Huliganizam zaključana tema

poruka: 80
|
čitano: 9.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Huliganizam
torrente kaže...

klinci koji su se muckali u mudima 91-95.

nakon okota, dobili su sisu sa dobrim nadojem i postali sto su postali.

Uzeo si mi riječ iz usta(ovo se naravno odnosi na one balavce koji su izbili policajcu oko i koji su naštetili ugledu navijačke skupine BBB)

Bravo!!!!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA
15 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Godfahter kaže...

Potaknut ovom vjescu,otvaram ovu temu cisto da skuzim CEMU TO?

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Eto,volio bih cuti vase misljenje.

Nemožeš na temelju jednog incidenta generalizirati navijače i tretirati ih ko huligane.Prvo prouči povijest i nastanak navijača i uvidjet ćeš da se pojedine navijačke skupine jednostavno ne vole ili se mrze zbog različitih političkih uvjerenja i slično.Svima je poznato da je PAOK bratski klub sa klubom agresora tj.FK Partizanom Beograd pa šta su oni očekivali da će ih poslužiti sokićima i sendvičima u Zagrebu a i koja normalna osoba organizira put za PAOKOVE prijatelje kluba u 13.10 popodne kad su tad najizloženiji napadima i jasno istaknute simbole su imali tako da ništa čudno.

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Spasitelji naši...

Toliko toga ste napravili da želite bilo kakvo poštenje? Što ste vi pošteno napravili... Dajte se onda vi malo kontrolirajte, mislim da ispadi poput paljenja autobusa, i razbijanje stotinju ljudi ne asocira na civilizirano ponašanje...

I onda ti kažeš kako oni nisu huligani...

Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu! ▲ ▲
15 godina
protjeran
Daniman123 kaže...
zgsolja kaže...
Godfahter kaže...

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Nemožeš na temelju jednog incidenta generalizirati navijače i tretirati ih ko huligane.Prvo prouči povijest i nastanak navijača i uvidjet ćeš da se pojedine navijačke skupine jednostavno ne vole ili se mrze zbog različitih političkih uvjerenja i slično.Svima je poznato da je PAOK bratski klub sa klubom agresora tj.FK Partizanom Beograd pa šta su oni očekivali da će ih poslužiti sokićima i sendvičima u Zagrebu a i koja normalna osoba organizira put za PAOKOVE prijatelje kluba u 13.10 popodne kad su tad najizloženiji napadima i jasno istaknute simbole su imali tako da ništa čudno.

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Spasitelji naši...

Toliko toga ste napravili da želite bilo kakvo poštenje? Što ste vi pošteno napravili... Dajte se onda vi malo kontrolirajte, mislim da ispadi poput paljenja autobusa, i razbijanje stotinju ljudi ne asocira na civilizirano ponašanje...

I onda ti kažeš kako oni nisu huligani...

Pa šta bi ti pio sokove i družio se sa ljudima koji Hrvatsku mrze iz dna duše,koji su sa Srbima u talu i sad mi moramo izigravati kulturne Europljane pred takvom bagrom.Tokom cijele Juge smo bili kulturni i dobri i to čak previše dobri pa si vidio do čega je moralo doći.

17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Pa šta bi ti pio sokove i družio se sa ljudima koji Hrvatsku mrze iz dna duše,koji su sa Srbima u talu i sad mi moramo izigravati kulturne Europljane pred takvom bagrom.Tokom cijele Juge smo bili kulturni i dobri i to čak previše dobri pa si vidio do čega je moralo doći.

Zašto bi pio sokove i družio se snjima?! Ideš iz ekstrema u ekstrem, postoji i nešto između. Npr ignoriranje ili ako ništa drugo onda samo verbalni okrsaj.

Zar je stvarno potrebno svaki bus koji dolazi sa istoka, kamenovati i zapaliti, a ljude prebiti?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 20:51 (AA-d00d).
16 godina
Godfahter kaže...

po meni bi napravili puno pametniju stvar kad bi zasuli ove lopovcine iz sabora s kamenjem

17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
blacko kaže...
...

Kad je 1991 grmilo onda su ti,ti primitivci guzicu spašavali i svaki dan tim primitivcima možeš zahvalit što živiš u vlastitoj i slobodnoj domovini!

DA SE NE ZABORAVI 1991-1995!!

Kad je grmilo bolje da ti ne velim di su ti primitivci bili, a ne da su nekome guzicu spašavali...

S takvim stavom nismo puno drugačiji od npr. cigana koji voze BMW-a, a spavaju u štali/kocu...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Kad je 1991 grmilo onda su ti,ti primitivci guzicu spašavali i svaki dan tim primitivcima možeš zahvalit što živiš u vlastitoj i slobodnoj domovini!

DA SE NE ZABORAVI 1991-1995!!

Razumijem što hoćeš reći, ne smije biti zaboravljeno.

Ali da se ovo radi u 2010. godini i to VIP gostima grčkog PAOK-a je van svake pameti.

A niti jedna provokacija nas ne smije potaknuti na fizički odgovor, barem tomu trebamo težiti. Znam da je to malo preutopijiski, ali zagovarati nasilje nije u redu.

I za kraj, primitivci nisu branili Hrvatsku!

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
protjeran
Rugao se lonac loncu a oba šuplja...
Misliš da smo išta riješili time što smo poubijali ''ljude koji nas mrze iz dna duše''?
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Rugao se lonac loncu a oba šuplja...
Misliš da smo išta riješili time što smo poubijali ''ljude koji nas mrze iz dna duše''?

to je ona prazni lonci najjače zvone - vasa inania plurimus sonant {#}

etikete, ovo je nacija etiketa!
15 godina
protjeran
Huliganizam

Ovo za VIP goste:

Situacija vam je ovakva dečki,prvi sraz naših Modrih i Solunjana stvoren je jedan međusobni dogovor da BBB i navijači Dinama neće ići u Grčku isto tako Grci ne dolaze u Hrvatsku i to je po meni u redu dogovor jer znamo kakve su tenzije.I sad vjerojatno su ti likovi načuli da će autobus s Grcima(tj.navijačima PAOKA) proći u tolko i tolko sati i šta su oni znali dal su to VIP-ovci ili stvarni navijači PAOKA.S druge strane tu po meni veću krivnju ima naša policija koja je slabo zaštitila Grčke prijatelje kluba PAOK tako da su zaštitili murijom taj autobus nebi imali ovi muda napasti.

15 godina
protjeran
O ćemu ti pričaš? O kakvim VIP gostima?
Ti vip gosti nisu pravi navijači koji se nežele ''šorati'' sa hrvatima (ili ti BBB ekipom)...
Vi ste napali ekipu koja je došla vidjet zagreb i pogledati utakmicom, vi ste napali turiste...
Zašto bi netko htio zaštititi auotobus? Mislim da nitko nije ni slutio na ovako glup potez...
Svi ste vi navijači životinje....
15 godina
protjeran
Daniman123 kaže...
Ti vip gosti nisu pravi navijači koji se nežele ''šorati'' sa hrvatima (ili ti BBB ekipom)...
Vi ste napali ekipu koja je došla vidjet zagreb i pogledati utakmicom, vi ste napali turiste...
Zašto bi netko htio zaštititi auotobus? Mislim da nitko nije ni slutio na ovako glup potez...

Pa šta bi ti mislio ko su oni,kad ispred sebe vidiš bus sa PAOKOVIM obilježjima i pun bus Grka i to dan prije tekme,vjerojatno nebi mislio da su to obični ljudi koji su došli vidjet Zagreb nego skupina extremnih budala iz Grčke koji su prekršili sporazum i dolaze demolirat grad.Daj malo logiku uključi nemožeš krivit samo navijače za sve..

15 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Daniman123 kaže...

Pa šta bi ti mislio ko su oni,kad ispred sebe vidiš bus sa PAOKOVIM obilježjima i pun bus Grka i to dan prije tekme,vjerojatno nebi mislio da su to obični ljudi koji su došli vidjet Zagreb nego skupina extremnih budala iz Grčke koji su prekršili sporazum i dolaze demolirat grad.Daj malo logiku uključi nemožeš krivit samo navijače za sve..

Da vidi mene budale...Tih 10 ljudi bi sigurno demoliralo grad od 800.000 stanovnika....

Što bi mi bez vas...

Ko je kriv ako nisu navijači?

14 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Godfahter kaže...

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Na ovom forumu ima 40% srba ako nisi znao,a i na gamers.ba ima dosta hrvata pa bi te molio da se sudržiš tenzijskih riječi.Ne bi volio da bug postane neko mjesto kao videa "Bojna cavoglave" ili "Cuti cuti ujko" pa da se svi svadjaju ovde oko glupih stvari koje su prosle prije 15 godina...i vi koji to pisete jos filate djecu s tom nekom mrznjom a nisu ni u planu bili kad se rat dogodio.

um caruje dok snaga ne popizdi
16 godina
protjeran
sheX kaže...
zgsolja kaže...
Godfahter kaže...

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Na ovom forumu ima 40% srba ako nisi znao,a i na gamers.ba ima dosta hrvata pa bi te molio da se sudržiš tenzijskih riječi.Ne bi volio da bug postane neko mjesto kao videa "Bojna cavoglave" ili "Cuti cuti ujko" pa da se svi svadjaju ovde oko glupih stvari koje su prosle prije 15 godina...i vi koji to pisete jos filate djecu s tom nekom mrznjom a nisu ni u planu bili kad se rat dogodio.

Tih 40% Srba nema svoj IT forum pa tu dolaze, glupost - nemaju tu što tražiti, ali dok ne ''srbuju'' tolerira se donekle. Uglavnom, etnička segregacija je jedino rješenje što se tiče Balkana uopće, povijest je jednostavno prekrvava (isto se odnosi i na navijače bilo kakvih sportskih klubova). Odakle ti taj podatak uopće, čini mi se preuveličan?

Si vis pacem, para bellum.
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
zgsolja kaže...
blacko kaže...

Ne može nas nitko sj{#}ti koliko možemo sami sebe.

A vidim da na forumu isto ima primitivaca koji na riječi odgovaraju makljažom.

Bravo dečki, zrelo od vas!

Onaj policijac kojemu su oko izbili ti isti primitivci, sigurno im je zahvalan sto ako mu je vec moralo oko biti izbijeno, da je to bar bilo u njegovoj vlastitoj i slobodnoj domovini.

Gle biti policajac nije isto što i biti baletan meni je čovjeka žao no on je radio svoj posao, a to je posao od velikog rizika pogotovo kada se patrolira na utakmicama.. dok mi recimo pretučenih boysa nije žao.. uopće

17 godina
neaktivan
Huliganizam

Ja bi te navijače upucao u glavu za takve stvari.

Pa da vidiš kako bi se ponašali! {#}

Na utakmice ne idem iz ovog razloga. Stoka neodgojena ,šljam, crne ovce ovog društva!! {#}

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
15 godina
protjeran
Huliganizam

Ljudi ako malo bolje sagledate situaciju danas je nasilja puno manje nego prije recimo u doba moga staroga su tuče bile dio života dok je danas to duplo manje. Naravno zbog konstantnog pumpanja medija sa nekim incidentima ljudi misle da je to normala no nije jer sam i sam svjedok tome da danas na ulici nesmijete nekome nešto verbalno uputiti, a kamoli se potuči.

15 godina
neaktivan
Huliganizam

Ti dečki koji su ti napravili ne zaslužuju se zvati navijačima Dinama,samo su još više naštetili ugledu kluba.

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Ljudi ako malo bolje sagledate situaciju danas je nasilja puno manje nego prije recimo u doba moga staroga su tuče bile dio života dok je danas to duplo manje. Naravno zbog konstantnog pumpanja medija sa nekim incidentima ljudi misle da je to normala no nije jer sam i sam svjedok tome da danas na ulici nesmijete nekome nešto verbalno uputiti, a kamoli se potuči.

Je, zato si onda mogel prespavati noć u parku na klupi bez da itko pipne, tebe ili tvoje stvari. Danas ne samo da bi te sprebili, nek bi ti svu odjeću pokrali i još te u kontejner bacili neki. Tolko o tome...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina
protjeran
ZDS kaže...

Tada su vremena bila puuno drugaćija :)

15 godina
protjeran
Huliganizam

Prije je bilo puuuuuuno gore nego je danas sve napumpano od medija..

15 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
ZDS kaže...

Je, zato si onda mogel prespavati noć u parku na klupi bez da itko pipne, tebe ili tvoje stvari. Danas ne samo da bi te sprebili, nek bi ti svu odjeću pokrali i još te u kontejner bacili neki. Tolko o tome...

Pa i treba te kada spavaš po parku ko klošar kaj ti očekuješ pa da su te milicajci u to vrijeme našli u parku bi ti fasovo..

15 godina
protjeran
Više je to rekao metaforićki ;)
Prije si mogao na miru hodati, sjediti, pa i eto prileći u parku u ranim satima, a danas nemožeš ;)
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Je, ok, danas ima puno tog sranja u medijima, ali kak god okreneš nije onda bilo ko danas. Vjerovao ti ili ne i moj stari je živio u bivšoj Jugi. Bilo je sranja, tuča i svega, al su to bile prave tuče, a uostalom, ak te milicija ščepala nije ti bilo svejedno ni ak su tebe napali ni ako si ti drugog. A ne danas, dođe ti s nožem i prepikne te ili se skupi njih 20 na jednog-dvoje. Jake li tuče. I još dobije par mjeseci zatvora, koji nije zatvor nek je hotel, pa onda nema mjesta u tom zatvoru, pa dobi uvjetnu 6 mj. (a prepikne recimo čovjeka), to mu istekne i opet napravi isto sranje...

EDIT: Ono je više metaforički bilo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 22:24 (1domagoj1).
15 godina

odgovor je nezaposlenost,isfrustriranost,nezadovoljstvo samim sobom,da su radili od 7 -5 ne bi imali snage da rade ovakve stvari

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
Daniman123 kaže...
Više je to rekao metaforićki ;)
Prije si mogao na miru hodati, sjediti, pa i eto prileći u parku u ranim satima, a danas nemožeš ;)

A zašto molim vas mene nitko vani nikada nije pretukao bez razloga... i mogu reči da sam mnoge noći provodio po parkovima itd. Neznam možda zato što nisam pripadnik nikakve subkulture jer je i to jedna od provokacija društva ne prema meni no recimo skinsi i pankeri se baš nevole pa u novinama bude skupina skinheda pretukla pankera ili obrnuto no večinom onda ove ne naslovljavaju kao pankere ili uopće nisu zanimljivi medijima..

15 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
ZDS kaže...

Je, ok, danas ima puno tog sranja u medijima, ali kak god okreneš nije onda bilo ko danas. Vjerovao ti ili ne i moj stari je živio u bivšoj Jugi. Bilo je sranja, tuča i svega, al su to bile prave tuče, a uostalom, ak te milicija ščepala nije ti bilo svejedno ni ak su tebe napali ni ako si ti drugog. A ne danas, dođe ti s nožem i prepikne te ili se skupi njih 20 na jednog-dvoje. Jake li tuče. I još dobije par mjeseci zatvora, koji nije zatvor nek je hotel, pa onda nema mjesta u tom zatvoru, pa dobi uvjetnu 6 mj. (a prepikne recimo čovjeka), to mu istekne i opet napravi isto sranje...

EDIT: Ono je više metaforički bilo...

I opet držim da je prije bilo ggore ne samo u doba Juge nego prije 2003 kada su doneseni rigorozni zakoni radi EU itd.. no vratimo se malo u Jugu recimo moj stari je u to vrijeme išao s biciklom doma i zaustavio ga je milicajac te ga upitao gdje će, a moj stari mu je odgovorio da ide doma iz dučana i ovaj njemu da laže i buf strgo mu felge od bicikla.. Da ne pričam da su šore bile takve da je znalo biti više njih ispikanih noževima, a nisu htjeli ići na hitnu jer bi se onda normalno morali pravdati od kuda takve rane..

17 godina
neaktivan
Huliganizam

Skinsi nisu subkultura. Bar ne većina ovih naših. Za to postoji naziv u sociologiji, antikultura.

15 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Skinsi nisu subkultura. Bar ne većina ovih naših. Za to postoji naziv u sociologiji, antikultura.

Gle to je tvoje mišljenje inače ni ja nemam neko dobro mišljenje od skinsima jer ipak se njihovi stavovi križaju sa mojima.. no i skinsi su jednim djelom propali u hrvatskoj općenito jakim djelovanjem policije te njihovim potlačivanjem od strane iste tako da ih danas više nema toliko žestokih i večinom ih izigravaju neki balavci i kreteni..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice