Promjena škole u prvom tjednu

poruka: 36
|
čitano: 3.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Danas mi je bio prvi dan u prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji i uglavnom hoću se prebaciti u opću..je li to moguće u prvom tjednu (imam dovoljno bodova)

I dont have enough bullets for all stupid people
12 godina
neaktivan

A zašto bi mjenao školu nakon samo jednog dana? Ne kužim... Zašto bi htio u opću?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 20:34 (CXZpro4all).
12 godina
neaktivan

jednostavno mi se nije sviđao razred, učitelji i škola...a u općoj su mi frendovi + matematička je daleko a kod upisa nisam razmišljao o tome da neću imati vremena za curu zbog putovanja....

14 godina
Re: Promjena škole u prvom tjednu
rusovan kaže...

jednostavno mi se nije sviđao razred, učitelji i škola...a u općoj su mi frendovi + matematička je daleko a kod upisa nisam razmišljao o tome da neću imati vremena za curu zbog putovanja....

{#}

iclock2much
12 godina
neaktivan

šta ti je teško povjerovati da imam curu? znam i meni je teško povjerovati

12 godina
neaktivan
rusovan kaže...

za curu zbog putovanja....

Aha. matematička {#}

15 godina
neaktivan
rusovan kaže...

Kome se svidio razred prvi dan?

12 godina
neaktivan

ma jednostavno mi recite ako mogu ili ne...netrebam tu ismijavanje i ispitivanja

14 godina

Nije teško povjerovati da imaš curu ali je smiješno, ipak imaš 14 godina...

BTW boli te qurac za razred, naći ćeš već ekipu.

Ta gimnazija će te najbolje spremiti i naviknuti na rad.

iclock2much
12 godina
neaktivan

A zašto odmah nisi išao u tu opću? sad radi cure mijenjat školu - apsurd

12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nije teško povjerovati da imaš curu ali je smiješno, ipak imaš 14 godina...

BTW boli te qurac za razred, naći ćeš već ekipu.

Ta gimnazija će te najbolje spremiti i naviknuti na rad.

imam 15 godina* ahahhahah al stvarno samo mi recite ako mogu ili nemogu

11 godina
neaktivan

možeš, tj. moglo se do pred dvije godine kad je bratov frend prešao iz tehničke u gimnaziju jer je ostalo mjesta

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina

Ako ima mjesta možeš.

iclock2much
12 godina
neaktivan

a tu imaju mjesta ali imaju jednog morona sa izravnim pa je kao 26 kvota al bilo je prvo 28

12 godina
neaktivan

Nije on moron ako si je osigurao izravan...

NHF, ali

Već si ti ako se nemožeš odlučiti za školu {#}

16 godina
neaktivan

NIKAD nemoj radit takve stvari zbog cure (pogotovo ne u svojim godinama, kladim se da ćeš imat još barem 5 cura od kraja srednje škole)!!!!

Što se tiće prebacivanja,to je moguče znam da se iz mog razreda iz osnovne puno njih prebacilo nakon prvog tjedna/mjeseca srednje.

--------------------------------------------------------------------------------------------
12 godina
neaktivan

ma nije ni tolko zbog cure iako su ove veze na daljinu teške ko ku*** al jednostavno nisam naviknut na promjene a sa ovom školom je novi grad nova škola sve mi je novo i jednostavno nemogu pa ću ići u opću u svojem gradu....al hvala sutra ću se onda javiti pedagogici

14 godina
rusovan kaže...

ma nije ni tolko zbog cure iako su ove veze na daljinu teške ko ku*** al jednostavno nisam naviknut na promjene a sa ovom školom je novi grad nova škola sve mi je novo i jednostavno nemogu pa ću ići u opću u svojem gradu....al hvala sutra ću se onda javiti pedagogici

Legenda si!!

iclock2much
12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
rusovan kaže...

Legenda si!!

pretpostavljam da je sarkazam hahahaha...

14 godina

Ne {#}

iclock2much
12 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

NIKAD nemoj radit takve stvari zbog cure (pogotovo ne u svojim godinama, kladim se da ćeš imat još barem 5 cura od kraja srednje škole)!!!!

Što se tiće prebacivanja,to je moguče znam da se iz mog razreda iz osnovne puno njih prebacilo nakon prvog tjedna/mjeseca srednje.

a je tim školama bilo još mjesta...btw koje godine je to bilo? jesu bili ovi online upisi?

16 godina
neaktivan
rusovan kaže...
zerocool12 kaže...

a je tim školama bilo još mjesta...btw koje godine je to bilo? jesu bili ovi online upisi?

To je bilo 2009. godine , mi još onda nismo imali online upise. Inače mislim da su neka od tih zanimanja na koje su se prebacivali bila puna ali su još primili 2 učenika.

Inače kaj se tiče toga,fakat se ne trebaš bojati srednje, svi smo u početku krenuli s grčem u trbusima no već za mjesec dana ćeš se priviknuti i onda kasnije uživaš. Meni je srednja bila najbolje razdoblje. A za curu će se uvijek nać vremena ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 20:58 (zerocool12).
12 godina
neaktivan

al u ovu školu su primali kao 28 al je zbog izravnog smanjeno na 26 pa sad neznam ako bi me primili iako je 26/26 al je 26 a ne 28 samo zbog izravnog
btw jebiga loše se nosim s promjenama i stvarno mislim da je bolje za mene da idem u ovu opću

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 21:00 (rusovan).
16 godina
neaktivan
rusovan kaže...

al u ovu školu su primali kao 28 al je zbog izravnog smanjeno na 26 pa sad neznam ako bi me primili iako je 26/26 al je 26 a ne 28 samo zbog izravnog
btw jebiga loše se nosim s promjenama i stvarno mislim da je bolje za mene da idem u ovu opću

Odi i pitaj u toj školi,ne možemo ti mi znati kakav je njihov način rada.

12 godina
neaktivan

ma oke sutra će mama ići do pedagogice pa ću javiti kak je prošlo...iako vas vjerojatno sve boli ku**c za mene :D

16 godina
neaktivan
rusovan kaže...

Teško je povjerovat da bi se odrekao karjere i uspjeha u životu zbog cure. Ona je expendable. Sta ces kad te ona tebe ili ti nju ostavis za par godina.

12 godina
neaktivan
zeroname kaže...
rusovan kaže...

Teško je povjerovat da bi se odrekao karjere i uspjeha u životu zbog cure. Ona je expendable. Sta ces kad te ona tebe ili ti nju ostavis za par godina.

Ona nije neka random cura da planiram prekinuti s njom nakon dva mjeseca i prijeći na druge...i da ona mi je važnija od svega tako da nemoj reći da je expendable....

16 godina
neaktivan
rusovan kaže...
zeroname kaže...
rusovan kaže...

Ona nije neka random cura da planiram prekinuti s njom nakon dva mjeseca i prijeći na druge...i da ona mi je važnija od svega tako da nemoj reći da je expendable....

Svi smo to rekli, a poslije se ubijali u alkoholu uz stihove "naivno sam vjerovao da postoji samo jedna pravaaa, a ku*va me prevarila,ispo sam budalaaa...."

16 godina
neaktivan
rusovan kaže...
zeroname kaže...
rusovan kaže...

Ti imaš 15 godina, nemisliš ti da ti je ona najvažnija već tvoj ku*ac i vjeruj mi prešao bi na drugu čim bi ti se pružila prilika. Sa 15 godina nisi spoban realno donosti odluke i ako sa 15  misliš da češ je kasnije ženit to je potpuno pogrešno i gadno ćeš se opeći u životu

14 godina
odjavljen

Haha pa ti sa 15 lagano imaš životnu družicu? Prijatelju, ostat ćeš s njom samo ako je napumpaš.{#}

Propitaj se, idi do tajnice škole ili administratorke i pitaj. Sretno {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice