FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
Penal i crveni bravo...jeben li vam majku lopovsku

Penal? Odbijena lopta od lica na ruku? 

9 godina
odjavljen
Lol pa čisti penal, to je i Stevie Wonder vidio. Sudac smiješan
12 godina
protjeran
ne bih se cudio da antu cacica dovedu za trenera.
9 godina
Juveu poništen gol

suđenje je bilo vrlo dobro ali ajmo rec da je mandzo trebao crveni dobit
12 godina
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Penal i crveni bravo...jeben li vam majku lopovsku

Penal? Odbijena lopta od lica na ruku? 

Penal je bio, kao i gol sa druge strane. Mandzo dobio zuti karton za nista tako da lijepo anulirano sa drugim zutim. Mascherano takoder trebao par puta gutat. 

Jednostavno je ponistavao pogreske kako sa jedne tako sa druge strane. Steta za tekmu da je tako shrao. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljudi su bili bolji na tome im se ima čestitati...Ali brate mili nemožeš onakavu ruku i onakav start Mandžukića ne svirati.Ove sezone nas potkradaju na svim poljima.

Jesmo loši to sve stoji ali ne može nas sudac svaki put zaustavljati.

Naša igra se svodi na to da Rakitć primi loptu uz aut crtu,vrati je u sredinu,gdje Messi proba nešto a ako ne ide onda proba Neymar...Zatim sve dok ne uspijemo...

A kad se sjetim Guardioline Barce kad bi se bek ubacio u zadnji liniju i jednom povratnom izbaci cijelu momčad...Tog više nema kao ni sredine koja služi za prebacivanje lopti MSN-u.

Jadno da samo spali na ovo...

A najtragičnije je to što smo imali dovesti Dybali za 35 miliona eura gdje je rekao da bi plivao do Barce,a oni dovedu Ardu Turana i dogodine Paca Alcacera.

Dosta za danas.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
protjeran

Da je dao crveni ne bi došlo do onog.I kao drugu nije on svirao zaleđe nego pomoćni.

9 godina
odjavljen
Isti taj pomoćni ga je spasio u prvom poluvremenu s ofsajdom jer ovaj nije sudio faul na Khediri i tu se Barca mogla vratit.
10 godina
protjeran

Ne kažem da nije . Hoću reći da je Barcelona pokraden od Juventusa koji je bio bolji protivnik i to je to.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne kažem da nije . Hoću reći da je Barcelona pokraden od Juventusa koji je bio bolji protivnik i to je to.

Sudac je napravio jednaku grešku s obje strane i Barca pokradena?

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Cuo sam da je Mandzo silovao nekog midzeta u Torinu, strasno nesto...

...
16 godina
FC Barcelona

Još da završimo 3. u ligi, ispadnemo iz Kupa i to je to.

Momčad se zasitila kao i Bayern i Real....treba trener motivator i onaj koji će posložit pressing u 4-3-3. Očistit roster i mozgove i okrenut se novoj sezoni.

Igrači se ne pomlađuju.

10 godina
Ne znam sad kolko ovo glupo zvuci, al moze li se neka peticija potpisat protiv uprave barcelone, ovo sto oni rade je nečuveno, od nogometnog kluba su napravili marketinški pojam, dovode tamo nekog matorog mathieua, nekog tromog i jebacki smotanog gomesa, iniestu nece prodat, je institucija i ikona barce, sve to stoji, al mi moramo imat i mladje igrace u postavi, iniesta je dao svoje, rakitic je prvu sezonu i do pola druge igro na svom maksimumu, msn ne moze sve sam rijesit, trebalo bi dovest dybalu, navodno da je u klauzu svog ugovora naveo da ga barca moze kupit, tako nesto... treba nam desni bek, nakon danija alvesa nema tko proigravat i nabacivat ili dodavat messiju na rubu sesnaesterca da stvori sansu i zabije gol, luis enrique umjesto da se pokupi i relativno casno ode, on skuplja pare, to se ne radi ugledu nogometnoj velesili
10 godina
protjeran
Hahah kako jednaka greska?Prvo je trebao biti penal pa crveni i tek onda ponisteni gol...aj nemojte mi srat ovi vode 3 0 sudac nas je pokrao i to debelo.Pozdrav nemojte mi odgovarat vi koji se pojavite jednom godisnje u temi.
8 godina
FC Barcelona

Nije ni čudno da je Barca na taj način izgubila, kada nisu imali dobru postavu ni taktiku.  Juventus je zasluženo pobijedio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 0:51 (thekeyofdestiny13).
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Problem barce je Messi i to je to, klub je postao taoc jednog covjeka. Neimar je preporodio Brazil u zadnje dvije godine, postao je igracina. Uzet lovu za Lea, napraviti novu ekipu oko Neimara, mozda ubost bas ovog Dybalu i jos par dokazanih igraca, nesto mladih i zeljnih dokazivanja, ali graditi ekupu oko igraca koji gledaju prema suparnickom golu i znaju s loptom.

...
10 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo igrača koje smo doveli a koje smo propustili dovesti a to je samo ono što se sjećam i što je bilo u medijima.I oni koji smo prodali a nismo smjeli...

Ousmane Dembele,Dybala,Nolito,Thiago,Grimaldo,Adama,L.Perez,Marqinhos,Aurier,T.Silva,Aymeric Laporte,Gabriel Jesus,Bellerin,Gundogan,Coutinho,Theo Hernadez...

A doveli smo Paca,Mathieua,Gomesa,Ardu,Denisa,Dignea...

I na njih potrošili 150 miliona eura.

Toliko o tome.Ovo je katastrofa ako ne nađemo dobrog trenera da lupi šakom o stil i kaže hoću tog i tog a ne da nam šarlatan poznatiji kao Karamarko iz Spužva Boba ili ti ga Brednor Rodgers 2 sastvlja momčad.

11 godina
FC Barcelona

Čestitke Juveu na više nego zasluženoj pobjedi. Čista demonstracija kako se treba boriti za grb koji nosiš na dresu. Što se tiče suđenja mislim da je pogrešno samo to što Mandžukić nije isključen, no nebi mi zabili gol ni da su im dvojicu isključili. Što se navodnog penala tiče, može i ne mora biti suđen, lopta je napucana a pritom se još i odbila. Netko bi svirao netko ne.

Što se naše drage Barce tiče dobra stvar je što je Lucho već bivši, loša stvar je što će vjerojatno doći gori.

Zahvaliti se Iniesti na svemu i poželjeti mu svu sreću. Gomesa besplatno dati Realu, i platiti im ako treba da ga uzmu. Arda nek ide gdje hoće, Mathieu također i to što dalje. Raketu prodat dok se još može. Ima ih još za otpis al ne može odjednom.

Dosvesti napokon 2 veznjaka koji će biti pojačanje i lagano krenuti u nove izazove. Nije mi žao da ostanemo bez trofeja u situaciji da slažemo novu ekipu, al me tako ljuti gledati kako trofeji izmiču zbog igrača koji su zaboravili (ostali bez motivacije) igrati...

9 godina
Evil Access kaže...

Problem barce je Messi i to je to, klub je postao taoc jednog covjeka. Neimar je preporodio Brazil u zadnje dvije godine, postao je igracina. Uzet lovu za Lea, napraviti novu ekipu oko Neimara, mozda ubost bas ovog Dybalu i jos par dokazanih igraca, nesto mladih i zeljnih dokazivanja, ali graditi ekupu oko igraca koji gledaju prema suparnickom golu i znaju s loptom.

Neymar je teški panj. Ja ne znam šta ti vidiš u njemu zadnje pola sezone. Šta je dobrog napravio? 

Bolje da je njega mjenjao svako poluvrijeme umjesto što je svaki put vadio raketu, koji isto nije bogzna što.

16 godina

Ovo je naš tipičan balkanski mentalitet. Prije koji tjedan su ga uzdizali u nebesa zbog vrhunske igre, danas je najgori ikada.

Modrić odigra jednu lošu tekmu za Real, odmah se piše da ga treba prodati, da ništa ne valja. Isto vrijedi i za Raketu i sve ostale. Yebemti više i takve novinare i navijače. 

U vrhu je po asistencijama u La Ligi ako se ne varam i onda se ti pitaš što je napravio dobroga? A frizuru onda valjda, šta ja znam. 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
protjeran
Evil Access kaže...

Cuo sam da je Mandzo silovao nekog midzeta u Torinu, strasno nesto...

Mandjo je jucer bio kralj na terenu....... http://www.index.hr/sport/clanak/tko-je-ovdje-messi-mangup-mandzo-majstorski-uvalio-zajeb-najboljem-na-svijetu/962995.aspx

dc hejter
7 godina
protjeran
matrix777 kaže...
Evil Access kaže...

Neymar je teški panj. Ja ne znam šta ti vidiš u njemu zadnje pola sezone. Šta je dobrog napravio? 

Bolje da je njega mjenjao svako poluvrijeme umjesto što je svaki put vadio raketu, koji isto nije bogzna što.

Neymar i Hazard su najbolji igraci na svjetu atm. Jedini igrac koji je nesto probao napraviti protiv juvea.

...
9 godina

Dobro si rekao "probao". Istina je da Neymar slabo zabija u zadnje vrijeme. Pusti asistencije. 

Da je on na pravom golgeterskom nivou kao nekad, Barca bi bila najjaci klub na svijetu.

16 godina
Evil Access kaže...

Počni gledat tekme pa onda dođi komentirat, tako to ide, ovako samo ispadaš glup i nebitan

13 godina
FC Barcelona

Tako i treba samo neka ne uzme barca ili real...Igraju kako im se da , trebaju promjene.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam ja koju utakmicu ste vi ovdje gledali, ali Messi je jedini igrao kod Barce. To što iniesta (lopta za iniestu je bila čudesna) i suarez nisu zabili 1vs1 nije messijev problem. Sve šanse barcelone su bile kreirane od Messija. I onda gledam po portalima gdjessi messi, nije vam messi penaldo, da bi trebao dati barem 3 gola kako bi imao dobru utakmicu.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Hahah kako jednaka greska?Prvo je trebao biti penal pa crveni i tek onda ponisteni gol...aj nemojte mi srat ovi vode 3 0 sudac nas je pokrao i to debelo.Pozdrav nemojte mi odgovarat vi koji se pojavite jednom godisnje u temi.

A ti si tko?

To što ne visim u Barcinoj temi ili Real Madrid temi ne znaci da ne pratim temu.

Ja navijam za klub za koji bi ti prestao navijati jer nisu bili prvaci 6 godina a niti dosta dugo pristuni u ligi prvaka.

Prestani biti razmažen i sagledaj situaciju pametnije.

7 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Počni gledat tekme pa onda dođi komentirat, tako to ide, ovako samo ispadaš glup i nebitan

Pa jesi ti gledao tekmu jucer?! Svaka lopta ide na Messija, on dusi loptu, ne uradi nista, pa onda seta okolo kad mu uzmu loptu i stalno tako ukrug... Messi je sada isto kao i Djokovic u tenisu, ne igra mu se, a mora biti na terenu. Najpametnije im je da ga se rjese dok jos mogu uzeti pristojne novce za njega.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 14:07 (Evil Access).
13 godina
neaktivan
Ne piši gluposti.
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Pa jesi ti gledao tekmu jucer?! Svaka lopta ide na Messija, on dusi loptu, ne uradi nista, pa onda seta okolo kad mu uzmu loptu i stalno tako ukrug... Messi je sada isto kao i Djokovic u tenisu, ne igra mu se, a mora biti na terenu. Najpametnije im je da ga se rjese dok jos mogu uzeti pristojne novce za njega.

ahahahahaahahahahahahahahahahahah daj se ostavi nogometa molim te

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice