Prijedlozi za konfiguraciju

poruka: 5
|
čitano: 1.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Trebala bi mi pomoc oko slaganja konfiguracije pa bi bio vrlo zahvalan za svu pomoc.

Komp bi se koristio u svrhe surfanja, muzike/filmova, office i slicno .. bez igrica.

Vidim da vecina ovdje savjetuje AMD proc ali nekako meni je Intel drazi ali nije obavezno mada bi volio viditi i neku Intel konfiguraciju. A ako se nekome da u dvije crte obrazloziti zasto osim cijene preferira AMD bilo bi super.

Zahvaljujem unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Prijedlozi za konfiguraciju
prela kaže...

Trebala bi mi pomoc oko slaganja konfiguracije pa bi bio vrlo zahvalan za svu pomoc.

Komp bi se koristio u svrhe surfanja, muzike/filmova, office i slicno .. bez igrica.

Vidim da vecina ovdje savjetuje AMD proc ali nekako meni je Intel drazi ali nije obavezno mada bi volio viditi i neku Intel konfiguraciju. A ako se nekome da u dvije crte obrazloziti zasto osim cijene preferira AMD bilo bi super.

Zahvaljujem unaprijed.

Vecinom je to zbog cijene

Ti neces primjetit razliku izmedu AMD-a i intela dok ces slusat muziku i dok ces bit u officeu, a ispast ce ti jeftinije i za 200+ kn

Samo reci, kolko bi novaca dao za konfiguraciju?

14 godina
neaktivan

Pa trenutno nemam neki budzet koji trebam pratiti ali se ne bi niti razbacivao s parama.

Znaci neku jeftinu konfiguraciju s kojom cu biti miran par godina pogotovo jer mi ne treba neki stroj za zahtjevne aplikacije i gutace resursa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prela kaže...

Pa trenutno nemam neki budzet koji trebam pratiti ali se ne bi niti razbacivao s parama.

Znaci neku jeftinu konfiguraciju s kojom cu biti miran par godina pogotovo jer mi ne treba neki stroj za zahtjevne aplikacije i gutace resursa.

Ako ce olaksati odabir konfiguracije ajmo staviti max granicu na 4000kn.

Hvala

16 godina
neaktivan

ADM:

ASRock 770 Extreme3

AMD Athlon II x4 640

DDR3 2x2GB Corsair Value 1333MHz CL9

Gainward GeForce GTX 460 768MB GDDR5

WD Caviar Blue 500GB SATA III

Sea Sonic S12II 430w

LG GH22NS

CoolerMaster Elite 335

Ukupno: 4.007,99Kn

Za tvoje potrebe i vise nego dovoljno.. {#}

All we need is you there and we'll all get through it. Truly free in the way that we always knew it.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice