POBJEDA!!
Arsenal FC
- poruka: 114
- |
- čitano: 29.324
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
POBJEDA!!
Je, gusto, ali LP je i sljedeće godine tu. Odličan niz nepobjedovisti na kraju sezone.
Odlicna igra Arsenala. Kvalifikacije za LP, jos da je Chelsea izbubio pa ugrabiti to trece mjesto. No dobro je i ovako.
Procitao sam na vise mjesta da ako izborimo Ligu prvaka, dolazi nam Higuain!
Goal.com objavio da je Cesar pred potpisom za Arsenal na 2 godine!
Goal.com objavio da je Cesar pred potpisom za Arsenal na 2 godine!
Boštjan? xD
A dobar je golman, malo u godinama, iako golmani mogu braniti vrhunski skoro do 40 godina. Više bi volio nekog mlađeg, ali ajd, imamo Šesnog, možda malo nauči ponešto od Cesara + malo se uzdrma i dovede u red. :D
Ekipa, cini se da nam dolazi Mesut Ozil: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2408697/Arsenal-brink-signing-Mesut-Ozil-40m-Real-Madrid.html
Ekipa, cini se da nam dolazi Mesut Ozil: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2408697/Arsenal-brink-signing-Mesut-Ozil-40m-Real-Madrid.html
Ne cini ti se...Ozil vam je dosao...na moju veliku zalost kao navijac Real Madrida..i vasu veliku srecu..dosao vam je jedan od najboljih playmakera današnjice...
Dobar posao, jest da bi nam neka druga mjesta u momčadi bilo bitnije popuniti, ali ovo je odlična stvar za Arsenal! Jedva čekam da ga vidim na djelu...
Danas je odigrana utakmica između Marseille (U19) 1-4 Arsenal (U19). Da malo oživimo temu
Danas je odigrana utakmica između Marseille (U19) 1-4 Arsenal (U19). Da malo oživimo temu
Veliki dečki su isto dobili. :)
Ramsey ubija ovu sezonu.
Neka sviraju kraj prvenstva!
Ozil se pokazuje kao odlična kupovina, Ramsey nastavlja s trpanjem... Flamini igrač utakmice. Eh, kad nam se još vrate povrijeđeni (Arteta zaigrao pred kraj)...
Čak je i Bandera bio na klupi.
Opet taj Ramsey...
Ova pobjeda vrijedi puno, budući da su Mančesterovci kiksali, a londonski derbi završio remijem...
Kako dobro igraju! Prvi put u zadnjih nekoliko godina sam optimističan. Ramsey 8 utakmica, 8 golova. Još je i asistirao Gnabry-ju za prvi gol. I Gnabry je izgledao odlično, bio je prava prijetnja protivniku sa svojom brzinom i driblingom. Biće od njega igračina. Još samo kad bi nas povrede zaobišle, bilo bi super...
Iz utakmice u utakmicu, sve sam više uvjeren da je to ta godina za osvajanje titule... jednostavno izgledaju jako organizirani i moćno na terenu i kao momčad i kao pojedinci...
Nekako mi se čini da je Real platio 100 milijuna za pogrešnog velšanina
Iz utakmice u utakmicu, sve sam više uvjeren da je to ta godina za osvajanje titule... jednostavno izgledaju jako organizirani i moćno na terenu i kao momčad i kao pojedinci...
Nekako mi se čini da je Real platio 100 milijuna za pogrešnog velšanina
Bas sam na jednom drugom forumu napisao kako je Real, na nasu srecu, zapeo za krivog velsanina.
Ramsey je fantastičan! Zacementirao si je mjesto u prvih 11. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Wengere složit momčad kad se oporave Cazorla i Podolski...Trenutno za ulogu defanzivca ima odličnog Flaminija kojem će sad bit konkurencija Arteta, a budući da je Ramsey siguran na poziciji koju je prošle sezone igrao Wilshere, moglo bi se desit da Wilshere bude često rotiran jer Cazorla igra odlično na poziciji lijevog krila a može mijenjat i Ozila kao klasičnu 10-ku..Sve u svemu slatke brige
Pogledao jučer u miru snimku u pola 2 ujutro na Areni sa Božom kao komentatorom... Šta smo mi njima radili, to je bilo nevjerojatno. Kakav brzi protok lopte, točna dodavanja, trka... nije ih bilo nigdje. Mogu biti sretni sa samo 2 gola u mreži. Ramsey, Ozil i Giroud... Da ne bi bilo da samo njih hvalim, i ostali su bili odlični. Sagnu ne pamtim kad sam takvog gledao, Flamini ponovno odličan (Božo Sušec je nešto pričao o transferima i spomenuo kako Flamini nije bitan xD, frajer nam je donio toliko sigurnosti i mirnoće u sredini da je to čudo), Rosicky isto jako dobar... brzo i pametno se rješavao lopte bez ikakvog kompliciranja. Obrana isto na visini. Super tekma i super nogač, i Božo je bio zadivljen. Pokazali su neku statistiku u prvih 15-20 minuta, mi 100 pasova, ovi 24, 70-75% lopte u nogama. Ubili ih. It's nice to be a Gooner!
Kako igraju dečki, čudo jedno! Prvo gol je nešto neviđeno na nogometnim terenima, akcija iz snova. Ramsey se poigrao obranom prilikom svog gola + još dva gola Ozila. Fenomenalno!
liverpool mora past :D
Današnja postava: Szczęsny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Rosický, Arteta; Ramsey, Özil, Cazorla; Giroud. Sigurno pobjedujemo !
Pobjeda! I još Chelsea izgubio danas.
http://www.dailymotion.com/video/x16py9y_arsenal-2-0-liverpool-all-goals-02-11-2013-highlights_sport
Baš sam gledao utakmicu, i mogu reći da Arsenal igra jako lijepo. Igra im malo nalikuje na Barceloninu, ali sa više centaršuteva i dugačkih lopti. Danas je skoro svaki napad bio opasan po gol za L'pool.
Inače, Arsenal pratim još od Dudua.
+5
Barem do sutra i tekme Evertona i Tottenhama. Možda i ostane tako.
Odlična tekma, nismo dali skoro ni prilike ubojitom Lpoolovom dvojcu.
Drago mi je za Santija da je zabio, za Remzija više nemam riječi... Šesni odličan ove sezone na golu. Sada LP i BVB, bio bi zadovoljan i bodom, prezadovoljan pobjedom, a ne bi mi strašan bio ni neki poraz (onda moramo dobit Napoli i Marseille).
Iduće kolo ManU na OTu, treba i to dobiti, onda na zasluženu pauzu pa Southampton.
Poraz bi već bio nezgodan. Marsej će ionako svi pobjediti, jer su Francuzi u užasnoj formi. A i uvijek je bolje ići u 1/8 sa prvog mjesta, a ne da opet fasujemo Bajern ili nekog sličnog...
HRTić nam prenosi tekmu večeras. Pasala bi pobjeda nakon Liverpoola i pred United.
Gibbs može igrati, Flamini bi mogao biti spreman za United. Wilshere s druge strane nije putovao u Njemačku.
Paše nam njemačko tlo... Bravo momci, bravo Ramsey!
ale ale najjači smo