Je i rekli su da bi možda donesli pravilo da će se cjela sezona morati voziti sa dva motora.Neznam da li je ko o tome već govorio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aaaah... Šteta što više neće biti dolijevanja goriva... A hoće se moći mijenjati gume? Ako neće biti promjena guma onda ne bu ni ulazaka u box tijekom trke...
A hoće se moći mijenjati gume? Ako neće biti promjena guma onda ne bu ni ulazaka u box tijekom trke...
Nema od toga nista Bernie nece to dopustit, jer uvodi nocne utrke da bi bilo zanimljivije a to ce samo smanjit neizvjesnost.
Opet ko u stara vremena za Schumahera i Barichhela.
Jadni phail kojim definitivno odlaze sve moje i najmanje simpatije prema Ferrariju.
Znači, Kimiu su valjda mahali plavim zastavama kad je očito, prejadno i nimalo uvjerljivo propustil cijelu trku sporijeg Massu, jel ih ko vidio, ja ne.
Haha, to je preticanje koje ne bi uvjerilo ni malu djecu.
Takvih bi se stvari F1 trebala pothitno riješiti.
Ali badava im sve to, svaka čast Hamiltonu!
Ma to je normalno.
Drago mi je zbog Hamiltona, pamet u glavu na zadnjoj utrci i naslov je njegov, ako ne bude teh. problema.
Jadni phail kojim definitivno odlaze sve moje i najmanje simpatije prema Ferrariju.
Znači, Kimiu su valjda mahali plavim zastavama kad je očito, prejadno i nimalo uvjerljivo propustil cijelu trku sporijeg Massu, jel ih ko vidio, ja ne.

Izgleda da ce Hamilton ipak osvojit naslov na zalost svih nas fanova ferrarija.
Daj Boze da ga osvoji. Massa niti je kadar za prvaka, ni po voznji,ni po karizmi. Nema ono nesto. Ako osvoji pole, uspava utrku i to je to. Imao je par prvih poteza i to je to. Lewis je bahat, samouvjeren, nesto kao Schumi prije, Senna i veliki vozaci. Bring it home Lewis!
To pomaganje i zamjenjivanje mjesta se radi svugdje, npr na zadnjem rallyu je hirvonen došo do 2. mjesta tako da su Duval i Latvala kasnili na predzadnji brzinac, čak je jedan od njih stao prije kraja brzinca da ga 100% Hirvonen prestigne. Kimi je vjerojatno svojom voljom dopustio da ga Massa pretekne jer ionak Kimi nema izgleda osvojit prvenstvo.
Da se bar opet sjebe hamilton i da ispadne pa da Massa osvoji prvenstvo, sve samo da ovaj ne osvoji jer nevolim McLaren.
Zašto Massa nije kadar za prvaka, jer zato što negura suparnike sa ceste, nedopušteno pretiče, zašt?
Daj Boze da ga osvoji. Massa niti je kadar za prvaka, ni po voznji,ni po karizmi. Nema ono nesto. Ako osvoji pole, uspava utrku i to je to. Imao je par prvih poteza i to je to. Lewis je bahat, samouvjeren, nesto kao Schumi prije, Senna i veliki vozaci. Bring it home Lewis!

Koliko volite F1? Volite li kad je zanimljiva, volite li ju kad vasi ljubimci pobjeduju? Ja je volim iz starih razloga. Igre na stazi i van nje, pretjecanja, borba, uzbudenje. To mi Massa nikad nije priustio, nije barem u tolikoj dozi kao Kimi, Lewis i Fernando. Jednostano nema karizmu. Sve sto ima je jedan od najboljih bolida na stazi i to je to.
Koliko volite F1? Volite li kad je zanimljiva, volite li ju kad vasi ljubimci pobjeduju? Ja je volim iz starih razloga. Igre na stazi i van nje, pretjecanja, borba, uzbudenje. To mi Massa nikad nije priustio, nije barem u tolikoj dozi kao Kimi, Lewis i Fernando. Jednostano nema karizmu. Sve sto ima je jedan od najboljih bolida na stazi i to je to.
OMG! Gledas li ti F1 uopce? Jesi vidio sta je radio po kisnim utrkama ove godine? Koliko je imao riskantnih a koliko kontroverznih poteza? Zbog tog ljudi dolaze gledati F1, kao jer je F1 zbog njeg kao nekad. A smatram takoder da Felipe nije u rangu vozaca LH, KR i FA. Nikako. Jest on ima vise bodova, od vecine njih ali nije bolji vozac. p.s. I ja sam budala, upustam se u raspravu s visestruko brojnijim neprijateljem, Ferrarijevi tifozi.
Ja neznam po cemu ti zakljucujes da Massa nije u rangu jer neradi gluposti poslije trke??Ako si gledo cijelu sezonu onda si mogo vidjet da je Massa odlicno vozio cijelo vrijeme konstantno dobro za razliku od nekih.
Upravo tako. On je samo jedna konstanta koju ovaj sport ne treba. Uspava utrku, bilo da je prvi ili zadnji. Ne riskira. Ne pretjece. Mozda se tako osvaja prvenstvo, ali ne i simpatije i divljenje prema njegovoj voznji.
Upravo tako. On je samo jedna konstanta koju ovaj sport ne treba. Uspava utrku, bilo da je prvi ili zadnji. Ne riskira. Ne pretjece. Mozda se tako osvaja prvenstvo, ali ne i simpatije i divljenje prema njegovoj voznji.
Ma da, Massa nema pojma, to sta ima toliko bodova to je slucajno..
...ili ne
Reci cu samo jedno: svatko tko vozi formulu, i onaj koji je zadnji, je totalna budala. Reci da "ne riskira" za bilo koga od njih je van svake pameti. Cim sjedne u F1, znaci da ima muda ko lubenice. Zato se ostavite trkeljanja o "karizmi", jer jednostavno jednu trku netko ima dan, drugu trku netko drugi ima dan... A svi riskiraju i svi imaju karizmu. Ne kuzim zasto ne navijate za svojeg favorita, a bez da ispljujete konkurenta? Netko voli Ferrari, netko voli McLaren, netko voli Renault.... Nisu zato oni drugi papci!
Reci cu samo jedno: svatko tko vozi formulu, i onaj koji je zadnji, je totalna budala. Reci da "ne riskira" za bilo koga od njih je van svake pameti. Cim sjedne u F1, znaci da ima muda ko lubenice. Zato se ostavite trkeljanja o "karizmi", jer jednostavno jednu trku netko ima dan, drugu trku netko drugi ima dan... A svi riskiraju i svi imaju karizmu. Ne kuzim zasto ne navijate za svojeg favorita, a bez da ispljujete konkurenta? Netko voli Ferrari, netko voli McLaren, netko voli Renault.... Nisu zato oni drugi papci!
Vozaci F1 imaju opravdano titulu najboljih vozaca utrka na svijetu jer nije lako jurit 300+kmh u bolidu teskom 600kg sa 750+ks te jos kontrolirat toliku snagu.Jedini koji su hrabriji po meni su WRC vozaci.Nisam fan McLarena niti Lewisa al moram priznat da je ove sezone najklompletniji vozac na gridu.Nemojte zaboravit da su i pokojni Ayrton i Schumy imali kontroverznih poteza u karijeri.Felipe je takodjer odlican vozac ali mu fali ono nesto.Takodjer Lewis je dijete McLarena te se Ron Dennis skrbi o njemu (u trkacem smislu) od malih nogu.Ima potpunu podrsku tima sto je jako bitno.Ferrari se prekasno odlucio na prvog vozaca jer bilo je ocito na pola sezone da Kimi nije onaj pravi.Ovogodisnji F2008 mu nije legao i citavo vrijeme se borio sa setupom.U F1 zalim samo za odlaskom Schumyja i pokojnim Ayrtonom.Previse prstiju u F1 imaju Charlie Whiteing,Max the Nazi i FIA.Ubijaju ono malo cari utrkivanja sta je ostalo.
Po većini postova s ove stranice, rekao bih da njihovi autori nikako ne prate F1, eventualno samo start i tako i to samo od onih utrka u dosadnom terminu u 2 popodne kad i svaka šuga koja se dosađuje može gledat F1. A "mišljenja" formiraju slijepim prepričavanjem svega onog ašto nas... "poznavatelj" M.J. prije i poslije utrke... Mnogi očito i nasjedaju propagandi kako Britanskih tako i naših medija koji se dodvoravaju ili pokušavaju kopirati ove prve.
Ljudi, na osnovu čega izvlačite sve te zaključke, kad očito ne gledate F1?
Prijatelju ja pratim F1 od 1992 godine.
Po većini postova s ove stranice, rekao bih da njihovi autori nikako ne prate F1, eventualno samo start i tako i to samo od onih utrka u dosadnom terminu u 2 popodne kad i svaka šuga koja se dosađuje može gledat F1. A "mišljenja" formiraju slijepim prepričavanjem svega onog ašto nas... "poznavatelj" M.J. prije i poslije utrke... Mnogi očito i nasjedaju propagandi kako Britanskih tako i naših medija koji se dodvoravaju ili pokušavaju kopirati ove prve.
Ljudi, na osnovu čega izvlačite sve te zaključke, kad očito ne gledate F1?
Ne znam za ostale, ali ja tamo negdje od '73... Jel cuo netko za Jackie Stewarta i Tyrrel?
Nije vazno otkad je gledate. Nisam ni je utrke propustio ima toliko godina. Kazem, i ponavljam, Massa nije kadar za prvaka kao Kimi, Lewis i Fernando. Taj osjecaj koji vam oni znaju pruziti, zato sam fan F1, a ne dali ce pobijediti Ferrari ili MM ili Renault. Ja se smatram istinskim F1 fanom i SMATRAM da Felipe nije donio toliko za ovaj sport kao ova trojica prije pomenuta. To je moje misljenje, ne M. Jergovica ili Nevena Novaka. Dakle, imam pravo na misljenje, ako sam ja u krivu, slobodno me ispravite ako ste bolje upuceni.
kimi je pijanec ali ima ono nekaj