Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 125.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
Christian kaže...

Evo i nekih orijentacijskih prognoza...

subzero {#}

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Svi u srijedu na stadion!!!

Vidimo se na istočnoj tribini.

Ja idem sutra kupit karte za sebe i ekipu, nadam se da još ima ;)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 1:11 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Tako jee... a bit ce nas vidim :D

i ja sam na istoku..isto.:)

17 godina
mario1990 kaže...
FlyBoy kaže...

Tako jee... a bit ce nas vidim :D

i ja sam na istoku..isto.:)

i ja isto

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Krenem po karte dans jutrom, i naravno, strahovi mi se obistinili, istok is jever rasprodani, zapad dolje jedino ostao, 100kn karta, malo previše za moj džep.

Odem pod južnu tribinu na kiosk, ista situacija...

Na kraju od šanera kupio 3x za zapad gore, i to bez kape i šala (nije da mi je to nešto bitno...) i to one s pozivnicom karte, ali to ne bi trebalo igrati neku ulogu...još sam i dobro prošao, po 60kn.

Recite, jer na svim kartama piše gore Organizator: Nk Dinamo, Zagreb, OIB: 93376857458 ili taj oib ima veze s tim što su to karte pozivnice???

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 17:12 (FlyBoy).
17 godina
FlyBoy kaže...

Krenem po karte dans jutrom, i naravno, strahovi mi se obistinili, istok is jever rasprodani, zapad dolje jedino ostao, 100kn karta, malo previše za moj džep.

Na kraju od šanera kupio 3x za zapad gore, i to bez kape i šala (nije da mi je to nešto bitno...) i to one s pozivnicom karte, ali to ne bi trebalo igrati neku ulogu...još sam i dobro prošao, po 60kn.

Recite, jer na svim kartama piše gore Organizator: Nk Dinamo, Zagreb, OIB: 93376857458 ili taj oib ima veze s tim što su to karte pozivnice???

kod mene mislim da isto piše ovaj organizator i oib.

karte nisu kod mene nego kod frenda , ali mislim da sam baš to proučavo kad sam držao kartu u rukama xĐ

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ma nece ti tu bit problema.Samo što češ gore biti s djecom,i jug ce isto bit pun djece.Pa kako to da je sjever rasprodan ?

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina
Dinamo 2010/11

Dečko je upravu, ja nisam BBB, ali na tekmu ću otići zato što mi se gledaju europske tekme.

bio sam prošle godine, bit ću i ove.

Navijam za dinamo, ali to ne znači da sam BBB.

BBB-i su izjasnili svoj stav, i pravi BBB-ovci nebi trebali biti na utakmici, iako bih ja volio da budu, nekako mi je pretiho na tekmama bez njih{#}

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Dečko je upravu, ja nisam BBB, ali na tekmu ću otići zato što mi se gledaju europske tekme.

bio sam prošle godine, bit ću i ove.

Navijam za dinamo, ali to ne znači da sam BBB.

BBB-i su izjasnili svoj stav, i pravi BBB-ovci nebi trebali biti na utakmici, iako bih ja volio da budu, nekako mi je pretiho na tekmama bez njih{#}

Dobro,ovo sa bakračima sam možda malo pretjerao ajd ispričavam se svim istinskim ljudima/navijačima Dinama

Također nisam pripadnik BBB-a ali svakodnevno vidim kakva im se nepravda nanosi a najtužnije mi je što naši stadioni već 10 godina zjape prazni a ti isti BBB dečki su po kiši,suncu i snijegu bodrili isti taj Dinamo za kojeg su građani Zagreba radili viceve,smijarije o stadionu pa dragi ljudi da mi imamo išta soli u glavi,mogli bi zajedničkim snaga i obnoviti stadion i podržati neke ideje BBB-a i ostalih navijača za dobrobit kluba i situacija bi se stabilizirala.Nego sad je bitno da si dobio neku tamo kapu i šal i vječno će ti to biti uspomena na dobivene rekvizite a kad taj isti Dinamo npr.sutra izgubi utakmicu govorit ćeš kako su ti dečki glupa momčad,kako Vahid nema pojma i nećeš vidjeti stadiona narednih 5 godina osim ako u međuvremenu ne dobiješ novu kapu :).Mir !

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ja isto nisam BBB a ne idem na neke naše utakmice jer su mi ne zanimljive.Idem na utakmice u europi jer se tu ima šta vidjeti,dolaze kvalitetne momčadi.Zar nisu rekli da je sjever rasprodan ?

17 godina
Dinamo 2010/11

Gledajte, i ja se isto nadam da će se maksimir popravit.

Ali ipak, mislim da BBB to rade na krivi način. Dinamu su sad navijači potrebniji no ikad!

Ukoliko prođemo u sljedeći krug, čisto se nadam da će boysi popustiti bar zbog EL tekmi.

Mislim, povijesne tekme se ne propuštaju zbog nekog "mamića" ili šta ja znam već čega...

A ukoliko prođemo dalje, valjda će se Bandić i Mamić isprsiti s 15ak mil € da uredimo malo maksimir.

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Gledajte, i ja se isto nadam da će se maksimir popravit.

Ali ipak, mislim da BBB to rade na krivi način. Dinamu su sad navijači potrebniji no ikad!

Ukoliko prođemo u sljedeći krug, čisto se nadam da će boysi popustiti bar zbog EL tekmi.

Mislim, povijesne tekme se ne propuštaju zbog nekog "mamića" ili šta ja znam već čega...

A ukoliko prođemo dalje, valjda će se Bandić i Mamić isprsiti s 15ak mil € da uredimo malo maksimir.

Stvar je u tome,da su BBB pokušavali na brojne načine i mirnim putem pregovarati s Mamićem u vezi stadiona,uređenju kluba ali je ovaj fino njima rekao:Ja sam šef u ovoj prčiji,ja kupujem igrače,ja stvaram lovu koji ste vi sad seljaci da meni govorite šta ću raditi!Iskreno,meni je također žao da BBB propuštaju ovakav spektakl jer mi fali ono njihovo neprestano i fanatično navijanje 90 minuta bez stajanja ali ako su oni uvidjeli da drugog izlaza nažalost nema,treba ih podržati a ne se razbacivati s izjavama:Napokon smo maknuli one primitivne nasilne budaletine sa stadiona koje su branile čast kluba 13.5.1990 i u Domovinskom ratu,sad napokon tih budala i propalica nema bumo si ja i moje djete sad išli na utakmice jer mi smo kulturni,pa ljudi dragi ja nikad nisam čuo u svome životu da je itijedan BBB nasrnuo na roditelja i njegovo djete koji su navijači Dinama,uostalom zašto bi i nasrnuli.Dobro,možda nije najbolje da djete sluša UBI ovoga ubi onoga,jeb*m ovo jeb*m ono jer će možda stvoriti neku krivu sliku o nečemu ali i mislim da se ne trebaju roditelji bojati Stadiona,više  trebaju reći djeci da ti ljudi koji se nalaze na sjeveru da oni vole taj klub i da su mu posvetili život i da ih gledaju kao "prijatelje" jer šta mislite da ti isti BBB-ovci nemaju emocija,da su obične hladnokrvne budale koje kamenuju buseve i prebijaju malu djecu,pa oni su LJUDI KAO I MI!

Potpuno se slažem za Maksimir,volio bih da on nije "ruglo" grada nego PONOS!!

Zamisli 40.000 sjedećih mjesta,veliki krov,novi reflektori i 40.000 srca koje KUCA ZA PLAVU BOJU!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 21:19 (zgsolja).
15 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Stvar je u tome,da su BBB pokušavali na brojne načine i mirnim putem pregovarati s Mamićem u vezi stadiona,uređenju kluba ali je ovaj fino njima rekao:Ja sam šef u ovoj prčiji,ja kupujem igrače,ja stvaram lovu koji ste vi sad seljaci da meni govorite šta ću raditi!Iskreno,meni je također žao da BBB propuštaju ovakav spektakl jer mi fali ono njihovo neprestano i fanatično navijanje 90 minuta bez stajanja ali ako su oni uvidjeli da drugog izlaza nažalost nema,treba ih podržati a ne se razbacivati s izjavama:Napokon smo maknuli one primitivne nasilne budaletine sa stadiona koje su branile čast kluba 13.5.1990 i u Domovinskom ratu,sad napokon tih budala i propalica nema bumo si ja i moje djete sad išli na utakmice jer mi smo kulturni,pa ljudi dragi ja nikad nisam čuo u svome životu da je itijedan BBB nasrnuo na roditelja i njegovo djete koji su navijači Dinama,uostalom zašto bi i nasrnuli.Dobro,možda nije najbolje da djete sluša UBI ovoga ubi onoga,jeb*m ovo jeb*m ono jer će možda stvoriti neku krivu sliku o nečemu ali i mislim da se ne trebaju roditelji bojati Stadiona,više  trebaju reći djeci da ti ljudi koji se nalaze na sjeveru da oni vole taj klub i da su mu posvetili život i da ih gledaju kao "prijatelje" jer šta mislite da ti isti BBB-ovci nemaju emocija,da su obične hladnokrvne budale koje kamenuju buseve i prebijaju malu djecu,pa oni su LJUDI KAO I MI!

Potpuno se slažem za Maksimir,volio bih da on nije "ruglo" grada nego PONOS!!

Zamisli 40.000 sjedećih mjesta,veliki krov,novi reflektori i 40.000 srca koje KUCA ZA PLAVU BOJU!!!

Slažem se s tobom prijatelju.

17 godina
Dinamo 2010/11

Da istina, ali i Mamić će kad tad pokleknut,  i taj će stadion biti završen!

Osim toga sad će ubrzo i izbori za gradonačelnika, pa vjerujem da će se i Bandić malo tome posvetiti.

Ovo što si rekao da su boysi ponos, to je istina, i to velika!!!

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Da istina, ali i Mamić će kad tad pokleknut,  i taj će stadion biti završen!

Osim toga sad će ubrzo i izbori za gradonačelnika, pa vjerujem da će se i Bandić malo tome posvetiti.

Ovo što si rekao da su boysi ponos, to je istina, i to velika!!!

Gledaj Maminjo je donio dosta para i odličan je biznismen i na tome mu svaka čast,njegovi ispadi su legendarni ali mislim da si je malo previše maha uzeo i da će ga to srušiti!Toplo se nadam kao i ti da ćemo napokon dobiti i stadion i atmosferu i odličnu publiku pa pobogu Hrvati su rođeni borci i navijači to nam je u KRVI!{#}

Živio Dinamo i Majka HRVATSKA!{#}

17 godina
Dinamo 2010/11

A ja se pak toplo nadam da sranje koje su boysi napravili danas nije naznaka neke njihove nove politike u borbi protiv Mamića. Nemojmo zaboravit da je Dinamo na uvjetnoj tako da se eventualni sutrašnji ekscesi neće tolerirat...

17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Čovječe ja i ti ne možemo imati različitije stavove.

BBB, nisu oni branili nikakav ugled Hrvatske i dinama nikad, nit su bili u rovovima. Bili su moj stari i tvoj stari i očevi tih BBB-ovaca. Prosjek godina BBB-a je 20, i to sam puno rekao.

O njihovim idejama, i o Maksimiru isto nemam puno pohvala. Situacija je takva kakva je, dalo se hrpa para za izgradnju stadiona, iako su i oni koji su davali te pare (moj stari i tvoj stari) znali da neće završiti gdje su predviđene. Mogu boysi cijelih 90 minuta navijat, ali ako poleti i jedna bengalka to je za osudu cijeloj skupini. Mislim, zar je tako lijepo vidjeti crveni plamen/dim??

A baš da su i gospoda boysi, nisu, to su djeca odrasla na stadionu, a ne školama/fakultetima, ili tatini sinovi s viškom para i manjkom pameti. Kladim se da nema 10 istinskih boysa s faksom. I njihove manire su u skladu s time. Oprosti, ali svi podaci, pa i osobna iskustva idu u prilog mom stavu. Jedan dan se pobiju ko budale (pijane) a drugi organiziraju konferenciju za novinare i kažu da osuđuju bilokakvo nasilje. Pa to više ni pas s maslom nebi pojeo.

A o Mamiću ne želim ni početi. Zadnji ološ na svijetu. Kakav dobar bizmisen??? Nije frajer uložio kune, KUNE!!!! hebene u sve svoje transfere i otkrića. Sve je to novac namjenjen klubu, stadionu. A kome ide novac nakon što se taj isti igrač proda za veće pare u lige petice? Bagra i kriminalac kakvog nema, o mentalnom zdravlju da ne pričamo. Najtamnija tamnica je predobra za njega.

Vidimo se sutra na tekmi.

16 godina
Dinamo 2010/11

Vrlo zanimljivo, tu se svi u sve razumiju. Tipično naše.

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Zato ja idem na Istok di su kud i kamo  normalni ljudi.

17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

Vidim dosta nas ide na utkamicu - baš dobro!

Ali bit će gadno - vani je izrazito neugodna hladnoća, no nema veze - svi se nadamo da ćemo napokon doživjetu tu (istina prenapuhanu po značaju) povijesnu pobjedu!

{#}

...
16 godina
Dinamo 2010/11

Molim vas jednu brzu i pouzdanu informaciju ima li još ulaznica za tekmu ( sjever vidim nema , a ostatak ) ? da nejdem u ZG bezveze , hvala .  Idemo Dinamooooo!!!!!!!

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

jos malo pa tekma ;D

neka im je sa srecom ..

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
16 godina
Dinamo 2010/11

Svaki komentar je suvišan sad...

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Klasika... {#}

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
14 godina
neaktivan
Jesu dobili? Na poslu sam pa nemam pojima.
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Sretan put Vaha!

:D

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
15 godina
Sale_ds kaže...
Jesu dobili? Na poslu sam pa nemam pojima.

izgubili 1:0

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

možda moj praunuk doživi dinamovo europsko proljeće...

Sic semper tyrannis.
17 godina
Maximus kaže...

Klasika... {#}

Kaj se drugo moglo i ocekivat sve po starom kaj drugo.{#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Maximus kaže...

Klasika... {#}

Kaj se drugo moglo i ocekivat sve po starom kaj drugo.{#}{#}

Budala se uvijek nada... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice