Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.774.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb

Ok. tnx{#}

13 godina
neaktivan

Np :)

11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Mene je nekakva gripa blesava napala , par dana prije pocetka ....

11 godina
neaktivan

Ovaj moj prijatelj je slomio ruku, a počinje mu u ponedjeljak, što može očekivati?

11 godina
neaktivan

Ljudi ovako, dali me neko moze podsjetiti sto sve OBAVEZNO moramo ponjeti na akademiju? normalno da od uzbudjenja i malo nemara >.< nisam zapiso ni zapamtio kad me je covjek sa akademije zvao.... Znam za sportsku opremu, orginale svjedođbe 4. raz i završnog rada, osobna, roba, stvari za osobnu higijenu, pa ako netko moze reci dali sam sto zaboravio?? Hvala....

13 godina
neaktivan
ENCHANTRESS kaže...
fila2208 kaže...

Eto da se javim da su i mene zvali, frajer mi je tako bahato izlifrao što moram donijeti da sam ga htio  poslati nekud.

Ugl. skužio sam većinu, daj nek mi netko napiše baš što sve moramo, kakve krvave prve pomoći? I originale svjedožbi, kao da nemaju naše podatke ali dobro.

Ugl. čestitke svima i vidimo se :)

Potrebno je ponijeti sa sobom original svjedodžbe od 4.razreda srednje škole i završnog rada (male mature), zdravstvenu iskaznicu(sa kockicama)

iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja(naranđasta iskaznica), otvoreni žiro račun u banci ( preporuka je u PBZu otvoriti žiro račun

jer ne uzimaju mjesečnu naknade za uslugu, znaći bez provizija) . Sportsku opremu kratke hlačice i majicu kratkih rukava.

Higijenu (četku za zube ,pastu,set za brijanje, rezač noktiju, sapun, šampon, dezodorans, parfem prema vlastitome izboru preporukaje BRUT)

2 slike novo slikane(formatza osobnu, ali se dobije 2 male 2 veće velićine u photo shopovima) , prvu pomoć ( sterilni zavoj, gaze, flasteri za zaustavljanje krvarenja)

Tablete protiv bolova(aspirin, lekadol...) i toplomjer za mjerenje temperature tijela! (ako vam nijedobro i imate vrtoglavicu da znate razlog) . 

i to je sve. 

Evo kolega je tu sve detaljno napisao {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 22:55 (tomogol).
15 godina
neaktivan
chop-chop kaže...

Ljudi ovako, dali me neko moze podsjetiti sto sve OBAVEZNO moramo ponjeti na akademiju? normalno da od uzbudjenja i malo nemara >.< nisam zapiso ni zapamtio kad me je covjek sa akademije zvao.... Znam za sportsku opremu, orginale svjedođbe 4. raz i završnog rada, osobna, roba, stvari za osobnu higijenu, pa ako netko moze reci dali sam sto zaboravio?? Hvala....

Ono što ti zatreba možeš kupiti a i donjeti od kuće kad budeš išao na vikend.

11 godina
neaktivan

Hvala hvala :))

16 godina

ponesite si i privatne obleke, tj. civilne da imate za obuc kad idete u grad, neku trenirkicu za "po doma". obavezno minimalno 3 rucnika i 2-3 para carapa za pocetak. nek se nade ;) , šlape ili japanke,ko kaj vec ima.

i jedan dobronamjeran savjet:

cuvajte svoje stvari. pazite da ne zaboravite u tusevima sampone ili slicno. ono sto ostane, zna se bacat pa i uzimat bez da se pita cije je. znam da je smjesno to sto se to krade, nije ni to jeftino, pogotovo kad ti drpe 2-3 puta ko sto su meni uzeli.

pazite na sobe, zakljucavati svaki put kad se izlazi i nositi kljuc sa sobom.

jednom kolegi je tako nestao ipad i iphone. i to u prvom mjesecu sta smo bili tamo.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
11 godina
neaktivan
ne vidim smisla tim kradjama, pa da mi neko ukrade mob prva stvar bi prijavio kradju i odfuro kutiju sa imei kodom i ostalim da ga traze :) a onda ne znam kako bi to dobro proslo za lopova :) ici na policijsku akademiju i srozat se na to da nekome krades mobitel i tako neke privatne stvari, pa to je jadno da ne moze jadnije bit.. apsurd i ironija u jednom..
15 godina
neaktivan

Nije to baš tako ali pripremi se da vidiš sve i svašta kad pođeš raditi.

11 godina
neaktivan
od 5 bliskih prijatelja, njih 4 su policajci vec nekoliko godina(3-5god.) tako da nasluso sam se svega, a opet sve ovisi i koji posao u policiji obavljas i u kojoj postaji tj. gdje radis.. jedan se naradi ko budala dok drugi ajmo rec "ladi jaja".. ono sto je meni osobno odvratno je taj lopovluk na akademiji.. iako bilo ga je i u srednjoj skoli i na faksu itd. samo mi nekako nepojmljivo na akademiji, i sta da te uhvate u kradji?!?! riskirat si tesko dobiveno mjesto u akademiji sa tim cinom? po meni glupost.. al opet svakakih nas ima.. jbg
15 godina
neaktivan

Ima i gorih stvari. Poznat mi je slučaj krađe antene sa civilnog automobila kojeg je policajac obezbjeđivao a čak sam čuo i za Argeta paštetu iz benzinske crpke ali to nije potvrđeno!

15 godina

Joj dečki moji što se tamo radilo, svakakvih priča sam isto čuo, imam također prijatelje i iz malog sam grada blizu granice di dosta ekipe ide na granicu raditi.

Ali na akademiji, gluposti po wcejima i tuš kabinama, odvratne stvari su se dešavale, tako da ja se iskreno nadam sad kad nas je 325 da će nas više kontrolirati, da će bit realnijih, zrelijih osoba umjesto lopova, bolesnika i debila.

Brzo će se iskritalizirati ko je prek veze a ko je spreman za akademiju bute vidjeli :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
11 godina
neaktivan

Cestitam vam na upadu decki i cure :)

Dal neko mozda zna,cuo sam da bi mogli u 9 mj (sad) raspisat ponovo natjecaj il je to samo prica ?

Navodno jako puno im fali ljudi u policiji ?

15 godina

Zadnji vikend ekipa...nemojte se jako ubiti :)

{#}

11 godina
neaktivan

Jeli netko zna koji tramvaj vozi od kolodvora do Dubrave? Pa onda koji bus od okretišta do akademije?

11 godina
neaktivan

tramvaj broj 4 al ne ides do kraja, negdje 3 stanice poslije maksimira izadjes, a za bus ne znam. mozes i pjeske. nije daleko :P :D ak netko zna objasnit bolje nek objasni. 

11 godina
neaktivan
  • Do Dubrave  voze 12tica i 7mica do okretališta,od  glavnoga 4tvorkom  i 11 trebaš sići prije (kod okretališta

tramvaja Dubrava, kod one okrugle Zet kućice)

http://www.zet.hr/media/141941/dnevni%2029.10.2013.pdf

• I onda možeš

pješke do akademije, Av.Gojka Šuška samo ravno i preko puta KB DUBRAVA ti je akademija.

• A možeš i sa busom 205 kojivozi za Markuševac, pa trebaš prije sići.

(odmah na prvoj stanici)

http://www.zet.hr/pdf/205.pdf

i sa 232 

http://www.zet.hr/pdf/232.pdf

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 12:44 (ENCHANTRESS).
11 godina
neaktivan

kaj se tice krađa, pazite si na novce, znaci tipa da se ne ostavljaju u hlacama dok ste na tjelesnom..a ovo drugo tipa krađa tableta, mobitela, laptopa bilo je takvih situacija; prijavi se nadleznom, zatvara se cijeli paviljon i pretraga sobu po sobu dok se ne nađe i naravno izbacivanje s akademije..pa sad kome se taj rizik isplati nakon svega kaj smo prosli da dođemo dovde......

nego, da vas pitam, trenira mozda netko mma ili bjj? budete uzeli rukavice, bandaze, stitnik za zube i te stvari? valjda ima neka vreca na akademiji :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 15:48 (matijam).
11 godina
neaktivan

Jedno pitanje, po sobama smo razmjesteni abecedno? Kako smo onda po razredim, tj. hoću pitati da li s cimerima idemo u razred?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 16:30 (erdutos).
13 godina
neaktivan
matijam kaže...

kaj se tice krađa, pazite si na novce, znaci tipa da se ne ostavljaju u hlacama dok ste na tjelesnom..a ovo drugo tipa krađa tableta, mobitela, laptopa bilo je takvih situacija; prijavi se nadleznom, zatvara se cijeli paviljon i pretraga sobu po sobu dok se ne nađe i naravno izbacivanje s akademije..pa sad kome se taj rizik isplati nakon svega kaj smo prosli da dođemo dovde......

nego, da vas pitam, trenira mozda netko mma ili bjj? budete uzeli rukavice, bandaze, stitnik za zube i te stvari? valjda ima neka vreca na akademiji :D

Ja imam,i mozda ponesem stitnik za zube i bandaze,a sto se tice rukavice mislim da cemo to tamo dobiti,a naravno da ima vreca,u sklopu predmeta je i borilaske vjestine ili tako nesto gdje ce se raditi na osnovnim boksackim vjestinama,tehnikama bacanja i slicno,bar tako mislim

11 godina
neaktivan
dali netko zna kako je opremljena teretana? dali ima stalak za cucnjeve i dali su "olimpijske" sipke na raspolaganju?
16 godina
matijam kaže...

1.kaj se tice krađa,  prijavi se nadleznom, zatvara se cijeli paviljon i pretraga sobu po sobu dok se ne nađe

2. valjda ima neka vreca na akademiji :D

1. nas su maknuli iz paviljona da bi odrzali prodiku, sto je normalno...ali nam nisu pretrazivali sobe.

2. ima vreca na akademiji

erdutos kaže...

Jedno pitanje, po sobama smo razmjesteni abecedno? Kako smo onda po razredim, tj. hoću pitati da li s cimerima idemo u razred?

abecedno i da, jeste sa cimerima u razred...ali moze biti da bude jedna soba mix s covjekom iz drugog odjela

bur3kinc kaže...
dali netko zna kako je opremljena teretana? dali ima stalak za cucnjeve i dali su "olimpijske" sipke na raspolaganju?

teretana ima mozda 12-13 sprava. ako se ne varam imaju 2 olimpijske sipke koje se najcesce koriste jedna za bench a druga za cucanj.

11 godina
neaktivan

Ljudi, vidimo se sutra, evo legenedarnog isjećka, i mi smo ko neki prvašići hahah

11 godina
neaktivan

Nije abecedno, nemam pojma kojim je redom, ali abecedno nije sigurno

15 godina

eto ekipa, to je to, svima želim sreću sutra, da se što prije snađemo i smjestimo i što prije ufuramo u cijeli sistem akademije.

Trebali bi jednom okupiti bug ekipu tam u voljenom vukovaru (birtiji na okretištu) kasnije kad se ufuramo pa se upoznati svi koji smo ovdje mjesecima razmjenjivali poruke .)

16 godina
miki2812 kaže...

Nije abecedno, nemam pojma kojim je redom, ali abecedno nije sigurno

sigurno ce vas po duljini pimpeka slozit.{#}

mi smo bili po abecednom redosljedu, po troje u sobi

11 godina
neaktivan

je, po duljini pimpeka je. ako je, onda objasni kako D, F i G mogu bit u istoj sobi? navodno po regijama

12 godina
neaktivan

Da li tko zna što je s ovim polaznicima koji su bili zadnje tri generacije,točnije s onima koji su završili 3. i 4. razred srednje policijske škole 2011/2012.godine ,oni koji su završili program za odrasle 2013. godine, i oni koji su završili sad u ljeto 2014. program za odrasle? Da li netko od njih radi,odrađuju vježbenčki staž ili su svi još bez posla?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice