Policijska Akademija - Zagreb
- poruka: 6.443
- |
- čitano: 1.676.981
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde vi koji ste krenuli, opišite malo svoje dojmove, voditelje, profesore itd...
laganica
Imaš li skoliozu?
Bilo bi dobro da to provjeriš kod fizijatra. Skolioza nije baš nešto što se golim okom ne može vidjeti, ali opet ovisi i o stupnjevima.
Kad si bio na liječničkom, u lipnju ili rujnu?
Skolioza im je navedena u Pravilniku....
Skolioza im je navedena u Pravilniku....
Navedeno je njima puno toga u pravilniku, pa se na neke stvari zažmiri na oba oka ;)
Navedeno je njima puno toga u pravilniku, pa se na neke stvari zažmiri na oba oka ;)
Na neke stvari, nekim ljudima....
Cisto jedno pitanje vezano uz sljedece upise.
Moj prosjek u srednjoj je trenutno ocjena 3 kroz sve razrede, i planiram odmah po zavrsetku 4. razreda upis u akademiju.
Uzmemo li u obzir uspjesan prolazak svih prijemnih testova (gdje bih bio mozda jedan od boljih, hipotetski), koliko je onda utjecajan taj faktor "veze" o kojem svi pricaju?
Takodjer, utjece li ocjena 3 previse na potencijalni upis?
Cisto jedno pitanje vezano uz sljedece upise.
Moj prosjek u srednjoj je trenutno ocjena 3 kroz sve razrede, i planiram odmah po zavrsetku 4. razreda upis u akademiju.
Uzmemo li u obzir uspjesan prolazak svih prijemnih testova (gdje bih bio mozda jedan od boljih, hipotetski), koliko je onda utjecajan taj faktor "veze" o kojem svi pricaju?
Takodjer, utjece li ocjena 3 previse na potencijalni upis?
Pretpostavljam da tek sad završavaš 4. razred, tako da ćeš na svoj upis na akademiju morat sacekat do 2018. godine. Dodi na prijemni, pokusaj biti sta bolji na testovima, a tek onda razmisljaj o tom faktoru.
da li mi ovdje netko može pomoći sa ispunjavanjem vježbeničkog dnevnika? hvala unaprijed :)
Zanima me koliko otprilike traju ovi testovi opce informiranosti ,strani jezik ? Koliko pitanja bude i kakva? :D
Imate vrimena za sve testove, i vise nego dovoljno.
Novaci Jel se spremate za novi natjecaj?? Poz sa akademije
Kojeg datuma ce izaci novi...
Evo objavili su da će natječaj bit otvoren krajem veljače
Ako nekoga zanima nešto nek' me slobodno pita, cure počnite vježbati muške sklekove i trbusnjake.
De malo zadatke matematike, engleskog, informatike, itd .. ako se sijecas naravno
Predajem sada krajem 2.mj. :D
1. test. 110 pitanja, zaokruživanje točno/netočno a pitanje su tipa: treba li vjerovati prijateljima ?, volite li proljeće ? treba li vam obitelj značiti ? treba li ovo, treba li ono ..... uglavnom u tom smislu ....
2. test - slika nekog smotanog papirića i kad ga odmotate taj papiric ce izgledat ovako : i onda imate ponudjena 4 odgovora i morate stavit X na odgovarajucu sliku, AL NAGLAŠAVAM TO JE LAGANOOO !!!!!
3. test - ponudjene su 4 riječi i vi morate stavit X na 2 odgovora tj riječi koje imaju SLIČNO ili RAZLIČITO značenje pr. RUŽAN - KISEL - NARANČAST - LIJEP i odgovori su vam tu RUŽAN i LIJEP (različitog značenja) i onda npr. KAMENI - PREKRŠITELJ - PRIJESTUPNIK - ZELENI i dgovori su vam tu PREKRŠITELJ i PRIJESTUPNIK (istog značenja) i to vam je to, skuzit cete
4. test - to necu objasnjavat to cete skuzit, razlikovanje geometrijskih oblika, pravaca i sl, niš posebno
5. test - matematika .... zadatak npr za 2 više od 1/2 od broja 6 i ponudjena 4 odgovora NAPOMINJEM PONOVITE SI ONE NAZIVE ŠTA JE UMANITELJ, UMANJENIK, UMNOŽAK, SUMA
Može li se na natječaje u Policiju prijaviti s fakultetom?
Znam da me mogu odbit zbog toga, moje pitanje bi ustvari bilo imam li ja sanse uopce?