Eurobasket 2013

poruka: 68
|
čitano: 16.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Eurobasket 2011

Za nekoliko dana počinje europsko prvenstvo u košarci(Eurobasket).

Koji su po vama najveći favoriti?

Šta mislite kako će naši proći na Eurobasketu?

Mislite li da je ozljeda Ukića za nas katastrofa ili mislite da imamo neku adekvatnu zamjenu?

Hrvatska - Grčka? Šta mislite?

14 godina
neaktivan
Eurobasket 2011

Nije valjda da nitko ne prati košarku.

16 godina
neaktivan
Eurobasket 2011

Ja pratim ali najviše NBA, nije mi toliko interesantan eurobasket.

F.C LIVERPOOL
16 godina
Eurobasket 2011

da se ne otvara nova tema, mozda ima netko tko prati eurobasket 2013 u sloveniji... :)

iako su naši bili generalno u banani nakon španjolske pokazali su do sada neviđeni team spirit i sa 4 pobjede osigurali drugi krug... superiška...

žao mi je što BIH nije uspjela osigurati +10 vs litva da prodju i oni dalje, ali svakako ova 3ca mirze teletovića je prejaka!!

MuWu
15 godina
Eurobasket 2011

naši dobri večeras, pogotovo drugo poluvrijeme. Po Tomiću se najviše pljuje, ali on obavlja lavovski posao u obrani, a krenuti će ga i u napadu sigurno. Danas je bio vidljivo dosta umoran. Ulazak Šarića je bio ključan danas, odličnu rolu je odradio i pokazao da se može ozbiljno računati na njega već sad, od njegovog ulaska smo se počeli odvajati. Nakon dugo godina opet s guštom gledam košarkašku repku, momci igraju sa srcem i ginu na terenu, to je najvažnije. Nadam se da će biti puno naših navijača u Ljubljani sad u drugom krugu, zaskužili su.

Šteta za BiH, sigurno su po igri zaslužili prolaz, pogotovo kad pobijediš jednu ovakvu Litvu, ali sport je nažalost nekad nepravedan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 22:16 (antimadridista).
16 godina
Re: Eurobasket 2011
antimadridista kaže...

naši dobri večeras, pogotovo drugo poluvrijeme. Po Tomiću se najviše pljuje, ali on obavlja lavovski posao u obrani, a krenuti će ga i u napadu sigurno. Danas je bio vidljivo dosta umoran. Ulazak Šarića je bio ključan danas, odličnu rolu je odradio i pokazao da se može ozbiljno računati na njega već sad, od njegovog ulaska smo se počeli odvajati. Nakon dugo godina opet s guštom gledam košarkašku repku, momci igraju sa srcem i ginu na terenu, to je najvažnije. Nadam se da će biti puno naših navijača u Ljubljani sad u drugom krugu, zaskužili su.

Šteta za BiH, sigurno su po igri zaslužili prolaz, pogotovo kad pobijediš jednu ovakvu Litvu, ali sport je nažalost nekad nepravedan.

uf da... šarulja je odradio vrhunski posao, moram priznati da sam generalno odustao prije početka prvenstva od naših, jer ne volim ni repešu ni ukića, svi ostali su mi ok i borci su, ali eto, pokazali su da imaju taj duh škvadre kao i nogometna repka i volio bih samo da napravimo solidan rezultat ovaj puta kako bi se za slijedeće nacionalne košarkaške turnire vratila i publika a i vjera u našu basket repku...

mislim da ćemo izvući 1-2 omjer u drugom krugu, nadam se, ali i prenosimo 2 boda što će biti vrlo bitno... uf... samo malo sreće.. :)

MuWu
15 godina
Eurobasket 2013

Ovo zasad izgleda fenomenalno, bravo momci!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Re: Eurobasket 2013
Kako deremo fince :O
16 godina
Eurobasket 2013

ajmo zgazit žabare :P...

uff.. bit ce gadno, ako netko ide sutra  nek se javi na PM pa da popijemo pivo za repku i bug ! :D

MuWu
14 godina
Eurobasket 2013

Jesmo i Talijančiće isprašili, 3. četvrtina za pamćenje, masakrirali smo ih u napadu a pogotovo u obrani. Poslije onakvih rezultata na pripremama i prve tekme protiv Španjolske ovo je čudo. 

16 godina
Eurobasket 2013

stvarno svaku utakmicu nadmase moja ocekivanja, ovo je super. jel zna netko jesmo sad prosli ili?

16 godina
Eurobasket 2013

Prošli smo sigurno, sad samo s Grčkom za prvo mjesto. Prvo mjesto bi bilo super, jer bi onda vjerojatno imali lakšeg protivnika u četvrtfinalu.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
Eurobasket 2013

da da, četvrtfinale je sada ziher... ako dobijemo grke, kao što kolega kaže, prvi smo, no ukoliko izgubimo, a slovenci dobiju (to je 100%) fince , onda su oni prvi... ako izgubimo, španjolci dobiju italiju, mi smo 3. ... dakle.. pobjeda , garant smo prvi i ako slovenci dobiju... a sve ostalo, mozemo biti i 2. i 3. ovisi od italije i španjolske :D...  

sad sam došao  iz slovenije i bilo je super pa sam još pod dojmom i svašta sam pisao, no valjda ćete shvatiti :D

go go CRO!

MuWu
15 godina
Eurobasket 2013

ja ću dobit čir gledajući ih {#}

igramo stvarno dobro, samo nikad bez nervoze to privesti kraju, uvijek gubljenje živaca :)

ali svaka čast, prije turnira da mi je netko rekao da ulazimo u četvrtfinale i da ćemo uzeti 5 ili 6 pobjeda zaredom, rekao bi mu da je lud, nisam baš vjerovao u ovu ekipu. Sad samo probati dogurati što je dalje moguće, ali kako god završilo nisu razočarali.

12 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Kako borbeno igramo, stvarno fantasticno! Najmanje smo 3., Francuska, Srbija ili Ukrajina, pitanje je sad, i moze se to proci. A jedino sto u ovom trenutku zelim reci je:
DAJTE GRCKU DA SE IGRAMOOO :D 

17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Stvarno se ne sjecam kada sam zadnji puta gledao ovakvu Hrvatsku kosarkasku repku. Nevjerojatno mi je bilo u drugom poluvremenu koliko su letjeli terenom u obrani i imali dobrih akcija i ideja u napadu. Sve ove godine sa, rekao bih, koji puta i jacom (imenima) reprezentacijom nismo pokazali ovoliku borbenost. Kad bi se sad ovako nastavilo malo upumpalo para da se nastavi ova prica, jer kosarka je toliko zanemaren sport naspram nogometa a u povijesti toliko trofejniji da je to smijesno.

waffen
15 godina
Eurobasket 2013

Svaka čast momcima, tako se bori za Hrvatsku.

U nastavku nakon grupne faze, najviše strahujem od sudaca.

Nikad nisam prežalio onaj Beograd i ono što su nam suci priredili.

15 godina
Eurobasket 2013

Ajmo naši po prvo misto .

17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Sta reci, opet cu se sudaca sjecat? Kraj prvog produzetka - slobodna bacanja: Grci 29, mi 9... alo?????

waffen
12 godina
neaktivan
Eurobasket 2013
kakva steta vratili se grci, nakon 86-79 se oni vratili, steta, jos minuta, mozemo mi to!
15 godina
Eurobasket 2013

svaka čast dečki! pa ja ne mogu vjerovati koliko su me razveselili ovo prvenstvo!

14 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

mislim da se nije nitko nadao ovakom skoru

1 mjesto, idemo do kraja

14 godina
Eurobasket 2013

O hebemti koje drame do koje nije trebalo doći ali dok je pobjeda onda je slađe {#} E sad po ono što čekamo već skoro dva desetljeća ali neće biti ni malo lako protiv Ukrajine. Dobar su tim ali bilo bi zbilja šteta pa i tragedija shebat ovih 7 pobjeda u nizu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:55 (vrinho).
15 godina

Samo ču reči ovo:AKO IZUBIMO OD UKRAJINE VIŠE NIKAD NEGLEDAM KOŠARKU......{#}{#}

My way
15 godina
neaktivan
Takva potpora im treba. Bravo!
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Samo ču reči ovo:AKO IZUBIMO OD UKRAJINE VIŠE NIKAD NEGLEDAM KOŠARKU......{#}{#}

{#}

15 godina

Dobiju 7 zaredom:Gruzija,Poljska,Slovenija,Češka,Finska,Italija,Grčka i onda da u najvažnijoj utakmici sve ponište od neke Ukrajine...e neče iči....{#}

My way
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Hm, jedno piatnje. Jel mali Saric izletio iz igre zbog pet osobnih? Nisam to skuzio. Mislim, mali nije igrao od trece cetvrtine, a vrijedi za dvojicu u obrani.

waffen
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Ne znam gdje bih ovo postao, a vrijedno je paznje. Nema topic o kosarci?

http://www.index.hr/sport/clanak/najbolji-europski-kosarkasi-izabrali-drazen-je-najbolji-u-povijesti/701173.aspx

T. Parker ispred Sabonisa ili Kukoca nema sanse. Ali naravno da se apsolutno slazem ko je zavrijedio prvo mjesto.

waffen
17 godina
galinjo24 kaže...

Slazem se, a iskreno nisam previse ni pratio ovo prvenstvo jer u nase kosarkase nemam apsolutno nikakvo povjerenje. Sve ovisi o toj jednoj utakmici protiv Ukrajine. Isto tako mislim da smo imali dosta srece u zdrijebu jer mislim da nema sanse da bi dosli do cetvrtfinala u skupini sa Srbijom, BiH, Turskom i Litvom. Nista viditi cemo sutra sto ce biti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice