Huliganizam zaključana tema

poruka: 80
|
čitano: 9.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Huliganizam

Potaknut ovom vjescu,otvaram ovu temu cisto da skuzim CEMU TO?

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Eto,volio bih cuti vase misljenje.

Nemam pojma-zato budite nježni!
15 godina
neaktivan
Huliganizam

Mislim da si profula podforum. Huliganizam definitivno ne spada u sport.

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
protjeran
RE: Huliganizam
ROFLOLMAO kaže...

Mislim da si profula podforum. Huliganizam definitivno ne spada u sport.

A jbg podforum "idiotizam" ne postoji na BUG-u,trazio sam!

15 godina
protjeran
Godfahter kaže...

Potaknut ovom vjescu,otvaram ovu temu cisto da skuzim CEMU TO?

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Eto,volio bih cuti vase misljenje.

Nemožeš na temelju jednog incidenta generalizirati navijače i tretirati ih ko huligane.Prvo prouči povijest i nastanak navijača i uvidjet ćeš da se pojedine navijačke skupine jednostavno ne vole ili se mrze zbog različitih političkih uvjerenja i slično.Svima je poznato da je PAOK bratski klub sa klubom agresora tj.FK Partizanom Beograd pa šta su oni očekivali da će ih poslužiti sokićima i sendvičima u Zagrebu a i koja normalna osoba organizira put za PAOKOVE prijatelje kluba u 13.10 popodne kad su tad najizloženiji napadima i jasno istaknute simbole su imali tako da ništa čudno.

SLOBODA NAVIJAČIMA!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 18:53 (zgsolja).
16 godina
neaktivan
Huliganizam

Nikad nisam kužio zašto ljudi tako ozbiljno shvaćaju neke sportove...{#}

I am awesome.
15 godina
protjeran
dj_beni kaže...

Pa zato jer se kroz sport mogu reći stvari za koje bi dobio 10 godina robije i batinala bi te murija do kraja života.Sport a osobito nogomet je određenim ljudima život i proživljavaju nogomet svaki dan a priznajte da su Dinamovci sa zastavom Dinama na busu prošli u Centru Beograda ili Soluna da bi se proveli 5 puta gore!

15 godina
protjeran
Huliganizam

Sve je to vračanje računa svaka ćast dečkima.

15 godina
neaktivan
Huliganizam

Bas sad gledam "RTL danas" i cudim se....{#}....danasnji dinamovi navijaci vise nisu navijaci nego su to divljaci {#}

bas tako :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:03 (MatijaCH).
15 godina
protjeran
MatijaCH kaže...

Bas sad gledam "RTL danas" i cudim se....{#}

Čemu se čudiš istukli skupinu srba pa nije baš da se volimo..

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
MatijaCH kaže...

Hahaha....i to sta kazes :D al netrebaju se zbog tog ubijat :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:05 (MatijaCH).
15 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...
ZDS kaže...
MatijaCH kaže...

Hahaha....i to sta kazes :D al netrebaju se zbog tog "ubijat"...

15 godina
Huliganizam

Ma debili neodgojeni. I još imaju obraza nazivati se navijačima. {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina
protjeran
MatijaCH kaže...
ZDS kaže...
MatijaCH kaže...

Hahaha....i to sta kazes :D al netrebaju se zbog tog ubijat :S

Pa dobro nisu se baš ubijali malo su ih zastrašili i to je to ne podržavam ovakve incidente no ovo je bilo opravdano jer nisu ni naši baš dobro prošli na gostovanju.

14 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Nemožeš na temelju jednog incidenta generalizirati navijače i tretirati ih ko huligane.Prvo prouči povijest i nastanak navijača i uvidjet ćeš da se pojedine navijačke skupine jednostavno ne vole ili se mrze zbog različitih političkih uvjerenja i slično.Svima je poznato da je PAOK bratski klub sa klubom agresora tj.FK Partizanom Beograd pa šta su oni očekivali da će ih poslužiti sokićima i sendvičima u Zagrebu a i koja normalna osoba organizira put za PAOKOVE prijatelje kluba u 13.10 popodne kad su tad najizloženiji napadima i jasno istaknute simbole su imali tako da ništa čudno.

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Vidi,nema sanse da sam generalizirao navijace kao huligane,na osnovu jednog incidenta.Pa ja sam navijac covjece i zasto ne mogu u miru doci na stadion i pogledati tekmu,a ne da me netko zvekne pivom u glavu?

Nije to samo jedan incident,nemoj biti smjesan,to je danas rutina;jebo ti danas tekmu ako nema preljepe bakljade,rasistickih uzvika i bacanja patika u teren!

Znas li kada je rat zavrsio?Ja sam rat dozivio na svojoj kozi i ne mrzim nikoga,u biti zasto bih,ako oni mene mrze zbog toga sto sam Hrvat,neka ih,to je samo njihova primitivizam!

U nogometu se vjerovali ili ne,zaista moze uzivati,sjedeci i pjevajuci na stadionu,nema potrebe ljeciti komplekse razbijajuci nekome glavu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:18 (Godfahter).
16 godina
protjeran
Huliganizam

kučni odgoj i samo kučni odgoj može od djeteta napravit čovjeka s stavom i odgovornošču žalosno je to što se događa ali toga če uvjek biti. tko to radi? radu djeca tineđeri i stariji maloljetnici jer znaju da im  zakon neče ništa jer su maloljetni a najčešče  takvo ponašanje dolazi iz redova našeg društva koje je odgojila ulica žašto jer roditelji nisu imali vrimena za svoju djecui to je istina jer ima roditelja  tako neodgovornih da i u 11 naveče nezna dimuje djete koje ide u 5 osnovne .a kad policija i sustvo konačno budu imali vrimena da krenu i na kažnjavanje roditelja biče to veča vjest nego tjeralica I.S na stranicama interpola hehe

a valjda če doči i taj dan kad ču s svojom djecom sa smješkom i bez brige poč u dvoranu na višnjiku pogledat košarku ili neki drugi sport

djeca nisu kriva  i nisu sama došla na ovaj svjet znači sve ukore šaljem roditeljima a ne djeci

17 godina
-zelja za pripadnoscu coporu
-zapisavanje teritorija
-dolazak iz razorenih obitelji
-iskrivljene vrijednosti
-nizak iq
-prejak iskonski gen za agresivnost,kojeg je homosapijans koristio za opstanak
-ispijanje nekvalitetnog napoja za svinje iz dvolitrene q-pack ambalaze,nije staklo da ne polome glave
-uglavnom ruzni,pa ne hebu,te testasteronom cupaju sjedalice
-sumpor od bengalki dodatno im unistio preostalih par sivih celija
-imaju na maxtv-u sport paket,umjesto dokumentaraca
-kladionica je mjesto gdje dubokoumno razmisljaju,te opterete svoj celeron u glavi do maximuma
-ubi ubi nekoga je himna
-svetinja je copor i logo gradske nogometne organizacije
-svome hrvatskom policajcu izbiju oko
-vani promicu kampanju,mala zemlja,za velike batine
sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
17 godina
neaktivan
Huliganizam

Skupina idiota, debila i najvećeg šljama društva.

Svi koji ih i najmanjom gestom podržavaju ili opravdavaju njihovo ponašanje jednaki su debili.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Huliganizam

ZDS oni nisu uopce bili srbi nego grcki turisti.... {#} ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:58 (MatijaCH).
17 godina
Danny_HR kaže...

Skupina idiota, debila i najvećeg šljama društva.

Svi koji ih i najmanjom gestom podržavaju ili opravdavaju njihovo ponašanje jednaki su debili.

Imaju srece kaj se nalaze u Banana drzavi s istim takvim pravosuđem.{#} Da su to napravili u Engleskoj njihovi navijaci, na nekoj cesti u Londonu ne treba nit spominjat kak bi završili oni su odavno svojim huliganiam podrezali krila a kod nas bože moj.{#}{#}

15 godina
protjeran
Godfahter kaže...
zgsolja kaže...

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Vidi,nema sanse da sam generalizirao navijace kao huligane,na osnovu jednog incidenta.Pa ja sam navijac covjece i zasto ne mogu u miru doci na stadion i pogledati tekmu,a ne da me netko zvekne pivom u glavu?

Nije to samo jedan incident,nemoj biti smjesan,to je danas rutina;jebo ti danas tekmu ako nema preljepe bakljade,rasistickih uzvika i bacanja patika u teren!

Znas li kada je rat zavrsio?Ja sam rat dozivio na svojoj kozi i ne mrzim nikoga,u biti zasto bih,ako oni mene mrze zbog toga sto sam Hrvat,neka ih,to je samo njihova primitivizam!

U nogometu se vjerovali ili ne,zaista moze uzivati,sjedeci i pjevajuci na stadionu,nema potrebe ljeciti komplekse razbijajuci nekome glavu.

1.Bold-pa još je ljepša i užarenija atmosfera kad se zapale bengalke

2.Bold-običaj koji se isfurao davnih dana,sad smo prešli na stolice i baklje(hhh sarkazam)

3.Ovo za rat se slažem i potpuno te razumijem,ali kako odgovoriti na primitivizam kad ti Delije i Grobari je*u Ustašku majku usred BG-a a nikad nisu došli pošteno ko ljudi u ZG da se pofajtamo,pa normalno da nam je više dosta napuhanih priča pa vičemo:Ubi Ubi (znate već koga),klin se klinom izbija jer u prvom redu mi možemo biti kulturni i donekle normalni ali šta mi to vrijedi kad su Srbi i dalje u razdoblju Generala Draže i Srpske kraljevine,Miloša Obilića i sličnih?!?

4.Ok,dobar primjer nam je Medveščak,a ovo za razbijanje pa ako će dolaziti Srbi i svi njima bratski narodi zašto mu nebi razbio vugla ako on meni u mome gradu pjeva od Vardara do Triglava i hoda sa kokardom nasred Trga,pa normalno da ću ga ubit od batina.

16 godina
Huliganizam

Vidio sam to danas uzivo, dogodilo se 10 metara od mene dok sam se vracao kuci, sta reci nego da su to skupina debila,maloumnika, nekuzim kako to normalnom covjeku moze na pamet past 

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
15 godina
neaktivan
Huliganizam

Ne može nas nitko sj{#}ti koliko možemo sami sebe.

A vidim da na forumu isto ima primitivaca koji na riječi odgovaraju makljažom.

Bravo dečki, zrelo od vas!

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan
Huliganizam

Navijanje za jedan klub, nije vise sto je nekad bilo. Sada je glavno ko ce dobit batina, koga cemo kamenovat i ostale gluposti. U hrvatskoj vise nema navijaca, ostali su samo divljaci. Nekada sam volio nogomet, ali ta ljubav sve vise slabi, najvise zbog ovakvih "ispada".

Go hard, or go home !
17 godina
neaktivan
Huliganizam

Koliko god se trudio ne mogu shvatiti da nekome može uopće pasti na pamet ovakvo nešto uraditi.

snimka iz autobusa:

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 20:44 (klimama).
15 godina
protjeran
blacko kaže...

Kad je 1991 grmilo onda su ti,ti primitivci guzicu spašavali i svaki dan tim primitivcima možeš zahvalit što živiš u vlastitoj i slobodnoj domovini!

DA SE NE ZABORAVI 1991-1995!!

17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
blacko kaže...

Kad je 1991 grmilo onda su ti,ti primitivci guzicu spašavali i svaki dan tim primitivcima možeš zahvalit što živiš u vlastitoj i slobodnoj domovini!

Onaj policijac kojemu su oko izbili ti isti primitivci, sigurno im je zahvalan sto ako mu je vec moralo oko biti izbijeno, da je to bar bilo u njegovoj vlastitoj i slobodnoj domovini.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
blacko kaže...

DA SE NE ZABORAVI 1991-1995!!

Neke stvari se nesmiju zaboraviti, pogotovo desavanja 1991-1995. Ali mislim da ovo nije nacin da se to "ispravi".

Go hard, or go home !
15 godina
protjeran
Huliganizam

Ovo sa policajcem:No Comment

Moja potpora je bila na strani murije jer sam pogledao snimku,i samo da se zna ja sam za neko fanatičnije i nasilnije djelovanje protiv određenih navijača iz određenih država ali također ne nalazim opravdanje da se naša hrvatska policija koja zarađuje krvavo svoju kunu da dobiva batine i uvrede na svakoj utakmici.A ako ćemo iskreno ti likovi koji su i radili neke nerede su obične budale jer pravi BBB nebi u tolikoj mjeri skakao na policajca to su sve bili neki novi klinci koji su se htjeli pokazati na tribini pa su donjeli lošu reputaciju BBB-ima...

14 godina
protjeran
dj_beni kaže...

mozda zato sto se ti nikad nisi bavio sportom?

17 godina
Huliganizam

klinci koji su se muckali u mudima 91-95.

nakon okota, dobili su sisu sa dobrim nadojem i postali sto su postali.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice