihovi autori nikako ne prate F1, eventualno samo start i tako i to samo od onih utrka u dosadnom terminu u 2 popodne kad i svaka šuga koja se dosađuje može gledat F1. A "mišljenja" formiraju slijepim prepričavanjem svega onog ašto nas... "poznavatelj" M.J. prije i poslije utrke... Mnogi očito i nasjedaju propagandi kako Britanskih tako i naših medija koji se dodvoravaju ili pokušavaju kopirati ove prve.

Ljudi, na osnovu čega izvlačite sve te zaključke, kad očito ne gledate F1?

Mršti se

17 godina
neaktivan

Prijatelju ja pratim F1 od 1992 godine.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Po većini postova s ove stranice, rekao bih da njihovi autori nikako ne prate F1, eventualno samo start i tako i to samo od onih utrka u dosadnom terminu u 2 popodne kad i svaka šuga koja se dosađuje može gledat F1. A "mišljenja" formiraju slijepim prepričavanjem svega onog ašto nas... "poznavatelj" M.J. prije i poslije utrke... Mnogi očito i nasjedaju propagandi kako Britanskih tako i naših medija koji se dodvoravaju ili pokušavaju kopirati ove prve.

Ljudi, na osnovu čega izvlačite sve te zaključke, kad očito ne gledate F1?

Mršti se

Neznam za ostale ali pratim redovi od 98.
17 godina

Ne znam za ostale, ali ja tamo negdje od '73... Jel cuo netko za Jackie Stewarta i Tyrrel? Belji se

***** Maxxy *****
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 8:01 (Maxxy).
16 godina
neaktivan

Nije vazno otkad je gledate. Nisam ni je utrke propustio ima toliko godina. Kazem, i ponavljam, Massa nije kadar za prvaka kao Kimi, Lewis i Fernando. Taj osjecaj koji vam oni znaju pruziti, zato sam fan F1, a ne dali ce pobijediti Ferrari ili MM ili Renault. Ja se smatram istinskim F1 fanom i SMATRAM da Felipe nije donio toliko za ovaj sport kao ova trojica prije pomenuta. To je moje misljenje, ne M. Jergovica ili Nevena Novaka. Dakle, imam pravo na misljenje, ako sam ja u krivu, slobodno me ispravite ako ste bolje upuceni.

17 godina

kimi je pijanec ali ima ono nekaj

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice