GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.871
|
čitano: 1.148.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kako kome, u pitanju je liga prvaka i ko voli dinamo i moze izdvojiti određenu svotu novaca za karte će to i napraviti a ko nije u mogućnosti će gledati na tvu. Ja dinamo volim i nije mi puno s toga idem na sve tri utakmice u zagrebu i pošto mi se poklopilo idem i u münchen gledat tekmu protiv bayerna.

14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Lako je ako si u Zagrebu,ja sam iz Osijeka i nit su mi termini zgodni a cijena nije normalna za naše uvjete
robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...
Lako je ako si u Zagrebu,ja sam iz Osijeka i nit su mi termini zgodni a cijena nije normalna za naše uvjete

Bilo bi bolje da je jedno 700kn ko vani ? 

Ako je Hajduk napunio stadion za 4. pretkolo sa takvim cijenama, onda ce i Dinamo... valjda... Hebo ih Mamic, koda on igra.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
PzKpfw kaže...

Man, čovječe, definitivno preskupe ulaznice....sjever pojedinačno 300 ćuna?

Hm, ak' se dobro sjećam prije 15 kuki, onda dok je još Dinamo nosio režimsko ime Croatia, posljednja LP koju su igrali pod tim imenom, cijeli paket ulaznica za istočnu tribinu bio je 400 kuna. Hm, kuna je tada bila jača, standard je bio jači....

....čudne su mi ove cijene ulaznice za tekme Dinama, a ovi ljudi kaj drže Dinamo pod okupacijom, ne znam kojom se logikom vode?

Kaj je, primjerice pretkolo LP, 30 puta zanimljivije najtecanje od same LP?(ulaznica na pretkolu 10 ćuna, a na LP 300 kuna)

Ah, ako slažu momčad na način da prodaju dinamovu mladost, a kupuju islužene legionare, ovo ne bi trebalo čuditi....

Godisnje ulaznice su prodavane za bagatelu(koje omogucuju i odlazak na utakmice lige prvaka)pa je prodaja bila nikakva,a kamoli sada po ovim cijenama.Mogli bi ponoviti onu suludu nagradnu igru od prije par godina  kad su dijelili milijun kuna ako se skupi 25000 ljudi na stadionu .Jedini klub na svijetu koji mora milijunima nagovarati ljude na stadion...

Ali dobro,naci se se dovoljno ekipe koja voli pogledat OPG Mamic,pojest koju kobasicu i zabaviti se uz harmonikase na stadionu kao na prilozenom videu  https://www.youtube.com/watch?v=_dTPX-5EGxk  

10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Koja tribina je bolja, istok ili zapad gore?

13 godina
ks95hr kaže...

Koja tribina je bolja, istok ili zapad gore?

Ako si stariji od 10 a mlađi od 70 preporučio bi istok. 

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Više volim zapad, da sam u Zagrebu u vrijeme utakmica, išao bi na zapad definitivno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ako će igrat cijelu LP kao što su ovo poluvrijeme odigrali, da i 0 bodova osvoje mogu bit zadovoljni. 

14 godina
Savršeno poluvrijeme zasad. Samo da fizički ne padnu i bit će ok.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
GNK Dinamo Zagreb

Igrao sam način postizanja prvog gola - nogom u ss. Dali važi ovaj autogol.

11 godina
odjavljen
GNK Dinamo Zagreb

Prekrasan pogled na tablicu. :)

15 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Prekrasan pogled na tablicu. :)

Evo, urekao si, odmah gol...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
10 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Nisam se kladio otkada je Dinamo zadnji put igrao LP.

Daju se baš lijepi novci zaraditi, a bez motike.

Četiri od šest utakmica su hendikepi. Pravac SS!

macane kako prošla kladionica?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

A jebote zadnjih 10 minuta mi je tralajo 6 sati.  

Kad je Walcott zabio vrtili su mi se najcrniji mogući filmovi u glavi

Na kraju 3:1 skoro al nema veze..

Ne mogu vjerovat, svaka čast Dinamu.. dobit Arsenal čak i bez jednog igrača i ma kako loše odigrali je ipak nešto što se ne viđa u HR nikad pa ni tad. 

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 22:43 (nontryer).
14 godina
Svaka čast,nema što.
Igrali su bolje nego zadnjih par sezona općenito.

Šteta što nije više od 2:1 jer je definitivno bilo 100%-tnih prilika.

robimarko@gmail.com
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

haha

13 godina
morbida kaže...
pr0n_addict kaže...

Nisam se kladio otkada je Dinamo zadnji put igrao LP.

Daju se baš lijepi novci zaraditi, a bez motike.

Četiri od šest utakmica su hendikepi. Pravac SS!

macane kako prošla kladionica?

Odigrao oba daju gol i hendikep (odvojeni tiketi, jedan očito roknuo).

Ne igram više za velike novce tako da nije ni neka zarada. Nogomet je uvijek zayeban za klađenje no svaka čast Dinamu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
Taktički brutalno odigrali...malo su pali mentalno pred kraj (markiranja zaboravili itd), ali stvarno ih je super postavio i prvo poluvrijeme je predstavilo najbolji Dinamo u zadnjih mozda 6-7 sezona.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Još da je Čorić zabio na kraju. Istog trena bi mogo u miru krepat. 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

.

16 godina
Na kraju je mamic jos najbolji trener od ovih svih dosad rombova cacica itd itd
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne mogu vjerovati, tko bi nešto ovakvo prognozirao, još k tome je mogla biti i veća razlika. Svaka čast cijeloj ekipi. Pustimo sad što je Arsenal imao igrača više 50 minuta, ko im je kriv što ima takvu budalu u ekipi.... Moram reći što si nisam zamislio da ću ikad ali Zoran Mamić je u taktičkom smislu nadigrao jednog Arsena Wengera, i to u potpunosti. Od sredine prvog poluvremena pa do kraja odigrali su fantastično, podsjeća me jako na onu tekmu protiv Villareala prije 5 godina.

---Life is ours, we live it our way---
13 godina
vrinho kaže...

Ne mogu vjerovati, tko bi nešto ovakvo prognozirao, još k tome je mogla biti i veća razlika. Svaka čast cijeloj ekipi. Pustimo sad što je Arsenal imao igrača više 50 minuta, ko im je kriv što ima takvu budalu u ekipi.... Moram reći što si nisam zamislio da ću ikad ali Zoran Mamić je u taktičkom smislu nadigrao jednog Arsena Wengera, i to u potpunosti. Od sredine prvog poluvremena pa do kraja odigrali su fantastično, podsjeća me jako na onu tekmu protiv Villareala prije 5 godina.

Igrača manje* :)

Ubi bene, ibi patria.
10 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
vrinho kaže...

Igrača manje* :)

a pusti ga pod dojmoj je još :D desi se svakome

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jep, još sam u šoku pa nemojte zamjeriti

---Life is ours, we live it our way---
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na kraju su mogli imati i više igrača manje. Onaj start na Ospine na Ćorić je mogao fatalno završiti jer mu je đonom direktno na koljeno išao, dobro što je bila samo neka mala ogrebotina.

A i pred kraj je pustio Campbellu i nije mu dao drugi žuti.

16 godina
Tako je....Ozilov gol je bio onside, a Pivaricev je dvojben offside...tako da smo vise manje okej sa sucem

Bitno je da su 3 boda tu! Kako mi je ovo uljepšalo tjedan! :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
vrinho kaže...

To ti je nogomet fučkaj ga, zato je u jednoj utakmici uvijek sve moguče, a dalje u drugim utakmicama obično dobiješ realne razultate.

Sječam se ja jedne takve situacije, to je bilo prije otprilike deset godina tu negdje, dok sam se ja povremeno kladil na nogometne tekme.Dakle Olympique de Marseille igra doma/Francuska liga, i bio je debeli favorit na papiru ili puno jača ekipa u toj utakmici.Na poluvremenu je bilo 3:0 za Marseille, dakle tekma je bila rješena, ali šipak spletom okolnosti na kraju je završilo 3:5 fučkaj ga.E jesam se onda fino napsoval, i to ko tri kočijaša psovke su padale ko kazetne bombe.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Svaka čast,a sad u Munchen.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb
BE HAPPY 要開心 : )
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice