GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.955
|
čitano: 1.198.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Problemi u "raju".

Navodno neka preplaćena "zvijezda" nije zadovoljna nečim. Opet, neki mediji naklonjeni bobanovcima, pišu pamflete, kao da je Dinamo 15 bodova prednosti naspram ostalih. Klub sa najboljim proračunom, gubi od feljeraš Lige. Navodno je sve mirno u Dinamu, nema brige, nema spuštanja u svlačionicu...itd.....previše čudno za lika koji je doslovno dobio slom živaca, jer je Petko kasnio na sastanak par minuta.

Eto, kaj se događa kada klub natrpaš sa nogometašima, koji možda doduše jesu kvalitetni, al nemaju osjećaja za Dinamo. Njima je klub usputna životna stanica.

A, starija ekipa Dinama jest bila ta koja je ispisala najslavnije dane novije Dinamove povijesti, te je sve nove igrače koji su dolaxili učila gdje su došli.

Dns, nema toga.

Tužno.

Mac
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Nažalost, ode Rudi....

......

nove generacije misle da je sve počelo sa njima.

Da nije bilo Šefa, mnogi zaslužni Dinamovci, bi ostali na rubu, skončali bi u krajnjoj životnoj bijedi.

Mac
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bez energije, bez žara.
Nema kompaktnosti, nema dupliranja igrača
Večina "ničijih lopti" završava u nogama Celtinih igrača.
Tri kardinalne greške obrambenih igrača, tri gola
Sami sebe smo pobijedili.
U napadu jalovi
Sve to traje zadnjih nekoliko tjedana i ne izgleda mi kao kratkotrajna kriza koje ne zahtjeva radikalna rješenja.
Nisam sklon prebrzom mijenjanju trenera, ali ne vidim drugo rješenje

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni se čini da je trener izgubio svlačionicu, previše nezadovoljnih igrača, premalo rotacija dok je rezultat išao.

Gledam Kulenovica u 38. minuti u skoku gubi loptu koja nije toliko daleko od njega on samo pogleda prema njoj, rasiri ruke i šeta a zna se da on inače ide odmah u presing i grize čak i kad nema šanše da ju dostigne. 

Većina djeluje nezainteresirano i nažalost mislim da Kovačević mora otići jer kad je itko vratio ekipu na pravi kolosjek jednom kad ju izgubi do te mjere da igrači djeluju skroz nezainteresirano.

Sad mogu i potvrditi ono što sam rekao kad su završavali ovaj roster - Kačavende su se prelako riješili, jedini ofenzivni vezni igrač uz Stojkovićs koji također ne igra i onda se uz 3 defenzivna vezna u ekipi čude gdje je nestala kreacija?

KTC na beku ajme majko, šta se mora dogodit da mali Mikić dobije šansu? Jbt imam filing da su se uz Valinčića i svi rezervni braniči ozljedili prije bi toh beka i Beljo igrao nego Mikić. Hebote u najgorem slucaju bi mali Mikić odograo loše kako je KTC odigrao a barem bi ofenzivno bio opasniji.

Kako npr jedan Dominguez moze biti u udarnoj postavi a mali Noa ne moze dobit priliku ni sada kada nemaš niti jednog desnog beka, ak ne u prvih 11 barem jedno poluvrijeme. Pa nije ni taj Sergi igrač koji je došao sa bigatim iskustvom igranja u europi i to je golobradi mladic od 20 godina.

Bolje i ofdnzivno krilo na beku nego bek na beku.

Varela opet ni minutu nije dobio.

Stojkovica bi uveo cim su dobili gol za 0:2 jer nemas sta cekat, prvo poluvrijeme ti doma gubis 0:2 i dalje igras sa 3 defenzivna veznjaka.

Jos jedan veliki promasaj je sto nisu pokusalo dovesti Livakovica na posudbu na pocetku sezone, ucinili bi uslugu sebi jer bi imali golaman koji te moze cupat i kad ne ide a i njemu bi dao da igra u miru pred SP2026.

Rizik sa Nevisticem im se na kraju ipak obija o glavu, decko jednostavo ili nije kvaliteta za ovu razinu ili prelako puca pod pritiskom.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Iako uglavnom nisam da se trenerima brzo daje otkaz, ovdje sam ipak izgubio strpljenje. Utakmica protiv Bayerna je mila majka za ovo danas. Kakvo ponašanje i to ne jedna utakmica već nekoliko zadnjih utakmica. Danas jedna šansa i to odbijena lopta koju je pokupio Kulenović i pogodio stativu.

Ključna stvar koja po meni je bitna i zašto mislim da trener nije zaslužio ostati na klupi Dinama je sto je ovih zadnjih nekoliko utakmica pokazalo da trener nije odradio dobre pripreme i nije ugirao kičmu momčadi, a to je sredina terena. To se isto odnosi i na ljude koji su procjenili da je Kova dobar izbor za ovaj novi Dinamo. A uz sve to, očito je prisutno nezadovoljstvo i nervoza među nekim igračima. Možemo mi pričati o tome kako Nevistić nije razina Livakovića, kako napad ne dolazi u šanse, itd. Ne poznavanje prostora kao veznog igrača, da su sva 3 vezna totalno van synca, da nema nijednog duplog pasa sa krilnim igračima i bekovima je ozbiljan problem koji Dinamo nije imao na tako lošoj razini čak ni prošle sezone kada je bilo pola ozljeđenih igrača (a među njima je bio i P. Sučić). Danas je to bilo pogotovo vidljivo kad imaš jednoga igrača od 38 godina na terenu koji se zove Iago Aspas, koji se igra sa našim veznim igračima, a osjećaj za prostor gdje je 2 koraka ispred naših veznih. 

A da ne govoim ovih zadnjih nekoliko pressica koje veze sa vezom nemaju. Pričati kako je ovo nova ekipa i kako se još uigravamo i to nakon svake utakmice, pa koga pokušavaš smuljat.  Nažalost, ne vidim opciju gdje trener Kovačević može ovo preokrenut. Ako postoji neko bušenje od strane igrača i to se vidi u svlačionici, pa daj ajde pokaži neki stav, promijeni svih 11 protiv Istre i pošalji neku poruku koliko god neuigrani u ovom trenutku bili. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2025 1:06 (fighterZu).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mene ne bi mučila ni loša igra a pogotovo ne ovaj rezultat kad bih vidio neke pomake što bi dalo nadu da će bit bolje. Dinamo je prije ove utakmice ostvario loše rezultate u nekoliko utakmica u nizu od ekipa koje su igrale gotovo identično. Znači ništa nije naučeno na vlastitim greškama. I najveći nogometni nepismenjaković bi bar pokušao nešto, gledao bi snimke kako protiv takvih ekipa igraju uspješniji, pa bi primijenio neko njihovo rješenje. Ovdje se ne događa ništa. Tako niti iz ove utakmice neće bit naučeno ništa. O jednodimenzionalnom nogometu s 15 igrača u rotaciji i nikakvim odmakom od ustaljene formacije ne treba niti pričati. 
Možda u klubu imaju neku ideju i dugoročnu strategiju koju mi ne razumijemo. Ne znam.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vjerujem Bobanu i novoj strukturi u klubu. Volio bi da nađu novog trenera, nekog provjerenog, nekog kome vjeruju da je tu za budućnost. Neka mu daju minimalno godinu dana (čak i dvije), pa makar ponovno izgubili prvenstvo, ali da se dovede to u neki red. Pa Ferguson je u United došao 86, a prvu titulu osvojio 92. Prvu sezonu je bio 11. pa drugu 2. pa treću ponovno 11. pa onda 13. ...

Dojma sam da je Kovačević nekako otpočetka privremeno rješenje, čovjek kojem je dana prilika, ali u pozadini nitko nije previše vjerovao da je on taj. Nadam se samo da se u međuvremenu pripremao teren za nasljednika iako to sigurno nije rečeno nikad ne pressicama (kako između ostalog treba biti i poslovati).

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vodstvo je imalo previše vremena i šansi da slože plan za ovu sezonu. Podbacili su i moju podršku na sljedećim izborima neće dobiti. Koliko god si neki to ne željeli priznati ova situacija je puno lošija od one prošle sezone. Kova nek nastavlja bacati floskule na presicama, toga mi je već pun kufer. Imali smo svakakve trenere, ali da ne možeš biti iskren sam sa sobom kako ćeš onda biti iskren prema momčadi. Prijašnjih sezona smo se vadili na taj nekakav momčadski duh, karaktere u svlačionici. Sad smo izgubili i to, a trener se ponaša kao da ga nije briga. Možda previše dramim no s obzirom na navedeno, mislim da se ovo više ne može spasiti

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Početak sezone dobar, a unazad mjesec dana se vratili u postavke od prošle sezone.
Defanzivno manjkavi, baš svaka ekipa nam složi 3-4 100% prilike
Ofenzivno sterilni i teško dolazimo u prave prilike
Ima tu i Bobanove krivice, natrpao je veznim igračima, a na desnom beku imamo samo Valinčića, bez prave zamjene
Čini se da trener ne vlada svlačionicom i teško da može podići momčad.
Samo koga umjesto njega? Nepotrebno smo potrošili Bišćana, Jakirevića i Bjelicu. To ide na dušu Zajeca i prošle uprave

15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
C64 kaže...

Početak sezone dobar, a unazad mjesec dana se vratili u postavke od prošle sezone.
Defanzivno manjkavi, baš svaka ekipa nam složi 3-4 100% prilike
Ofenzivno sterilni i teško dolazimo u prave prilike
Ima tu i Bobanove krivice, natrpao je veznim igračima, a na desnom beku imamo samo Valinčića, bez prave zamjene
Čini se da trener ne vlada svlačionicom i teško da može podići momčad.
Samo koga umjesto njega? Nepotrebno smo potrošili Bišćana, Jakirevića i Bjelicu. To ide na dušu Zajeca i prošle uprave

Ma koji početak sezone dobar. Pogledaj gdje su Osijek i Rijeka na tablici. Sve je to bila jako dobra varka. Već u tim utakmicama Dinamo nije dobro izgledao gdje bi 30 minuta odigrao dobro, a onda 60 minuta je to bila ista ona igra od prošle sezone. Nije problem u broju veznih, koliko je problem u dovođenju profilno sličnih igrača. Mi nemamo 10-ku za 4-4-3. Sve stu to 6-ice i 8-ice. I kako onda očekivati da se probije taj niski blok.

Ne znam koga dovesti. Upravo što kažeš, potrošili smo nepotrebno odlične trenere. I kad računamo da nisu imali ovakvu slobodu na pipremama, bez kvalifikacija, kao što je imao Kovacevic, zapitaš se gdje sve to ide. To treba biti dugoročno riješenje. Možda čak dati šansu i J. Leki iz juniora pa možda napokon neko stavi pravoga beka na tu poziciju (Mikić).

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 19:54 (fighterZu).
9 godina
Sad kad vam se bjelica opet vrati 🤦🏾‍♂️
16 godina
sporttest kaže...
Sad kad vam se bjelica opet vrati 🤦🏾‍♂️

Kolika je otpremnina? 😁

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni nije jasna jedna stvar, naprave se toliki transferi, ulupa se tolika lova u igrače i onda nemaš kreativca u veznom redu te zamjenu za desnog beka i desno krilo. 

Stojkoviću se iz nekog razloga ne vjeruje jer dobija minute na kapaljku iako je po svemu treba biti idući projekt kluba iveliki iznazni transfer, Vrbančića i Kačavendu se prelako pustilo, imali bi oni nešto za dati ovoj ekipi.
Na Gabriela se iz XY razloga ne računa, a ovoliko ignoriranje jednog igrača poput malog Noe Mikića u ovolikoj mjerni nije viđeno još od Andreja Kramarića.

Također što je s Varelom, dečko ovo malo minuta što je dobivao se uvijek pokazivao u dobrom svjetlu.

Stvarno mi nije jasno to prenatrpavanje svlačionice igračima i onda vrtiš istih 14 igrača u krug. To ga je na kraju koštalo i posla (službeno još ne ali nema šanse da ovo preživi).

9 godina
ibme74 kaže...

Meni nije jasna jedna stvar, naprave se toliki transferi, ulupa se tolika lova u igrače i onda nemaš kreativca u veznom redu te zamjenu za desnog beka i desno krilo. 

Stojkoviću se iz nekog razloga ne vjeruje jer dobija minute na kapaljku iako je po svemu treba biti idući projekt kluba iveliki iznazni transfer, Vrbančića i Kačavendu se prelako pustilo, imali bi oni nešto za dati ovoj ekipi.
Na Gabriela se iz XY razloga ne računa, a ovoliko ignoriranje jednog igrača poput malog Noe Mikića u ovolikoj mjerni nije viđeno još od Andreja Kramarića.

Također što je s Varelom, dečko ovo malo minuta što je dobivao se uvijek pokazivao u dobrom svjetlu.

Stvarno mi nije jasno to prenatrpavanje svlačionice igračima i onda vrtiš istih 14 igrača u krug. To ga je na kraju koštalo i posla (službeno još ne ali nema šanse da ovo preživi).

kačavenda je nažalost roba sa greškom, ali inače top talent.

što se tice Varele, imamo jezičnu barijeru između trenera i igrača 

Šalu na stranu, uvijek kada navijaci govore "zaštu mu ovaj, zašto mu onaj" sjedi na klupi, sjetite se da trener/stožer te igrače gleda svaki dan na treningu.
Vjerojatno mali Mikić još nije sposoban za seniorski nogomet, moja pretpsotavk zbog fizikalija

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Upavo tako, trener ih gleda svaki dan i valjda vidi nešto zbog čega ga ne želi ubaciti u igru. Pa nije ni Kovačević toliko bedast da bi boljeg igrača ostavio na klupi kad mu se opako trese stolica.  Jednostavno mi se čini da je Kova malo taktički limitiran. Jel striktno do njega, do nekog straha da postavi malo ofanzivniju ekipu, jel do upute s vrha da sve kategorije u Dinamu igraju 4-3-3 ili jednostavno do profila igrača, ali ovo što gledamo ne funkcionira, a igrači iz tekme u tekmu izgledaju sve manje motivirani, sve više nervozni, događaju se greške u osnovama igre kao kod Domingueza protiv Celte, a i neke osnovne taktičke greške kao postavljanje KTC-a na beka. 

Kad vidim Kovačevićev blago izgubljeni pogled u ključnim trenucima tekme, način na koji nikad ne podiže tenzije, onu situaciju kad Mišića na terenu ide smirivati PR kluba, a ne trener koji stoji metar pored, pa i tu naizgled nevažnu činjenicu da ne govori engleski pored nekoliko internacionalaca... Čini mi se da je izgubio svlačionicu. I sama izjava kluba da trener ima povjerenje isto znači da je samo pitanje sljedećeg kiksa kad će ga smjeniti.

Šteta, u jednom trenutku se činilo da bi se moglo sve dobro posložiti. A sad bi moglo (opet) doći na naplati Dinamovo olako trošenje trenerskog potencijala Bjelice, Jakirovića, Bišćana...

12 godina
sporttest kaže...
ibme74 kaže...

kačavenda je nažalost roba sa greškom, ali inače top talent.

što se tice Varele, imamo jezičnu barijeru između trenera i igrača 

Šalu na stranu, uvijek kada navijaci govore "zaštu mu ovaj, zašto mu onaj" sjedi na klupi, sjetite se da trener/stožer te igrače gleda svaki dan na treningu.
Vjerojatno mali Mikić još nije sposoban za seniorski nogomet, moja pretpsotavk zbog fizikalija

Ma lako "zašto ne ovaj zašto ne onaj" ali ti u rosteru imaš 33 igrača trenutno i svaku utakmicu vrtiš istih 14 igrača u krug.
Još bi i razumio da te rezultat mazi, taman da igra i nije neka ali da pobježuješ non stop pa bi rekao hajde - služi se onom starom: pobjednička ekipa se ne mjenja. Ali DInamo em lođe izgleda em nema rezultata već par utakmica i ti ne odustaješ od toga, to mi nije jasno. Evo tek se na ovoj utakmici udostojio staviti Stojkovića od početka da ima barem jednom veznjaka koji u kreaciji može nešto napraviti ali little too late.

12 godina
Bichanich kaže...

A sad bi moglo (opet) doći na naplati Dinamovo olako trošenje trenerskog potencijala Bjelice, Jakirovića, Bišćana...

Vrti se neka priča da bi opet Bjelica mogao na klupu, i gledao je utakmicu sa tribine iako se nedavno po medijima motalo da je na pragu potpisa sa Legiom ali mediji ko' mediji, ne možeš im vjerovat ni kad napišu da je nebo plavo i trava zelena.

17 godina
ibme74 kaže...
Bichanich kaže...

A sad bi moglo (opet) doći na naplati Dinamovo olako trošenje trenerskog potencijala Bjelice, Jakirovića, Bišćana...

Vrti se neka priča da bi opet Bjelica mogao na klupu, i gledao je utakmicu sa tribine iako se nedavno po medijima motalo da je na pragu potpisa sa Legiom ali mediji ko' mediji, ne možeš im vjerovat ni kad napišu da je nebo plavo i trava zelena.

Navodno Bjelica živi u Poreču pa ide na više manje svaku tekmu Istre... Meni podgrijana juha nikad nije dobro rješenje, pa tako ga ne bih htio vidjeti ni sad na klupi, ali Bjelica bi imao što za reći s ovim igračima u nekom 3-5-2 sustavu. 

15 godina
fighterZu kaže...
Ma koji početak sezone dobar. Pogledaj gdje su Osijek i Rijeka na tablici. Sve je to bila jako dobra varka. Već u tim utakmicama Dinamo nije dobro izgledao gdje bi 30 minuta odigrao dobro, a onda 60 minuta je to bila ista ona igra od prošle sezone. Nije problem u broju veznih, koliko je problem u dovođenju profilno sličnih igrača. Mi nemamo 10-ku za 4-4-3. Sve stu to 6-ice i 8-ice. I kako onda očekivati da se probije taj niski blok.

Ne znam koga dovesti. Upravo što kažeš, potrošili smo nepotrebno odlične trenere. I kad računamo da nisu imali ovakvu slobodu na pipremama, bez kvalifikacija, kao što je imao Kovacevic, zapitaš se gdje sve to ide. To treba biti dugoročno riješenje. Možda čak dati šansu i J. Leki iz juniora pa možda napokon neko stavi pravoga beka na tu poziciju (Mikić).

Daleko od toga da je to bilo savršeno, ali je bilo bolje nego prošle sezone.
Imali smo period utakmice koji je bio odličan sa kvalitetnim visokim presingom, brzim okomitim rješenjima i stabilnim defanzivnim blokom.
Bilo je perioda kada smo patili, ali to je bilo i za očekivati s obzirom na potpuno novu ekipu.
I onda, umjesto da se period igre koji je odličan produži sa vremenom, a period kada patimo smanji, desi se obratno
Slažem se oko problema sa profilom veznih igrača

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Može Bjelica jedino ako mu u ugovor stave da ne dobiva otpremninu kad dobije otkaz 

Što se tiče Kovačevića, čovjek je ograničen do bola. Poraz jučer sam predvidio, šteta što više ne idem u kladionicu. Samo ga nek ostave i do zimske pauze će zaostajati barem 10 bodova za Hajdukom.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2025 12:04 (vrinho).
15 godina
vrinho kaže...

Može Bjelica jedino ako mu u ugovor stave da ne dobiva otpremninu kad dobije otkaz 

Što se tiče Kovačevića, čovjek je ograničen do bola. Poraz jučer sam predvidio, šteta što više ne idem u kladionicu. Samo ga nek ostave i do zimske pauze će zaostajati barem 10 bodova za Hajdukom.

Bilo bi zanimljivo vidjeti pregovore između Bobana i Bjelice

Mislim da bi više ličili na pregovore sa Petkovićem 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kovacevic kako stvari ostaje. Uopce me to ne iznenađuje. Sad za sve sljedeće kikseve je poprilično jasno tko će biti kriv, a to su upravljačke strukture kluba. Sad više nema smisla niti krivit trenera, ako klub ocito "stoji" iza njega gdje u 7 zadnjih utakmica imamo 4 poraza. To je ocito smjer u kojem se želi ići. A i oboren je i novi rekord sa 10 utakmica u nizu sa primljenim golem. Navodno su odrađeni sastanci i sa igračima. Igrači su kao imali svoj session nakon Istre u svlačionici gdje je bilo svega i svačega. Spominje se i neko kašnjenje pojedinaca na treninge te su bez obzira na to dobivali šansu u 1. sastavu što je naljutilo ove sa klupe. Ako je to istina, onda ni ne začuđuje sve ovo. Vidjeti ćemo hoće li to dovesti do neke reakcije igrača na terenu, ali nisam baš optimističan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2025 18:02 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sad se vidi što znače jači klubovi kao što je Celta i Lille. Još jedno klasično ispadanje iz Europe. Ovaj Ljubičić je toliko loš da je to za nepovjerovat. Bakrar se ubija ko konj trčeći za ovima, a ovaj ni da bi pomogao svom sugiraču. Tko je u njemu vidio igrača, šta treneri vide u njemu, meni stvarno nije jasno. Sa ovako očajnim veznim redom u nastavku sezone, nemamo mi šta tražiti niti u HNL-u. O kakvom prolasku u Europi mi pričamo. Nakon jedne pobjede protiv Varaždina, mislimo da ćemo najedanput popraviti ovu bezidejnost i nesklad u igri gdje nemamo niti jednu uigranu akciju, niti jedno križanje. Kakvi su to treninzi i što se radi na tim treninzima, nema m riječi više. Kad će Dinamova struka shvatiti da više nema Oršića koji će sam rješavati utakmice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 19:47 (fighterZu).
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Jaki "Lille" ?!

Kako je jak, kada ga je prošlo kolo nabila C.Zvezda 1:0, a C.zvezda je lošiji klub od Dinama.

合気道 五段 Me, myself and I
15 godina
Zaporožac kaže...

Jaki "Lille" ?!

Kako je jak, kada ga je prošlo kolo nabila C.Zvezda 1:0, a C.zvezda je lošiji klub od Dinama.

"Sad se vidi što znače jači klubovi kao što je Celta i Lille" -> tu se misli na kontekst da su ovo jači klubovi od klubova sa kojima smo igrali do sada ove sezone u EL. A realno, jači su i od tih klubova i od Dinama. Gledajući generalno sve europske momčadi, to je neki srednji rang europskoga nogometa. Nije problem izgubiti, ali ne napraviti ništa u te 2 utakmice protiv takvih klubova je već dovoljno zabrinjavajuće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 23:42 (fighterZu).
16 godina
Zaporožac kaže...

Jaki "Lille" ?!

očito Zvezda trenutno nije "lošiji klub" od Dinama, naprotiv.

Može Dinamo bolje, ali ne uz ovakav pristup. Kod prvog gola Mišić gleda Haraldsona u proboju po sredini terena s 2 m udaljenost i ne poduzima ništa. Ni pokušaja, ni prekršaja. Nije lako ostvarit nekakav rezultat kad cijelu utakmicu igraš s 1.5-2 igrača manje. Nije Lille nepobjediv, ima bljeskova ali i slabosti.
Mikić povremeno sasvim izgubljen, nekako slaba komunikacija sa suigračima, neuigranost, ali valjda je to mladost i nedostatak utakmica, bar se bori. Po manjku discipline se vidi da dolazi iz juniorskog nogometa, ali ovo je nešto drugo. Mislim da može puno napredovat i postat kapitalac.
Filipović zna braniti, dobro se postavlja i čita igru, ali nije najbolje pripremljen. Nadam se da je to povezano s neigranjem i da će proći. Niti ovakav nije slabiji od Nevistića i bilo bi dobro da ostane na golu.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pogledao sam prvo poluvrijeme i bilo mi dosta, drugo nisam ni pokušavao. Kovačeviću zbogom i nek si povede Mišića i Ljubičića.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da nam je Mišić postao uteg. Volim ga oduvijek kao igrača, ali njegova tromost protiv ovakvih ekipa je kobna. Na toj poziciji nam treba brz i agresivan igrač. Koliko golova jučer tako što su nam upali iz drugog plana. Kad obrana krene ovako curiti, jako često je to povezano s drugim segmentima...

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Još jedna blijeda i bezidejna tekma, pali bez ispucanog metka... Nešto na konto loše taktičke pripreme i trenera, nešto do individualnih grešaka i igrača, ali dojam mi je da igramo s njima 10 tekmi s ovim sastavom i stavom da bi svih deset glatko izgubili. 

Nisam više siguran da Kovačević može ovo okrenuti, a dojam koji ostavlja pred kamerama je da je ovo ipak malo prevelika stepenica za njega. Osim taktičkog elementa, mislim da se malo pogubio i u međuljudskim odnosima i balansiranju ega u svlačionici, a i mediji su ga pritisnuli. Vjerojatno se nikad nije s time morao prije boriti i vidi se da mu to nije prirodno okruženje. Sad se postavlja pitanje kad je pravi trenutak za eventualne promjene? Još su 4 kola do kraja polusezone i za očekivati je da će Kovačević to voditi, a onda ako se procjeni da dalje ne ide, bio bi povoljan trenutak za promjene.

Sljedeća tekma je Gorica koja se jednostavno mora dobiti, a onda slijedi Hajduk gdje ide finalni test prije kraja polusezone. 

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Koliko je moj Hajduk loš, kad ga petardira Rijeka koja se mučila s ciparskim AEK-om. 

Počet ću navijati za Varaždin ili Goricu.

Bichanich 

Je li ti u rodu Miroslav Bičanić koji je igrao za Osijek ?

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2025 17:36 (Zaporožac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice