Pretjerano i suludo je reci da Busquets nije nikada bio dobar igrac. To sto trenutno ne igra dobro nema nikakv veze s prosloscu. Bio je jedan od najvaznijih igraca u svakoj ekipi kod svakog trenera, starter u Spanjolskoj dok su sve osvojili. Jedan od najpodcjenjenijih igraca pa cak bi i mogli reci ikada. Ne mozemo usporedivati njega i Pirla, Pjanica ili Vidala po zabijenim golovima ili igracima utakmice. Busquets je svaku utakmicu igrao sa Messijem (koji svaki puta pobere nagradu i zabije najvise golova s kim god da igra) , Neymarom, Suarezom (koji je osvojio zlatnu kopacku), Xavijem, Iniestom itd.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretjerano i suludo je reci da Busquets nije nikada bio dobar igrac. To sto trenutno ne igra dobro nema nikakv veze s prosloscu. Bio je jedan od najvaznijih igraca u svakoj ekipi kod svakog trenera, starter u Spanjolskoj dok su sve osvojili. Jedan od najpodcjenjenijih igraca pa cak bi i mogli reci ikada. Ne mozemo usporedivati njega i Pirla, Pjanica ili Vidala po zabijenim golovima ili igracima utakmice. Busquets je svaku utakmicu igrao sa Messijem (koji svaki puta pobere nagradu i zabije najvise golova s kim god da igra) , Neymarom, Suarezom (koji je osvojio zlatnu kopacku), Xavijem, Iniestom itd.
Busquets je bio član najjače Španjolske i Barcelone u povijesti. Španjolska je tada bila toliko jaka da su mogli sastaviti 2 ekipe koje bi igrale u finalu. Da je umjesto njega igrao Filip Bradarić, te bi ekipe opet osvojile sve jer su jednostavno prejake.
Pep Guardiola (Man City): “Busquets is the best DM in the world. He’s tactically very strong and will only become more important for Barcelona in the future. He can follow in the footsteps of Puyol and Xavi. He’s very humble and calm, but doesn’t mind speaking up when he sees fit either. If I was reincarnated as a player, I’d like to be like him.”
Vicente Del Bosque: “If I were a player, I would like to be like Busquets.”
Xavi: “Without Busquets, Barcelona and Spain could never had achieved what we have achieved.”
Cesar Luis Menotti (Ex-Player/Coach) : “He’s one of the greatest talents that has been given to Spanish football. This is a discovery. The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: ‘I saw a player from an extinct species’. He’s a star. An absolute talent.”
Sergio Ramos (Real Madrid Player): “There are a number of players I like, but the one we perhaps need is Busquets.”
Johan Cruyff: “Positionally, he seems like a veteran with or without the ball. With the ball he makes what is difficult look easy: he disposes of the ball with one or two touches. Without the ball, he gives us a lesson: that of being in the right place to intercept and running just to recover the ball.”
Vicente del Bosque: “You watch the game, you don’t see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game. He makes everything look so easy that we sometimes don’t realize how hard he works.”
Steven Gerrard: "Having played against him, in the end you stop pressing him because it’s just so frustrating. You can’t get near him, you can’t get the ball off him, you can’t get close. He’s an absolute nightmare to play against. He didn’t break sweat. It almost looks like he’s in second gear.”
----------------------
I onda da ne zaboravimo:
kexzoR (Bug forum): "Imao je sreće što je igrao u Španjolskoj i Barceloni. Filip Bradarić bi napravio isto"
Kome da sad vjerujem, baš se pitam...

Tvoja pretpostavka je nepobitan dokaz za cijeli svijet.
Hrpa poruka je bila na ovoj temi od pojedinaca o posljednjem osvajaču zlatne lopte. Pitam se zašto ga se danas ne spominje s obzirom na jučerašnju tekmu
Hrpa poruka je bila na ovoj temi od pojedinaca o posljednjem osvajaču zlatne lopte. Pitam se zašto ga se danas ne spominje s obzirom na jučerašnju tekmu
Činjenica je da Modrić ove godine nije bio dobar. Sve do listopada je bio loš cijelu godinu. Trenutno je u jako dobroj formi.
Sve je to normalno, godine su tu, umor i sve ostalo. Igra se svake godine na svim frontima. To što je bio jednu godinu loš ne znači da je prevara od igrača. Niti to što je trenutno u dobroj formi znači da su oni koji su rekli da je prije bio loš bili u krivu. Zašto u nogometu uvijek mora biti ekstremizam kad se analiziraju igrači, to mi nije jasno. Modrić odigra maestralnu godinu, odmah bolji od Xavija i Inieste. Sljedeću godinu odigra loše, odmah je prevara od igrača. Busquets u zadnje vrijeme loš kao i čitava momčad Barce, odmah dolaze ljudi koji tvrde da nikad nije bio dobar.

Slažem se s tobom, no Modrić je prvenstveno "naš", debilno ga je okarakterizavati kao Realovca, što se do sad činilo.
Slažem se s tobom, no Modrić je prvenstveno "naš", debilno ga je okarakterizavati kao Realovca, što se do sad činilo.
Iskreno, boli me ona stvar čiji je dok nosi dres rivala. Za mene je kao svaki drugi igrač Reala, neću navijati za njega. Kad igra reprezentacija, onda je nešto drugo.

Ok, no zašto si mrzitelj Reala a ne samo navijač Barcelone (kao ja)? Navijam za Barcu no kao navijač, ne mrzitelj Reala. Kad bi igrali Real - PSG finale LP, navijao bi za Real, zato što ne volim PSG (no ne mrzim ga)
odgledao sam jucer drugo poluvrijeme i bas su igrali nikako. nemaju nikakvu kreaciju, sve se svodi na ako prodje prodje. masa dobrih igraca, a nitko ne igra..
trenutno mislim da bi ih i dinamo dobio...
Evo da se pohvalim, idem na Clasico sljedeći mjesec. Riješio letove, samo čekam da ulaznice krenu u prodaju

Evo da se pohvalim, idem na Clasico sljedeći mjesec. Riješio letove, samo čekam da ulaznice krenu u prodaju
Koliko si platio let, kol'ko mislis dat za karte?
Uzivaj kolega!
Uzivaj kolega!
U Irskoj sam, letovi za Barcelonu su dosta jeftini iz Dublina. 90 eura povratni let.
Negdje sam pročitao da će najjeftinija karta za utakmicu biti oko 200 eura.

Uzivaj kolega!
U Irskoj sam, letovi za Barcelonu su dosta jeftini iz Dublina. 90 eura povratni let.
Negdje sam pročitao da će najjeftinija karta za utakmicu biti oko 200 eura.
Sretno, uzivaj.
Ne znam koliko ces biti, al moj ti je savjet da pokusas upoznat sto vise katalonaca, lokalnih navijaca Barce, popricas sa njima o svemu naravno, ne samo o fudbalu.
I obidjes sto vise grad. Nemoj se drzati samo centra.
Te price ces duze pamtiti od arhitekture kojoj ces se vratiti prije ili kasnije.
Ma bio sam već 3 puta, prekrasan grad. Prošle godina sam bio na Barca - United. Ovaj put ću biti 4 dana tako da ću više toga vidjeti u gradu.

Šta reći za ovo?
Šta reći za ovo?
Pa da, Dinamo nevalja.
Dembele je baš očajan do sada.

Dembele je baš očajan do sada.
I evo šlaga na tortu...jbg dečko se treba prodati što prije, previše je vremena ozlijeđen za te novce...
Čim je izašao dva gola Barce.

Barca je igrala dobro i prije izlaska Dembelea iz igre, bilo je pitanje vremena kad ćemo zabiti. Nema potrebe za ovo drvlje i kamenje po čovjeku.
Meni samo nije jasno kako možemo jednu utakmicu igrati ovako dobro, pas igra, kombinacie, stvaranje šansi. I onda sljedeću utakmicu kao da gledam Slaven Belupo, nabijanje lopte bezveze itd. Kao dvije različite ekipe u razmaku od tjedan dana. I tako u zadnje dvije godine već.

Barca je igrala dobro i prije izlaska Dembelea iz igre, bilo je pitanje vremena kad ćemo zabiti. Nema potrebe za ovo drvlje i kamenje po čovjeku.
Meni samo nije jasno kako možemo jednu utakmicu igrati ovako dobro, pas igra, kombinacie, stvaranje šansi. I onda sljedeću utakmicu kao da gledam Slaven Belupo, nabijanje lopte bezveze itd. Kao dvije različite ekipe u razmaku od tjedan dana. I tako u zadnje dvije godine već.
Puno bolje kako je on izašao. Skoro sve izgubljene lopte su bile njegovo maslo. Igra je super, može i bolje. Dortmund je zrel za još golova.

Pisalo se nedavno ovdje u temi (i to navijači Barcelone) kako Messi ne želi dodavati Griezmannu i da je smeće od čovjeka. Jel vas sram imalo?

Sramota je da polu igrači dobivaju zlatne lopte a ovakav igrač ne.

Zadnjih 25 min, wtf? Raspad nepostojećeg sistema.

Ovo je jos i razumljivo. Imamo sad Atletico vani pa se spustili u prvu brzinu nakon 3-0 (bar se nadam da je to slučaj).

Sto reci? Nakon dugo vremena i puno utakmica napokon se nisam nazivcirao gledajuci. Super igra, dobar presing, igraci raspolozeni, De Jong odlicno odigrao, Rakitic na pocetku bio malo nesiguran, ali se popravio i trudio. Messija ne moram ni spominjat, zao mi je Dembelea jer se vidi koliko mu je stalo - pokrio se dresom i rukom valjda su mu se zasuzile oci? No, drago mi je sto je Griezmann zabio pogotovo na asistenciju Messija da hejteri i debili zasute vise o onom "Messi ne zeli dodati Griezmannu" , isto je pokazao koliko mu znaci kad je zabio plus puno trci i vraca se u obranu. Sve u svemu jako dobra utakmica, no nadam se da su se zadnjih 25 min cuvali za Atletico jer je ono bilo katastrofa.
Sancho je igracina, decko ima tehniku, brz je, ima sut. Za par godina ce biti predobar za bundesligu, nadam se da ce otici u pravi klub.