Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
cod4gamer kaže...

evo gledam neke snimke njemacke interventne i po ovim snimkama ispada da su nasi interventni policajci bolje obuceni i imaju bolju opremu.evo neka me netko ispravi ako grijesim 

Sudeči prema ovoj snimci imam isto mišljenje, izgledaju dosta neorganizirano, neki trče bez kaciga itd.

10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Danas pričam sa poznanikom i kaže da bi i on išao. Pokusavam mu objasnit da ne moze zbog velike tetovaže na podlaktici a on meni kao da ce prekrit nekim puderom. Koliko detaljno pregledavaju tijelo na lječničkom? Jer ako ovako nešto prolazi onda ta provjera gubi smisao.

13 godina
neaktivan
Icon1 kaže...

Danas pričam sa poznanikom i kaže da bi i on išao. Pokusavam mu objasnit da ne moze zbog velike tetovaže na podlaktici a on meni kao da ce prekrit nekim puderom. Koliko detaljno pregledavaju tijelo na lječničkom? Jer ako ovako nešto prolazi onda ta provjera gubi smisao.

Pa nakon svih pregleda koje obavis na lijecnickom kad tad bi vidjeli jel imas kakvu tetovazu...ima par likova sta imaju tetovaze ali su na "nevidljivom" mjestu,znaci prsa ili leđa,to jos moze proci,no na podlaktici nikako,jedino rjesenje da ju skine,kao jedan lik isto...

10 godina
neaktivan

Pozdrav, ucenik sam elektro struke i zanima me koji su uvjeti upisa?

10 godina
neaktivan
koštica kaže...

Pozdrav, ucenik sam elektro struke i zanima me koji su uvjeti upisa?

Moraš imat bilo koju četverogodišnju školu, bit hrvatski državljanin i zadovoljit na fizičkim i psiho testovima.

10 godina
neaktivan

ima kakvih novosti kaj se upisa tice, ja sam cul da je natjecaj krajem 2 mj.

10 godina
neaktivan

Mogli bi sad 23. raspisat  :D e sad nitko ne garantira, možda ga uopće ne bude, sve ovisi o ministarstvu. Iskreno bi volio da testiranja budu što kasnije da se stignem što  bolje pripremiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 17:18 (Icon1).
11 godina
neaktivan

Neka djevojka je na face-u napisala da je poslala upit akademiji i da su joj rekli krajem 2 početak 3 mjeseca e sad nadajmo se da će tako biti,icon iz tvojih usta u ministrove uši,ali imam neki feeling da će uskoro jer krajem 3 im je prekasno tako da mora u iduća dva tjedna

11 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...

Neka djevojka je na face-u napisala da je poslala upit akademiji i da su joj rekli krajem 2 početak 3 mjeseca e sad nadajmo se da će tako biti,icon iz tvojih usta u ministrove uši,ali imam neki feeling da će uskoro jer krajem 3 im je prekasno tako da mora u iduća dva tjedna

Neznam bas da li je ta informacija od djevojke zaista tocna, posto sam i ja vise puta poslao upit mup-u i uopce mi nisu dali konkretan odgovor o tome kad ce natjecaj bit raspisan, samo mi kazu da nemaju jos informacija te da pratim stranicu ministarstva tamo ce sve bit objavljeno, tako da sumnjam u to da su joj dali takvu informaciju. 

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 13:48 (Matej012).
11 godina
neaktivan

Poznanik koji je na akademiji mi je rekao da se šuška gore da će natječaj izaći za 500-injak ljudi e sad možda je netko bacio patku,ali još ih je par s akademije potvrdilo isto to,ako i izađe to bi trebalo bit ovaj ili idući mjesec,kad je izašao 2013 natječaj bio je 30.3 ali im je poslije bila stiska na liječničkom pa su prošle raspisali natječaj 10.2,ma i ja sumnjam da će nekom samo tako reći, nego sam to pročitao na facebook profilu policijske akademije,treba bit strpljiv i čekati

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 15:04 (Rufis1996).
12 godina
neaktivan

pozz dal ima ko link sa stranicom gdje pise kolko trbusnjaka treba napravit, kolko trcat, sklekova itd

vidio sam to prije ali vise ne mogu nac 

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

pozz dal ima ko link sa stranicom gdje pise kolko trbusnjaka treba napravit, kolko trcat, sklekova itd

vidio sam to prije ali vise ne mogu nac 

Poz, ne znam za link ali norme su prošle godine bile: sklekovi na ručama : 2 ponavljanja , trbušnjaci: 8, trčanje na 2400 m : 13:30 min , poligon : 12 sec. i skok u dalj: 180 cm.  Pisat ce ti to kad izađe natječaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 17:42 (Icon1).
12 godina
neaktivan

kako mislis 8 trbusnjaka? to su neki posebni ili se rade u 10 sec?

10 godina
neaktivan

8 je minimalno...

10 godina
neaktivan

Kad se vec prica o normama, nikako da skužim jel se rade obični sklekovi, ili propadanja?

12 godina
neaktivan

Propadanja, meni su ove norme nekako precudne, pa svaka osoba ih moze proc..

10 godina
neaktivan

To su osnovne norme znači minimumi , za max bodove moraš odraditi bolje. Propadanja: 10 , 2400 m : < 10:30 min, prekloni: 20+ ponavljanja, poligon: ispod 8 sec i skok: >220 cm

Propadanja nisu tako jednostavna ko što zvuče kad moraš ići toliko nisko da dotakneš šaku ispitivača.

Norme su takve kakve jesu jbg , da se mene pita bile bi vece bar za max bodove.

10 godina
neaktivan

Ako objave natječaj u 3. mj. , sta mislite kad ce stavit testiranja? 

15 godina

Ima li kojeg policajca na forumu da mi pomogne oko problema? Neka mi se javi na PM:)

Castim

lp

11 godina
neaktivan
Icon1 kaže...

Ako objave natječaj u 3. mj. , sta mislite kad ce stavit testiranja? 

Računaj 4 mjesec da će bit testiranja

10 godina
neaktivan

a čovječe..znači nema šanse da ja idem ove godine, ako tek završavam srednju u 5. mjesecu?

10 godina
neaktivan

Natječaj u zadnjih par godina je uvijek u 2. ili 3. mj., tako da bojim se da neceš moći. Moj savjet ti je, upiši neki faks i pripremaj se preko godine, ako upadneš na akademiju super ako ne onda nastaviš školovanje. Nek ti akademija bude rezerva pošto upast je ko dobit na lutriji ako nemaš vezu, bar tako pričaju :D

10 godina
neaktivan

Ma ja sam u treningu cijelo vrijeme, tako da to nije nikakav problem.

Primarni cilj mi je bio vojska, ali pošto nemogu ove godine upast iz istog razloga, htio sam pokušat sa policijom i sad saznam da neću ni ovo uspjeti.. Vjerojatno cu onda morat na faks krenit, pa ćemo dalje vidjet šta i kako..

10 godina
neaktivan

To da, ostavi si sva vrata otvorena. Sretno :)

12 godina
neaktivan

U ponedjeljak Vam i službeno izlazi natječaj na web stranici MUP-a 

10 godina
neaktivan
Legend1992 kaže...

U ponedjeljak Vam i službeno izlazi natječaj na web stranici MUP-a 

To! Hvala majstore, odakle ti informacija ako nije tajna ? :)

11 godina
neaktivan

Do kad traju prijave? :D

10 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Do kad traju prijave? :D

14 dana, tako je bilo prošlih godina ;)

12 godina
neaktivan

od 2-16. ozujka. I prima se 325 ljudi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice