Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.142.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

Odlična podloga i mislim da ženskice lude kad im pikneš tu slikicu.

Sad ovisno o tebi šta želiš, ja bi trpao mase, samo gurao naprijed, a ti vidi dalje.

Temelj kao takav je odličan, ništa ne zaostaje puno, nadam se da noge prate bar nekako.

Ugl. palac gore {#}

bonus slikica

Period kad se počne pikati amo tamo pa se napravi glupost...meni osobno je Yates mesina i skidam mu kape, ali tri puta je ljepši, proprcionalniji i realniji na slici lijevo.

Jedan fantastični komentar toga svega:

"The big corporate sponsored bodybuilding events continue to award the prizes to whoever has the hugest, most steroid pumped body, and no longer care about proportion. Why does it go on? Why did the Weider brothers allow the physiques to get bloated with steroids? Why do the judges - many of whom are former BBers from the old eras - keep giving the prizes to these guys with unnatural physiques, these "mass monsters?" Instead of awarding them to the most proportional man?

Is anyone ever going to step in and blow the whistle and just yell, STOP! This is insane! Look at Pumping Iron! Look at those guys! That's the standard that we need to be aiming for here! There's no proportion anymore, and too much steroid abuse! Can someone be the "savior" of modern bodybuilding and "turn it around" so it goes back to the old days? Or is it lost and completely unsalvageable?"

Nema do pumping iron generacije 1960-80 kad su uzimali neke stvari, ali opet su izgledali realno, moćno i proporcionalno...danas imaju nove stvari i sve ide u nevjerovatne veličine i proporcije.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 21:00 (fila2208).
13 godina
Rast mišića i visina

Šta raditi da dobijem na brzini na 100 metara ? 

14 godina
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Odlična podloga i mislim da ženskice lude kad im pikneš tu slikicu.

Sad ovisno o tebi šta želiš, ja bi trpao mase, samo gurao naprijed, a ti vidi dalje.

Temelj kao takav je odličan, ništa ne zaostaje puno, nadam se da noge prate bar nekako.

Ugl. palac gore {#}

Nemas pojma koliko {#}

A ono nije bog zna sto ali se nikad ne preskace

15 godina
Rucipe kaže...

Izbačaji, iskoraci, naskok i te fore.

Uzmi gumu prebacuj je, tući čelkićom po njoj da ojača cijelo tijelo.

Samo brzi jaki i eksplozivni treninzi.

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

On ima puno videa na tu tematiku: https://www.youtube.com/user/overtimeathletes/featured

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mini,dobro je... malo se više fokusiraj na leđa,latove

15 godina
DuMe kaže...

Mini,dobro je... malo se više fokusiraj na leđa,latove

Baš sam mu ja to htio reć da su mu leđa loša dosta

15 godina
Rast mišića i visina

Mini ajde sliku leđa da vidimo, jer na onim slikama se niš konkretno ne vidi.

16 godina
fila2208 kaže...

vidi se da nema razvijene latove.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vidi se da nema leđa.. valjda znaš prepoznat..

14 godina
Rast mišića i visina

Hm evo, malo sam previse u stranu otisao ali nmvz.

15 godina
Rast mišića i visina

malo leđa manjkaju, širina za početak, kasnije se ona lako popune.

Nisu ona loša, ali imaš mjesta za popraviti, kao i ostalo, a kao i svi mi, svak ima još puno posla na sebi.

Vidim da su dežurni stručnjaci točno vidjeli iz onih kuteva za što je meni trebao clear shot leđa.

A jesam noob. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 23:02 (fila2208).
15 godina
exer1234 kaže...
cod4gamer kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ali svaka mu čast, link je legenda i kralj, jer ima muda broj 1, muda kakva nema puno ljudi, a broj 2 što otvoreno govori o tome - ali najjači je kad je rekao: "Nisam promjenio prehranu jednom! (kao uvik je uzimao istu količinu dodataka prehrani) - moju građu definiraju samo droge! Povećaš malo ovoga, povećaš unos onoga... :D

onda je danas vecina profesionalnih sportasa glupa.ti ocito ne znas na kakvim su kurama natjecatelji za mr olympiu.kad bi vidio njihove kure pao bi sa stolice ako ti je bostin cudan.

s tim dozama nije nista posebno ucinio. .. ugl lik mi se gadi. ako ga netko prati na fejsu, stalno ismijava druge.. IIFYM ljude, sere po njima. pravi se pametan stalno. itd. ugl gadi mi se lik. umisljen do bola

Asu, lik kaže da nije za kompljuter/internet i da on to ništa ne razumi tako da to najvjerovatnije onaj drugi stavlja koji je sa njim.

overhaul kaže...
KIKI3ooo kaže...

Pogleda sam Generation Iron. A ona Phil Heath je sinonim za pojam pribildana crnčuga. Ali dobro ga zovu Gift jer stvarno je dobia sve - visinu, genetiku, financijski je dobro potkovan, čak ima i plave oči, ima ono sve. Vidim da je i 2013 isto dobio. Čudi me da već nije dobio ulogu u nekom filmu. Green i 2013 opet drugi. A jeli Wolf je presimpa, koji kralj :) jeli on ikad dobio Mr. Olympa? Vidim da je uvik po natjecanjima.

Dennis Wolf ove je godine bio pobjednik Arnold Classica. I to je nešto:)

Je vidio sam, pratio sam temu. Ali su mu listovi stvarno problem, možda bi jedino malo Synthola to spasilo ;D

Vidim da je i onaj Victor Martinez nešto osvojio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 10:39 (KIKI3ooo).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljevi biceps mi je duplo manji od desnog?

Dal da smanjim vjezbe sa desnim i povecam sa ljevim ili da osatvim ovako?

15 godina
SlimeBoy01 kaže...

Počni drkati lijevom rukom.

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

Počni drkati lijevom rukom.

Ti ko da mi citas misli LOL vec sam pokusavo al pre sporo ide,sta bi jos mogo dodoat?

15 godina
SlimeBoy01 kaže...

Ti ko da mi citas misli LOL vec sam pokusavo al pre sporo ide,sta bi jos mogo dodoat?

Practice makes perfect. Ja sam toliko razvio tako da mogu sa obe bez problema.

Počni raditi bučice, i samo bučice, šipke zanemari. Sve vježbe sa bučicama, sve vrste curlova, ali iste kilaže oba ruka.

Lijeva će kad tad stići desnu.

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel mi moze neko slozit trenig za cijelo tijelo jer moj nije bas neki

od sprava imam za zgibove, propadanjan i mogu napravit par homemade, trenutno radim na benchu, imam problem oko nabbe matrijala

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kako vi ljudi sa užim strukom i povećim nogama pronalazite jeans, znači ja imam velik, širok struk (i prirodno su mi kosti tu + salo), ali mi opet 90% ne može preko noga lol

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Kako vi ljudi sa užim strukom i povećim nogama pronalazite jeans, znači ja imam velik, širok struk (i prirodno su mi kosti tu + salo), ali mi opet 90% ne može preko noga lol

Ako mi trebaju farmerke i imam para, onda leviske (s tim da mi se džins na leviskama prebrzo rastegne i postane šlampav kad su slim fit, kao da su prave jeftinjare pa tražim alternativu) ili neke iz malo boljih butika. Samo tu mogu naći dobar broj.

A ako nemam nosim stare i nadam se da ljudi ne primjete koliko su uništene jer u svim radnjama, svim, baš svim radnjama, ne mogu naći normalne farmerke 34/36 zato jer očito komercijalisti naručuju za hobite. To i nije uzak struk, ali objašnjavam što se dužine tiče iako pitanje farmerki i nije baš nešto bitno jer vjerujem da su nama muškima dovoljne dvoje.

16 godina
Rast mišića i visina

Za sve IFFYM-ovce i koji racunate makrose,da li racunate kalorije iz povrca tipa zelena salata,luk,rajcica,krastavci,brokula itd.

Rajcica je bogatija UH i kaloricnija,a opet ne znam da li da racunam,do sada sam racunao...

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Nikako.

Ja otkako sam počeo raditi na nogama a dosta i struka skinuo, neke starije trapke su mi koma.

Gore se naboraju, a na nogama ''štekaju''.

Jednostavno tražiš nešto širi kroj...sa više elastina u njima da se malo rastegnu.

13 godina
Rast mišića i visina

Meni kada uzmem 32/36 (dužina/širina) bude ja šaku široko u struku a u nogama taman a kada pokušam obuć 32/34 ne mogu dalje od koljena. Mada su mi one iz CA dobre za male pare . 

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Meni kada uzmem 32/36 (dužina/širina) bude ja šaku široko u struku a u nogama taman a kada pokušam obuć 32/34 ne mogu dalje od koljena. Mada su mi one iz CA dobre za male pare . 

Haha to je meni isti problem, ne može mi preko listova

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
11 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Vidio sam negdje na netu web od neke firme koja radi traperice bas za takav slucaj (tipa GASP),

znaci traperice u struku normalne, a u nogavicama drugacije nego ove normalne tako da ak imas jace noge stanes bez pol frke

Gledo sam da bi sebi uzo par komada, ali ljudi cim izmisle nesto novo odma nabe cijenu tako da sam odustao i ostao na starim mukama {#}

Uglavnom, meni se nikad neda zahebavat s trapericama pa ljepo odem i uzmem si donji dio trenirke i stvar rijesena {#}

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 20:41 (sigel88).
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Za sve IFFYM-ovce i koji racunate makrose,da li racunate kalorije iz povrca tipa zelena salata,luk,rajcica,krastavci,brokula itd.

Rajcica je bogatija UH i kaloricnija,a opet ne znam da li da racunam,do sada sam racunao...

ako svaki dan jedes pribliznu kolicinu povrca, ne racunaj.. ako jedes gomile povrca. ali gomile, onda racunaj...

15 godina
sigel88 kaže...

Uglavnom, meni se nikad neda zahebavat s trapericama pa ljepo odem i uzmem si donji dio trenirke i stvar rijesena {#}

I ideš u škole/na posao/izlaske/ javna mjesta u trenirkama?

svaka čast {#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
sigel88 kaže...

I ideš u škole/na posao/izlaske/ javna mjesta u trenirkama?

svaka čast {#}

Sta je tu lose ? Moj trener odbojke je odijelo nosio samo kad se zenio, u hlacama ga nikad nisam vidio. 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
Rast mišića i visina

Zna se što je kultura i kako se oblači na kojim mjestima. Ne možeš doći recimo na razgovor za posao u trenirci nikako.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:08 (Cordas).
15 godina
Damir1908 kaže...

Sta je tu lose ? Moj trener odbojke je odijelo nosio samo kad se zenio, u hlacama ga nikad nisam vidio. 

Ništa. Tko se zna ponašati zna se i obući i držati do sebe.

Trenirke su super, za neki casual stil, otić popit kavu, prošetati.

Ali ne mogu u trenirci na mjesta di se gleda kako je tko obučen.

Trenirka super, ali ne za sve prigode.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice