EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 116.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kao sto sam pretpostavio, Portugal je prosao dalje i dosao do finala... 

Mozemo mi sada tugovati i hejtati Portugal jer je izbacio nasu Hrvatsku, sto je dosao do zavrsne faze natjecanja bez neke prevelike dominacije... Ali Poljska je protiv Portugala izgledala jos 10x gore i definitivno nisu zasluzili prolaz, protiv Walesa su odigrali mozda i najbolju utakmicu na prvenstvu, a Hrvatska jednostavno nije imala muda slicno kao Poljska napasti kad je trebala i to se na kraju obilo u glavu... 

Da li je bilo boljih momcadi na ovom natjecanju? Je, svakako, ali nazalost sve bolje su bile na drugoj strani kostura a nasa Hrvatska nije znala iskoristiti danu joj priliku i to je jedini zal koji moze nama ostati... 

Zelim reci nemojmo zaliti sto je Portugal u finalu, mozemo jedino zaliti sto Hrvatska nije... 

13 godina
neaktivan

Kako je moguce da se kartoni bar nakon nekog odredenog dijela ne brisu ili da se ne gledaju? Ramsey dobio 2 zuta kartona u njima tad najvaznijim igrama(sjev.irska i belgija ako se ne varam?) jer je morao riskirati i onda ga to kosta polufinala..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
cod2playahhh kaže...

Kako je moguce da se kartoni bar nakon nekog odredenog dijela ne brisu ili da se ne gledaju? Ramsey dobio 2 zuta kartona u njima tad najvaznijim igrama(sjev.irska i belgija ako se ne varam?) jer je morao riskirati i onda ga to kosta polufinala..

Pa brišu se prije utakmice polufinala i to je ok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
cod2playahhh kaže...

Pa to i jeste cijeli bit kartona, da moras paziti sto radis na terenu. Da toga nema onda fino lomis na terenu dok ne dobijes zuti i onda malo uspores pa sljedecu utakmicu bez brige ispocetka.

14 godina

Ja večeras navijam za X do kraja, pa i nakon produžetaka, ali da na kraju kao pobjednici prođu Njemci! 

I makar 24 sata umornije, vjerujem da mogu bez problema onda unutar 90' pobjediti Portugal, jer u finalu sigurno neće moći biti toliko taktiziranja sa njima, od strane Portuglaca! 

ATJ Lučko
12 godina

Dali ste skuzili da mi na zadnja tri eura uvijek igramo sa buducim finalistima? 2008 Njemačku dobijemu 2-1 oni u finalu, 2012 u grupi sa Italijom i Spanjolskom 1-1 i 0-1, finale Italija-Španjolska, 2016 1/8 izbace nas Portugalci sad i oni u finalu...

16 godina

Ja očekivam da tko god večeras prođe uvale Portugalu bar 5 komada, to bi bilo najrealnije.

16 godina
MacTheBig kaže...

Ja očekivam da tko god večeras prođe uvale Portugalu bar 5 komada, to bi bilo najrealnije.

Neznam bas po cemu bi to bilo najrealnije, očito da nitko nema riješenja za igru Portugala.

J....s. ljepotu ako nema rezultata.

Ne kaze se bezveze '' ne j...e lijep, nego uporan''

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina

Slazem se da nije realno ocekivati da ih bas natrpaju, ali da su i Francuska i Švabija jače i bolje od Kikice & co, to svakako. Ja bi rekao 60:40 na pobjedu fra/njem u finalu, ali opet lopta je okrugla, ne pobjedi uvijek bolji/jači.

17 godina

Go shvabeeeeeee !

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 21:02 (4mal).
17 godina

Kako dobra tekma njemci ubijaju francuze jaooooooo!!!!

12 godina

Muller veceras trpa za 1-0 

17 godina

Ma tog mulera treba potjerat debil!

10 godina
Eh moj Švajni...
15 godina
Sad dali je bio penal ili ne..
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran

Ne svira 2 penala za Njemačku cijelo vrijeme navlači za ovu Afričku prčiju.Pas mater.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Zaplivao rukom, al dam se kladit da je bilo na strani njemaca, da nebi dosudio...domacin...naravno da ce bit poguranac.

Origin ID: ReaLazio
17 godina

Smece od suca !

14 godina
strelokkk kaže...

ne pobjedi jaci ali pobjedi uvijek na kraju Germany :D

Mdaaaaaaaaa kolega, sada će to biti malo teže potvrditi! 

Je da je bio trunkicu trkanac rukom lopte, ali Bože moj, ono je bio duel ljudi moji, po meni, Rizzoli ovdje malo puno pogriješio! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Po meni ono nije penal, u duelu rukom koja je bila na strani tjela od protivnika, kako se "bacao" napred glavom da izbije i dodje prije do lopte jednostavno cimnuo je rukama napred, sta svi rade..jer nemozes se samo bacit napred glavom kao deblo, nije ista inercija nego kad rukama cimnes

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan
Formula veli fra osvaja ,a cini mi se da je to to
17 godina

Cekamo beusana 

12 godina
Ma cisti penal po meni. Steta :/
Ajmo Njemacka do izjednacenja!!
17 godina

Odlično. Sad je 5.00 koeficijent na pobjedu Nijemaca :) 

But how do it know
16 godina

Tehnički gledano penal čist ko suza, igranje rukom.

Ali mislim da ovo nitko drugi nebi sudio, možda sam u krivu.. Da se držao ovog kriterija mogao je već 2 penala za Njemce dosuditi.

17 godina
MacTheBig kaže...

Ali mislim da ovo nitko drugi nebi sudio, možda sam u krivu.. Da se držao ovog kriterija mogao je već 2 penala za Njemce dosuditi.

Pa mislim da nisi baš u pravu. Ne sudu se svako igranje rukom, pogotovo kad je ruka dolje. Ovo se obavezno svira, Vida, Boateng, sad Schweini kad je ruka gore

But how do it know
17 godina

Al ga melje vlaovic ...samovjska jedini realan i normalan tamo   

16 godina
hrvooje kaže...
MacTheBig kaže...

Pa mislim da nisi baš u pravu. Ne sudu se svako igranje rukom, pogotovo kad je ruka dolje. Ovo se obavezno svira, Vida, Boateng, sad Schweini kad je ruka gore

Hah, u redu onda. Penal je bio tu nema dvojbe, isto tako da ga nije svirao mislim da mu nitko nebi prigovorio.

Sve u svemu sudac nikakav kriterij nema. Nadam se da neće još više uništit utakmicu.

16 godina
neaktivan

Bit će zabavno finale ... Francuska - Portugal

Šteta za njemce, bore se al nemoš protiv sudca i poguranaca za Francuze...

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice