Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 125.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Dinamo 2010/11
VirtUoso kaže...

Jbga. Villareal mnogo uigranija ekipa. Rijetko grijese u dodavanjima. Obrana im radila odlicno. Dinamo nije mogao sloziti solidan kontranapad... 

Ma nebih rekao da je tu stvar u uigranosti. Treba bit realan i reći da su oni ipak druga klasa europskog nogometa a Dinamo treća, kvaliteta je presudila ovaj put.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže.

Dobro zboriš Kora,nego očekival sam tvoju prognozu prije tekme,kaj si moral te balune na slici napuhavati,hehe

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

Šteta, dobro je počelo, ali je bilo jasno da će nas koštati ona promašena prilika Fatos - jednostavno smo ih zbunili presingom i bilo je pitanje trenutka kada će se oni probuditi i početi igrati.

Kod penala je Kelavo mrvicu oklijevao s izlaskom i zato je kasnio, ali kako je lik već padao sam od sebe, moglo se i ne suditi (kao što se moglo i suditi).

Sve u vemu konačan rezultat i nije ništa neočekivano, s rezultatom iz Grčke rekao bih da smo super prošli (jer da smo igrali i neriješeno - opet bismo morali pobjediti PAOK), ali mislim da je OGROMAN problem što smo ostali bez Bišćana. On je meni bio najbolji igrač, ako ne ukupno, onda u obrani i silno će nam nedostajati protiv tvrdog i neugodnog PAOK-a....

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

jer da smo igrali i neriješeno - opet bismo morali pobjediti PAOK

Da ali psihološki bi momčad dobila na samopouzdanju kojega trebaju za razbiti PAOK.

15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

PAOK i Brugge odigrali 1:1, tako da je za 2 tjedna dovoljna i pobjeda 1:0.

Što se tekme tiče, drugačije bi završilo da je ušlo ono od Tonela i Beqiraja na početku ali šta je tu je.. Villarreal nije bez razloga među prvima u Primeri.

Jedino žalim za crvenim Bišćana, ono je bilo nepotrebno.

I da; Kelava car!

Zar pase i pobjeda sa jednim golom razlike? nesto sam cuo da su pricali da treba sa 2.

16 godina
mario1990 kaže...
nontryer kaže...

PAOK i Brugge odigrali 1:1, tako da je za 2 tjedna dovoljna i pobjeda 1:0.

Što se tekme tiče, drugačije bi završilo da je ušlo ono od Tonela i Beqiraja na početku ali šta je tu je.. Villarreal nije bez razloga među prvima u Primeri.

Jedino žalim za crvenim Bišćana, ono je bilo nepotrebno.

I da; Kelava car!

Zar pase i pobjeda sa jednim golom razlike? nesto sam cuo da su pricali da treba sa 2.

Da je PAOK dobio Brugge onda bi trebala pobjeda od 2 razlike, ja mislim.. ma tko će znat, bilo je milijun mogućih scenarija pa sam se pogubio među svim tim..

Uglavnom, sad je potrebna minimalna pobjeda i to je to.. proljeće, here we come. {#}

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

nadam se da će Bečiraj postat novi hit na youtube-u...EPIC FAIL SVAKA MU ČAST....

#!

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 10:29 (CreaToR).
15 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

nadam se da će Bečiraj postat novi hit na youtube-u...EPIC FAIL SVAKA MU ČAST....

Ja se nadam da će postati Kuytim Shalla i ne sumnjam u to,on je pravo pojačanje za Dinamo a onaj promašaj se može desiti svakome.

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...
CreaToR kaže...

Ja se nadam da će postati Kuytim Shalla i ne sumnjam u to,on je pravo pojačanje za Dinamo a onaj promašaj se može desiti svakome.

Nemože se desiti svakome lol, ja sam uvjeren da ono nebih kiksao haha

Dinamo živi vječno
16 godina

A prije par dana kad je Rijeci uvalio onu golčinu vam je bio dobar a?

Svakom se dešava da fula ovako nešto, sad bi tražio po youtube-u kako su fulali Eduardo, Šuker, etc etc al mi se ne da.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Što reći,nismo ni mogli očekivati nešto senzacionalno,Ivan Kelava dečko nas je vuko na sve strane i svaka mu čas na tome.15.12 je biti ili ne biti mislim da imamo kvalitetnu momčad koja može poraziti PAOK,zato svi na Maksimir!

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
Dinamo 2010/11

šteta zbog viskog poraza,dobro smo počeli,šteta i zbog bišćana,sad će barbarić morat igrat ,a u kakvoj je on formi to neznam,bit će teško 15.12. ,grci će vjerovatno igrat bunker,jer igraju nogomet kao talijani,kao da gledam chievo,parmu ili takav osrednji klub iz serie a,ma samo da kelava dobro brani i da imamo 2-3 raspoložena pojedinca i pobjeda je neupitna {#}

15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Nemože se desiti svakome lol, ja sam uvjeren da ono nebih kiksao haha

Da,zaboravil sam na legendarnog skupljača lopti iz PES-a,hahaha

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Dvije mi stvari ne idu u glavu. Što je Vaha želio postići stavljanjem Badelja na krilo i Calellom u igri. Calella nisam vidio od ononog početnog nabrajanja sastava. Pola sata sam se živcira da uvede Tomečaka umjeste njega, ali ništa... Na Ibaneza neću trošiti riječi

15 godina
neaktivan

Calello nije dobro odigrao, imao je previše grešaka u dodavanjima. A Ibahnez je pokazao još manje, ako je dvaput u cijelo utakmici uspio probiti stranu, i kad je probio katastrofalno je ubacio, takoreći napamet. U napadu ovaj bequeraj isto nije nista napravio, osim što je promašio prazan gol nije niti u igri nist pokazao, nest malo napoćetku se trudio i onda dalje nist od njega. Sammir na je početku isto dosta griješio u dodavanjima, ali kasnije je počeo dobro igrati, igrao je solidno, ali solidno nije dovoljno za momčad poput villarreala. Vrsaljko se isto nije iskazao, nije uspjevao probiti stranu, a i onaj cani ga je par puta dobro izvrtio. Badelj jhe par puta dobro probio stranui dao par dobrih lopti, tak da ožemo reći da je on isto bio solidan, što nije dovoljno dobro da se pobijedi Villarreal.  A i ostali su nisu previše iskazali, mislim da Dinamo može puno bolje odigrati nego što je odigrao ovu utakmicu. Da su svi igrači bili na nivou, mislim da španjolci nebi ovako lako došli do pobjede, teško da bi dinamo pobjedio, ali nerješeno su sigurno mogli izvući ponavljam da su svi igrači bili na nivou. Jedini koji je bio na nivou zadatka je kelava, svaka mu dala, branio je kako spada još samo da popravi ispucavanja. Tako da je teško očekivati pozitivan rezultat ako su ti samo jedan ili dva igrača raspoloženi, a ostali onak, prolazni ili katastorfalni.

Sad Dinamu neprostaje nist drugo nego pobijediti u maksimiru Paoka, mad smatram da će to biti vrlo teško. Lakše bi nam je bilo pobjediti Villarreal, nego što će nam biti Paok. To je iz dva razloga, prvo jer protiv španjolaca nismo bili pod pritiskom, a drugo jer nam više paše momčad koja igra otvoreni nogomet poput Villarreala, nego momčad koja igra čvrsto i defanzivno poput Paoka.

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Ma ti nisi normalan. S onakvom igrom Villarreala nisu ni mogli bolje igrati. I kako uopce mozes napisati da bi bilo bolje da igraju zadnju tekmu protiv ekipe kao sto je Villarreal nego PAOK. Pa to nema veze sa stvarnoscu
Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Šteta, dobro je počelo, ali je bilo jasno da će nas koštati ona promašena prilika Fatos - jednostavno smo ih zbunili presingom i bilo je pitanje trenutka kada će se oni probuditi i početi igrati.

Kod penala je Kelavo mrvicu oklijevao s izlaskom i zato je kasnio, ali kako je lik već padao sam od sebe, moglo se i ne suditi (kao što se moglo i suditi).

Sve u vemu konačan rezultat i nije ništa neočekivano, s rezultatom iz Grčke rekao bih da smo super prošli (jer da smo igrali i neriješeno - opet bismo morali pobjediti PAOK), ali mislim da je OGROMAN problem što smo ostali bez Bišćana. On je meni bio najbolji igrač, ako ne ukupno, onda u obrani i silno će nam nedostajati protiv tvrdog i neugodnog PAOK-a....

Ako se ne oporavi Biscan moze Cufre uskocit kao zamjena na stopera

15 godina
protjeran
Arnold Šrafncinger kaže...
Miro kaže...

EPIC FAIL svemirskih razmjera

Dinamo živi vječno
17 godina
Miro kaže...

E da treba ugurat loptu u gol s dva metra,{#} to je problem itekak da su dali gol u tom trenutku onda bi to malo drukcije izgledalo ali ipak je to samo Dinamo ništa cudno.{#}{#}

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Jos samo spomenite Barbarica i ovaj thread je EPIC.

A man without a religion is like a fish without a bicycle
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Tko god dođe u Dinamo od stranih igrača zarazi se sindromom Dinama, tj fulanja ovakvih zicera, dinamovskih grešaka u obrani, dinamovskih primanja golova, a zarazi se i navikom da svaku drugu europsku utakmicu nazove povijesnom

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...
Miro kaže...

EPIC FAIL svemirskih razmjera

Joj sooryyyyyy kak sam mogao ne znat kompletnu statistiku i kartone i ozljede i p**** materine,pa nemrem kompletno svaku sitnicu pratit jbte

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Treba pobijedit PAOK i proći skupinu. Villareal treba zaboravit, bolji su. Dinamo je trebao odigrati bolje, ali nije. Ništa strašno i ne treba se zamarati time...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

E da treba ugurat loptu u gol s dva metra,{#} to je problem itekak da su dali gol u tom trenutku onda bi to malo drukcije izgledalo ali ipak je to samo Dinamo ništa cudno.{#}{#}

Kaj si opet počel gledat tekme pa si se razočaral?Koliko znam u ovoj temi si rekel da ti to ne gledaš,hehe,e pa dobro da nam se vratil jedan ljubitelj Dinama,hahaha 

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Dvije mi stvari ne idu u glavu. Što je Vaha želio postići stavljanjem Badelja na krilo i Calellom u igri. Calella nisam vidio od ononog početnog nabrajanja sastava. Pola sata sam se živcira da uvede Tomečaka umjeste njega, ali ništa... Na Ibaneza neću trošiti riječi

Pa isto kao i protiv Brugge-a, samo što je Villareal bolja ekipa 3 puta. Za Ibaneza se slažem da je loš, ali zar misliš da je Morales trebao igrat?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
muhaqeri kaže...
rambox kaže...

Kaj si opet počel gledat tekme pa si se razočaral?Koliko znam u ovoj temi si rekel da ti to ne gledaš,hehe,e pa dobro da nam se vratil jedan ljubitelj Dinama,hahaha 

Pogledam i ja malo da, no neusporedivo manje kak sam nekad gledal nogomet.{#} Obicno povremeno zavirim i to je to, da bi gledal cjelu utakmicu nema šanse kad vidiš onaj pocetak i promašaje to je to sve jasno ko dan.{#}

15 godina
protjeran
rambox kaže...
muhaqeri kaže...
rambox kaže...

Pogledam i ja malo da, no neusporedivo manje kak sam nekad gledal nogomet.{#} Obicno povremeno zavirim i to je to, da bi gledal cjelu utakmicu nema šanse kad vidiš onaj pocetak i promašaje to je to sve jasno ko dan.{#}

Daj šta lažeš...........pa baš kad vidi normmalan čovjek onakve promašaje na početku utakmice to ga i zaintrigira jer je očito da će biti takvih još a time će i sama utakmica biti zanimljiva, a koliko ja znam utakmice se gledaju kad su zanimljive više nego kad su dosadne, alaj sereš, kobajagi ga ne zanima, a garant svaku utakmicu Dinama gleda cijelu od kraja do početka plus emisiju prije i poslije tekme, znam ja takve ko ti

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 18:16 (Kora).
15 godina
neaktivan

Ne samo kaj mulja nego je i toliko jadan da je prešao u slušaonu mi kontrirati haha{#}

17 godina
Dinamo 2010/11

Treba se sad pripremiti, odradit rutinski Varaždin i Osijek, zbit glave i ostavit srce na terenu pa kaj bude. Grci su doktorirali bunker, bit će gadno, al sve je na nama.

Svi na Maksimir!

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Ne samo kaj mulja nego je i toliko jadan da je prešao u slušaonu mi kontrirati haha{#}

Pa kaj je tebi problem pustit mu jedan ovakav sentis {#}

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice