Kako učiti?

poruka: 42
|
čitano: 9.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako učiti?

Hvala na pohvali. :D

I neznam dali sam igdje spomenuo,ali kada ispunim papirić napravim novi sa promjenjenim redoslijedom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Kako učiti?

Moj ti je savjet da ne ucis kod kuce. Ja kod kuce ne mogu knjige otvoriti, slaba koncentracija, ma grozno. Ako zivis u vecem gradu idi u citaonu. Tamo mogu biti 8+ sati da ucim fokusirano. Ako nemas citaone u gradu onda idi kod babe, samo se makni iz kuce.

Sto se tice 'boostera' koristi ono sto tebi prija (kafein, nikotin). Najbolji studenti na mom faksu su teski pusaci npr. 

Kava ti je najbolja po mom misljenju, ako ti je bas hitno onda uzmi energetska pica. Moj ti je savjet da Adderal i slicne tablete izbjegavas ma koliko hitno ti bilo, skupe su a i ne treba se igrati, mozda postanes i ovisnik.

14 godina
Re: Kako učiti?
bancic123 kaže...
luka94 kaže...

bancic,jesi prošo?

Tek mi je u ponedjeljak popravni.

Kako je proslo?

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
Kako učiti?

Kad je neki bitni pojam,pročitam ga pa ga ponavljam više puta. Prvo to zapišem na papirić,tj. prepišem. Kasnije se trudim to isto napisati bez prepisivanja. Jedno par puta zapišem i zapamtim. Poslje toga opet ponavljam,bez pisanja! {#}

Daniel
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
bancic123 kaže...
luka94 kaže...

bancic,jesi prošo?

Kako je proslo?

prosao je :D

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
14 godina
kivic15 kaže...
Stolnik kaže...
bancic123 kaže...
luka94 kaže...

bancic,jesi prošo?

Kako je proslo?

prosao je :D

Jos sad je vjerojatno pijan pa ne moze javit :P

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
Kako učiti?
I ja prosao, sad sam sluzbeno maturant.
14 godina
neaktivan
Kako učiti?

Da,prošao sam,došo sam taj dan doma,i za pol sata sam nazad išao slavit,zaboravio sam opce tu napisat,napiso sam mislim u bircu :D

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
bancic123 kaže...

Da,prošao sam,došo sam taj dan doma,i za pol sata sam nazad išao slavit,zaboravio sam opce tu napisat,napiso sam mislim u bircu :D

Drago mi je da si prosao, nemoj si to dozvolit sljedece godine {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
Kako učiti?

evo jedna prigodna koju moja mala voli slušati :)

ps.čestitam

7 godina
neaktivan
Kako učiti?

Popravni mi je za 5 dana iz racunovodstva imam oko 50 stranica teorije i 4 pismene provjere tj. zadatke...Za zadatke mi nije problem ali nisam sigurna kako nauciti tih 50 str u 5 dana a da zapamtim sve...To su uglavnom sve definicije i nabrajanja inace 1. Razred ekonomske sam.

7 godina
neaktivan
Kako učiti?

.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice