Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.142.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovisi koja trenirga...

13 godina
Rast mišića i visina

Trenirka je ok ako je normalnog kroja , ali kad vidim one koje izgledaju kao da si se usro u gaće dode mi lose . 

16 godina
Rast mišića i visina

ma kojeg god kroja bila trenirka nije za neka mjesta i kraj price, oni koji ju obuku na ta mjesta su seljacine koje neznaju kulturu.

13 godina
Rast mišića i visina

Nisam ja komentiro gdje treba ili ne treba nositi trenirku ja sam komentiro kroj .

Evo da se pohvalim i ovdje . 

U 9. mjesecu prošle godine kada nisam ništa trenirao sam na 400 metara trčao 126 sekundi a sada nakon 5 mjeseci treninga trčim 79 sekundi :D 

16 godina
Rast mišića i visina

ja sam bez ikakvog cardio treninga prosle godine istrcao 400m za 70 sekundi. jos da pocnem radit na kondiciji islo bi mozda bolje.

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...
sigel88 kaže...

Uglavnom, meni se nikad neda zahebavat s trapericama pa ljepo odem i uzmem si donji dio trenirke i stvar rijesena {#}

I ideš u škole/na posao/izlaske/ javna mjesta u trenirkama?

svaka čast {#}

pa ja sam stalno u trenerci. osim ak idem na dejt s nekom... :D .. necu ici u ducan u trapericama. u trenerci se najbolje osjecam

13 godina
mar123 kaže...

ja sam bez ikakvog cardio treninga prosle godine istrcao 400m za 70 sekundi. jos da pocnem radit na kondiciji islo bi mozda bolje.

Ja takoder nisam radio nikakvu vrstu cardio treninga . Trenirao sam snagu samo , uz to nisam ni smršavio ništa ,jedino je salo zamjenjeno sa prilično mišića . 

15 godina
Rucipe kaže...
mar123 kaže...

Ja takoder nisam radio nikakvu vrstu cardio treninga . Trenirao sam snagu samo , uz to nisam ni smršavio ništa ,jedino je salo zamjenjeno sa prilično mišića . 

61s {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma kojeg god kroja bila trenirka nije za neka mjesta i kraj price, oni koji ju obuku na ta mjesta su seljacine koje neznaju kulturu.

ako smatras ''seljacine'' oni koje nose trenerku u skoli , onda nezz stvarno... I naravno da ima veze kakvoj je kroja trenerka  ako obuces onu siroku trenerku  i onda ti ta trenerka ''pojede'' tenisice to je druga stvar, ali ovako svecanije trenerka je bas fora ne vidim problem za skolu cisto okej nositi trenerku..

eune : Flaeryy
14 godina
Rast mišića i visina

Ma staa, tresa najveci stil uvijek lagan i opusten {#}

15 godina
Rast mišića i visina

Daj molim te, nema smisla ovakvu temu načimati kad nas je ovdje svih uzrasta.

neke stvari se promjene sa godinama, promjeni ti se stil odijevanja i na neke stvari paziš.

Neću se za dućan sređivati, ali brate držati se fino, oblačiti se u skladu sa godinama i situacijom je poželjno.

Ne vrijeđam nikog, oblači se kako hoćeš, ali kad vidim ljude koji u trenirci idu i na sprovod onda šta drugo nego seljačina.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pa ti si spomenio skolu pa me je to malo zbunilo ... naravno da je drugo svecanije progode kao svadba,posao i te gluposti...

ali i opet imaju puno ljudi koje nose hlace pa im te hlace u potpunosti krivo stoje(drugo je ako nema novaca) nego da ne idemo u offtopic :  istekla mi clanarina prije 4 dana , sada moram cekati jos par dana dok mi starom sjedne placa, bas mi fali gym, nekako se osjecam ''prazan'' pa malo doma radim  sklekove  hahaha  :D

eune : Flaeryy
14 godina
fila2208 kaže...

Daj molim te, nema smisla ovakvu temu načimati kad nas je ovdje svih uzrasta.

neke stvari se promjene sa godinama, promjeni ti se stil odijevanja i na neke stvari paziš.

Neću se za dućan sređivati, ali brate držati se fino, oblačiti se u skladu sa godinama i situacijom je poželjno.

Ne vrijeđam nikog, oblači se kako hoćeš, ali kad vidim ljude koji u trenirci idu i na sprovod onda šta drugo nego seljačina.

Znam ja to sve ali iskreno boli me totalno tko sta misli ali naravno da ne u svakim situacijama pa necu ko neki saban u trenerci uletit u neki klub

17 godina
Cordas kaže...

Zna se što je kultura i kako se oblači na kojim mjestima. Ne možeš doći recimo na razgovor za posao u trenirci nikako.

Ja došao. Na svaki na kojem su me i primili :)
Moožda mi se zalomilo da imam neke cargo hlače, ali
uglavnom "trenirke". No nisam siguran da se razumijemo
što su sve trenirke. Imam "trenirki" tj. odvojeno kupljenih hlača
od reeboka, nikea, adidasa, blabla... od mikrofibre, koje su
decentnije krojene i ozbiljnije izgledaju od bilo kojih traperica,
a daleko su udobnije :) 
Kako moj posao nije u nekoj središnjici stranke ili ministarstvu,
Više se furam na demodirani geek look, pa
blago meni :)

Malo ontopic. kolko može biti za ovo doba noći.
popularni 10 ovog 10 onog liste.
http://healthyliving.hostedgalleries.me/your-workout-is-obsolete-heres-why?v=j00ATi6S5n1k9ulVtdE8Rd7E1wva0L
i par slikica za motivacju.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 3:20 (overhaul).
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...
Nizi ljudi mogu izgledati impresivnije

Mišić ti nabildat možeš, visinu ne možeš :)

Cuj na visinu ne mozes utjecat i s tim se treba pomirit a ako sam vec 170-175 onda cu barem bit nabildano dubre

Evo jedan iz mog gyma 170cm natural 22god i stvarno je hebeno impresivan a uzivo jos bolji

al on je natjecatelj

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

koja mjesta? ajd neces subotom van nosit trenerku..... do ducana... ides prosetat.. odes u kafic preko dana . itd je ok... zasto ne? neces u svatove ici u trenerci

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
sigel88 kaže...

Uglavnom, meni se nikad neda zahebavat s trapericama pa ljepo odem i uzmem si donji dio trenirke i stvar rijesena {#}

I ideš u škole/na posao/izlaske/ javna mjesta u trenirkama?

svaka čast {#}

Nisam rekao da ne nosim traperice, samo kazem da mi je ubojstvo zajebavat se pronalazenjem onih koje pasu.

A i da idem u trenirci van ne vidim koji je to sad "bauk" , kolko puta vidim vani hrpe ljudi u trenirkama i nikome nista. {#}

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 14:21 (sigel88).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko vi zgibova mozete?

Ja mogu negdje 10-11

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
17 godina
SlimeBoy01 kaže...

Ja mogu negdje 10-11

Bez tereta?
šakama paralelno, prema van ili prema unutra?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Rast mišića i visina

jedna za gym :D

16 godina
Rast mišića i visina

trenerka uvijek ,sloboda ,osim svecanosti i tak to...Patike za trčanje ,kakve preporucujete ?

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
SlimeBoy01 kaže...

Ja mogu negdje 10-11

široki hvat, ono normalni zgibovi(ne znam kak se gleda šake unutra ili van) ovak mi idu serije... 8 sa opterećenjem od 5kg, 8 sa 20kg, 8 sa 20kg, 8 sa 5kg. mogu poslje još bez opterećenja al nema potrebe.

12 godina
SlimeBoy01 kaže...

Ja mogu negdje 10-11

Rekord zgibova bez tereta, sa hvatom prema vani mi je 28, propadanja 50, sklekova 150. To su vjezbe gdje je najbitnije da ih cesto ponavljas i svako malo pokusas preci osobni rekord.

Enjoy The Silence
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Otprilike 10-12, ali vučem do prsa, ne malo iznad brade, a i zgibovi na visoka ponavljanja mi nikad nisu išli, njih furam 5x5 sa težinom, nadhvat i malo šire od ramena. High rep rad za leđa ostavljam inverted rowovima.

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sutra mi dolazi nova vreca(uzo sam si tezu), nemogu docekat da dode vec sam napravio i novu oprugu i vrtuljak i smontirao na gredu.

Nego jel ima neko iskustva sa rukavicama??

Planiro sam uzet Ringside-ove rukavice (18oz) posto sam cuo da su rukavice stvarno kvalitetne, ali gledo sam i Reyesove i Grantove pa sad ni sam neznam {#}

Uglavnom imao sam prije nekakve Venum meni se cini da su bile, platio sam ih dosta da bi na kraju rukavice ispale sranje, materijal je nekakva umjetna koza a o kvaliteti da i ne pricam ,izravanale su se nakon pola godine.

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pozz svima..da vas pitam neš u vezi vaganja riže/tjestenine(oni koji važu i broje kalorije). dal važete sirovu koju još niste skuhali ili kuhanu? jer npr. 100 gr sirove riže kad se skuha ispadne 250 gr ak ne i više. isti slučaj je skoro i sa tjesteninom. kak vi računate?

lp

16 godina
marijoNRG kaže...

pozz svima..da vas pitam neš u vezi vaganja riže/tjestenine(oni koji važu i broje kalorije). dal važete sirovu koju još niste skuhali ili kuhanu? jer npr. 100 gr sirove riže kad se skuha ispadne 250 gr ak ne i više. isti slučaj je skoro i sa tjesteninom. kak vi računate?

lp

Sve sirovo vazem i meso i tjesteninu,rizu,krumpir itd.

Riza kao sto si sam zakljucio upije vodu i nikad ne znas na cemu si ( dugo,srednje zrno itd. ) tako da bolje nekuhano :) 

14 godina
neaktivan
SlimeBoy01 kaže...

Ja mogu negdje 10-11

inace oko 12  svojom tezinom... aliiiiiiiiiii ako radim serije s dodatnom tezinom, poslije toga mogu 15-18 svojom tezinom

14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Otprilike 10-12, ali vučem do prsa, ne malo iznad brade, a i zgibovi na visoka ponavljanja mi nikad nisu išli, njih furam 5x5 sa težinom, nadhvat i malo šire od ramena. High rep rad za leđa ostavljam inverted rowovima.

slazem se... visoka ponavljanja su dosadna za zgib.. kasnije vise ni ne vuces s latovima..

16 godina
Rast mišića i visina

Imam jako losu mobilnost,ne mogu imati pravilan polozaj ledja kod deadlifta,probavao sam na sve moguce nacine i krenuti cu raditi vjezbe za istezanje i hiperekstenziju za jacanje.

E,sad mogu li zamijeniti 1-2 mjeseca deadlift sa T-bar rows ili jos bolje barbell bent over row ( iako mi se cini da necu moci opet radi nepravilnog polozaja ili sumnjam ).

Radim PHAT program znaci 2xgornji dio tijela i 2x donji dio ( po 2 vjezbe za velike skupine prsa,ledja i 3 za ramena i po jedna za biceps i triceps ). 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice