Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija - Zagreb
Ionako neces upast na akademiju pa ces i dalje gledat te klosare po parketu... Hihihi
Samke
9 godina
neaktivan
Da neka malo opisu detaljnije :)
9 godina
neaktivan
Imate na grupi na fejsu sve, ljudi su pisali sto je bilo, saznas odma na kraju svega jesi prosa il ne.
9 godina
neaktivan
Kako se zove grupa na fejsu?
9 godina
neaktivan
Kako se zove grupa na fejsu?
9 godina
neaktivan
Policijska akademija MUP RH 2016/2017
9 godina
neaktivan
evo da javim dojmove od danas, proso sam, mislm da ih je nekih 15-20 palo. i pripremite se na cekanje jer je to muka isusova bila. poz
9 godina
neaktivan
Na čemu su padali
9 godina
neaktivan
na vidu najvise ruse
9 godina
neaktivan
Policijska Akademija - Zagreb

Kako pregledavaju vid? Jeli moram bas sve vidit :D

9 godina
neaktivan
Mozes li detaljnije objasnit sta bude na tome vidu
9 godina
neaktivan
prvo idete kod med sestre tam vas pita jel nosite lece ili naocale i tam gledate u onaj aparat i pita vas da procitate prvi red pa drugi pa treci i onda morate raspoznat one brojeve u biljeznici. kad to obavite morate ic kod doktorice znaci okulistice koja je odma vrata do i tam gledate na onaj bijeli znak i procitate par slova i pogleda vam oci onim svijetlom. ja nisam bio ni punu min kod doktorice. nije svima neko je unutra duze neko krace. al dobro se skoncetrirajte nemojte ludit i morat cete zatvorit oko jednom rukom pa nemojte pritiskat jer necete nist vidjet kad ce trebat promijenit oko. mislim da je to to vise manje :D
9 godina
neaktivan
sandala_isusova kaže...
prvo idete kod med sestre tam vas pita jel nosite lece ili naocale i tam gledate u onaj aparat i pita vas da procitate prvi red pa drugi pa treci i onda morate raspoznat one brojeve u biljeznici. kad to obavite morate ic kod doktorice znaci okulistice koja je odma vrata do i tam gledate na onaj bijeli znak i procitate par slova i pogleda vam oci onim svijetlom. ja nisam bio ni punu min kod doktorice. nije svima neko je unutra duze neko krace. al dobro se skoncetrirajte nemojte ludit i morat cete zatvorit oko jednom rukom pa nemojte pritiskat jer necete nist vidjet kad ce trebat promijenit oko. mislim da je to to vise manje :D

Kada citas na aparatu tu budu slova? Na taj bijeli znak mislis na ono ko tablu pa tu imaju slova / brojevi od veceg pa sve manje i onda tu gledamo na jedno pa na drugo oko?

9 godina
neaktivan

da prislonis glavu na taj aparat ko mikroskop ak nije jasno, da ta bijela tabla koja je na zidu iza vas gdi sjedis pa gledas ravno u ogledalo

9 godina
neaktivan
Koliko sam shvatio ako dobro vidiš brojeve i slova ne ideš kroz sve te aparate?
9 godina
neaktivan
e sad ja ne znam kak ko ide na te aparate zato jer ja nisam isel na neke kod doktorice jer sam svega minutu bil unutra, vidla je da nemam problema s vidom i to je to
9 godina
neaktivan

Dodatni pozivi za ljecnicki pregled isto budu objavljeni na stranici? Jer ako padne dosta ljudi onda zovu opet redom ove, pa me zanima

Samke
9 godina
neaktivan
Dodatno ako bude zvat ce te na mobitel ili na telefon doma.
9 godina
neaktivan
Neki su pisali da ce bit opet na stranici priko OIB-a pa sad nezz
Samke
9 godina
neaktivan

Vi sto pisete da ih padne 15-20 po danu malo pretjerujete jer su medu njima neki ljudi koji moraju ponoviti krvnu sliku i slicno a oni su gotovo pa sigurno unutra.
99% da ce zvati jos ljudi, ako ih svaki dan padne 10, falit ce ih jos najmanje 25 + ako ce racunati da ce neki odustati. Prošle godine (kako sam pročitao na temi) ih je zvalo naknadno na mobitel par dana nakon sto su zavrsili redovni lijecnicki, tako da vam je najbolje da neko od vas ko nije pozvan nazove gore na akademiju nakon 15og i pita oce li i kada biti dodatni pozivi pa da ocekujete poziv tih dana.

Sto se tice lijecnickog ako dobro vidite tesko mozete da padnete na ostalim stvarima koje su vise manje tek formalnost, a ekg i krv ponovite doma ako vam nisu dobri taj dan

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 13:55 (chuck23).
9 godina
neaktivan

ako se dođe prije 7h jel se moze unutra i krenut prijavit ili se mora cekat tocno 7h??

9 godina
neaktivan
vi budete unutra cekali par min prije al vrata od sobe 203 se otvaraju tak negdje iza 7 i onda svi idete 2 po 2 po papire i krecete od doktora do doktora.
9 godina
neaktivan
Kolko sam ja skuzio, od 10-14 imamo slobodno.. sta onda radimo od 14 pa nadalje i do kolko to traje?
9 godina
neaktivan
SamoJako kaže...
Kolko sam ja skuzio, od 10-14 imamo slobodno.. sta onda radimo od 14 pa nadalje i do kolko to traje?

Od 14 opet čekaš, prvo komisija proziva one koji nisu za prolaz ili koji moraju ponoviti neki pregled, na kraju pročitaju sve koji su prošli i kažu da dalje pratiš stranicu MUP-a. Uglavnom gotov si do 16 sati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 8:05 (gossip).
9 godina
neaktivan

znaci pregled traje svega tri sata? i onda ovo moras cekat? hahaha isusa ti krista, šteta kaj nemam laptop da nabacim PES sigurno ce bit kandidata.

9 godina
neaktivan
S*ere mi se od dezinformacija. Ja sam bio gotov u 9 a neki tek u 12
9 godina
neaktivan

Da, i ... ti nisi morao čekati do 14,00 ??? Kakve dezinformacije, svatko iznosi svoje iskustvo, ne kužim zašto neki odmah "skaču", čemu nervoza !!!

9 godina
neaktivan
Se moze malo kasniti ?najraniji bus koji imam je u zgbu tek u 7..
9 godina
neaktivan
Mozes, ionako bude guzva a kartone dva po dva uzimate
9 godina
neaktivan
Kada cca zadni dolazi na red za kartone? Mislim koliki se to dugo ceka ?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice